scared you will forget about me

jag tror att jag bara behöver vänta och sen ska allt komma till mig.
att allt ska serveras på ett fat, att allt ska bli så bra!
men det kan vara så att jag ska göra något själv?
ta något i mina händer och inte bara vänta och bli besviken.
bättre att försöka och sen bli besviken. då har jag försökt iallafall...
ja de här med känslor osv är jobbigt.

men jag är feg, när det handlar om detta är jag jävligt feg.
har inga vidare bra minnen av det.
behöver en push, jag vill ju veta "whats going on", vad händer. vad kallas detta?
vad är vi, vad är du, vad är jag?



life's a bitch and your in it!! :)

xoxo
pok

i'm not done with you

gick upp i hyffsad tid!! vid nio tiden, blev körd till pappa och lämnade skidorna och pjäxorna sen sälen. Sen hem och duscha! Strax innan elva kom Johannak och vi gick till kakboden och lunchade. Det blev en räk,kräft och coscos sallad. Det var väldigt gott men tog väldigt lång tid att äta upp. En massa skitsnack och killsnack, sen mådde vi great! Följde henne till bussen och hon skulle tillbaka till skolan och ngt möte. Sen ringde Johannat och vi satt och pratade i telefon hur länge som helst, flera timmar. haha Samtidigt som vi var inne på msn och facebook och skype aka skejp. Men min skejp funkade inte för den hittade ingen mikrofon :(

Sen ringde jag Johan och han klagade en massa på CSN och sen efter ett tag var jag tvungen att lägga på. Knäet har varit så mkt bättre idag, men så när jag gick i trappan förut så "small" de till igen och gjorde ont. Så nu känns det som att jag är tillbaks på ruta ett igen, som i måndags. KUL?! Lackar!

Alla, precis alla är ute idag. (okej inte johannat, hon hade annat för sig=sjuk) Men åhhh, hade möjlighet att dra ut i både hbg och malmö. Men så klart ska jag inte vara kapabell till det! Jävla knä. Nu sitter jag med mitt knäskydd som jag har när jag spelar tennis eller fotboll eller vad jag nu för för mig att spela! what ever liksom.

väntar med spänning angående morgondagen och får se ifall det blir som jag tänkt mig. hoho

xoxo
pok

"you still look fucking sexi!"

Har nu endast ett kapitel kvar av gynnings bok, och jag gillar den! Mer självbiografer åt folket. Det tilltalar mig mycket mer när det är något äkta, något som är sant. En sann historia. Blir helt fast. Det är inte en bok värd ett nobelpris, men det är helt klart en bok värd att läsa. Den handlar inte bara om gynning utan även om modellvärlden och hur det är att leva i en värld som kretsar väldigt mycket kring utseendet och media. Så lätt en bok värd att läsa...

Ännu en dag då jag inte gjort ngt, jag lackar satan i gatan på mitt ben. Det är så fruktansvärt tråkigt att inte göra ngt. Jag blir helt depp och tycker så jävla synd om mig själv. Jag vill inte tycka synd om mig själv och jag vill inte att andra ska tycka synd om mig. Va fan det blir väl bättre snart! hoppas jag!

Var bara tvungen att skriva av mig lite, för jag är så uttråkad och arg och fundersam! Mycket på en gång, mår lite lagom illa också, men det går väl över tills jag ska gifta mig. haha ! !

See yha in tha fog..... förhoppningsvis

xoxo
pok

ps. hittade bilder hos en randoms face från costa, på mig och johanna!!! haha, snyggt! d.s


mean more than you think

Sov länge idag, eller vaknade flera gånger, först sex, sen vid åtta, sen vid nio och sen vid tio. Lugnt som fan! Men chillade kvar i min varma säng ett tag. Sedan upp och prova benet! Funkar lite bättre idag, sov med lindat ben, och fy fan vad ont jag hade i benet när jag vaknade, tror blodet hade lite problem med att cirkulera. haha Så av med lindan! Sen var det bättre. Tror jag går lite bättre idag, men jag går verkligen helt konstigt, kan inte sträcka ut benet helt rakt och går med knäet inåt och foten pekar utåt. Beskrev faktiskt min gångstil rätt bra om jag får säga det själv!

