Hormoner!

Alltså vi kvinnor och dessa hurmörsvägningar. Ena stunden känns livsgnistan lika med noll. Sen poff så är livet underbart! I morse var jag helt deppig för Joakim är iväg på jobb, kommer hem på Tors och på Fredag ska han till Cph på träningsläger hela helgen och sen på Måndag åker han iväg på jobb igen och kommer hem nästa Fredag dvs! Alltså så himla roligt är det inte att ha ett hus för sig själv. Rätt så tråkigt också att jag typ inte kan träna pga jag har ont i min rumpa då jag trillade i trappan i förra veckan. 
Summan av kardemumman igår blev att jag somnade när jag kom hem från jobb och vaknade vid tio och då var det ingen idé att hitta på något eftersom att jag jobbat fm idag. 

Men nu när jag är hemma idag efter jobb känner jag mig jättepigg och livsgnistan är på topp även om jag inte kan träna. Haha 

Men att spendera pengar, det blir man tydligen lycklig av. Jag har länge velat beställa två postera med kartor av min och joaks hemstäder, dvs en på Höganäs och en på Perstorp. Idag var jag inne på blondinbellas blogg och då tipsade hon om en hemsida som sålde dessa. Jag har kollat runder på hemsidor förut men då har Perstorp och Höganäs inte funnits med utan bara större städer. Så jag blev väldigt glad! I nästa vecka kommer dessa dimpa ner i brevlådan, så nöjd! Så ska endast två svarta ramar inhandlar och så ska jag spraymåla vårt sidbord med! Åh det kommer bli så snyggt och älskar det personliga med det också! 

I helgen är det mest jobb på agendan, men jag är ledig lör kväll och börjar jobba 13.15 på sön så jag har planerat in en sleepover med Johanna @ My place! Så jag har planerat pw, hoppas på fint väder, bastubad, god mat pch en massa tjejsnack! Perfekt! Skönt och slippa vara själv hela helgen:) 





Xoxo
Pok


23 mars 2015

Nu är vi snart i månad april, dvs en tredjedel av året har snart gått! Galet! Pappa fyller 50 år den 4 april vilket ska firas! Jag har varit ledig fre-sön. Helgen har varit intensiv och dramatisk. Trädgårdsarbete, trädfällning som trillade fel och hus som brunnit upp. Men i all kaos hann jag med lite kvalitetstid med mami. En tur till väla, sushidejt och sen ikeashopping. 

Börjar jobba som ca 1 h och ska jobba sex dagars vecka, hoppas veckan går snabbt! 






Xoxo
Pok

God morgon!

Frukosten är uppäten, det blir lite slapp, fix & donande innan jag promenerar mot tåget för att åka in till hbg. Innan det blir en kvällstur på jobb ska jag till Hedin bil för att hämta bilen som fått ett nytt avgasrör eller något liknande, sen åker pappa och jag någonstans för att luncha. I morgon är jag superdupermega ledig! Då ska jag sova tills jag vaknar och känner mig utvilad. Äta god frukost i lugn och ro, dammsuga och städa undan efter min bebis här hemma 😂. Sedan ska jag träna, relativt tidigt så att det inte kryllar av massa testosteron killar som ska styla och inte följa regler, åh! På dagen i morgon har tom Joakim och jag varit ihop i 5 år! Wow, lång tid med en massa ups and Downs måste man ju vara ärlig med att säga. Vi är då inte rädda för att säga vad vi tycker och tänker och det skriks rejält på varandra ibland, men det kanske är det som gör att det funkar?! Vi kanske bara ska lära oss att inte bli så arga ibland! Haha och jag ska nog försöka minska på mitt bitchande, hehe. 

Jag hade önskat att vara ledig denna helg, men har blivit flyttad så är ledig nästa istället och då åker vi till Gbg för en weekend och för att bara ro om varandra! Vi ska spaa på hotellet, äta gott dricka gott, träffa världens bästa Andrea och Niclas, kanske ge oss ut på en shoppingrunda. 

So long, xoxo pok

RSS 2.0