Lördagsmys in my own way

Tjenis!
Gårdagen blev Ikke som planerat och likaså min vita månad. Blev några glas vin och bånken med fina tjejer! Men roligt hade vi och bra har jag mått idag! Så värt det!

Ligger i sängen och tittar på slumdog millionair och har köpt mig en godispåse! Men kunde bara äta hälften och sen var det inte gott längre... Attans!


Xoxo
Pok


Morgonstund har guld i mun!

Godmorgon! Startade min dag strax efter sex och klockan sju stod jag på indoor pass! Härlig start på en fredag!
Sitter framför Nyhetsmorgon på fyran och äter frukost:) mys!

Dagen ska bestå av essäskrivning, städning, tur till ptorps bibliotek, kanske en runda på stan och ikväll blir det indian night med våra indier! De ska laga mat till oss svennebananer! Mm så gott det ska bli!

Bf har lämnat mig för träningsläger i Holland! Men det är bra att få sakna varandra! Så jag unnar honom detta då jag vet hur jävla lycklig han är med sina fotbollsgrabbar! Fin kille! Men jag får lov att sakna honom ändå;) haha

Xox
Pok


?

Hur lyckas man slarva bort sina glasögon+glasögon fodral!
Hur lyckas jag inte komma in till Bella idag fast jag slår rätt portkod? Jo jag är vid fel hus!
Blir så trött på mig själv at the moment.

Men jag och min grupp blev godkända på vår IVP och slapp kompletering! GOTTE!
Jag har monterat min malm byrå idag, det tog några timmar ska jag tala om för er. Men bra blev det och jag är otroligt nöjd!

Nu har jag ont i hela kroppen och vill bara gå och lägga mig, men ska försöka skriva en halv sida till på uppsatsen som ska in på Söndag. Har kommit längre än halvvägs.






XoXo
PoK


svart på vitt

Fan vad en dag kan vändas från det bra till det dåliga på bara några få sekunder.
Biter ihop och hoppas på det bästa!

xoxo
pok

Monday all day

Hejsan ppl!
Vaknade upp hos Bf i morse och mös lite då han inte kände för att jobba! Busigt! Men sen ses vi inte förrens söndag då den dumme ungen åker på träningsläger på onsdag! Men jag ska nog kunna underhålla mig:)

Igår var vi hos Joakims föräldrar, han burade däck på sin mammas bil och jag och Anne satt och gottade oss i vars en solstol! Härligt! Sen blev det kaffe och te:)

Efter det tog vi en sväng om Jim och åt upp resterna från lördagens grill ute i solen! Fint:)

På kvällen gick vi till Janne och Emma och käkade grillat! Gott! Blivit riktigt bortskämd med grillat i helgen:)

Idag då, måndag. Fixar dag! Stina och jag skulle båda storhandla så vi slog våra kloka huvuden ihop och gjorde det tillsammans! Cyklade ut till Ica kvantum! Och äntligen handlade jag för 600 så jag kunde använda min 100 kr:s check och 25 kr:s check! Nöjd! Så blev 477;) nöjd jaa!

Nu har jag precis kommit hem efter picknick med Stina och jossan nere vid vattnet med ankorna! Mys:)

Ska försöka plugga lite nu och bara göra vad jag vill göra! Skönt med lite egen tid när helgen gått i joakim-anda och varit rätt hektisk.


Xoxo
Pok


Myslördag!

Har en myshelg delux:) igår var det hockey, Oskar hade en liten chans att spela men tyvärr... Och Tyringe spelade fan inte bra. Så var mest sömnmedel och lite quizme med joakim o Anne!

Idag började vi med lyxfrukost! Smoothie, färska jordgubbar, nybakat bröd, knäckebröd, massa pålägg, kokta ägg och färsk pressad juice! Älskar lyxfrukostar!! Mmm

Ska städa undan lite och sen är det matchdags, Joakim spelar och jag o Chrille åker ut och tittar!

Ikväll blir det grillning hos jim! Så ni förstår att det inte finns så mycket att klaga på! Ha en trevlig helg:)

Xoxo
Pok


pleased woman/girl?

