"man får vara glad för det lilla"

EY!
påsken börjar i morgon, galet känns som det var sportlov förra veckan.
I morgon kommer marre och compani, åhhh så underbart! saknat hinne!! Hoppas det är fint väder nu också så vi kan göra fina utflykter. haha eller något!
På Lördag ska vi tura och äta påskbuffe, kanske party utgång då också. hehe får se hur min relation till sprit känns då?!
Annars blir det nog en väldigt lugn kväll, fast det kan ju vända på några sek. hehe

Jag har snart plöjt igenom alla vänner säsonger. Det är helt crazy, men börjar bli lite mätt på det, så får nog ha ett uppehåll nu faktsikt. Vill mycket hellre se på satc. Åhh vad jag saknar det. Helt sjukt!!

Gick en lång pw med gana innan och gick typ en timme själv innan också. hade dock inte bästa möjliga skorna, så har lite ont. Attans. Gick pw i går med j också, till hans föräldar.... men där var ju ingen hemma. Bra med framförhållning! (Y)

Känner förresten att jag inte har mkt att skriva... hm kämpar med ngt att skriva om....tråkigt då.

gotta go C U around


bilder från gana och emelies 19/20 års middag




xoxo
pok


all the right friends and all the right places

helgen var en fin helg. Mamma och jag körde till mormor på lördagen, fick lite fika och en jättefin klocka som hänger i ett halsband, en sån vad det nu heter, som en medaljong. nöjd! Sen körde vi vidare till IKEA och väla, jag klagade på alla andra som körde hela tiden och frågade mamma i fall hon var rädd att åka med mig. Men inte var hon det, men hon tyckte att jag skulle sluta klaga och koncentrera mig på det jag gjorde. haha okidoki!
Köpte två stora kuddar till sängen och sen åt vi på väla. GOTT. kycklingspett med wookade grönsaker, nudlar och jordnötssås. mm gotte!

När jag kom hem började jag duscha och fixa mig och åt lite. Sen kom Johanna och vi började förfesta. Tog sedan bussen in till stan och mötte upp Linnea. Kom in på Tivoli efter en massa om och men, så jävla irriterande och dålig stil! Men väl inne hade vi jätteroligt. Sen kom ganne och compani och träffade p-torpare. Ja de var mkt folk ute, lönehelg dvs. Sen blev det bussen hem halv fyra. Mådde inte allt för bra i Söndags! Åkte iallafall till J på kvällen och sov där. Idag har jag varit i stan med Johanna och köpte en tröja, leggins och ett par trosor. älskar livet!

Blir mys i kväll annars blir det nog inte mycket mer, har lite ont i knäet också, såklart. Alltid är det ngt som strular! C u around...

xoxo
pok


friday

tror jag blir sjuk igen. För ovanlighetens skull. Har ju inte alls hänt på senare tid. Så varför hoppa över det nu?
har mått illa i flera timmar, känner mig väldigt varm och är så jävla seg i min kropp... det är ju utgång i morgon. ska lägga mig tidigt ikväll. Imorgon ska mamma och jag först till mormor och sen till ikea, ska handla upp mitt presentkort. jappjapp!! Förhoppningsvis mår jag också bättre... måste må bättre. Våga vägra må dåligt!

har haft en mysig picknick med gana och johanna, gana fick sin försenade present. Hon blev glad, skrattade iallafall. Krille verkade också gilla den. Vi är helt enkelt bäst på presenter. solsidan sen och efter det blir det nog sängen. Helt slut idag!



gammal but notsalgisk

xoxo
pok

you crazy thing

Jag sa idag till johanna att jag längtade tills party på lördag...
men så klart ska johannas vara värst: I söndags var jag så fruktansvärt sugen på att festa!
OKEJ!

Har fan bakat kladdig kladdkaka idag, blev inte så bra som jag hoppas, men jag är faktiskt inte så bra på att baka. Det stod iallafall roliga kommentarer på hemsidan.

ett urval:

"fick orgasm"
"Alla köksverktyg reste sig"
"Halleluja moment"
"Omg bitches, godaste jag ätit <333333333"

chill, förstår inte varför jag sitter på den stationära datorn hela tiden, det är typ mysigt!?

nä nu lite tv, oskar ville data sig.

pok
xoxo

second time around

Jag tog bort det förra inlägget, kände att det blev skrivit i stundens hetta. Då jag var riktigt jävla pisst. Men som sagt efter lite konversationer så blev det bättre. Som sagt, jag har lätt för att bli arg. Lite för arg kanske.

Påsk inom väldigt kort tid och har nu fått veta att Marina kommer! ÅHHHH underbart, påskmys, tura, leta påskägg,måla påskägg och mysa en massa! Precis som vi brukar!

Idag åkte jag tåg gratis, skulle egentligen köpa biljett när jag kom fram, men fattade inte riktigt hur det skulle gå till. Så jag sket i det. Oklar konduktör, dock var det en tjej... heter det fortfarande så då? Jag har även blivit riktigt bra på "vem vill bli miljonär?" på mobben, eller j:s mobbe. Ligger just nu etta! Rätt nöjd!
Sen har jag kollat en hel del vänner också ju, åh jag älskar pheobe, vi är typ likadana. Fast skillnaden är att jag skämtar. skön tjej sts! Snart är Johanna klar med min satc-box eller så är hon det, åhhh ska så kolla igenom avsnitten igen!

