i've got a feelin

Hemma från spanien, mallorca, magaluf! Det har varit en förträffande bra resa som vanligt när man åker på charter med ens bästa kompisar! Skönt att komma hem, men man saknar magaluf redan, speciellt när man ligger sjuk hemma och vykortet som jag skickade till min lillebror kom fram idag. Åh då vill man gärna vara kvar många många dagar, veckor, månader etc. Solen är fin! Vädret är inget kul iheller, regn. I morgon skulle jag egentligen börjat på min engelska i malmö, men sjuk som jag är får jag komma lite efter... hoppas den där martin hinner läsa mitt mejl som tanten i telefonen sa att jag skulle skicka, annars kanske min plats är borta?!:O Då ligger jag rätt risigt till. Usch! Då vet jag inte vad jag ska göra. Det hade fan inte sätt bra ut, mamma och pappa hade lackat.

Har haft feber sen i fredags och det är inget att rekomendera, spciellt inte sista natten i maga, den var hemsk sov inte en blund och blev terrad av x antal onödiga sms av en viss idioit, tragusch?! :O vad nu det ordet har för innebörd.

Sen jag kom hem, vilket var i lördags har jag bara suttit på mitt rum på denna datorn och ärligt... jag börjar bli trött på det nu, jag vill gärna bli frisk... Jag måste erkänna att svininfluensan har varit ett orosmoment, då jag haft alla symtomer utom en, men eftersom att jag faktiskt är på bättringsväg nu så kan jag nog utesluta det helt och hållet! håller i varje fall tummarna för det. sts.

På fredag håller jag på att förhoppningsvis smida planer så att jag bevisar att jag minnsan också kan höra av mig. Kan inte mer än göra mitt bästa! Får se ifall det blir uppskattat... Är iallafall ff hos pappa och marre och compani kommer så det blir nog en mycket lyckad helg!


en av många bilder från maga, med random hbg:are!! inte dåligt:)

xoxo
C


to old

jag har ont i magen, för jag vet inte vad jag vill, jag har ont i magen för nu har jag dig runt mitt lillfinger, jag har dig där jag velat ha dig hela sommaren och nu kommer du. När jag insett hur mycket jag inte orkar lägga ner energi på dig längre. Nu får jag ont i magen, speciellt när jag hör denna låten som du spelade. Speciellt när jag har tänkt som jag har gjort hela denna dagen, jag känner mig för jävlig. Dåligt samvete kallas det väl och jag får ännu mer ont i magen med tanke på att jag kommer göra dig besviken och du kommer nog sluta höra av dig, för du blir nog trött på det nu. Det hade jag blivit. Det är det jag varit så många gånger förut. Jag vill inte vara i denna situation, jag vill inte ha denna känslan i magen, jag vill inte ha detta när det redan är tillräckligt. Jag vill veta vad jag ska göra när jag kommer hem från spaninen jag vill inte jobba i morgon, jag önskar att jag kunde göra om lördagen jag önskar att den inte sett ut som den gör, men antagligen kommer jag ångra mig igen om någon timme eller dag, dagar. Allt är en jävla röra och ärlig talat har jag bara mig själv att skylla, jag måste börja säga ifrån. Jag måste lära mig att säga nej, måste sluta att beblanda in för många människor i mitt liv. Måste fan börja tänka på mig själv och fundera ut vad jag har för behov!

Egentligen borde jag inte sitta här och skriva av mig, men visst är det skönt att få ut allt, men det hjälper mig inte så mycket egentligen. Jag borde stryka mina kläder, packa och köpa det sista inför resan. Jag borde ha klarat en sak som jag fortfarande inte klarat och som jag säkert inte kommer klara nästa gång iheller, jag måste veta vad jag ska göra i höst och utifrån det planera mitt liv! Fan, hur lyckas man sätta sig i denna situation? Krävs att vara jag för att göra det. Antaligen är det ingen utomstående som förstår ngt, och ni ska inte tycka synd om mig, jag klara mig, verkligen! Jag har världens bästa vänner som jag håller hårt i och jag vet att på ett sätt så vet de vad jag tänker, hur jag tänker och att jag klarar mig på ett eller annat sätt och jag vet att jag alltid har dem vid min sida. Precis som jag är vid deras. Fan vad deep det blev nu. Jag orkar inte det. Jag orkar inte att jag inte vet vad jag ska göra nu, jag orkar inte att jag inte är planerad, jag vill vara ett steg före. Nu vet jag fan inte vad som kommer hända!

hårt ibland, välkommen till vuxenvärlden! tack!


xoxo
smått förvirrad 19 åring

utgången med johanna i bildform!


