tisdag

Begravning, jobbigt, men vi klarade det tillsammans. När allas tårkanaler var slut var det bara till att umgås med varandra och ta vara på varandra och minnas E som en person vi aldrig glömmer!

Efteråt anslöt Åströms hos oss, Marina, Fredrika och jag mös te de. Sen kom även Daniel med familj. Det var hålligång sts. Efter några timmar gick M,F och jag en promenad och köpte lantmanna chips. Vet att de inte heter så! F har lärt mig ladda ner musik lagligt också. gillar henne mycket!
Nu ikväll har vi haft SATC maraton. Vid elva lämnade jag M,F vid bussen och de ska åka hem i morgon. Slog mig nu hur mkt jag kommer sakna dem. Hoppas Fredrika kommer ha det så bra i Kenya igen! will miss them much. I morgon blir det en snabbis på väla, sen till pappa hämta skidgrejer och sen blir det sälen!



xoxo
pok

gott nytt år!!!
hörs 2010

en helt vanlig måndag

and i cant get you out of my head boy

min dag började vid elva tiden, hade inte gjort ngt ifall jag sovit lite mer, sova är så skönt. Låg kvar ett tag och lyssnade på min fina fina touch, sen gick jag ner till oskar tog mig en tomat och frågade vart alla var, som vanligt hade han ingen aning om de. Sen fick jag sms om att komma till ishallen, men kände inte riktigt för det och kunde inte ta mig dit, istället började jag med min packning! Letade fram väska och tog fram kläder och i morgon eller onsdag måste jag till pappa och hämta skidor,pjäxor och skidkläderna! Sen åkte jag till jonstorp i allafall, fast till sthlm istället. mös te de lite och blev till och med en liten promme. När jag kom hem blev det mat och sen skulle jag gå på power walk för jag var så himla rastlös men gana behövde sällskap till sköna hem, så jag joinade henne. Blev en snabbis dit och nu är jag hemma igen. Har köpt en egen cola till mig, satt nämligen och fantiserade om cola i bilen, kände att jag behövde det!! För ca två år sen kunde jag sitta och fantisera om att jag rökte en cigg, eller det drömde jag mest om. Helt sjukt, idag tycker jag det är fruktansvärt äckligt att röka. usch och tvi. Men cola får jag unna mig ibland. Men nu är det jul så då får jag unna mig det lite mer.

Har precis satt i en satc skiva i datorn och har ett stort cola glas, ska förbereda mig mentalt inför morgondagen och begravning.


M gullet och jag på julfesten i lördags!

xoxo
pok


jag vill

jag vill shoppa, jag ska ha en svart, tajt sammetsklänning med urringing i ryggen, den får kosta vad den kosta vill. jag vill ha nya vita höga converse. jag vill att tisdag ska vara över nu, bregravningar är aldrig roliga och jag vill inte se min familj vara ledsna, finns inget värre. jag vill inte vara hemma, jag är så himla rastlös, dock är det söndag och jag har varit iväg hela dagen. jag vill vara med marina och fredrika. jag vill vara med andrea och johannat. jag vill vara med jg. jag vill fira nyår i sälen nu. jag vill kila stadigt very badly. jag vill festa röven av mig, vara så jävla full och när jag vaknar ska jag inte veta ett skit som hänt dagen efter. jag vill ha full rulle, få ett bra jobb efter nyår och börja om från början, busy life again!
jag vill att alla sjuka ska bli friska, att cancer ska utrotas. någon liten del av mig vill nog säga hejdå till x, trots allt var han en som varit en del av mitt liv i ett halvår och en person jag nog inte kommer träffa någon mer gång. jag vill ha ett bra 2010!!!





xoxo
pok

m&f dag

Drömde en fin dröm. Var på semester i något varmt land med pappa, ewa och simon. Hookade upp med världens snyggaste kille, med namnet Dexter Dagg, haha kan man ens heta så?! Synd att han inte finns på riktigt... Vi hade så passat bra ihop!! hehehe

Idag har jag iallafall varit på badhuset, simmade en massa längder lekte lite med oskar och hängde med marre och fredde. Jag borde simma oftare, jag älskar ju de. Saknar att träna simning. Men idag hade jag bikini och det var jättejobbigt att simma i den, har blivit för stor och trillar av?! usch. Sen bastade vi. Efter det åkte vi till stan och lämnade dessi på knutan som nu är på väg hem till sthlm, sen gick marre, fredde och jag till mezo, fikade och snackade skit. Sen buss hem för att äta på jour, som har blivit en tradition när sthlm är här!!  Julia jobbade, kändes lite konstigt att bli serverad av henne. haha!

