be mine

Vilken dag, haft så mkt att göra verkligen. busy girl. Sovit hela dagen!?!?!
Jag är så trött hela tiden, och kan inte plugga något. Jag tror jag ska börja plugga på deltid istället. haha ofta!

Men jag är ju faktiskt sjuk också, så det är väl anledningen, men ärligt jag har typ sovit hela denna dagen. Varit vaken två timmar kanske. Kommer aldrig somna ikväll. Attans!!!

Jag måste dock snart börja plugga på allvar, för jag har ett jobbigt prov i nk på torsdag!!

Men jag längtar tills helgen, och påsklov. På fre är det the sounds, med gana ida och julia. Det ska bli sjuukt fint och sen efter fest så klart på tivoli. På lör är det party igen! åhhhhhhh lov nu, och helg!

xoxo

tjafan alla snygga människor

hejsvejs!

Vilken sjukt chill helg det har varit, men nu känns det som att den gått sjukt snabbt ändå..attans!
Jag är sjukt förkyld och i morse tappade jag min röst och kunde inte prata, jag har faktiskt aldrig tappat den så förut. Så det var lite scary... men jag fick snabbt tillbaka den. Annars hade inte jobbet gått så bra. Men har fortfarande väldigt ont i halsen, och i huvudet. Funderar på att vara hemma i morgon, har ändå bara två lektioner. Sen ska jag köra på körskolan, och jag SKA boka lilla uppkörningen! Sen ska jag till ica för jobbintervju. Det ska bli fint!

Men har hunnit köra till väla idag, köpte ett par ljusa jeans leggins. Så jag är nöjd. Känns fint nu till våren, för idag är det fint väder, solen skiner! Fick ha på mig pappas solglasögon när jag körde, för hade glömt mina, så sjukt fula de var istället. haha inte lugnt!!

Nästa helg ser jag fram i mot. För det första är det
Påsklov(Y)
för det andra är det
The sounds (Y) på fre & efterfest på tivoli, med mellanlandning på bulls för shotkanna
18,19  & 20 års fest på lör (Y)
mån.fre ingen skola, påsklov!! (Y)
malmö, shopping (Y)
Marina&Fredrika kommer (Y)




me and my lovely J
49 dagar till lloret


cs
xoxo

24 h i LA!!!

Nu går det inte att ladda upp den bilden jag vill ladda upp.
så det får bli när jag kommer hem till h-näs. Får be andrea skicka den till mig. Den är väldigt fin enligt mig!!

Idag har jag för första gången åkt hem andrea när hon har övningskört, kände mig helcool.. hehe in the backseat. Riktigt duktig förare!!! Dock är de andra lite dåliga, oc kör som dårar här i la!! inte lugnt.
Vi har ätit en jätte god tacogratäng, eller som vi andra kallar det taco paj! tyckte andrea var  jätte kul.. KUL?!?!

Nu chillar vi framför tv:n och är allmänt sega, eller jag i vart fall! Men är man förkyld så är man... attans!
Om det är fint väder i morgon, blir det stan och en mysig fika på uteservering. Hade varit såå fint!! Solen är hur fin som helst!


xoxo

Painted by numbers

peppar the sounds nästa fredag! YAY!!

Är lite halvt sjuk, men ska jobba sen, money money.. måste ha inför lloret för fan! + andra äventyr i sverige!
snart är det slut på månad mars, då ska jag få veta ifall jag fått sommarjobb eller inte. spännande (Y)
hoppas de ringer!

I morgon ska jag vara sjuk, och på morgonen ska jag till tandläkaren, wish me luck! hehe

Men på fredag ska jag till skolan igen, och på kvällen ska jag till Andrea med Julia, och vi ska ha drink kväll!! Det kommer bli bäst <3<3<3<<3

en bild från helgens bravader!!



xoxo

hola señiorita

Svejs på bloggeN
Studiedag idag, vilket är väldigt skönt på en fre (Y)
Men var ändå tvungen att spendera 1½ h på skolan, föreläsning om Kina, men Boel var väldigt nöjd så jag hoppas på ett MVG där!!
Sen åkte jag hem och sov... Sen kom Julia och Jessica och skulle låna pistol, och vi hängde ett tag.
Efter det skulle jag på ansiktsbehandling, det var sjukt fint! Men portömning är inte min grej. Tror jag måste fundera på om det blir det fler gånger, att få en nål instucken i ansiktet är inte min bästa sida så att säga. Men resultatet blev bra, och jag är inte alls sådär röd som alla sa att jag skulle vara (Y)

Ikväll är det först 20 års (för)fest hos Lynn, sedan blir det utgång. Tivoli eller bakom, vi får väl la se vart vi hamnar.. Men ärligt är jag nog sugen på Bakom för tillfället, har varit mkt på tivoli på senare och bakom var längesen.
Om ett tag kommer Gana hit, och vi ska äta god mat som jag hjälpt mamma att laga. Jag är nöjd, JA!
Sen åker vi in till stan strax innan åtta skulle jag tro med Emmö aka Emmy:) Det blir en fin kväll med två mycket 3vliga tjejer!!