Imorgon ska jag lämna ut cv och förhoppningsvis ska min hals bli bättre, har väldigt ont i den faktiskt!

pok
xoxo


borta bra med hemma bäst!

Idag kommer papsen och compani hem, så det blir hämtemat, mmm jummi... Men vet inte riktigt vad jag är sugen på! Känner att pizza varit en maträtt som förekommit på tok för mkt på senare tid, *host*J*host*

Blev inget bad alls i torsdags, åkte till j istället och sov där. Sen hemma igen på fredagkväll! Johanna kom och vi (hon) lagade avokadosoppa! I like it, delade på en cissi och drack vars ett glas vin och kollade på tv. Fredagsmys sts!
Somnade strax efter tolv, hade lite svårt att somna dock, men Johanna somnade bading! hard working woman, och jag väntar fortfarande på mejl! Segt.

Vi hade ett videosamtal med Andrea förut över msn, åh vad det var fint! Saknar henne jättemycket och är så avundsjuk på henne, för det är så fint väder där uppe och just idag bara regnar det en massa!! Så kanske kanske, vi får se ifall Johanna och jag kommer infinna oss hos Andrea inom en snar framtid. Det hade varit så jävla underbart! Träffa alla sköna människor igen och få åka skidor och bara va med Andrea! Festa lite osv. Det säger man ju inte nej till varje dag. :)

Nä nu ska jag drassa och städa lite till innan pappa och dem kommer hem!!

xoxo
pok

04.00





Snoozade lite idag, inte för att jag skulle upp tidigt, utan för att jag bara kan! JAPP!

Åkte in till stan så jag mötte upp gana vid ett, sen gick vi till någon lunchrestaurang, mmm man fick äta hur mkt som helst! (Y) Det blev en massa sushi och lite friterade räkor och lite räkchips. Sen var jag mega hungrig och mådde galet illa. Räckte med den maten. Fast åt lite morötter med dipp när jag kom hem, hade ju glamourama maraton, men fick jättedåligt samvete så jag gick ut och gick i en timma! Kändes bra, fick dock helt plötsligt ont i ena ballen, vad hände?! (balle=skinka, rumphalva, inte snopp! oki?!)



Pallar inte att jag vaknar klockan 04.00 i natt, har gjort det x antal nätter nu... Förstår verkligen inte varför jag gör det!!
Pratar i tele med Johannat och kom på att det snart är påsklov!!!!!! crazyy shit och det betyder att dea kommer hem. woho hela JG samlade igen, såå underbaaart. älskar det!!!!

Nu ska jag sätta på hög musik, tända lite ljus och bada!! Var några veckor sen, ska bli riktigt skönt. Mmm jag älskar badkar, men man måste ha en dusch också! Då är allt som det ska! :)

xoxo
pok




tuseday

lite oklart inlägg natten mot söndagen. Men det var ett oklart avslut på en otroligt bra utgång! Så vi lägger det åt sidan och låtsas att det aldrig hände!
Gana och Johanna åkte hem för ett tag sen, så jag ska sova helt allene igen!

Imorgon blir det en massa måste grejer och sedan ska jag se till så det blir en svetti och sen simma på kvällen! Ska se till att laga en riktig gourme middag!

Lite mer tv sen ska jag sova, själv.... igen! Fast har ju skorpan och smulan. Men jag vägrar sova med skorpan dock! usch. sts

bilder från fredags:







xoxo
pok

Oklart

Åh, idiot "vad ska jag göra" har du inget att säga??? Du har haft dina chanser x antal gånger även om du hittar på en jävla massa skit. Väx upp och ta tag i ditt liv, sluta leva efter andras begäran. Det kommer bara leda till en jävla massa skit. Mer än vad det redan är. Johanna är hos L Så jag är helt allene j svarar inte på mina SMS eller när jag ringer, kom säger jag. Saknar dig. Komsi. Har en jävla huvudvärka... Hade kunnat göra om denna kvällen så många gånger. Fan då, jag var ju inte den med drama omkring mig. Vad hände??? Måste alla höra av sig samtidigt:o give me à break!!!! Måste sova nu klockan är snart fem jag är cp hungrig!!!! Xoxo pok

Friday I'm in love!

Pappa och compani åkte hemifrån klockan fem i morse! snacka om att jag är nöjd för tillfället! Dock hade de tagit med sig alla bananer som jag precis blev så himla sugen på! lackar lite där. Måste fixa cash och köpa lite gotte! Gör jag sen!
Ska kanske träffa Julia och Johanna, om Johanna fick tag på Julia dvs. Annars är det stan på dagen planer, presentinköp och kingstone fix! Pallar inte att hemsidan där man ska ansöka om kingstone har blivit hackad av någon turk muslim. hahaha ändå rätt komiskt. pallar inte konflikter hit och dit! lackar, va vänner kramas och pussas så mår alla bra?! Kan man inte tänka så? ;)

I morgon blir det storslagen utgång, Gana och Emelie ska firas! Jag ska bli foll, dock var jag det förra lördagen, men va fan man lever ju bara en gång! På Söndag är det bakismys med J, jaaaaaa! gillar vi!
Snart kommer förhoppningsvis min framtida sambo, det ska bli naaajs! Tur man har vänner att bo med, kul att bo själv i ett stot hus? Nää!

