söndagar är hemska

har en obehaglig känsla i magen, och förkylningen har inte försvunnit ännu, den har satt sig där och bestämt sig för att inte lämna mig. Det är inte rättvist.
Inget är rättvist. jag är så trött, åhhhh allt blir bara fel. Det var ju inte fel, men det blir fel efteråt. Jag måste hålla mig sysselsatt, måste gå och planera hela nästa vecka i min kalender, får inte vara en lugn stund. Det är faktiskt sant, jag sitter och deprimerar ner mig och kommer hamna i en svaka, alla kommer märka på mig. Vet själv hur jag blir. Måste bli pep, måste bli glad, måste känna att jag går i trean... det är fan sista året, sen är det f!esta. kanske lite att överdriva. Men det kommer fan bli bra! Det ska bli bra! Det är just för det är Söndag som jag känner som jag känner, och för att jag är på ett visst ställe som jag hellre bara skulle vilja springa ifrån. fan. varför känns det så? det är inte rätt.

hejdå

magaluf 09

Jag tänker på magaluf 24/7 och så fort jag är ensam börjar jag tänka på det igen. alltså hela tiden!
Det är helt sjukt så mycket man kan sakna något så otroligt mycket. Jag vet inte hur många gånger jag har gått igenom allt, vad skulle jag gjort annorlunda vad gjorde jag rätt. Vill så gärna bara skriva av mig, men vissa saker kan jag inte förklara och det är så fruktansvärt jobbigt. Men om jag sätter mig i samma situation, dag 2... Om jag fick spola tillbaka tiden, hade jag gjort annorlunda då? hade det blivit som det blev, eller hur fan hade det slutat då? Hade det slutat bättre, det känns som att det inte hade kunnat vara bättre. Det var fan resan av mitt liv, det var det bästa beslutet jag någonsin tagit att åka till magaluf. Jag hade ångrat mig för livet om jag inte genomfört detta. Är det så att jag är där 09 också? det är fan lätt så just nu. Först lloret 09 och sen magaluf 09 och sen backpacka??
det blir ett fullpackat år, jobba/resa! Men det är ju så jag vill ha det.

Jag har varit så jävla irriterad sista timmen i skolan, jag trodde jag skulle bli galen. Men tack vare magaluf är jag back on track nu och fick räkna till tio. Du är så historia och jag är så jävla pepp... Denna helgen blir recovery, vilket verkligen är välbehövligt!!!! Nästa helg blir det fest, då ska jag supa mig full, fy fan vad det låter fjortis. Men fy fan det ska vara en natt att minnas. Det ska vara bäst i fest! Det ska vara magaluf..

tack och hej! och fuck you

så jävla fuckin svårt

varför kan inte bara människor förstå varandra....?
varför ska de alltid vara en massa tjaffs?
det är så jävla jobbigt, och man tänker så jävla mycket på det.
kan allt inte bara vara frid och fröjd 4evah
räcker det inte med att skolan börjar
måste alla missförstå varandra hela tiden
måste jag missförstå alla hela tiden
är det de jag gör, eller överreagerar jag endast
faaaaaaaaaaan, vet inte vad jag gör........

magaluf<3

magaluf<3

jag kom inte hem idag, jag kom hem i lördagsnatt från den bästa resan någonsin... 20.20 pusspusspuss
den sjukaste resan någonsin, en resa som inte ens kan förklaras i ord. Den var så himla bra. nu längtar jag som bara den till Lloret de mar 09 med skolan! Det kan inte gå dåligt då.
Men magaluf går inte att beskriva, men jag kan med glädje lägga in en bild, annars blir det till att titta på facebook. där är det fina bilder kan ni tro!!!

pusssssssspusssssssssssssssssssssss magaluf<3<3<3<3<3<3




5 (ljuva dagar kvar) (H)

Måndag och ännu en vecka att passa sigge
denna veckan kommer vara extremt hektiskt...
jag ska övningsköra varje dag
varav en med ingemar, och sen resten på körskolan
jag måste börja planera vad jag ska ha med mig till magaluf
jag måste sedan börja packa
jag måste växla pengar
jag måste hinna träffa ett x antal vänner innan vi åker
jag måste besöka pappa
jag måste ringa tandläkaren
jag måste låna en kina bok+läsa ut den snarast
jag måste träffa mamma innan jag åker
jag måste festa med gana innan jag åker
jag kommer vara helt  uppe i varv och inte kunna ta det lugnt what so ever.
Men det är det värt, jag längtar fruktansvärt mycket nu, och att det bara är fem dagar kvar, jag kan knappt tro det. Det är helt sjukt!!! Förut var det typ två månader kvar, och nu åker vi snart, på lördag! jag är så otroligt glad för det. Det känns inte verkligt! Det har legat så långt fram, men nu är vi nästan framme.
 
