Thursday

Bara tanken på att denna dagen hade kunnat vara lite bättre gör mig lite bitter. Började dagen halv åtta med att tvätta. Varav en maskin var mina grejer, resten var Joakim. Vilken fenomenalt bra idé han kom med när förslaget om att han skulle ta med en ikea kasse proppad med bara underkläder. (Sen att dörren fastnade och jag inte fick upp den, så jag fick ett två h:s avbrott i tvättningen gjorde saken bättre.)  In my ass att det var! Sängkläder, handdukar, långkalsonger, tröjor, jacka etc. Roligt! Jag sitter även här och snorar och har mig, jag har fått för mig att jag fått pollenallergi, har exakt samma symtomer som Joakim hade för några veckor sen.

Positiv energi istället dådå! Har gjort färdigt min del i vårt föredrag vi ska hålla i på Tisdag. Måste även börja på min essä som ska in nästa fredag. Jag är nu nästan färdig med tvätten, har bara lite kvar i torkskåpet och ett ton strumpor som ska paras ihop. Jag har tittat på de sista avsnitten av despe och gråtit... ÅH nu är det helt över och kommer aldrig komma något mer. Bölar lite mer inombords.

Ska ladda ner lite gossip också så jag har något att göra. Det suger att vara sjuk, kanske skulle åka tillbaka ner till medelhavet? Nä får vänta lite! Joakim och jag låg i sängen och kollade resor igår, åh längtar tills Augusti. Ska bara jobba lite först!

XoXo
PoK


Mobilt!


HEY!

Hej där!

Sitter i soffan med en täppt näsa och undrar om jag är förkyld eller har som alla andra fått pollen. Eller kanske har en kombination. Trött är jag och segt är det iallafall.

Hyllie tågstation tidigt på morgonen




Barcelona!



Mamma & Ingemars hytt tagit från balkongen


Gala-night


Båten i hamn i Tunis


Balkan


poolbaren häng


Johan dricker i vanlig ordning


Lagt till på Malta



Ett litet försmak av bilder!

XoXo
PoK

ingen motivation

Finner ingen motivation till något alls idag!
Finner ingen motivation till att börja packa...
Dagens Ilandsproblem kan tyckas.
Nä måste ta mig i kragen och öppna resväskan som står i hallen och bara väntar på mig! haha

XoXo
PoK

Fredag= helg med finaste!

Tjena!
Igår hade jag skola hela dagen, men lektionen på förmiddagen gav inget nytt så det var bara att cykla hem och börja tvätta och städa! Alltid lika roligt! Åh vad tråkigt det är att tvätta!

På kvällen cyklade Bella och jag till Ica maxi och sen hem till henne och lagade mat:) blev lite tappas stuk, Tomat, vitlök och basilika röran, Parma skinka, oliver, kyckling osv! Gott var det! Den goda maten avrundade vi med massa nötter! Mmm! Vi kollade på fråga Olle som fan är det sjukaste! Och ännu ler sjukare blev det när Johan (min brors) kompis Erik va med helt plötsligt! Hahaha sjukt bara!

Nu slappar jag i soffan efter ett gympass. Helt slut efter 30 min på löpbandet! Men börjar komma in i det! Ska hoppa in i duschen och sen käka! Vid ett ska jag möta Bella och Ronja för då ska de simmas!:) skönt!

Ikväll ska jag till ptorp och det blir middag hos Anne och Chrille! Imorgon är det fotboll och jag som är så snäll ska hjälpa till i kiosken! På
Kvällen blir det bio om vi hittar en bra film! Det blir en fin helg med andra ord!
Hoppas ni också får det!

Xoxo
Pok


Lill-lördag

Onsdag och jag ligger i soffan med min mensmage och vilar! Har varit i skolan och sedan blev det lunch med Johanna och Jocke. Vi drog ner på stan en runda, tittade på glasögon och solglasögon! Synsam startar en grym kampanj nästa vecka så ray ban pilot skall bli mina!

Ikväll blir det indoor på Bellas pass. Får se hur det går har sträckt någon muskel i rumpan, men ska prova iallafall!

Hittade en bild från förra lördagen på Facebook! Stina, jag och Bosse på Grand!


top list

ONE


TWO



THREE


Perfekt i 22 års present... just saying!

XoXo
PoK


back in town

Hey there!
Har varit lite off här och så är det ibland!

Har haft bra start på Maj iallafall.
Började i Höganäs med pw och grillat och solning i det fina vädret.
Sen kom jag tillbaka till Kristianstad och då har det varit plugg, träning.
Jag har varit i ptorp och hängt med bf och hans kompisar. Vi åt middag och firade hans föräldrar som varit gifta i 25 år, galet! Vi har spelat golf och vi har tittat på New Girl, SÅ SKÖN SERIE och karaktär!

I Fredags fick jag finbesök av fina Andrea! Vi tog en runda på stan, solade och handlade gotte. Sen lagade vi mat och hade naturgodis, nötter, melon och jordgubbar framför crazy, stupid love! Sjukt bra film och sååå snygg kille. Äntligen har jag hittat mitt wildcard!

På Lördagen blev det en mysig frukost och sen gick vi återigen ner på stan i solen, men blåste som fan! AS usual. sedan upp och käkade lunch. Vid ett tog vi tåg mot hbg och gick till Gana för fika med henne och Johanna. Så himla mysigt & trevligt! Det hanns även med ett besök i Johanna och Nikos nya lägenhet! Nu vill jag också flytta ihop med BF och fixa och trixa! HAHA


På kvällen åkte jag och Johanna till Höganäs och jag blev släppt på stinsen. Oskars 13 års dag stod på dagsaktiviteten och det blev middag och tårta.

På Söndagen var Väla inplanerat så mamma, Oskar och jag for dit. Blev ett par boyfriendshorts och en tshirt! Besökte såklart Zara som precis har öppnat :) Efter Väla och media markt körde mamma mig till Knutpunkten och jag åkte till bf igen.

Idag är det Tisdag och det har varit det vanliga på agendan. Skola handling och avfrostning av frysen. JA det vanliga. haha

Är helt slut nu iallafall så ska bara precis slappa i soffan resten av kvällen och kanske börja läsa på en bok!

XoXo
PoK

RSS 2.0