Kom hem för ett tag sen och nu är gana helt sälen galen, och frågar massa om vad jag ska ha med mig osv, jag har inte alls haft tid att tänka på det. måste börja i morgon känner jag!

x flyttar till sthlm och vill träffas och säga hejdå. Tror inte jag borde det... hmmmmm
och du kan typ låtsas som du aldrig träffat mig...... b-b-bye
satc nu och sen sängen.

xoxo
pok

i need a superhero

Varför fick jag precis sms av x?! Precis när jag tänkte på honom? Det är faktsikt läskigt. Frågan är dock varför han sms:ar mig? Förstår han inte mig när jag sagt till honom x antal gånger att ta bort mitt nummer? Vad vill han mig? Så jävla bra hade vi det inte. Det bestod mestadels av missförstånd och bråk hela tiden, vilket inte jag saknar alls. Dock är jag jävligt svag för honom och det vet jag också. Jag kommer svara, men det är helt och hållet oskyldigt från min sida!

Jag har iallafall haft en bra jul, lilljul (dagen innan jul, heter det så?) och julafton var rätt drygt, då jag bara var hemma och speciellt på julafton jag åt så jävla mkt mat, det är typ det enda man gör... Man gör ju fan inget annat, jag blir så jävla rastlös. Men avrundade julafton med en promenad med pappa och ewa, det var mysigt. Jag fick fina julklappar. Jag fick i princip allt jag önskat mig, vilket jag inte brukar få, för mina föräldrar ska alltid hitta på egna saker. Sjukt irriterande... haha! Men tydligen lär de sig:)

Igår juldagen dvs, var det jul med mamma och släkten på hennes sida, fick ännu fler fina julklappar! (Y) Sen blev det spontanbio med oskar, Avatar. Hade inga förväntningar what so ever, hade ingen aning om vad den handlade om men den var bra! Värd att se, inte bara massa konstiga saker, utan det var kärlek också ju. haha Så passade alldeles utmärkt. Den var dock jäävligt lång 2 h och 45 min. Så när den var klar hämtade vi gana och sen duschade jag och valde kläder på mindre än en halvtimme! Det är fan bra gjort!! Sen förfest i stan hos fredrika och sedan wallmans. Sne fylla, men hade jätteroligt.

Idag, annandag jul sovit så jävla dåligt och vaknade vid tio, observera att jag kom hem halv fem. för jävligt. julfest och nu är jag så jävla trött så jag borde gå och lägga mig! Det ska jag göra också!

xoxo
pok



its over when you say goodbye

Det har varit en najs helg! På Lördagen var det utgång med Gana, började med en cosmo på bara vara, medelåldern var väl ungefär 35+ haha, men mysigt. Sen var det tänkt att vi skulle till tivolis förfest, men tydligen hade det stått fel tid på face så förfesten hade precis stängt. Istället blev det Stinsen och det var sjukt random. Det var i princip gana jag och massa konstiga killar. Det var killar som raggade, sa att de hade flickvänner, ville andra sekunden gå ut och röka och blinkade. haha what?! inte okej, skröt om att hans mamma fick 60 pap i månaden. Vem fan använder det som raggningsreplik? Men träffade en från costa också... lite sådär pinsamt eftersom jag bara drog då... men han verkade inte bry sig om det. Så jag var nöjd. Sen drog vi mot bakom och dansade men jag blev bara arg hela tiden, åhh. Folk som spillde öl, två töntar som försökte dansa med oss hela tiden, en jobbig person som skrev oklara sms och en jobbig kille som verkligen aldrig gav upp hoppet om att få te de med gana eller mig. Tillslut tog jag tag i ganas hand och gick till garderoben och gick därifrån. haha

Sen blev det ett intressant nattäventyr, vilket jag måste sluta med i och med mitt dåliga imunförsvar! Blir ju sjuk av att bara vistas ute, speciellt när de är minusgrader! Men är måttligt nöjd över min mulning.

xoxo
pok


i take it back

jag tror jag börjar ångra mig lite angående förra inlägget.
hmm...... vi får väl se?! tiden för utvisa