Vid halv tre hade jag ett möte på agendan, gick bra! Lackar att johanna fick sms:påminelse ang mötet men inte jag :( Sen bestämdes det att jag skulle till Johanna på kvällen. Blev körd av Ingemar, sett mig köra med mitt ben?! NOT Blev en massa te och mys, tjejsnack och snokande. hehe we like! Nu har vi börjat planera en sleepover, till och med hennes mamma tyckte vi skulle ha det! gulligt. Sen skrev vi mejl till penni peng peng pong, och tog en bild ute i snön. Hon kommer på Fredag, undra om vi måste hänga med dem egentligen?! Sett penni på bakom/Tivoli/Tempel var-som-helst. Sett penni ha bortamatch??
Grejen är den att Penni är ett eller två år äldre än mig, dvs ska fylla 21 eller 22 och på sin fritid spelar hon uno och har till och med uno som bakgrundsbild på sin mobil. Vad hände? Jo hon föddes i Kina! Men hon är gullig och det ska bli roligt att träffa henne igen!

Jag blev hemkörd av Johanna, gotte! Fick låna två böcker som jag kan roa mig med de närmsta dagarna, Ego Girl med Carolina Gynning, dåligt att jag inte läst det innan. Och en annan "feel good bok" Lyckans hjul av Kajsa Ingemarsson, kom på att jag känner igen hennes namn och har nog läst ngn annan bok av henne. Ska så ta reda på vilken! hehe

Hade inte suttit fel med utgång i helgen, men sett mig på utgång med kryckor?! Nää tror jag hoppar det faktiskt. Inte för att vara sån tråkig toffel- utan pojkvän, eller?. men iallafall! Nu blir det lite Gynning läsning och sen lite mys med min touch, tackar pappa och ewa än en gång för den!! tack tack tack!

xoxo
pok


the badboys are always catching my eyes

Detta kommande inlägg kommer innehålla en massa klagande!

Jag har ont i mitt ben... har fått kryckor och jag har gjort absolut ingenting idag, jag är så rastlös. Men det är ju inte så att jag faktiskt kan göra ngt. Jävla knä helvetes skit! ÅH
I natt kunde jag inte somna så klart, började gråta... vred på mig och gjorde så jävla ont i benet, kunde bara ligga på rygg. Jag hatar att sova på rygg. Hoppas det blir bättre inatt, har lindat in knäet och ska nog leta fram mitt knäskydd.

Jag tror jag kommer få ett par jävligt lugna veckor framöver, just lovely. Underbart! Så jävla tråkigt.





ibland får man stå för underhållningen?

ps. har ont i mitt ben d.s

xoxo
pok


cash is king

"älska livet" en fras jag använt mig relativt mkt av denna helgen.
Min helg har varit helt fab, älska helger!

Men mer om mig, jag har vridit till mitt ben,knä sidan av knäet liksom. Så nu kan jag inte gå och har fruktansvärt ont. Jag orkar inte gå på kryckor igen och behöva gå igenom allt jag fick gå igenom när jag pajade knäet forevah! Jag hoppas de är bättre i morgon. Annars blir det nog vårdcentralen...akuten you name it! Orkar inte att allt hände när jag bäddade sängen, hur fan bäddar jag sängen..... Att bädda sängen är överskattat!!!

Brunch hos Johanna idag, jättemysigt och sen åkte vi in till stan. Jag lackar på mitt ben och ska ha 92 lax, har redan fått 8 så ska ha resterande!!!

Nu är de ph och andreas har kommit tillbaka, han är rätt snygg. hehehe mumma
aj, vad jag har ont!

Lite bilder från helgen:










xoxo
pok
jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj


I'm gonna run this town 2night

Johanna tycker jag ska satsa på gymkillen, jag tycker Johanna ska satsa på gymkillen.
Ikväll ska jag shotta cissi, igår pimplade jag vin och somnade gott på det. fint!
och såklart har pappa köpt en iphone, orkar inte honom! smygarN och han håller på med den HELA tiden. lackar
pappa säger också att jag ska börja jobba på hedin bil som säljare, jag hade hellre varit hans assistent eller ngt. men det passade tydligen inte! KUL

Snart ska jag iväg och träffa Johannak och fika! Snacka massa skit och höra allt om Tanzania!

