bebbbbzz

trodde för ett tag att stalkern var gone, men så fel jag hade...ack så fel. men får väl ta vara på det när x är som han är. Då jag tror att jag håller på att bli galen och måste finish alltihop, då det egentligen inte finns något. Det är bara rörigt och jag orkar inte rörigheter. Jag är bara så pepp på magge magaluf nu! Jag är trött på typiskt svenskt väder, man blir deprimerad och jag tänker för mycket på saker och ting som jag kanske inte borde tänka på. Överanalyserar allt som snurrar runt i hjärnan.





ybab

xoxo

you make me feel

ups and downs. det har vi alla
allt känns så amerikanskt, speciellt eftersom jag precis sett på en så amerikansk film, varför kan det inte vara så lätt/bra som i filmer. Allt är så komplicerat!?



25 dagar kvar till jag åker med mina älskade vänner. åh det kommer bli så fint, lika fint som magauf 08 om inte bättre?!
magaluf 09 kommer bli en fin avslutning på sista året på gymnaiset och att vara barn! känns verkligen som att man kommer in i vuxenlivet nu, det är sjukt läskigt. Jag vet inte alls vad jag vill. Ifall jag ska plugga engelska eller om jag ska åka iväg med Andrea om jag ska jobba. Jag har så otroligt mycket jag vill göra, men egentligen hade jag velat ha EN plan som jag velat fullfölja och klara av. Men så lätt ska det tydligen inte vara.

blir riktigt irriterad nu!




haj

xoxo

off work day halleluja

Min första lediga dag på fem dagar har bestått av lång sovmorgon, alldeles för lång. åh så jag blev alldeles seg i kropp, själ och allt som finns. Min dag har änså länge och dagen har är nästan slut då klockan är 16.32 just nu.. Jag har börjat läsa en bok och läst ut den. Det var en bra bok. Jag kommer inte ihåg senast jag läste en bok på allvar. Blir väl så när man inte har något att göra. Nu är jag alldeles för rastlös och magen skriker mensvärk och lite hunger tror jag. MEN en fika på mezo med andrea är aldrig fel. Så det får det absolut bli. En kycklingsallad med mozzarella ost är en personlig favorit!


en mysig bild i göteborgs trakterna för någon vecka sen
xoxo

stalker

har fått en stalker, en jobbig en. åh!

Jag vill ha soligt väder och steka på stranden. Nej istället ska det vara tråkigt väder. Då blir jag sjukt sugen på mat. Jag är så otroligt sugen på sallad med kyckling, oliver, mosarella ost, avokado, pinjenötter, isbergssallad, gurka, vikentomater, zukkini,  kikärter you name it.

Jag har fått en konstig idé, jag har fått för mig att jag ska bli vegi i ett år, för jag har kommit på att man missar sjukt mycket goda grönsaker, jag hatar grönsaker förut, nu börjar jag älska det bara mer och mer. Det känns så fräscht liksom. hehe.

Jag har även bestämt med andrea att vi ska till england i höst, och jag är sugen på det! haha dock bestämdes det på fyllan, men det ska väl kunna fixas ändå?! ska snacka med D och J de var där ett år  eller så, de borde veta hur man ska gå till väga. Hade varit en sjuk upplevelse att åka dit! Med Dea också, så galet kul vi hade haft.

Johanna hör väl av sig snart och då ska vi hidda på ngt. hehe myspys!



xoxo

lovely weekend

Jag har verkligen haft en sjukt bra helg, dock har jag jobbat hela. Men jag har lyckats komprimissa min ledighet och utnyttjat den på bästa möjliga sätt.

På Fredagen jobbade jag förmiddag, sen åkte jag ner till stranden. På kvällen åkte ja in till stan med Johanna mötte upp Andrea och vi satte oss på docken och tog en cider. Sen kom M med kompis och gjorde oss sällskap. Det började dock regna så vi gick med M till Dhalbergs, drack vin, champange och drinkar. Fint som sören! Hade sjukt trevligt på Dhalbergs och det var inte planerat att vara ute så länge, vi skulle "bara ta en cider på hampan" haha. Sen blev det en snabbis inom Helsing, sen var det dags att sova, och jag somnade på en gång. Vaknade med en jävla bakisfeeling och Johanna ringde och vi åkte vem. Gick direkt till sängen när jag kom hem, somnade och vaknade vid två, kvart över tre var det jobb igen. Inte lugnt. Men det gick bra.