började med att vi snodde vin av mamma och ingemar, tror inte de kommer sakna de, ingen som sagt ngt ännu i varje fall! Vi sprang till bussen, tror jag... och var lite salongberusade, lite så lagom


Vi var rädda om vinet, så vi spann fast det och vakade boxen med ett öga hela tiden så ingen skulle ta den ifrån oss!



sen poosade vi lite, ingen utgång utan poosande när johanna och jag är inblandade. en sliten tjej som varit på ven med en fin vän och vin (Y)


sen blev jag arg på idioiter som är allmänt störta så johanna och jag fick sätta oss uppe på kärnan för att lugna ner mig...


tog det sista vinet och lyckades lugna ner mig lite, för att dra ut på nya äventyr med jonne baby


men fortsatte och vara lite arg för att sedan verkligen ge opp de idioterna och inte lägga ner en sek till på dem!!


men sedan festade vi till det och struntade i alla bekymmer och hamnade på efterfest och jag lyckas trilla i duschen och vi var bara tvugna att dokumentera dettta!!!

xoxo

ibland undrar man hur dem tänker

det är inte alltid så lätt att förstå dig på det andra könet. De är fulla med skit?! men också så mycket bra och de gör en så fruktansvärt förvirrad och arg och allt på samma gång. Det är inte lätt i alla lägen!
Jag är lite trött på det, jag vill veta vad jag känner, jag vill sluta vela.
Men ingen kommer bli nöjd, hur det än blir.

Johanna och jag hade en  fy helvetes utgång igår, den var inte nådig. Vi skulle till bakom, men det var inte mkt folk där tog en runda på stan hamnade på zoo bar blev bjudna på shots, för att sedan fortsätta mot efterfest som innehöll både det ena och det andra, jag jobbade i varje fall (internt) För att sedan missa bussen och spendera natten hos x med johanna och för att ta bussen hem halv åtta och cykla som en galning till jobb då jag började halv nio och jobbade till kvart över tre. Sen hem och äta och sova, blev dock störd av sms och folk som ringde mig, fy satan vad trött jag var. Sen bar det iväg mot kräftskiva hos gana, bara jag och gana som åt kräftor men ändå, riktigt gott! Sen massa mys och planerings inför magaluf med mina fina tjejer. Kommer inte bli lugnt! :)

Nu ska jag sova, då jag ska jobba i morgon, jobbar till två helt ok, sen blir det  nog en tur till väla med mamsen, på hennes begäran. inte för ofta det händer! Sen får vi se vad som händer, egentligen skulle det vara söndagsfika med uppdrag men så blev det inte, ändrade planer. Men är lide suen på di. what, nä vet fan varken ut eller inte längre. Jävligt rörigt just nu! :O

xoxo

C


komzi till mig

alltså man blir lite trött på att man först hade massa saker att göra, men sen lyckas alla ställa in med en. I och för sig behöver jag väl bara vara hemma och inte göra någonting, för jag har jobbat en massa har ont i hela kroppen och det känns som att jag håller på att bli sjuk. Men i morgon är min första lediga dag på väldigt länge. Så därför känns det så jävla tråkigt att behöva sitta hemma ikväll då jag kunnat göra ngt. jaja, det löser sig väl. Vill bara åka iväg nu, är fruktansvärt trött på jobb, hem äta och sova. Vill att det ska hända saker!!

ybab!!!




xoxo

sakna dig dig och dig


9 to five

nästan... har jobbat till fyra, kom hem vid halv fem och det var figa för morfar var och hälsade på, en morotskaka satt där den skulle! hoppas den är borta snart, måste cykla till jobb i morgon aszzå! very important, (vi)

Gana är hemkommen och jag har hunnit träffa henne ett litet tag, men så skulle hon till krille, sällan! men antagligen kör hon mig och johanna hem från stan sen som vi ska besöka, vi ska nämligen på ett mysigt fika besök och jag ska äda mad, med mina rikskuponger och ifall jag lyckas övertala johanna ska vi även på ett äventyr, längtar!! annars blir det på söndag med andrea... h3h3 nu ringer johanna och jag tiggde schyss av mamma till johannas busshållsplats. gillar läget ;)

måste drassa och ta på linser och hitta alla mina grejer jag ska ha med mig..!! vi ses och det är tio dagar till magaluf! (Y)(Y)(Y)


xoxo




tror jag gillar öl, tror jag gör bra reklam (Y) mmmmmmaaagaluuuf japp tio dagar hej!


abyb en välförtjänt paus

ohh, vilken fräzzzig dag!

Gick upp vid elva, så fruktansvärt skönt att sova, men även slöseri med tid?!
Kommer inte kunna somna ikväll och jag ska jobba i morgon. Bara att le och verka glad i guess. Inte ett dåligt arbetspass i morgon iheller, slutar inte förrens fyra, kommer vara totally slut när jag kommer hem, bara att bita ihop. Gilla läget!

