Torsdag

Skolvecka på allvar denna veckan. skönt på ett sätt... Men saknar min härliga sovmorgonar... Vill även parta i stället för att plugga. hehe(tillbaka efter mitt lilla toalettbesök)  Jag är stormande glad över att jag har Julia Johanna och Jessica in my class.
Tis: Skolan och det var kind of boring, jag hade mina svarta shorts, som jag borde ha skärp till... Men som jag inte hittade, blev en aning panik ett tag där. Hade även ett vitt linne till... Som tyvärr flashade mina bröst om man är längre än mig. Kom på mig själv när jag mötte en kille vars namn jag inte nämner, hehe Jag gick ut ur en dörringång han gick in... Så bara ser jag honom kolla rakt ner i min uringning. Jag bara what the fuck!
Efter skolan tog Julia Jessica och jag våra bikar och cyklade hem till jessica där det väntade en utomordentligt god kladdkaka made by jessica ;) I like ojaaa! Sedan kom Max på besök, och kände sig som hemma och tänkte tillbaka på en tid i sommras. hohoooo.. Sen begav han sig igen, och det gjorde även Julia. Jessica och jag satt och snackade bara massa skit i typ en timme, sen begav även jag mig hemåååt!

Onsdag: Skola as usual! hände dock inget intressant I think. Jo jag hade typ ingen gympa... "mådde illa"
jaja :P Sen stack Gana Julia Jessica och jag till ica köpte bröd och popcorn (vilket jag påminner mig själv om att vi har kvar ett paket at my crib, lovely), tror jag ska popa mig lite... hehehe *nöjd* Sedan bar det av hem till moi (inom bodil)...  Sen fick jag även veta av mamma att hon varit lite fräck i mun (mmm, fin kommentar. spänner mina händer... HAHAHAHAH) stolt över hinne... Vi åt mackor i last, och jag gjorde en macka till oskar med kaviar, jag skrev tilda på den för den nya tjejen i hans klass heter det, men han har aldrig pratat med henne. Dåligt mycket dåligt gjort. Sen gjorde vi det som var tanken bakom allt.. haha vi satte oss på oskars rum och kollade på Smultronstället by Ingmar Bergman, okej tro inte att vi gjorde detta frivilligt, för så var inte fallet. Det är lilla Boel som har kommit på denna utomordentliga idén... Not! åhh i morgon kommer hon hem från kära Kirgisistan. hoho... Hoppas hon är nöjd med sin resa.. hehe what ! ?

jajajajaja, han är fett snygg och han har flickvän... vad mer kan jag begära? whaaaaaaaaaaaaaa?
blö usch jaja........................ i morgon är det tio års jubielum på min kära skola. roooligt! är iallafall inte i skolan på dagen. Oh yeah! fedt najs... Börjar halv två slutar åtta  dock inte min starka sida... hehe
Nu ska jag dra mig till msn och leta information... Nu vet jag även vem tjejen med bomberna ¨på skolan är! wihooo... mitt letande slut! finaly...
säger som emmy sa häromdagen i matan, "Varför ska de klä sig  så? De klär sig ju för fan som min pappa!" haha Emmy är najs

image22

Danced all night, slept all day
Careless with my heart again
Fearless when it comes to playing games

You don't cry, you don't care
Afraid to have a love affair
Is it that you just don't really care?

Now I can?t walk, I can?t talk anymore
since you walked out the door
And now I?m stuck living out that night again


"Det var ingen äcklig man som satte sig i mitt knä"

Söndag kväll 22.00 för att vara exakt. Bilddagboken fungerar never on this computer. Msn är lika drygt som vanligt. Dock en ny person som addat mig, haha... men vet inte vem det är! hoho
Har haft en trevlig helg. Pappa Simon & Jag!
Lite slappe helg där av... Pizza och filmkväll på Fre :)
Väla burger king, sen kom andrea på lördagen... blev "strandfesten"
Vaknade elva, med att pappa skickar ett sms "frukost" haha, så typiskt honom... Sen har andrea och jag bara chillat och kollat på friidrott :) Sen tog hon bussen hem sju! Så nu ska hon hem och vara en riktig La:are... Hon har ju Gangsta i blodet som ni förstår!


Hoppas på att everything is going back to normal nu! Vill verkligen det, och jag ska göra mitt yttersta!!


Du är så sjukt jävla snygg!
Schtek på dig!


not

  • taken, fuck you.