Måste dock få tag på johannat och bestämma en tid att dra till linnea och dea!
Ikväll kommer inte bli lugnt, det kommer bli en awesome utgång som vi ska leva länge på! lovely.

xoxo
pok

JG

Idag kommer baby hem!!! ihhhhh så underbart. Vilket innebär att det blir en storslagen utgång i morgon! Jag längtar:) Blir förfest hos Linnea och hennes lägenhet som jag fortfarande inte sett, kommer bli spännande. Och ja jag är rätt avundsjuk på henne!! All rätt :)

Johannat och jag har ivarje fall kört ett hårt pass på gymmet. Jag är så slut i kroppen så de är bra att jag inte har några planer för ikväll. Jag tippar på att jag kommer somna framför tv:n. Attans att you got mail går på tv i kväll, börjar elva?! Sjukt konstig tid för en film att börja. jaja what ever...

I morgon blir det fika med Johannak och det ska bli kul att få höra om hennes Tanzania resa! inte alls avis. JO! Sen skulle vi tydligen ha middag med släkten för att Simon fyllt år, men det får jag försöka ändra på eftersom jag ska till Linnea! Får komprimissa med pappa!! Ska nog gå hem! Jag är ju hemma ikväll liksom. Sen blir det en utgång vi sent kommer glömma. girls night out!


åhhh studenten!!!!!!!!!!!!

xoxo
pok


mr big...



Vaknade i morse med en fruktansvärd huvudvärk, förstår inte vart den kom ifrån. Jag som aldrig har ont i huvudet. Så det har varit en dag som inte innehållit mycket. Men skönt! Har iallafall tagit en timmes pw.

Alla killar borde ha en jeansskjorta i sin garderbo, de är snyggt!!!

två bilder från sälen, den första från utgång på tipibar och backstage den andra från nyår, Gana och jag med skumpan såklart;)

xoxo
pok

bara för att jag var så brun


Jag var brun, jag hade bara en lins och fick blunda med ena ögat hela kvällen och jag hade sleepover.



ostabil cykelrunda, då vi fick gå tillbaka till mig för johanna glömt sitt leg, bra tjej!! någon sek efter bilden är tagen tror jag vi trillade, men fortfarande bruna och fab!!!



milliondollar smile ;)

försöker övertala johanna att följa med ut på lör.... vi får väl se hur de går...  bära eller brista!

xox
pok

lovers, friends or nothing

Fick fylle sms av dea i natt. haha

23.10 "hahahahahaha full som fan"

01.11 "ring nu"

haha okej?!

Fick sms av johanna också

00.26 "Hejsan! johanna sover men hon sa tidigare idag att hon tänkte gå till dig efter vakna med the voice imorgon. Hon undrade var du ville gå. söder eller norr ut? Kan ni ringas imorgon vid nio tiden? Kanske blir enklare så. xoxo gossipmaria"

(Maria är hennes mamma)

Jag tog bussen till johanna och vid elva påbörjade vi våran underbar promenad!
Som slutade i hbg, vilket betyder att vi gick ungefär 2,5 mil! haha
Mina ben is killing me just nu, men det var himla fint!
I hbg hade vi hunnit bli väldigt kissiga, inga toaletter har öppet, förutom killarnas med pissoar. Nejtack hoppar det. Men på dunkers var det öppet så vi smet in. Underbart! Sen tog vi bussen hem och johanna höll på att somna. haha gulligt.


Har varit lite babysitter nu ikväll till oskar, hjälpt han med läxan, haha dock fattar han bättre än mig, han kommer själv på vad vi gjort för fel! haha opps.
Kul att min kusin fyller 20 idag, inte alls avundsjuk! åhh
I morgon fyller Sigge 12 år, hoho snart tonåring. går inte! han ska kalla mig för lilla och vara en liten skit. Seriöst snart är han längre än mig. han kommer bli cp lång. inte lugnt!
Blir i allafall stan i morgon och inhandla present till honom. sådeså!