Jag älskar iallafall livet just nu, ett hus i en vecka för mig själv, musik på högsta volym hela tiden! skorpan som strosar runt och är allmänt jobbig och jag som bara gör vad jag vill! mmm, måndagsklubben på måndag också, kommer inte bli lugnt!

pok
xoxo



internationella kvinnodagen

9 mars och ganabebbes födelsedag, grattis till henne! Var lite myskalas hos henne, smörgårdstårta, och ännu mer tårta. mm gottgottgott!

Lördagen, 20 års fest för madde hette hon. Jättetrevligt, haha p-torpare är fan skönare än jag hade trott. Måste sluta ha förutfattade meningar om folk. Det innehöll tal från alla håll och kanter, sång, ramsor och lite sång på scen. hehe! Sen blev det taxi till laxen, jag lackade och gav en bitchslap... Men vi är vänner igen! haha Första gången evah, ändå coolt. hoho Sen blev det lite tårar och gruppkramar så vart de bra igen! Ska man gå all in ska man gå all in, så blev några toalettbesök sen också. haha!
Söndag, vaknade jag upp och var väl inte helt 100! Mått bättre, blev lite tv och sen somnade jag. Efter det mådde jag mkt bättre:)


Anna & jag :)


xoxo
pok


mmm sköna lördag

Lördag och jag sitter hemma hos mamma alldeles själv! Det händer inte för ofta. Det är så skönt så jag vill bara sitta kvar här hela dagen. Men icke sa nicke. Ska alldeles strax byta ut pyjamasen mot ngt lökigt och ta en pw i solen, med mina fina solbrillor. Efter det ska jag duscha, raka benen, hårinpackning osv. Välja kläder packa och bege mig till kära Ptorp. 2night är det ngn 20 års fest, inte för att jag känner tjejen. Men what the heck, vi får väl knyta an några nya kontakter. hoho!

Igår bakade Johanna och jag, det blev så jävla mycket fail och åter fail. Kakorna blev brända choklade stelnade inte som den skulle och bakplåtspappret ville inte trilla av kakorna. what to do?




mhm, fin bild...........
xoxo
pok


jag ska cutta ditt huvud i två delar sen ska jag spränga det i småbitar



okej hade tänkt lägga upp en massa bilder från några utgångar, men datorn segar som fan!
pratade med dea i telefon innan, fint som fan. Hon kommer fan hem nästa månad! April, i like it. Jag gillar allt just nu. puss xoxo pok

let it be

allt är så bra, så bra!
jag är lite irriterad på mig själv, jag är så nyfiken på det förgågna!
Jag älskar gossip. Åh måste sova....

puss
xoxo
pok


åh andrea bebbe fyllde år i måndags! tusen grattis till henne, snart kommer hon hem! finally:) LOVE

were to begin?

Åhhh vilken bra helg det blev istället!!

På Lördagen blev det först att köpa mitt id foundation, som jag verkligen rekomenderar! Märkte i Fredags att det var slut. Blev lite ledsen i ögat, då det var utgång på lördagen och jag verkligen inte hade tänkt gå ut osminkad, men kom på att det var öppet på hudterapeuten på lördagar. Efter det åkte pappa, simon och jag till stan och inom siba för ps3 kontroll sen hem igen. Fixa mig och sen kom alla kusiner, faster osv. Blev en jättetrevlig kväll med god mat och gott vin. hehe pendlade mellan att vara social med alla vuxna och underhålla smilla och rasmus. golliga barn!!

Halv tio tog jag bussen med Johannat, Emma och Jessica in till stan för att dra vidare mot tivolis förfest efter en massa om och men, angående 20 års gräns var vi inne. Så vi beställde in cissis, shots och cosmo såklart. Jag fick en gratis shot av bartendern också, gillade honom mycket :)

Sen är kvällen rätt rörig men jävligt rolig, hängde med J och Johanna och har lite minnesluckor lite här och var, men vad jag minns hade jag jävligt roligt!! hälsade på lillen också minnsan, det hade jag ALDRIG gjort nykter. haha chill, sen blev det nattamat på mc, den äckligaste jobbigaste burgaren jag ätit i hela mitt liv och jag som bara ville ha en chicken wrap :(

På Söndag vaknade jag och johanna upp jättepigga, dock inte resterande! Så jag var väl lite pain in the ass, satte på musik på jättehög volym och tyckte alla skulle vakna. hehehe sen åkte vi hem och mös hemma hos mig. På kvällen blev det ännu mer mys!

Nu måste jag verkligen få ordning på mina kläder som ligger överallt på mitt rum sen måste jag äta ngt!

See yhaaa

xoxo
pok

RSS 2.0