pussssseli puss
ps. Gossip girl på sön, och despe på tis!!! <3<3<3<3
xoxo


costa firrat

Åhhhhhh, skönt!
hur skönt är det inte att costa är betalt?!
Hur kul är det att jag har inte mycket pengar kvar?!?! :O

Hur skönt är det inte att jag har massa plugg framför mig?
Men jag kanske lär mig något, äsch man ska inte ta ut något i förskott!

pözzz bebss

xoxo

friday night (Y)

sammanfattar fredagen med ett ord, galen!


what have I done to fall in love with you?



och?
inte lugnt på fredag!!
cs

xoxo

värsta helgen på länge!!

Helgen har i princip varit skit.
Det beror inte på vad jag gjort eller med vilka jag har varit.
Men jag har mått så sjukt dåligt! Det kommer och går, illamående. Sen i Fredags, jag mår illa, blir alldeles seg i kroppen får ont i huvudet. Somnade vid 2 i Fredags fast jag kom hem halv ett.
På Lördagen vaknade jag och mådde bättre, gymmade med Johanna, men direkt när jag kom hem så kom det tillbaka. Sen mådde jag dåligt hela dagen. På Söndagen upp tidigt för att jobba, kunde äta en halv macka sen började jag må illa. Jag skulle kunnat döda någon när jag cyklade till jobbet i morse, det regnade de största regndropparna jag någonsin sett, jag har motvind, och de bygger om så jag fick cykla en sjukt lång omväg!! Jag var så arg när jag kom fram!! Men det gick bra att jobba, och jag var bara hungrig då. hehe
Sen kom jag hem, åt lite mat och kollade davids cup, och sen skulle jag börja på engelskan och då kom det igen! Jag fattar inte vad det är. Men jobbigt är det. Hoppas verkligen att det inte kommer i morgon! orkar inte det!!


xoxo

years and years passes by

två korta år har gått & det känns konstigt.
jag har nästan glömt dig, det är inte okej, jag blir arg på mig själv
hela denna dagen har jag varit glad, hela dagen har jag haft positiv inställning till allt, och sen påminns jag om vad det faktiskt är för dag. Det gör ont, men samtidigt vet jag att allt är bra, men att jag glömt vilken dag det är... det får jag aldrig göra igen. för du var för fin för att glömmas, du var min, min underbara farfar. Jag blir bara orolig för pappa, vet han vad det är för dag idag, givetvis vet han det. Men hur kunde jag då glömma?



xoxo
C

egogirl?

Vem ska man egentligen sätta i första hand, och vad gör man när man känner att man har tagit på sig för stor börda, för mycket aktiviteter? Är det då vi blir stressade och får panik? Är det då det går dåligt i skolan? Är det då man bråkar med föräldrar/syskon/kompisar Är det då man bråkar med pojkvännen?

När räcker man egentligen till åt alla, när man har sig själv också att tänka på?
När ska man sätta sig själv i fokus och ha en "egen" dag för att må bra, samla krafter och tankar?
Jag blev lite rädd idag, och känner mig i riskzon för utbrändhet. Varför har vi så höga krav på oss själva? Vad är det för samhälle vi lever i egentligen? Är jag en i mängden eller är det bara jag?
Men vad ska man göra? Hur ska man koppla bort allt och ta det lugnt? Det går inte, inte ens när jag hade sportlov, då var jag tvungen att tillfredställa andra, och ta mig tid till att umgås med mina vänner och familj och ägna tid åt skolan. När hade jag tid att träna? När hade jag tid till körskolan, inte en enda gång!

Tro nu inte att jag tycker det är jobbigt att umgås med mina vänner, så är det absolut inte. Men ibland behöver man tid för sig själv, och man behöver tänka på vad som kommer här näst. Man behöver rensa hjärnan. Egentligen mår jag som bäst då jag tränar, men jag ger mig inte tillräckligt tid till att träna, jag prioriterar andra saker, fast det är det jag tycker mest om! Det spelar inte så stor roll vad jag tränar, simma, tennis, springa, gym, spinna, power-walk you name it. Bara jag får koppla bort bekymmer, skola, vänner&familj och fokusera på mig själv.

Nu ska jag öva på min svenska uppgift till i morgon, som ska handla om mig själv, när jag satte mig själv i fokus, och inte andra! Ibland krävs det att gå tillbaka i tiden för att få den där balansen som behövs i tillvaron!

xoxo



I hope to feel the way you do

never sure of anything
jokes laughs teardrops to games the fun the travels to
I'm meant to feel the way I do




Andreas 18 års middag i lördags, plats LA!

xoxo


RSS 2.0