Hej! Har haft en sjukt produkiv vecka och farit och flugit lite fram & tillbaka. Men så är det ibland och ibland gillar jag det. Jag har varit i Tomelilla hos Johanna med Linda och pluggat tillsammans. gjort klart vår IVP som ska vara inne på måndag. Känns så jävla gött! Nu är det bara en uppsats kvar i denna tråkiga kurs & sen blir det väl en som är ännu mer tråkig. Åh! haha Det som dödar härdar. (?)

Idag hade vi skola till 12, sen cyklade jag hem, käkade. Hade bestämt en dejt med bella, det visade sig att det blev en roadtrip till hässlehåla och sen sen köpte jag mina nya skor! Ska absolut lägga upp bild. För de e så jääävla fina!! närav pleased.

Ikväll har jag tränat, och jag tvingade bella att göra magövningar innan vi skulle på passet. haha! Vi måste peppa varandra, börjar närma sig sommar nu ju!

I helgen blir det lugnt, lugnt och åter lugnt. Ska spendera den med min BF men vad som händer är inte bestämt. Men jag ska ha en lugn helg! :)

Nu ska jag bara precis va efter massa farande. Så later efter helgen!

XoXo
PoK

top followers

Ni hänger med i med som motgång, härligt. En Iphone är på sin plats igen och allt e som vanligt!

Är tillbaka i K-stad efter en härlig helg i höganäs som gett massa ny energi. Helt underbart! Hade en väldigt bra Lördag med fina tjejer och en bra utgång i hbg, mogwai och cardan! Dansade som in i och lämnade inte stället svettfri. Bra träningspass!

Igår Söndag åkte jag till honey, och han lagade mat & jag handlade gotte, vi kollade film och tvättade hans många ton kläder! Sen vek vi allt och la in det på plats. Så får nog säga att Söndagen blev produktiv där! En massa mys hanns också med såklart!

Idag vaknade vi tidigt, men Joakim kommer inte ihåg att han stängde av larmet och somnade om, sen fick jag tjata lite för att han skulle förstå att det nog var en god idé att gå upp med tanke på att jobbet väntade. Jag sov lite extra, men fick nog inte en blund med tanke på blåsten!

Gick upp och började direkt med att röja undan från gårdagens matlagning, diskning och städning av köket! Sedan fixade jag lite i sovrummet med. Tanken var därefter att jag skulle försöka plugga lite innan jag skulle ta tåget, men problem med internet satte stopp för det. Är nu som sagt i K-stad! Har gjort lunch stekta ägg blev det, eftersom jag hade 7 ägg som snart går ut, så kokade resten. Sen slängde jag lite skit och har gjort klart min uppgift till morgondagens metodövning. Så har hela Måndagen bara till mig själv! Hade velat åka till skopunkten, men det ligget tydligen inte mitt i stan och jag är inte sugen på att cykla ut mot härlöv en blåsig dag som denna! Så det får vänta!

Nu ska jag titta lite serier och ikväll blir det äntligen träning efter helgens uppehåll! Blir en indoor walking pass och efter det mage/rygg passet med Ronja som gör susen!


Bild på fina tjejer!



XoXo
PoK



borta bra men hemma bäst:)

åhh så skönt det är att vara i Höganäs igen och att jag åkte hit igår! Har hela fredagen och lördagen att bara mysa! Har ju lyckats åka på en förkylning bara sådär över en natt och den ska bort bort bort. Så lugnt ska de vara inför morgondagen, kvällen då det e party med alla höganäsare och andrea!

Nu ska jag hoppa ur pyjamasen och ta på mig träningskläderna istället för att ge mig ut på en lugn pw, som alltid när Johanna och jag ger oss ut! haha

XoXo
PoK

ligger i lä

HEY igen!

Alltså nu när jag inte har min kära iphone måste jag säga att det här med att blogga och inte ha några bilder då jag inte har en kabel att koppla in till datorn med... Sen är jag inte så bra på min nuvarande mobil iheller, vet inte hur man laddar ner appar osv. = dåligt uppdaterande och ingen inspiration till att skriva om vad som händer i mitt liv. Men det kommer, det kommer later aligator. Ska väl gå och fixa mig en vit iphone i morgon eller på torsdag. Får se när jag kommer hem från Lund och min studdydate i morgon.

