Update 2016

Hej, lite småsliten är man, sitter på jobb och ca 1,5 h kvar på detta nattpass och tredje helgen i rad... Ska bli så skönt att vara ledig fyra helger i rad, när var man de senast?

Som sagt nytt år, nya möjligheter... Nä lite klyschigt. Men mycket roliga saker som händer i år. V 5 åker vi till Alperna, Italien för årets skidresa. I början på April är det en efterlängtad tjejweekend i cph med barndoms kompisar. I september gifter vi oss, vilket innebär bröllopsresa!! Ska bara bestämma vart vi ska! Så hela våren och sommaren kommer innebära en HEL del bröllops-planering. Kommer bli galet kul men oj vad mycket vi kommer ha och göra. 


Bild när vi skulle till Jesper och A-L på middag och spelkväll i mellandagarna. Känner inte mig riktigt lika pigg och fräsch just nu. 



Joakims kära föräldrar har varit i Thailand i tre veckor så vi har haft nöjet och passa deras ena hund Sune, det har varit så mysigt! Nu är de hemma igen och så tomt det blev, ingen som gnyr, ingen som följer en med blicken och ingen som följer efter en när man lagar mat. Bara helt tomt och tyst! Haha man vänjer sig vid det. Man slipper iallafall dammsuga VARJE dag! 


Back to work, mitt glamorösa jobb dvs ;) 

Xoxo
Pok

RSS 2.0