Back in k-stad!

Hej! Som rubriken lyder så e jag tillbaka i kstad! Kom igår och igår var inte en rolig dag, sluta läsa för dem som inte vill läsa om mitt privatliv in i det minsta... För jag satte in en hormonspiral, och själva isättandet var helt ok, kom två kraftiga mensvärkar och en ilning där nere men sen gick det över liksom. Värre var det på eftermiddagen kvällen! Satan i gatan vilken mesnvärk! Men nu idag är den som bortblåst?! Haha så hoppas det håller i sig:)

Idag ska jag hänga med Bella, hon slutade ett så vi ska fixa lunch och sen vill jag hänga i hennes nya lägenhet! Är 100% säker på att den e supermysigt! Och så blir det väl en promenad med sötaste cocco såklart!!

Imorgon ska jag träffa marina, hur sjukt är inte det att hon bor tio min ifrån mig?! Galet! Och då tänkte jag som så att vi ska smida planer!:) hehe

På söndag får jag träffa världens finaste kille igen! Han den dumme fanen har varit i Stenungsund hela veckan! Och nu e det karneval och fotboll som man måste va med på i helgen!

Jag känner mig lite små förkyld... Förstår inte det riktigt, men den ska bort fort som attan!

Avslutar mitt underbara inlägg med en beachbild från i onsdags, det var jag och ett gäng pensionärer! Haha men det var en underbar dag vid havet, helt tyst och stilla och varmt:)

Xoxo
Pok


Synday morning

Hej! Söndag idag, har haft en slappe morgon med färskt bröd och frallor! Gott! Joakim har åkt iväg på match och jag ska agera hemmafru+ en pw! Sen e jag ledig hela veckan som kommer. Har hört att det ska bli rätt fint väder så jag ska ge mig ut på utflykter hade jag tänkt! Mysigt!

I fredags firades Ingemar med kräftskiva, familjen glavings kom och det blev en väldigt trevlig kväll! God mat, god dricka och roligt spel som avslutade kvällen:)

Nu ska jag titta klart på bodyguard!

Xoxo
Pok


Dagens!

Hej! Jag jobbar fortfarande, kan ni förstå det!? Men jag har valt det själv och jag är så fruktansvärt pengakåt at the moment! Har även blivit megasnål nu när jag har pengar som jag "får" röra! Haha mina regler, här ska de sparas!

Är trött konstant just nu! Men med tanke på 10 dagars jobb med en ledig dag så kan jag nog förstå det lite! Men vill inte vara trött! Vill få tillbaka träningsmotivationen, men den är som bortblåst! Någon som kan hämta hem den??

Strax ska jag käka tacogratäng och sen ska jag cykla hem till pappa och kolla HIF-Celtic! Ha det kaga!

Xoxo
Pok


Nöjd!

Hey! Ligger på stranden i skrivandes stund! Jobbade först till två och sen cyklade jag hem plockade upp mamma och Oskar och cyklade till outleten! Köpte mig en flanellskjorta till hösten swea för 50 spänn! Helt okej nöjd!

Igår mötte jag upp Johanna och Andrea i stan efter jobb! Vi köpte picknick och satt på gröningen till sex tiden och bara snackade massa skit! Härliga sommar som äntligen kommit! Svensk sommar när den är som bäst!

Ska åka till Joakim ikväll och laga gourmé mat till oss! Joakim står för menyn eftersom att han tror att han e fotbollsproffs och måste träna hela tiden!

I morgon ska jag träffa fina Linda!! Har inte träffat henne sen skolan slutade! Så vi ska ses på hampan och äta gottgott! På kvällen ska jag på kräftskiva hos Joakims farmor! Mmm kunde inte hoppa den, kräftor e ju liksom min favorit! Mmm men blir hemgång tidigt för det är jobb hela helgen tyvärr! Men sista helgen:)


Xoxo
Pok


Bästa!


Jobbhelgen!

Hey! Jobbar at the moment! Men har en liten lucka just nu! Idag jobbar jag till två! Skönt efter både lördag och söndag 7-16 tider! Nu är det back 2 rutiner som gäller, jobb, träning och inte äta godis, kakor varje dag! Haha vi får väl se hur länge det håller i sig;) Marina och Fredrika har nu åkt hem till Sthlm igen! Men marina kommer snart tillbaka på heltid och studier och sen ska det styras upp en weekend i Sthlm i höst! Där med bastan! Xoxo Pok


RSS 2.0