Fügen, Österrike, alperna

Vi har haft det underbart. Alperna har levererat och jag har varit med om den bästa skidåkningen någonsin. Jag har verkligen njutit och kommit fram till att alperna blir det fler gånger. Och svenska fjället är inget att jämföra med. Har haft turen att få åka med en fd skidlärare och förbättrat mitt åkande avsevärt mycket. Kul! 









Tillbaka till verkligheten, jobb o rutiner. 
Xoxo
Pok

Happy days

Hej! Idag är det onsdag, Lill-lördag. Har spenderat dagen på jobb, sista dagen att gå bredvid! På måndag är det dags, första gången allene! Nervöst, men sjukt kul också! 

Idag har jag girlietime med mig själv! Älskar det! Ska strax iväg och träna och sedan blir det lite dusch för att sedan äta gott o titta på ph-finalen. Sedan bums i säng. Joakim är i Göteborg och jobbar och vi har bara gått om varandra denna veckan. Men i helgen ska vi mysa! På lördag ska vi passa Sune!!! Anne o chrilles lilla valp som de ska hämta på fredag! Åhh så gossigt det ska bli! 

Min kära man vet ju också hur man gör en kvinna glad. Och han blir så nöjd själv också. Istället för att tänka på alla hjärtans dag och min examenspresent går han pch köper en diskmaskin och tror att jag ska bli överlycklig! Haha! Rolig kille, han gör allt för att slippa städa, diska o tvätta! Haha 
Men ska bli väldigt skönt! 
På torsdag nästa vecka fyller han år dessutom! Han blir så jäkla gammal! Åhh får lite halvt panik! Haha men fortfarande 20 något! Smider planer för hans present, eller har egentligen vetat vad han ska få i flera veckor! Kan kanske komma upp i samma nivå som när han fick sex och städ-biljetter av mig denna gång;) de var ju den bästa presenten han fått! Gulli. 

Förra helgen var vi hemma hos Johanna o Niko! Även Amy o hennes pojkvän var där (kommer ej ihåg va han hette?) åt tappas, drack vin och spelade spel! Mycket trevlig kväll:) 

Osammanhängande inlägg! Så blir det när allt känns så jäkla bra! Älskar livet just nu! 

Xoxo
Pok

Bild från nyår med min andra hälft:)


O

RSS 2.0