Summerbreeze

Är ledig och njuter så låtsas ha semester! 

I tisdagskväll åkte jag tåg direkt efter jobb mot Vinslöv och Anna-Lisas föräldrars hem, det blev poolhäng, vissa bastade (?) god mat och väldigt trevligt sällskap:) härlig sommarkväll! På onsdagen så tog vi vårt pick och pack, plockade upp Emma och Janne, styrde kosan mot äholm och klitterhus, bada och solade hela dagen, åt glass och körde sen vidare mot småbåtshamnen när vi avslutade dagen med att grilla korv. Åh så härlig dag det var:) 

Idag torsdag åkte jag ut till Höganäs och har spenderat dagen på margareteberg med pappa, Ewa, Maja och Pontus. Sol och bad för hela slanten än en gång :) Vi cyklade hem strax efter fyra och har fortsatt med sol och bad i trädgården. Ännu en underbar dag med andra ord. Ska in i duschen nu och sen blir det grillad oxfilé proppad med vitlök. Mums! 

Joakim och jag har ju köpt hus!! Och vi flyttar in nästa vecka! Så sjukt! Men vi älskar huset och vi längtar så vi håller på att spricka! 


Imorgon ska jag umgås med min kära vän Johanna, bada, sola och snacka skit:) 

Xoxo
Pok






Ljuvliga sommar

Söndag och det bara regnar ute! 
Har jobbat hela veckan och ledig i helgen. Hade inte riktigt väderlekarna med mig denna gången. Har varit tropisk sommar hela veckan så hade förhoppningar med tji fick jag! 
Jag överlever, slipper stressa att man måste vara ute och har kunnat städa och tvätta utan dåligt samvete:). 

Förra helgen var vi lediga och spenderade den i Höganäs, massa god grillad mat och god dricka. Tog mitt första dopp i havet. På söndagen var vi på visning av ett väldigt mysigt hus som inom en snar framtid förhoppningsvis blir vårt. Jag återkommer ang det :) 

Som sagt under veckan och dess tropiska värme så har jag jobbat, har försökt att njuta lite av solen också. 
I fredags åt vi räkor och drack rosé hos svärisarna. Svenska stora färska räkor! Dögott! 

Igår lördag drog jag ut på sovandet, städade lgh och tvättade. På kvällen åkte jag in till stan och hem till Johanna. Vi tog en cider hos henne och sen gick vi ner mot hamnen, satte oss på en restaurang där, åt gott och drack gott på uteserveringen. Mot slutet började det regna men vi hade du som satt under ett parasoll. Sedan promenerade vi vidare mot mogwai och drack goda drinkar pch smed planer för sommaren! Vid halv ett tiden fick jag bege mig hemåt eftersom att tågen tydligen inte fick senare på helgen. 

Idag söndag bara regnar och regnar det! Jag ska sortera den rena tvätten, storhandla och ev träna. Sedan ska jag köra mot stan och hämta upp Joakim som e på HIF och styra mot Båstad för att sova där i natt. I morgon är det jobb på agendan igen. Och då är det sex dagars vecka! Så nu kör vi!:) 







Xoxo
Pok

RSS 2.0