20 december

Trevlig fredag på er!
Min fredag har bestått av att sova till 13.00 och sedan kom Joakim hem, vi satte upp rullgardinerna (!) äntligen! Och även två tavellistor vid spisen för att förvara kryddor där! Blev sjukt bra. Nästa projekt är att byta ut bänkskivan bredvid spisen och bänken mitt emot! Det fixar vi nästa år! Men det kommer bli så bra! Slippa den fula vi har nu! Nytt o fräscht. 

Förra helgen var vi i Höganäs, började hos mamma på fredagen, käkade gott, fick julklappar och spelade spel hela kvällen. På lördagen åkte Joakim till stan o spelade padel med ngr kompisar och mamma o jag köpte de sista julklapparna o käkade lunch på saluhallen! Mysigt! På kvällen åkte Joakim och jag till pappa, åt gott fick julklappar och badade tunna! Riktigt mysigt. På söndagen åkte vi in mot stan, Joakim lämnade mig hos Gana där även Johanna var han åkte till Dennis. Blev julfilm med tjejerna och en rejäl uppdatering. Väldigt mysigt:) 

Inatt är det praktik som gäller, så därav sov jag till ett, eller försökte iallafall. 
Imorgon kväll ska vi till Joakims föräldrar, fira jul och äta gås. På söndag kommer mamma, Ingemar, Oskar och Johan på besök. Mamma o compani åker till gran canaria på måndag, Johan ska fira jul med pappa och jag o Joakim åker till Thailand på tisdag. ÄNTLIGEN! Längtar efter solen! Är så trött hela tiden atm.

På måndag har jag min sista dag på avd pch även bedömning, känner mig rätt lugn inför den så det ska nog inte bli ngr problem. Hade även min andra del av nkse-tentan igår, den praktiska dvs och det gick strålande. Blev godkänd och fick många komplimanger. Tackar tackar. 

Ha en trevlig fredagskväll och mys till det ordentligt! 

Min nya fina Rik-design skål som jag fick av mamma o Ingemar. 
Såhär bra blev det med kryddorna! Nöjd



Xoxo
Pok

Söndagsmys

Heyy hjärtisar! Jag har haft en praktikhelg, woho! 
Men det gör det samma, är ledig i morgon istället :) ska sova länge äta frukost länge, träna och bara va! Älskar lediga dagar mitt i veckan!

I fredags fick jag som sagt veta att jag klarat nkse-tentan och ngr dagar innan fick jag veta att jag klarat en annan tenta jag haft efter mig! Jag blev så glad så jag visste inte riktigt vart jag skulle ta vägen! Var helt hyper! När jag kon hem hade älskling köpt blommor, för första gången! Det träffade rakt in i hjärtat. Min fina kille! Och det doftar så gott om liljorna. 




Idag är det 1 december, dvs första advent, och de närmsta veckorna kommer gå så himla snabbt. Vi har massa roligheter inplanerade varje helg fram tills att vi åker. Härligt! 

Nu är det söndagsmiddag med film som jag säkert kommer somna till, som vanligt hos joakim&caroline! 

Xoxo
Pok

RSS 2.0