Julivårthus!











Hej! Nu har det börjat bli kallt ute, fryser bara av tanken att gå ut. Håller mig helst inomhus. 

Helgen som varit har varit lugn och skön, träning fredag och söndag. I fredags var jag hemma hos Perssons, åt god mat och band dörrkransar. Så himla mysigt och fina blev dem. Så nu har jag min alldeles egna första dörrkrans på min dörr! Vuxenpoäng. Sen körde Anne hem mig så var hemma strax efter tolv. På lördagen tog jag en välförtjänt sovmorgon till ca 10, sen kom Joakim äntligen hem efter att varit iväg hela veckan med jobb. Så lördagen blev lugn. Helgen var lugn och skön. 

I måndags åkte jag in till kstad så jag var där vid elva tiden och gick hem till Bella. Hängde hos henne och jag lämnade sovgrejer, sen gick vi ut och lunchade. Kl 1400 var det daga för praktik, är på kirurgen på csk just nu! Jätteroligt! Trivs väldigt bra redan:)
Sov sedan hos Bella, dock jobbade hon natt, haha så var som att vara på hotell:) 

Ska strax byta om jag bege mig mot veckans första träningspass, men är så trött! Blir väl andra puckar när man kommer ut i kylan! 




Nu blev ordningen helt fel med bilderna! Ni får stå ut!

Xoxo
Pok

Lever i en liten bubbla

Snart snart är tenta-stressen över! Imorgon har vi nkse (nationell tenta för ssk) är så tom i huvudet, har verkligen pluggat på de senaste veckorna och dagarna! Helt galet, jag är inte rolig att ha och göra med just nu (Joakim har det inte lätt) 

Hoppas att jag i morgon känner en lättnad och kan ta helg och slappna av. 

Nu är det ca 1 månad tills Thailand med! Så bara att bita ihop sista veckorna! 

Xoxo
Pok

Produktiv dag!!

Gday! 
Har varit i farten idag! Gjort en massa ärenden och måste som liksom inte blivit av! 
Lämnade min fina dyra jacka till kemtvätt i hopp om att de ska få bort målarfärgen jag lyckats få på armen. Betalt räkningar, fixat nytt pass, varit på bilbesiktning, utan anmärkningar. Och sist men inte minst blivit bjuden på lunch av pappa på Linnea trädgården! Så mysigt! 
Har även blivit ngr timmars plugg både i morse och nu i eftermiddag/kväll innan idol! 

I morgon blir det plugg hela dagen:) en pw eller en runda på gymmet, med lugn träning. Har idag för första gången på en vecka ingen klihosta! Så skönt! 

På kvällen ska vi till Joakims mormor på middag, skulle egentligen varit där hela dagen och stöpt ljus, men ibland måste man göra annat. 

Nu är jag trött på regn och rusk! det får gärna vara höst men det behöver inte regna och blåsa som det gjort denna veckan! Jag blir så rastlös inne i lägenheten! Haha nu längtar jag till Thailand, solen, värmen och bada, maten och att komma bort!! 

Nu är det idol för hela slanten!! 


Xoxo
Pok

RSS 2.0