Summerbreeze

Har farit och flugit på senare tid, liknelse med en flyttfågel. Har iallafall kännt mig så den senaste tiden, visst jag älskar att resa, om så bara för en dag. Men min bas mitt hem är förvirrat just nu. Jag måste skaffa mitt eget för jag orkar inte hålla på som jag gjort nu Under ett halvår. Jag känner bara en klump i magen, kan inte riktigt sätta fingret på vad det är. Men jag hoppas jag kommer på det och att jag kan göra något åt det. Sitter framför tv:n hos pappa själv, med skorpan, pappa,Ewa och Simon är på väg till Italien, tio långa dagar ska de vaa iväg. Jag kände för några timmar sen att jag behövde egentid att det skulle bli skönt att vara gör mig själv, nu ångrar jag mig, hatar denna känslan. Nu ska jag förbereda för i morgon och sen sova. Ska jobba Imorgon och blir kanske en dejt i Malmö med Hanna och Amanda, men blir det inte det blir det mysig middag med stockholmarna som jag förövrigt hade en super mysig och trevlig kväll med igår. Nu går ögonen i kors, vi ses när jag känner för det. Ps. Konstig uppdatering pga mobil bloggning och hur får jag upp bilder? Ds. Xoxo Pok

tre dagar till prag

som rubriken talar är det tre dagar till Prag, det går undan nu!!
Har varit i stan med Andrea idag, det bara regnar och regnar så blev lite deppig där ett tag, men som tur va har det försvunnit nu. Har tagit fram resväskan och känner att nu är det på G. Hade tänkt börja packa lite smått idag, men kände att det var mkt roligare att åka till Joakim och mysa lite med honom, eftersom de är mina fina vänninor jag åker iväg med och inte Joakim. Så så får det bli, ska bara inom stan en snabbis och fixa skal till min nya finis, iphone4!! Så JÄKLA nöjd :D

Så jag ska alltså snart bege mig och ska laga tacos till min man! Gotte, har varit sugen på det sen förra veckan, så nu jäävlar!!

Vi ses efter Prag!!! Så Glad midsommar!!! hoppas det regnar lite på er, precis som en svensk midsommar ska va.


XoXo
PoK

Student 2011

& denna veckan består av det sista plugget och sista tentan för denna terminen. Bella och jag har varit extremt effektiva både igår och idag. Nu två dagar till ska inget kunna gå fel. Sen sommarlov och Prag och work och förhoppningsvis en sista minuten i slutet med älskling! & har en sån bra vecka, fast det är fel vecka, kan bero på att det är så många bra saker att se fram emot, det ser  ut som att Johannam, Bella och jag taggar Rihanna i Oktober, kan inte bli mkt bättre just nu!! mMmmm-mMMM

bilbomb från Fredags:



Förstår inte mig på vad som händer här, ska se lite nonchalant ut??



taggad kille_89

Nu ska jag värma gårdagens mat och sen ska jag duscha och bara göra precis vad jag vill!

XoXo
PoK

where did summer go?

KLARADE PREKLINSKAAAA IDAG!!! Så endast bajs omtenta, sen sommarlov ändaaa till September och sen praktik i åtta veckor och inget läsande och massa pluggande på hur länge som helst då! Jag längtar, som. in. i.

Fy sören vad kallt det är ute idag, och regnit och ruskit. Hoppas verkligen det blir bättre tills i morgon när Pontus tar studenten! mMmm som vanligt längtar jag efter maten, Joakim däremot sa att spriten var höjdpunkten, spridda meningar!?

Invigde mina nya byxor idag, åh så fina och så nöjd jag är över dem. Beige, fickor på sidorna, nästan vid vaderna, rätt korta med spänna där nere, jaja svårt att förklara men ni hittar dem på MQ för 499 riksdaler. Nu längtar jag efter skattepengarna med. Kommer denna veckan eller nästa. Shit, måste låsa in dem så allt inte spenderas, längesen man hade så mkt pengar att röra sig med :O (student som man är)

Nu ska jag avsluta här och ta mig ett långt och välförtjänt bad, för jag fryser fortfarande!!

XoXo
PoK


6 Juni

-HAR tagit mitt första dopp för i år!!!! två blev det till och med.
Nu blir det plugg i två veckor till ungefär, sen tar jag mig en veckas sommarlov, med lite jobb och sen drar jag till Prag!!

Ska hoppa in i duschen nu och sen åka till bf.
Hoppas ni njuter ute i solen, men glöm inte att ha respekt för solen, för fy fan vad man kan bränna sig, farliga grejer och det är så lätt att smörja in sig. so do it! // predikarN

XoXo
Pok


ohh we're all loving

Torsdag, men känns som Lördag. Härligt
Har en av dem bästa lång helgen på länge att se fram emot.
1. Ska umgås mega mycket med mina fina
2. Andrea kommer hem idag
3. underbart väder
4. shopping på schemat med andrea i morgon
5. ett hus för mig själv hela helgen
6.partyy på lördag som skall kallas duga, men mina fina!
7. Kan inte bli bättre!!

Dagen till ära har handlat om kalas och tårtor, mamma köpte lite 2 much. usch tårta att äta i mange dagar fram över. Nu hålls det på att grillas där nere med glavings. Gotte. Sedan ska jag chilledilla/mysa med Ganne! Fina fisken och perfekt dag.


XoXo
Pok

RSS 2.0