21 september

Hösten är här på riktigt! Jag gav dock mig en extra vecka sommar då jag tog semester en vecka nu i september. Mamma och jag har varit i Side, Turkiet och kom hem igårkväll. Vi har haft det väldigt bra, lite otur med vädret då en hel dag var det regn, åska och blixt. Det blir ju lite långtråkigt vid de tillfällena, vi försökte göra det bästa av situationen med träning, läsning, kortspel och yatzi. Annars har resan bestått av sol,bad utflykt, shopping, god mat, massage, träning, strandpromenader etc etc. 

När jag kom hem igår hade Joakim städat (efter sig själv) huset, maten stod i ugnen det var dukat med vin och glassen stod i frysen. Han hade tänt ljus och hade verkligen saknat mig. Får lämna landet fler gånger på detta vis för denna uppskattning var inte dålig! Helt underbar med andra ord. Vi hade sedan en väldigt mysig kväll. 

Idag har det nästan bara regnat hela dagen, jag är rätt seg men det är mest för att magen inte riktigt är helt 100 idag av någon anledning som jag inte vet. Jag har iallafall varit produktiv om jag själv får säga det, städat undan från igår, tvättar två maskiner dvs packat upp resväskan, handlat, hämtat ut mina nya fina Iilse Jacobsen stövlar efter mkt om och men med postutskick till helt fel kommun. Och betalt roliga räkningar samt ansökt om gratis jojokort i två veckor till både mig och Joakim. Gratis är gott! Hehe :) 

Lite bilder från veckan
















Sist men absolut inte minst mina stövlar! 

Xoxo
Pok

Sjukstuga deluxe

Mitt immunförsvar verkar ha fått sig en rejäl käftsmäll. Förra veckan var jag du derförkyld, feber etc. Låg pall från onsdagkväll tom lördagkväll. 
Igår torsdag morgon påväg till tåget blev jag illamående från INGENSTANS, hoppa på tåget och somnade, kändes bättre, gick av tåget tog trapporna upp och det kom igen. Kämpade upp till sjukhuset ändå och illamåendet ville fan inte ge med sig. Jobbade i två timmar i förhoppning om att det skulle släppa, men ikke, gick in till chefen och sa att jag måste hem, rapporterade mina patienter till en kollega, ringde pappa som var snäll och körde mig hem. Mådde hyfsat i bilen och när vi kom hem så satt och pratade ett tag innan han körde till jobb igen. Gick och la mig och kunde knappt röra mig efter ett tag, mådde så fruktansvärt illa, sen var det kört. Magsjuka delux. Jag som aldrig är sjuk (peppar,peppar). Idag mår jag faktiskt bättre, har inte direkt ätit något sen i onsdagskväll dock, så ska väl försöka börja så smått och se om jag får behålla något. Annars är det Cola och blåbärssoppa som jag njuter av. 

Nu vill jag bara bli frisk på riktigt!! Jobba mina sista dagar och sedan ha semester i en vecka!!! 

Xoxo
Pok

RSS 2.0