You are mother fucking taken!!

image21


:(

image20                   
                                                                                          I will miss you like a boy misses his penis.


sp2c- internationella

                           image19


                                                   TVÅAN IDAG FÖR VÅRAN DEL!!!!






Dagen började redan klockan 07.45, eftersom att det var dags att åka tillbaka till skolan!
Skolan var som vanligt, fast idag var vi där bara i 40 min, vilket var helt okej för min del!
Det har börjat en tysk tjej i våran klass, hmm undrar verkligen hur det kommer bli. Hon kan inte svenska alls bra och då blir det alltså engelska för hennes del... Efter skolan fortsatte Amelie Gana och jag in mot stan och mot fika. Men först gjorde vi ett stop på BR för att köpa en laserpenna in för våra framtida nätter på tivoli! HAHA ( pinsamt, jag vet)!! Sen gick vi vidare mot frankies N bagels, Lynn jobbar där så det var så vi fann detta fik! Vi drack vars en utomordentlig smoothie... jummy!!
Sedan så bestämde vi oss för att kolla lite i affärer när vi ändå var där... Gana hittade en rosa kofta som även Julia och Boel (!) har... observera att Boel är våran lärare, våran helgalna lärare!
Jag köpte en svart skjorta, ja du har en sån! men what the fuck, I like it! höhö...
Sedan hittade Amelie skor överallt, hon blev käääär lööw at first sight... ojojoj de som hon hittade så sjukt snygga! Hon måste köpa dem... Ska pressa henne i år och dar :) hahaha
SEN HÄNDE DET JAG FRUKTAR MEST!!!! HAHAHAHA, jag såg EMO BOOOYYYYYYYYY, marinis strul när vi var i dk han som blev så steeeen packaad och säkert inte kommer ihåg mig.. Men va fan jag kom ihåg honom! hahaha jag bara okej nu kollar jag inte nu kollar jag bort.. men sen var jag ändå tvungen att kolla eftersom jag var tvungen att vara säker på att det var han! men gisses det var verkligen väldigt pinsamt. HAHAHAHA den kvällen glömmer man liksom inte i första hand! höhö

Ikväll blir det filmkväll kanske (?) inget svar ännu och glömde prata om det i skolan! men hoppas på det. Det hade varit mysigt :)


Nu ska jag sätta mig i min säng med min bok som är så bra! "isprinsessan" LÄS DEN!


PUSSPUSS


they never said it was easy

                               NJUT MINA VÄNNER NJUT!!






image18sexy as hell!!

MINNESVÄRD KVÄLL!!

Utgång gårdagen. Verkligen sjuk kväll!!

förfest i tält-vitt vin&apertif-åker...åker...och åter åker- El chock-kobajs-utslängda-skoskav= otroligt kul!!

Ingen kväll man kommer glömma på långa vägar!




I miss you quite terrible!

här snor jag ganas variation av onsdagskvällen/natten!


gårdagen var en annorlunda kväll
en mycket fin kväll med gott dricka fin musik och tjejskratt

därefter stå rakt och fint och låtsas vara något äldre
för att tillslut vara så desperat att krypa i en kohage
en kohage som var sjukt blöt
och galna elaka vakter lös på oss med ficklampor

och vi höll på att pissa på oss av skratt och vi var nog rädda också

vi sprang in i elstängsle, vi fick stötar och vi hade ont
ont som fan och det ösregnade och musiken dunkade för fullt

vi kom in!
15 minuter kanske
vi hann sätta på oss läppglans,
köpa en Lennart
därefter blev vi utslängda.
tacktack


Utgång!

Då blir det balders ikväll. Hoppas på en riktigt rolig kväll så här dagar innan skolan börjar!
Borde egentligen packa nu, eftersom att det blir övernattning hos Johanna min kära, som jag inte har träffat på evigheter. Det ska säkerligen bli alldeles förträffande bra!
Jag tror faktiskt det kommer vara en hel del människor där also.
På Fredag vet jag inte riktigt om jag vill till Malmö eller om det blir Tivoli, får väl helt enkelt se vilket humör det blir!
Men vilket det än blir så hoppas jag på en trevlig kväll. Fredag är nämligen min sista kväll i frihet, eftersom att jag ska jobba på lördag och söndag, jo jag vet pengar! men what the fuck sista helgen innan skolan! USCH, vill inte ens tänka tanken på att sitta bakom min dator i skolan, jag vill ju vara fri!
Fick även se mitt "efterlängtade" schema idag, slutar 16.00 två dagar i rad, jesus amalia!!
Hur ska det gå? Ska man aldrig få lov att ha fri tid? usch usch usch


Party Party Party mood efter tivoli senast. indeed.