Jag har haft en lovely dag, först såg jag det. Gulligt!
Sen fick jag åka med en seg buss till stan, tog typ en timma (Y) great. sushi med gana och sen inhandlade jag nyårsklänning. Gana bara surade hela tiden.......... hon känner sig rädd, naken och exposed när hennes man has left the country. eller sk:ade jag bara nu? who knows?
Vi gjorde ivarjefall en bra gärning idag! hittade en mobil och tog reda på dess ägare, lämnade den i en affär så ägaren kan hämta den i dag eller i morgon. det visade sig vara en 84 årig man, han hade bara fyra kontakter. lite sorgligt faktiskt... han är säkert en såndär gullig gubbe!!!! Skulle så lämnat mitt nummer, hittelön?! hehehehe
Sen sprang vi på min kusin och hans kompis hela tiden som behövde hjälp med julklapp till sin flickvän. Tror faktiskt vi kom på en rätt bra idé, tiden får än en gång utvisa det. Träffade sen JohannaK och vi slöt upp oss med henne, en snabbis inom pistacha (stavning?) och kom ut med en påse nötter, första gången jag någonsin köpt ngt där. hehehe någon gång måste ju vara den första.

Jag har avslutat kvällen med en cd skiva SATC, underbart. Vi tjejer har verkligen tendens att överanalysera allt som rör det andra könet, vi är så overdrivna hela tiden. Men det är kul att se att man inte är ensam!
Nu är det bed time, i morgon vankas friday! party? nää baby-sitter, woho! gonna be soo much fun!


gammal bild från en maxad fest @ max........ fråga mig inte vad jag gör!! Johanna har en konstig inverkan på mig, eller?

xox
pok

dagens

ur en killes perspektiv, och ja de är alla likadana

vi hörs i morgon = jag hör av mig nästa helg då jag är full och sugen på att träffas

back till ph och sedan ansluta mig med min nya bästa kompis, stieg larsson, mmm mums

tjaaarå
xoxo
pok

Sammanfattning av 2009

okej året är inte slut ännu, men nästan!



1. Gjorde du något i år som du aldrig har gjort förut?

Jag tog studenten, jag har beblandat mig för många gånger med fel människor. Jag var i costa med mina underbara vänner och sedan i magaluf.

2.Har du hållt några av dina nyårslöften?

jag hade inte direkt några löften, men nästan en sak jag sagt till mig själv att inte syssla mer med.

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?

Neej, vänta några år tycker jag

4. Dog någon som stod dig nära?

ja :(

5. Vilka länder besökte du?

Danmark, Spanienx2

6. Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010?

kila stadigt (haha) en plan

7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid minnas?

12/6 studenten!

8. Vad var din största framgång 2009?

studenten!

9. Största misstaget?

min plan

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?

jag har väl trott att jag haft svinis x antal gånger, jävligt dåligt imunförsvar

11. Bästa köpet?

min jacka, väska och satc boxen, the sounds koncert och david guetta konsert

12. Vad spenderade du mest pengar på?

Kläder, resor, party

13.Gjorde någonting dig riktigt glad?

Studenten
Spanienx2
alla crazy party nights
mitt kort från johanna

14. Vilka låtar kommer alltid påminna dig om 2009?

rapdas armas
do it all night
you&i
rude boy
ambitions
sexy bitch
listan kan göras lååååååång

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

Jag var nog gladare, har varit med om sjukt mycket i år. allt negativt är bra som lärdom så jag inte gör om samma misstag igen.

16. Vad önskar du att du gjorde mer?

Varit mer bestämt och inte så snäll, sluta vara mesig

17. Vad önskar du att du gjorde mindre?

lita på fel människor

18. Hur tillbringade du julen?

family, pappas sida på julafton mammas på juldagen och julfest den 26

19. Blev du kär i år?

tyvärr i helt fel människa och x antal låtsas crushes i think... hehe

20. Hur många one night stands?

sover alltid hemma, annars blir ju mamsen och papsen oroliga

21. Favoritprogram på TV?

Gossipgirl, despe, two and a half man, svenska hollywoodfruar, haha listan kan göras lång

22. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?

Det stavas Kxx

23. Bästa boken du läste detta året?

Stieg Larsson stavas de

24. Största musikaliska upptäckten?

David Guetta

25. Något du önskade dig och fick?

en underbar student

26. Något du önskade men inte fick?

får vi se på julafton!!!!!!!!!!

27. Årets bästa film?

räknas satc? haha

28. Vad gjorde du på din födelsedag?

jag var sjuk... tror jag var på väla köpte sista inför balen

29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?