Nu Söndag och jag har jobbat idag igen i går var det grillfest. haha random, var nykter och trött men hade trevligt! Hbg festival nästa helg och nästa igen är det rockfest. Inte lugnt! Kommer bli awesome.

Är hemma själv för tillfället, Andrea lämnade mig precis. Så sjukt skönt att vara hemma själv, det är alltid någon hemma annars. Har lite "egen tid". Ska nog kila över till ica sen och köpa något att ha ikväll. Vet inte vad jag är sugen på, haha blev sugen på kikärter förut. random :O Men får se vad det blir!

Nu ska jag snoka runder på andra bloggar, alltid lika trevlig.

xoxo

jag vill ha snabba solglasögon!!!

oj, vad tiden går snabbt när man har roligt.
så roligt jag har haft, både ups and downs och massa underbart jobb, göteborgs besök, nattliga besök, party besök, adam tensta besök och sthlm:s besök. fint ska de va!

Strand besök har också varit fint, som vanligt. Det är så det ska va. Jag har bränt maj i ansiktet idag, har inte ont men är varm. varm som en spis. riktigt bra liknelse där. gillar läget. har inte skrivit här på ett bra tag, har fått många läsare. vad händer?! vad vill ni?!


Andrea och jag är arbetande flickor, är trötta och har intressanta konversationer på msn... en handlar om josh

josh 18 London, träffar Håkon i magaluf, blir inspirerad. Från märkesnörd, modell till punkare, går upp tio kilo, lyssnar enbart på håkan hellström går inom pressan och köpen en kanelbulle, svart kaffe och dagens aftonbladet


vi bara älskar josh 18... ses i magge baby! där ska någon sätta dig, inte lugnt!

ha det gött, för jag ska jobba hela helgen och festa hela helgen, jag är trots allt en partyprinsessa enligt a. och k kom jag på..

xoxo

vi är inte bara vänner, vi är friends <3


spola bort 8/7- tack

jag orkar inte med morgondagen, åhhh ta bort den. forevah! plz

Jag borde inte sitta här, borde syssla med annat, men känner att det får räcka?! En timme till sen, sen är det nog, sen är det kanske aldrig mer! Hoppas fan big time på det. Annars kommer jag lacka satan.
Åhhh, ångest jag har nu istället, jag är rastlös och jag är så satans nervös. Detta suger och jag hoppas fan det är borta i morgon! forevah som sagt...

Update i morgon, (Y) eller (N)

xoxo

orolig_nevös_irriterad_tjej_90



Onsdag 0107

Onsdag, känns som att veckan lider mot sitt slut, veckan som skulle vara min helvetes vecka. Då jag jobbar alla dagar utom en, idag (ja, jag vet att jag tjatar). Då X är borta och X2 är strange.
Men idag har det varit en sjukt bra dag, måste börja med att säga att min underbara vän Gana har klarat sitt körkort idag, så många grattis till henne för hur duktig har inte hon varit?!

Sen har jag varit och stekt i stan med justine och andrea, 7kt najs, gröningen är fin. Lite fina boyzz att spana på. Men bara lite... hehe Sen åkte jag hem och åt skagen paj, som jag köpte för mammas pengar. andras pengar är alltid bäst. På kvällen åkte Johanna och jag in till stan och satte oss i Norra hamnen med min dator och kopplade upp oss på någon random dudes internet och började vårt sökande på en resa i slutet av augusti. Vi hittade många bra resor/resemål för under 4000, riktigt nöjda vi var istället.

Nu är jag riktigt trött, men jag har köpt en ny tröja idag, den är fin. Randig, grön, vit och blå. mina färger so to say. 5 dagar kvar. cs

xoxo

j och jag har kommit fram till att swea är det bästa utestället i hbg, de ni. sug på den

liking it

Jag har jobbat idag, alltså jobbar hela veckan utom i morgon. usch!
snart är pms veckan slut, happi?!
X är borta, hemma snart
X2 är strange och jag kommer falla tillbaka snart

I kväll har jag varit i stan med gana, träffade Justine och Tammo, hade 7kt trevligt. Pratade gamla minnen, Justine är fin! Vi har ALLTID kul ihop. liking it... K kramade mig, och gav mig nästan fri biljetter till cantina i morgon, framsteg?!
Kommer bli allt annat är dåligt ;)

Borde sova, ska sova. Det är varmt ute. Ska upp i tid i morgon, plugga körkortsteori och ta mig ner och göra datorprov. Duktig tjej (Y) sen stranden, hoppas på fint väder!




x             o           xo

RSS 2.0