PUSS:*

TIMBUKTU TIVOLI

Igår var jag på timbuktu med gana min kära vän. Det var verkligen jätte roligt. Sen lurade vi vakterna lite och sa att vi inte fått stämpel och att min hade försvunnit, så sjukt enkelt var det. Så vi var kvar efter med alla över 18... Jag är så sjukt stolt över mig själv att jag verkligen vågade.. HAHA
Konserten var sjukt bra, men jag vet inte vilken som var bäst... Denna eller den på sofiero...
Efteråt avar det iallafall efterfest på the tivoli... först skulle det städas osv efter konserten, då shakade gana och jag, fett najs. Vi dansade med några hel galna killar som tog av sig kläderna och bara stod och log hela tiden, och klagade på att jag inte gjorde mitt bästa när jag dansade och sjöng (?)

Där var även några sjukt jobbiga "MÄN" som följde efter oss, fan jag hatar sånt. Gana bara kan du låta mig va? och jag sprang iväg. hahahaha verkligen kul. Sen blev det ett strul också han körde ner hela sin tunga i min hals, very nice... fick dock nog av honom sen och låtsades att Gana drog iväg med mig. Sen ville hon in i smeten igen så följde jag med, så stod han där jag bara gömde mig under min hand. HAHA. sjukt kul. Sen mådde jag illa och gick ut för att ta luft, försökte ringa några för jag var så uttråkad. Gick in igen men mådde fortfarande illa så jag gick ut igen och satte mig där ett tag. Sen blev jag helt plötsligt så sjukt trött, men sen blev det bättre. Det var iallafall en sjukt rolig kväll med roliga personer osv. :) Måste göras om!!


Nu har jag blivit förkyld och det är fint väder men jag är INTE på stranden. suger stort! Ikväll ska vi äta kräftor, sjukt gott. Jag är sjukt varm känns som att jag har feber. Men jag ska nog dra mig mot köket ett tag och äta mig en risifrutti. gotti gott :) haha... Jag använder verkligen sjukt hela tiden!

Hoppas att Julia och Marie har roligt på way out west, vet inte om jag ångrar mig nu att jag inte följde med.


PUSS :*

around with me

                                                                   semester bild, verkligen jätte rolig semester (?)


Usch, känner mig så vilsen lost. fooling me around?
Playing? Messing?
Hur kommer allt bli sen, sen när allt är back to normal... Meningen med sommaren är väl ändå att man ska hinna umgås med sina kompisar (bästa kompisar)!
Allt är så sjukt jobbigt, och vad jag än gör så känns det bara meningslöst, och inget hjälper. Känns inte som att jag har fått något gjort denna sommaren!


Igår blev jag glad, och det var en mycket bra dag... du... fria bad med gana andrea, heta killar (ska lägga in bilden jag tog, där jag fick med hela tre god bitar), sen följde gana och jag andrea till knutan där hennes tåg gick hem, gana och jag gick till båten som tog oss till dk, där vi inhandlade några varor... och utsatte oss för lite pinsamma stunder, och lite avslöjande... varför inte allt på samma gång? gana förstår!

tjaaråå... jag saknar inerligt det vi en gång hade! det kan ni ge er fan på att jag gör... sen undrar jag även om det någonsin kommer ske något, fan vad jag ältar om dig hela tiden. Jag tror att jag tänker för mycket jag har så sjukt många tankar  där inne, som inte går att berätta. Inte för någon! skulle nog behöva prata med en psykolog eller något.




someone here inside

image4

Now I'm done believing you
You don't know what I'm feeling
I'm more than what you made of me
I followed the voice you gave to me
But now I've gotta find my own
You should have listened

There is someone here inside
Someone I thought had died so long ago
Oh, I'm screaming out and my dreams will be heard
They will not be pushed aside or worse
Into your own all 'cause you won't listen

I saw him!!