Inte vara så naiv

30. Hur skulle du beskriva din stil år 2009?

otroligt genuin

31. Vad fick dig att må bra?

Sommaren, mina underbara vänner, party, spanienx2 och att inte förglömma ven, vin,vän med underbara johanna!!!! (minnen kan man leva länge på)

32. Vilken kändis var du mest sugen på?

Jude law och ed westwick mums

33. Vem saknade du?

F&J

34. De bästa nya människor du träffade?

alla underbara människor vi mött i dimman


jag fattar inte varför texten blir som den blir.... opppps


xoxo
pok


what yha want

nu slutar vi prata i gåtor och från och med nu säger jag bara som det är och inget annat. Inga försök att slingra sig undan!


moi eller kapten morgan?!

Okej, jag är fortfarande arg, men det har lagt sig lite. Det var väl sant, men jag har svårt för att lita på människor jag knappt känner. Inte så konstigt egentligen, men händer det inget snart kommer allt detta rinna ut i sanden och bara varit slöseri med min värdefulla tid. Kalender och lite planering borde kunna hjälpa er lite på traven. Eller är det bara jag?

Snart åker fredrika hem, tror det står sju på msn, vilket jag antar är antalet dagar tills hon är hemma. Sen kommer de lagom till julfesten. Ska bli så mysigt att träffa mina sthlm:are igen! Jag hoppas på lite snö också, hade varit perfekt. Idag har det faktiskt varit minus grader ute.

I morse, eller tio var klockan var jag uppe sen en halvtimme och befann mig på min gamla skola, i en unken gympasal, min lillebror skulle ta gult bälte i taikwando....? tror det heter det. Alltså det är säkert jätteroligt att gå på det, men det var det drygaste jag någonsin varit på i hela mitt liv. Jag kommer drömma mardrömmar om ljudet man ska göra varje gång man börjar på en ny spark eller blockning eller vad det nu är de sysslar med. HAHA usch. En timma satt jag där. Sen gjorde jag ärenden med mamma, köpte presenter och mat, var inom axelarssons och hittade snygga stövlar såklart! Även ett par i butiken, åhh skor och jag. Sen åkte vi till höganäs keramik och mamma köpte champange glas till mig, en julklapp. Mamma är inte så bra på att inte berätta vad man ska få i julklapp. Hon berättade för mig att jag skulle få det och tyckte jag skulle följa med och köpa dem. Köpte ett sex pack, men hon tyckte vi skulle köpa ett pack till senare. Jahaaa....... okej mamma! gör du de...

Har börjat läsa andra boken nu med Stieg Larsson, flickan som lekte med elden, har börjat komma in lite i den nu, men har höga förväntningar då män som hatar kvinnor var över förväntan bra fast jag redan sett filmen sts.

Träffade Ewa idag när mamma och jag var och handlade kläder till oskar, hon och pappa hade tydligen tänkt ut julklappar jag skulle få, jag vill ha ipod touch, jag skrev bara tre saker på önskelistan, måste de vara så jobbiga då och vara tvugna att tänka ut vad jag behöver. Jag behöver en ipod touch...... hehehehe eller ngt

pok
xoxo

it's just a matter of trust, try not to fuck with your feelings

Inte konstigt att jag är som jag är?!
Jag har fått höra att jag borde ändra på mig, att mitt betende är anledningen till varför det alltid blir som det blir. Men FAN, inte är det konstigt att jag beter mig så som jag gör när jag hela tiden hamnar i denna situationen. Jag är så arg nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Känns som att ingenting någonsin kommer gå min väg och jag vill bara låsa in mig på mitt rum och börja läsa en ny bok hela natten, sova bort lördagen och söndagen och sedan börja om på nytt. Skita i allt och bara utnyttja människor som jag gjort innan. Hade x ringt och trånat hade jag åkt! Så jävla arg är jag just nu! Så lågt hade jag gått. Då är det illa!


Anna i kalendern igår!!!

Idag lyckades jag komma upp klockan tio, vilket fan är bra gjort av mig!!
Började dagen med att äta frukost och läsa tidningen, känner ro när jag får göra det. Men som vanligt stod det inget intressant i tidningen. Usch på senare tid står de verkligen inget som intresserar mig what so ever, detta eviga tjat om hemtjänsten och "euronäss" på höganässidan, give me a break! på min mening sidan återkommer flickan på badhuset, då linnea inte vågade säga ifrån när en lärare trampade en elev på händerna när hon vilade. Alltså vart tar världen vägen?!