Snart Ph, sen sova vilket jag nog kommer göra bra som fan efter dagens promme till hbg!

xoxo
pok

18 januari- löjligt glatt humör

Jag har haft ett löjligt glatt humör idag och var så glad. Gått runt med ett leende på läpparna och bara kännt en good feeling. Har ingen aning om vad det handlar om. Men de måste nog inte alltid finnas en anledning. :)

Träffade Johannababy på gym1 10.00 dock var jag 7 min sen, opps visste inte att det skulle vara snö ute...... hehe jag som alltid är i tid, attans!
Efter det hem och chilla, lite satc, helt klar nu. började gråta de var så bra!
Sen Af med Johanna, jävla massa strul.
Sen planerade vi Tisdagen och den kommer bli mys på hög nivå!

00.00 pusspusspuss

På kvällen blev det en powerwalk med gana till väsby, en massa gossip om Lördagen och dess bravader, alltid lika underbart. Avslutade dagen med ph. Fin avslutning!

I helgen ryktas det om fest, kommer inte bli lugnt. Känns som jag är tillbaka som mitt gamla jag! underbart!!!
Dea och jag, avskedsutgången innan hon åkte! åh så fint de var:) gör vi om inom kort sts. hehehehe nöjd!



xoxo
poko
godnatt bebbzz

underfuckingbar helg

lördagens utgång blev bättre än lovat. spontana utgångar är hela enkelt de bästa. Tivoli 20 när man är 19 är en merit som kallas duga. Att sedan inte behöva betala garderob och bara ha helt galet kul gör allt mycket bättre. Att brandalarmet gick gjorde allt mkt kallare, men fick en räddning, haha... don't talk about it. Sedan sleepover.

Idag, söndag. powerwalk, som bra var en promme till bussen i å från början. Helt galet kallt och jag hade nylånstrumpbyxor, som var sönder på köpet och bussen kom aldrig! bra att j vet hur man kollar bussar (Y). killing me slowly. Men har fått bättre lokalsinne, nöjd! Åka buss länge utan musik och död mobil är inte kul. Kom hem till ett tomt hus, mamma fråga ifall jag sovit hos L, jag skrattade för mig själv och sa ja. Sen var det hemmalagad hamburgare, mmm och sen tog jag buss igen, sen igen åhh. Såg snabba cash med johannababe, finally!! braa och jw är snygg, sexig singel och badboy, the way i like it!

Sen fick jag veta att A kommer hem till helgen made me very happy, och att hon planerat att överraska mig från början! haha, jag hade blivit galet överraskad ifall hon bara varit på tappas. Jag hade nog börjat gråta eller ngt. serri, speciellt om jag varit full. hoho

Jag har iallafall världens bästa vänner, guld värd och jag tycker om er väldigt mycket <3 puss på er!



halva jag och halva dea, samba foevah!

xoxo
pok


just nu

har bränt mitt fin fina finger på locktången, just fab fucking fab.
emme och johannas kommer hit inom kort, mitt finger gör jätteont och behöver it kallt vatten 24/7 31 dvs. hur ska detta sluta.
utgång inom kort i allafall. vi ses i dimman ppl

xoxo
pok

mr right now

är ändå glad över mina två vänner som tycker jag ska med ut ikväll. Är jag sugen?
Vad hände? jag som hela 09 var festprinsessans prinsessa.
Vet inte om jag orkar(märk ord, det är ju så ansträngande att bara vara hemma) ha hemmamys idag igen?!

Powerwalkade med mamma förut, den fjärde denna veckan. duktig tjej. Men har huvudvärk och lite öronvärk och lite lite träningsvärk men inte som den jag hade i tisdags. Så thumbs up! (Y)
I morgonkväll blir det iallafall bio, snabba cash, finally! hoppas JW är lite snygg, sexig, singel i allafall. hoho

nu, ta en pilla mot huvudvärk, bestämma mig om utgång eller ej. Sen satc, hehehe!!!

igår lyckades jag också vara dum på två olika sätt. klura på den! b-b-bye

xoxo
pok


friday im in love

Gick och la mig vid tolv igår, ni tror jag har somnat halv tre?! NEJ
Lyckat, vaknade sex i morse och kunde verkligen inte somna om.
Var vrål hungrig, nu är klockan fem över tio, sammanlagt har jag ätit, en macka, en banan, en apelsin, x antal gurkbitar, en skål med fil och flingor och en stor kopp te. Fortfarande känns magen helt tom, men får inte i mig mer nu då spyr jag!