Marina har åkt hem idag...sad sad sad, var på stranden med marina och gana ett tag, sen skulle vi köra in marina till hbg och hon skulle åka hem till e stockholmo! Jag hoppas verkligen att du kommer ha det underbart i Spanien och glöm inte bort mig. :) Hoppas också att Fredrika ska klara sig utan Marina, ni är liksom som bill och bull... Mina tjajooor  "åhhhhhhhhhhhhhhh", (spänner mina händer)


Sen var jag och badade igen när jag kom hem...  Nu sitter man här på msn och då skriver min lillebror, idag träffade jag henke, jag bara cooling ( bryr mig inte) fick hans autograf, cooling (bryr mig inte) HAHAHAHHHA...Jag är nästan alltid så himla otrevlig mot honom har jag kommit på. Men det känns som att jag inte kan hjälpa det... jag bara är sån! :O

Åhhh när jag var på stranden såg jag en jätte snygg kille.. hehehe sällan... Har Aldrig sett människan förut. undrar vart han kom ifrån! men snygg det var han alllt och det var inte den samme som igår. Så kan det gå!



Oh remember at 16
Oh the crazy drunken night we had
When I kissed you in the hallway
Then I took you straight to bed





"Bra väder är det vi suktar efter, när vi suttit instängda i våra sommarhus och spelat kort hela sommaren"

Då var vi här igen, i de soliga sommardagarna som ingen klagar på (hoppas jag).
Marina Oskar Mamma och jag har spenderat i princip hela dagen på stranden. Det har varit underbart... Jag finner verkligen inga ord för sommaren, den är bara FÖR BRA! 
Marina och jag kom på att det måste se roligt ut när vi två stycken 17 åringar snart 18 åringar simmar runt och leker i havet som barn... Men måste erkänna att det är helt otroligt underbart. Det bästa med sommaren, att man kan bada utomhus.



Idag såg jag den snyggaste killen ever på stranden. Har aldrig sett på maka förut, han var så sjukt snygg och hade verkligen den perfekta magen... Han bara kom gåendes med två små kompisar, man bara GHAAaaaaaaaaa give me some boy... H-E-H-E-H-E inte illa pinkat om man tänker på det sättet!!


Nu är  jag precis ny duschad och snart bär det av till min pappa för där håller min store bror och min kusin party, eftersom att de fyller 20 och 18 år... Undra om det blir något brakar party, hehe det får vi vänta med och se.
Snart lider även denna sommaren mot sitt slut, och jag vill verkligen inte tänka på att snart börjar skolan igen och då är det dags att öppna våra skol böcker igen och börja plugga.

nu orkar jag inte skriva mer, tar på mina krafter och jag måste gå upp och piffa upp mig, ÅHHHHHHH (spänner mina händer) pusspuss på er alla!!!! :D

"Soliga dagar är bra"

Idag är det sol ute. Det gillar vi skarpt... Vi ska bada snart hoppas jag! Men just nu har jag ont i huvudet, inte bra :(
I går var Andrea Marina och jag på statte, när vi gick dit var vi extremt rastlösa och sjöng och skrattade... Då hände det som inte fick hända. jag sjöng högt på skånska " I REMEMBER LOVE" då ser vi några grabbar som skrattar åt oss. åhhhh palla pojkar? neeeejj... Vi kollar på sexan just nu... ingen som får ringa bara en tjej med en klänning från zara som babblar hela tiden! sjukt jobbigt om jag får säga det själv. Hon säger även att man inte ska ringa in utan att fråga sina föräldrar ( dvs om man är under 18 år)... bor man hemma och är över 18 år då kanske man skulle ringa från sin egen mobil för föräldrarna kanske inte blir så glada om man ringer flera gånger från hem telefonen. Kan vara något att tänka på i framtiden!

I morgon är det party at dad's plays. Johan och Nille pille ska fira deras 20+18 år dagar... blir nog dock inte så mycket fylleri, det får de inte för pappa... hehehehee vi får väl vänta och se hur det blir!! Nu kommer snart peolpe hit, ska bli intressant.

pösspöss heeej

 Denna kille (man) är väldigt as eftertraktad av flickor i den stora staden stockholm... ha det kaga tjaråå

"En fyndig rubrik"

image1jaja, då var vi här idag igen... med andrea och marina de "coola"
Saknar marina 2, B... nämner inte hennes namn. hur skulle det låta?

Då blir det suppe i helgen.

PUSS

Något nytt tänkte jag...

Jag vill inte förlora dig, men jag vill inte bli som de!
gud vad ska jag ta mig till... jag har verkligen försökt, men inget blir sig likt.
Allt tjat om att du saknar mig, vad är det? du visar inga tecken som helst på att det verkligen stämmer.
Jag blir så grymt arg och frustrerad!! JAG VET INTE VAD JAG SKA GÖRA?!

där vid min sida,
ett sista försök
föralltid
sen
hejdå

RSS 2.0