Vid elva befann jag mig på biblioteket och lånade en bok åt ganne, den late. Sen cyklade jag till friskis och gymmade med gana. De var skönt. Men jag kommer ha ont i morgon punkt. Tydligen har det varit en vattenläcka i hbg, så man ska inte duscha?! what. skiter jag i. opps

Oskar kom hem med Karl ngn gång och vi satte i gång med julbabakning, det stod ischoklad (mmmums) och knäck (usch) på schemat. Jag fick i princip göra allt, men de roliga var att ingemar också involverade sig och tillslut frågade jag ifall jag fick gå.... men de fick jag inte, hade jag påbörjat ngt var jag tvungen att avsluta det. KUL ingemar! verkligen. Jag slapp diskningen iallafall. Resten av dagen har jag varit slukad av min bok... hehe fast jag sett filmen är boken helt annorlunda och så himla bra! Kan knappt vänta tills jag ska läsa tvåan och trean som bara väntar på mig. Nä nu måste jag fortsätta läsa, klockan åtta är det mammas pojkar final och det är ett måste!



xoxo
pok


with the sun came up again

Nu har jag slagit in alla julklappar, jag är så duktig. Det tog sin lilla tid, men nu ska ni inte tro att jag suttit och varit speciellt kreativ, för de är de sista jag är. Men de blev julpapper, tejp och ettiketer........ mycket bra! Nio julklappar klappade och klara för julafton och juldagen.

Blev en paus mitt i allt inpackande för att ta en power walk med gana, gick lite mer än jag brukar när vi går vår runda, blev en timmes pw ungefär. Bra jobbat Caroline! Men jag har lite ont i knäet känner jag, så jag måste nog börja göra lite övningar, med gymmet i morgon så blir det perfekt att göra dem där.

Ullared i går var i allafall lyckat, fick julklappar inhandlade, underkläder, moccahandskar,  två väskor, två tröjor, satc box och lite små grejer som man aldrig annars vill lägga pengar på. Var väldigt skeptiskt till hela grejen när vi väl kom fram, men det gick så bra så väl när vi var inne. Var hemma vid halv sex. Sen var det despe på kvällen, ohh my goose vilket bra avsnitt. Och de var det sista för säsongen, fatta jag lackar!

Ska nog hänga med Julle ikväll, mys!! I morgon ska jag nog in till stan och utföra lite ärende åt mamma, sen blir det gymmet och julbakning med Oskar! Blir nog bra, mår illa nu så jag ska iväg från denna datorn och göra ngt annat!! see yha in tha fog....


xoxo
pok 


drop-dead-gorgeous

Ulla gillar att rida, ulla red.

I morgon är det ullared med ganne, blir hämtade 7.30 kommer inte bli lugnt att gå upp så tidigt och jag måste bara se paradis hotel innan jag ska sova. Kommer inte komma upp.. åhh

Jag är sämst på att ringa min bror, har sagt i en vecka att jag ska ringa honom har fortfarande inte gjort det, istället ringde han mig på fyllan i fredags, först en gång vid tolv och sen en gång vid tre, fast då sov jag och märkte det inte. haha

En gullig sak, min lillebror har fått fnatt, Oskar dvs. Han har börjat tillverka sina egna leksaker med papper och tejp, de ända han behöver. Hittills har han gjort olika pistoler och yxor... hahaha hans kompis har inspirerat honom men han gör oftast k-pist. farliga grejer sts.

Jag har börjat läsa Män som hatar kvinnor, jag har dock redan sett filmen, men tänkte att jag måste börja läsa böcker, så ska läsa de tre och har fått några till av ewa. Bra liksom tänkte jag, öka mitt ordföråd och så.
Pratade i tele med Dea idag, hennes roomie verkade helnajs!!! skrattar med hakan, måste så se de....... hehe men hon har blivit galet hes, nu får hon kurera sig lite, hon är ju aldrig sjuk lizzom!! de är ju jag som står för de.

hon kommer hem den fjärde, vad hände?!?! det är snart, wohoooooooooooooooo lovely!!!
xoxo
pok

tonight am a let you be the captain

afterskiing.blogg.se glöm inte att läsa Deas blogg när hon är i sälen och säsongar, kommer inte bli lugnt och jag kommer saknar henne galet mycket! en sak som är säkert. Men som planerna ser ut nu kommer Gana och jag åka upp till henne över nyår, 50% på resan, skidställ, skidor och pjäxor är fixat helt gratis! Så liftkort är de som ska firras!!