Idag har iallafall varit en mysig dag. Pappa var i K-stad en snabbis efter att ha varit i Åhus med jobb så vi tog en fika och sen åkte jag med honom och han släppte av mig på vägen i ptorp. Tanken var att hämta grejer jag köpt på ikea och låna böcker på bibblan... Det gjordes också men pga signalfel så fick jag sysselsätta mig en timme extra och det blev som vanligt städning av joakims lägenhet. Har han världens bästa flickvän eller?

Nu inväntar jag mina korridorare och så blir det ett avsnitt av bb! Sen blir det bedtime!

Soo long!



ps. så här glad e jag för att jag ska träffa 1. Andrea 2.Johanna & sist och minst 3.Gana i helgen! GLADGLADGLAD!!!!!!

XoXo
PoK


virrpanna nr1!

Idag har jag varit virrigare än virrigast.... När jag hade kommit hem från skolan var jag såå trött och beslöt mig för en kort pw, sen kom jocke och berättade att han tänkte dissa gym med mig och gick... haha Sen skulle jag då leta efter min mobil. Jaha, var hade jag då gjort av den då? Kunde inte hitta den någonstans. Fick lite smått panik! Det enda jag kunde komma på var att jag hade glömt den i skolan, så snabbt på med kläderna och cyklade som en idiot till skolan, och tack gode gud så var den där!! TACK TACK TACK du som lämnade in den och inte snodde den! TACKTACKTACK!!!!

& i går kväll när jag skulle somna, så brukar det vara folk som burnar och har sig med sina bilar utanför mig för där är en jättestor parkering... Men igår kväll hade de varit ovanligt lugna, men helt plötsligt blir det ett sjukt oväsen och så jag tittar ut och sen ett tio tal traktorer! Vad är grejen med det liksom??? Jag bor så centralt man bara kan i K-stad och de väljer att köra runder utanför mig?! haha det var en rolig syn iallafall!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen är det chilledill innan sovtime!

XoXo
Pok

LEDIG!

Som rubriken förteller så är jag ledig, helt underbart! Solen lyser och jag har varit ute en runda på stan för att göra en massa ärende och bokat klipptid på fre, äntligen ska de slitna bort!!!

Har tvättat hela förmiddagen men det är äntligen klart! Har precis käkat lunch och ska nu cykla ut till Bella och Media Markt och fixa ett simkort med mitt gamla mobilnr. Äntligen!

Njut av solen för det ska jag göra:)

XoXo
PoK


hey, ekar det här eller?

Hoho! Är det ngn hemma?

Lever ni? Jag gör:)

Jag har varit busy men ändå inte, dagarna har trallat på och fortsätter som det ska!
Idag har jag varit i skolan nästan heldag. Vi fick sluta lite tidigare tack och lov, skola till fyra är fan inte roligt. Man är helt jävla slut efter lunch! När jag kom hem så försökte jag få ordning på alla mina papper. Hade lite kaos på den fronten!
Måste ju förresten få skryta lite om tentan jag skrev förra Fredagen igen som jag fixade VG på! Maxpoäng var 55 och jag hade 50. Lite stolt är man ju! Ibland så lönar det sig:)

Ikväll har jag simmat med Bellaa, längesen jag träffade henne så det var roligt:) I morgon är jag ledig! Då ska de fixas, förmodligen kommer jag få tillbaka mitt gamla nr i morgon, gudagåva! Bella fixar, bra med folk som jobbar inom den branschen. Ska även antingen klippa mig eller beställa tid, det behövs kan jag lova! Sen ska jag också tvätta, det som är så roligt! & bara för att vara extra duktig så blir det ett indoorwalking intensive pass på kvällen för att runda av liksom! Som en Onsdag ska se ut :)

Nu ska jag slå en plingeling till bf!

XoXo
PoK


RSS 2.0