men innan jag lämnar en fin kroatien bild, från v. Elin, Ella, Simon och jag


pusspuss/C


7 (ljuva dagar)

brought me nothing but zero (0)

blir det utgång ikväll så blir det
blir det inte utgång ikväll så blir det inte
idag badade jonthe och jag i regnet... det var mysigt
riktigt steeeeeck!!! ingen annan badade, bara vi
sen bytade vi om på den mysiga toaletten, och cyklade hem till mig och mös framför OS på tv.
OH.. jag fick två pojkvänner, och deras nummer. har det på mobben nu, eftersom att en viss person inte addar mig på msn, och en viss person är dum så kändes det fint! hehehe tack johanna för hjälpen. Dig kan man lita på i alla stunder
pusspusspuss på dig

Gana kommer hem i dag eller i morgon, men hon sa idag, vi får väl la se........

här kommer iallafall en väldigt fin bild på gana!! puss på henne
du är en sån fin vän gana!!!!!! <3<3<3<3<3<3(L)(K)(H)(B)




så här ligger det till

jag är nästan nyss 18 år fyllda.
detta hade jag sett fram i mot väldigt mycket. för nu är jag vuxen och ingen får tala om för mig vad jag ska göra.
nu har hela mitt liv (känns det som) kört ihop sig, och jag står inför jobbiga stunder, som jag har grubblat på de senaste dagarna. Allt blir inte bättre när jag i princip är sjuk, och mår jätte dåligt kan inte sova på nätterna och när jag vaknar så fasar jag att svälja för jag har så otroligt ont i min hals, och min näsa rinner stup i kvarten. Sen grubblar man över en mening en kompis sa till mig, som inte är ok, som jag inte förstår något av. Varför sa du så till mig? Vad hjälpte det till för?? är vi ens kompisar egentligen??

Sen finns det andra allvarliga saker som ligger och tränger bakom ett annat hörn, och det är inte några kärleksbekymmer eller vänbekymmer, utan dödsallvarliga grejer... Grejer som påverkar mig ytters mycket och jag kommer vara så otroligt nervös och rädd för vad som kommer hända, men jag vet att det är en god sak som ligger bakom det hela, men tänk om något går fel tänk om det aldrig blir som förut. Jag orkar inte med det!

Jag har sommarlov och ändå har jag så extremt mycket att tänka på hela tiden, augusti månad är inte min månad, som till och med horoskopet säger var jag än läser det, du står inför många svåra val, problem. Men man tackar, det hjälpte mig verkligen på traven! Nä fy fan, egentligen bör jag ta tag i mitt liv, eller inte mitt liv utan mina bekymmer, men ikväll måste jag. Jag hade deadline. Usch och fy, som tur var har jag Magaluf framför mig, och den där sprutan man ska ta inför Kina resan skulle inte vara 2 månader mellan utan bara en, så nu hinner jag ta den när skolan börjat....

Nä fy fan, man kanske skulle ta och grädda några våfflor till Sigge och mig...

puss&kram syns på stan!

deprimerad tjej_90

Herregud, denna veckan kommer gå åt helvete!
varför läste jag mitt horoskop för?
orkar inte att det typ bara var negativt och att det bara regnar hela tiden så att man typ inte kan göra något.
Men snart är det iallafall Magaluf och det ska bli bäst!!! endast 12 dagar kvar. Längtar så in i bomben! Även kvalitetstid med Julia och Andrea. på Onsdag ska vi träffas och planera våran resa!

Fredrika och jag var på utflykter både fredag och lördag, det blev helt galet, men som sagt vi hade mycket trevligt!!!
Sådana kvällar vill jag ha i Magaluf,  och det tänker jag ha... Berättade nästan för alla som jag träffade då att jag skulle till Magaluf, mmm nöjd tjej_90 då! Nu vill jag bara att det ska sluta regna och blåsa så att vi kan åka in till hbg och kolla hif. Hatar när man har värsta planerna och när de är jätte bra så tillåter inte vädret det!
Men förhoppningsvis blir det hbg ändå och en mysig fika med F,M &S. mycket trevligt! förhoppningsvis, med stora bokstäver!

uppdatering, (dagen efter)
regnet bara forsade ner och det blåste som bara den igår, så jag anslöt mig endast framför tv:n med min kära familj kollade på hif-sundsvall och sedan blev det mer tv och sen sängen.

snart ska sigge och jag till city gross, han ska tydligen panta flaskor, hoppas det går där, har never gjort det där. Ikväll blir det middag i Jonnestorp och sedan hbg. Trevligt! Måste rusa på en gång nu.

pusspusspuss// Caroline som inte skulle gjort som hon gjorde i helgen, för nu håller hon på att bli sjuk :/

RSS 2.0