Blev självklart en power walk med ganne igår, trevligt med lite update. Då jag inte träffat henne sen..... fredags, allt för lång tid. Men krille har ju kommit hem, så de får väl vara sådär äckligt kära och puttinuttiga ett tag, sen blir det jobbigt igen! (hehe)
Hade i allafall en mycket mysig fika med Madde på mezo igår, innehöll massa gossip och en massa skratt! Det gillar vi. Ska nu när som sätta igång ett avsnitt med satc, vet att jag skulle hålla mig en vecka, men jag ska vara på gym1 klockan elva och har verkligen ingenting att göra tills dess. Så ett avsnitt får de blir. Sen ska vi se ifall jag klarar av att cykla dit utan att trilla också! snö och cykel är ingen bra kombo!

2night blir det enbart fredagsmys, om det blir hemma eller inte är en annan femma! It's up to you.


ps. penni kommer till h-näs d.s say what?!
xoxo
pok


want it bad

antingen dumma i huvudet eller för snälla
it's a fact

jag tar en paus från satc i en vecka, blir helt galen i mitt huvud!
alla har en mr big, jag har precis blivit befriad från min, men tror de kommit in en ny... vare sig jag vill eller inte. see yha suckers

costa 09

xoxo
pok

svart på vitt

birthday-sex, har ingen aning om varför jag lyssnar på en låt som heter så! haha

började ivarjefall dagen med en jävla träningsvärk, för att sedan äta frulle med tidningen, förlåt andrea!
Sedan blev det en powerwalk, gick förbi massa dagis och fan vad man kunde underhålla sig lätt med snö förr!! alltså jag underskattar fan snö, jag kunde tillbringa timmar i snö när jag var liten och bli tvingad att gå in. Nu vill jag bara vara ute i snö om jag ska åka skidor. haha eller pulka eller skridskor. + jag är lite förvirrad, men jag är ju öppen för förslag, så vi tar en dag i taget!

nu pågår ph and i love it

i morgon blir de kanske simma, får se ifall de planerna fullföljs!

xoxo
pok


måndag

bring it back This somebody is you I wanna se how you lose controll

gym med johanna
Af med johanna
storslagna planer med johanna
4 satc avsnitt med mig själv
ph med hela sverigers befolkning age 15-25 cirkus


then bedtime
powerwalk först på schemat i morgon

simma på ons

keep in touch
mobil stavas de



xoxo
pok

du hit nu

har gjort en lista
för och nackdelar, varför blir de mest fördelar när jag bara vill bli av med människan?!
Det är så inte jag att göra lista och jag intalar mig själv att it's over. Men finns något kvar, i have some unfinished buisness to take care of. De blev ju helt fel... och jag har ingen lust att träffas ute i vimlet då allt bara blir ännu mer fel!

Mindre om de, pulka i mölle med Johanna och Julia igår, sen satt vi vid fina fina utsikten över danmark i bakluckan och hade musik på, drack varm choklad och åt något amerikanskt godis johanna tog med sig. Sen så klart massa skvaller. hehehe älskar skvaller, kan leva på skvaller. saknar skolan och dess måndagar med skvaller. de var livet!

Jag är så jävla förstörd i min näsa, fortfarande (de ville ni nog inte höra egentligen) men har iallafall åkt skidskor idag, på någon frusen sjö utanför ä-holm. de var mysigt och jag vill åka med daaaj. åh! kände mig jävligt fashion i alldeles för stora termobyxor men skid i de. den tiden den sorgen. Nu i veckan måste jag få shoppa, vet inte vad. men något...... som jag bara kommer älska!!!!!!!!!! hoho



(hahahaaaaaa, sommar ngt 05/06?!!! inte okej, men okejee)

xoxo
pok

Är de ok att gråta till satc???