Snart kommer Gana hem, äntligen! jävla unge som varje sommar ska ut och ränna med sin family, inte kul. Ett tag är det okej, men va fan hon har ju i princip varit borta mer än en månad. Nästa gång hakar jag l1 på!

Jag har verkligen varit duktig, har stödat mitt rum från rummets djup till yta, what?! bra förklaring... kanske inte?!
Har varit en nostalgisk städning, då jag hittat gamla bilder, dagböcker, brev, kärleksbrev etc. Städning kan vara kul ibland. Mes musik blir det ännu bättre. Dock har jag glömt att äta lunch, är lite hungrig nu men måste bara byta lakan i sängen sen är jag klar!! Åhh, svettig är jag också, som man blir efter ett.... hoho nää sånt ska vi inte gå in på här. opps!

Måste ta en dusch och scrubba hela mig, jag fjällar fan i hela huet?!:O det är inte okej, äckligt är det. Men nästa vecka är det magaluf och då får vi färg tillbaka. lovely! Måste dock samla lite vuxenpoäng innan dess, men det ska jag firra, arbetsförmedlingen, firra inför hösten... osv!

xoxo


babysittin

Medans alla mina kompisar ska ut och festa idag, så ska jag vara barnvakt! Inte bara idag, utan hela helgen, + att jag ska jobba också! men ob, det är okej. Men hade jag inte varit barnvakt hade jag fan kunnat festa och sen sova hos x i varje fall, tror x börjar bli trött på mig då jag aldrig kan träffas. Vi får väl se ifall han fortsätter höra av sig eller om han ger upp. Spännande!!

Har idag pratat med Lewis på face chatten, haha han ställde väldigt konstiga frågor... jag hatar att skriva på engelska men älskar att prata, måste fan träffa killen igen. (inte för att jag kommer ihåg när jag träffade honom första gången) men tydligen så träffades vi i magaluf... haha pinsamt att varken andrea eller jag kommer ihåg honom. Verkligen väldigt pinsamt! Men låtsas att vi var fulla, för ärligt tror varken andrea eller jag att vi har träffat honom. ÅHh längtar fruktansvärt mkt tills magaluf och alla snygga engelsmän och deras sseeexxxiga accent. åhh brittiska är det snyggaste en människa kan prata det gör personen 10 xx snyggare, fan sjukt egentligen!

Har iallafall spenderat dage på stranden mitt ansikte är helt sönderbränt. Sånt man får leva med helt enkelt. Vill man vara fin får man lida pin!

nu ska jag nog leta reda på mitt barn och kolla ifall det går en bra film ¨på tv ikväll!! i morgon är det jobb och sedan beachen.



xoxo


oh boy

snacka om att jag är glad, just nu! Jag är nog en av den gladaste i höganäs just nu, min dator som jag fick i studentpresent har äntligen internet!! haha, lite lame låter det kanske allt, men det är så otroligt skönt att äntligen få ha en dator för sig själv och inte  behöva tänka på att dela med ngn annan. Nu måste jag bara föra över all musik och alla bilder till min fina dator så ska den börja användas på allvar. Det kommer inte bli lugnt!

you spin my head right round.

Undrar ifall det blir några spännande äventyr i morgon med andrea och linne, det hade varit mysigt i varje fall. Men kontakten med andrea är för tillfället inte den bästa. Hoppas dock att jag får kontakt med henne snart och kanske med x. Vet inte ifall det är bra. Men jag lever inte för alltid och snart är det höst och sommaren är över, back in buisness, matte c för att sedan utforska världen!

Nu blir jag förbannad!

måste verkligen samla mig, see yaaa


xoxo

"killar är som parkeringsplatser, de bästa är alltid tagna"

vilken lök-dag det blev istället.

Gick ändå upp i tid, vid tio tiden, efter väldigt mycket lök kom m,d,m och t. Vi åt mat och kollade på tv. Mysigt!
Jag har ätit mig en väldigt god middag kornfilér med nypotatis och tomater med mozzarella ost. mm
nu ska jag mysa i sängen med "aldrig fucka upp" fortsättningen på "snabba cash" (en bok alla borde ha läst/läsa) som jag läste förra sommaren i underbara kroatien.
Längtar väldigt mycket tills snabba cash kommer ut på film, vill se hur snyggingen är i verkligheten om han är som man föreställt sig i huvudet.

can't get you out of my head.




xoxo

make up your mind

jag vill kila stadigt.
men så inte med dig
"du förtjänar något bättre"
du ska bort nu, det blir bäst så, för oss alla





xoxo

RSS 2.0