Jag har så haft en vit helg, var dock tvungen... ingen alkohol med medicin, whoot?! Men har klarat mig galant. Har känns mig lite förkyld och så ändå. Men blev sushi i Fredags med gana på en mysig japansk restaurang i stan och sen mötte vi upp lynn för fika på café viva, eller... gamla bagatell i varjefall! Mysigt. Men gud så trött jag var, var inte så po de sts.

I går Lördag var jag på väla som moraliskt stöd för simme som skulle få nya kläder och för ewa och pappa som skulle köpa julklappar. Blev så bra så! Jag hittade två par drömskor. oh my goooooos, ett par svarta stövlar i skin där de översta på skaftet var brunt, så jävla fucking cp snygga!! Vill ha begär. Och ett par högklackade brun/svarta skinn, ankelboots typ så himla snygga de var! Inte så dyra 800kr tror jag, men de var fel storlek.
Nu ska jag snart bege mig till mamma för att hämta lite grejer och sen blir det mat och sen jobb, har ingen aning hur länge. De får tävlingen utvisa!

pok
xoxo


with girlfriends

killa killar med flickvänner, när ska ni sluta vara såna svin, när ska ni sluta höra av er till mig?!
Jag blir så trött på er, jag förstår inte vad det är för fel på er. Ni är i ett förhållande för att in vill vara med denna tjejen mest av allt på denna jord?! Vad är det som gör att ni måste flörta med andra tjejer då. Ni kanske skulle ta er en funderare och komma på varför ni beter er som ni gör. Antagligen är de inte så bra som ni tror det är?!

Jag börjar bli väldigt trött på det i allafall, så sluta höra av er till mig! Jag vill inte bli beblandad i något jävla skit. Det sagt och jag mår illa som en kossa men  har i varje fall ätit surkål för första gången i mitt liv, de var helt ok!
Eller kan varit andra gången. Killars tänkande " finns ingen logik i vad vi gör, vi bara tutar och kör"???????

Skål

xoxo
pok

I cant go any further than this




Dea baby, åker ju i morgon! åhh vi har blivit så fruktansvärt tajta på senaste tid, eftersom vi båda chillat och varit arbetslösa. Bott en vecka ihop hos mig, har fått så sjukt många interna grejer så ingen förstår och alla bara blir irriterade på oss. HAHA men jag älskar det i varjefall! Jag hoppas du får the time of your life uppe i sälen. Jag kommer så komma till dig kan jag lova!!!!! Glöm mig inte! Keep in touch sts. pussegulle




Har varit i stan hela dagen med Ganne, jag var dock inte alls på shoppinghumör, är inte alls det nu förtiden. Vet inte varför, men jag orkar inte! Men jag älskar att när vi var i en secondhand butik, började butiksträdet prata om min väska, mullberry, för jag stod och kollade på en av samma märke i butiken. Hon bara ja du vet ju hur mycket dem kostar, pekar på min väska. Jag håller minen, vill inte berätta hur fake den är (Kinaväska). Men hon fortsätter prata på om det och att jag ska spara den och inte ge bort den för jag kan tjäna mycket pengar på den. Jadu ifall du vill ha den kan du gärna få köpa den för sisådär några tusen, hade jag inte sagt nej till. Då jag betalade 200?! Tjäna snabba pengar säger jag inte nej till. Gullig tant ändå :)

Sen åt vi god mat på mezo och blev för mätta och gana köpte en julklapp, jag var inte alls suen på att lägga pengar på andra, så det blev inget med det. Kom hem vid fem och ikväll är det bonde söker fru, jippi!! lovely, sen paradis hotel, jag har missat de nu på senaste tiden. På Fre ska jag ta tag i mitt liv och dra till gymmet. heheheh inte dåligt sts! Så ska vi se hur länge det håller denna gången, ska nog gå bra! Kanske får lite motivation... hehehe


xoxo
pok




mysdag

jag luktar dig och jag gillar det



Borde gå och lägga mig klockan är 23.34 men har fastnat framför datorn. Som det kan gå, på tv går det ngt konstigt på ettan, kokain hit och kokain dit. Vem fan sysslar med sånt idag, vem sysslar någonsin med sådant!?
Varför ska man alltid jämföra? Varför kan jag inte vara nöjd, åhhhhhh. Ska inte ta ut något i förskott, men det är så typiskt mig.
Blir kanske ullared på tis, INTE LUGNT!
Ska även försöka med en vit helg, vi får väl se hur de går med det, suen på en myshelg med hög mysfaktor!
gotta go, sleep!

xoxo
pok

RSS 2.0