Är de ok??? Jag har då aldrig förut gråtit till satc. Jag får inte riktigt grepp om vart de kom ifrån... För att jag har haft allt on My mind på senare? För att jag är en jävel på att analysera allt möjligt så fort jag är för mig själv. Äsch jag vet inte vad det är men att gråta var skönt och antagligen något jag behövde,dock tycker jag att det var ett sorgligt avsnitt då de var ok att gråta en skvätt. Haha well well min mage ger ifrån sig extremt konstiga ljud idag, jag vet inte vad som har hänt?! Bara att bita ihop,hänga lite med min touch och min vr och sedan ge mig ut på jakt efter ett par skridskor. Fan Suen jag blev på en cosmo, haha bad hände? Nä solen skiner som fan rätt i ögonen på mig och jag känner för en promme med en gnutta skvaller:). Xoxo pok

bad hairday

Måste sluta gå och lägga mig alldeles för sent och sedan sova så länge som jag gör!! Hade tänkt drassa till stan i morgon för att köpa en present, men kom på en bra present som inte kan åkas in och köpa, så blev ändrade planer angående det! Men ska möta opp gana och bli lite brun, sen ska jag till pappi för att hänga där i helgen och sedan blir det förfest med jojje, som förr! För att köra all in på tivvan, hoppas på en rolig kväll med jojje!

Idag har det iallafall blivit mkt satc, vilket jag är väldigt nöjd över då jag aldrig sett de avsnitten! Först var det då bråk med oskar, då dvd:n, xboxen är där nere och jag inte pallar kolla på datorn. Då han kunde kolla tv ngn annanstans. Efter 45 min vann jag!!! hehe
Nu ikväll blev det pulka med tjejerna först tivolibacken och sedan bunken i väsby, 7 tjejer och oskii gollet! haha
Sen följde johanna med hem och vi snackade massa skit med varm choklad! Sen kollade vi massa gamla bilder på stationära datorn. Fick oss x antal skratt. söta vi varit!

snart ska jag sova, natti på er! sov gott!!


chillzzor förfest, jag ploppar in lite så där snygg från sidan, ville hänga med pidor och jesper!!!


hänger med oski och pulkorna och får te ett riktigt fint smajl och lite mössa på sniskan


johanna oski och jag, dödar blicken! what?

xoxo
pok

party med de tre vise männen dag

Jag har verkligen hunnit landa och känner mig som hemma igen. Men det är roligare att vara i sälen, så roligt att Johanna och jag funderar på att åka dit! Hade varit hur awesome som helst. Är helt sugen på att åka skidor hela tiden och såklart vill jag träffa andrea igen!

I går fick jag ivarje fall äntligen träffa Johanna igen, det var allt annat än dållet! Mer underbart!! Känns inte att hon varit borta i fyra månader. Känns som jag hade träffat henne dagen innan. Så det ska vara! Efter ett tag kom Gana också så vi hade massa skitsnack, lite satc och givetvis ph också som johanna inte förstod mycket av. Men ska allt få henne att bli fast!

Idag har jag varit duktig och handlat med mamma först, fick ju dock en B&J att dela med oskar på köpet, hehe sedan har jag hjälpt henne att laga mat, en grönsakspaj och en laxpaj. mmmmmm-mums!

Andrea på msn just nu om min mamma

sett henne i en tubtop från gina?

med en zarong till det

oh rastaflätor!!

min mamma var ett hett samtalsämne uppe i sälen! inte lugnt. stod för många skratt och tårar?



xoxo


sälen 09/10

Sälen, stötet, senja 1(2?) wc backen, mormors störtlopp, off pist, granen, afterskii, backstage, tipibar, köket, bastun ja you name it. Vilken jävla underbar resa till sälen för att umgås med min fina vän andrea! Märkte hur mkt jag saknat henne när jag väl träffade henne. Det var inget dåligt välkomnande iheller, andrea kommer och möter oss i sina stöten kläder, med hjälm och googles. haha skön tjej det där! Dessa dagarna har endast varit massa positiva saker. Jag har haft underbar skidåkning, underbart sällskap, underbara förfester, långbord i köket på nyår, förfest på andrea och ebbas rum och bastuförfest med skumpa! Jag kom hem fem i natt och saknar allt så himla mycket redan. Saknar alla sköna människor! Saknar till och med att alla kommenterar att man är skåning, jobbigaaaa...

Johannat kommer hem idag, när vet jag inte! Men ska se te så jag får träffa henne så fort som möjligt.


Jag är så jävla seg just nu och har bara en sak on my mind, som aldrig verkar försvinna, hard work work!














xoxo
poko

RSS 2.0