EniloraC

Jag har inskaffat mig en så himla fin lampa så jag är faktiskt lite upprymd. Tänk att man kan bli det pga en lampa, sanningen är den att jag faktiskt längtat tills den skulle komma. Hur sjukt låter inte det?? Det är en lampa vi pratar om.

Jag längtar iallafall tills jag lämnat boet och får inreda själv. Det ska bli så kul och det ska bli mitt! Ska skrika Caroline om det när man kommer in. Åh vad jag längtar, känns nästan som att jag har fjärilar i magen... Okej?

Nu är det så att jag har varit vaken sen hal fem i morse och har varit igång sen jag kom hem, så jag ska kasta in handduken och säga natti natti för mig. Jag har praktik hela helgen och nästa vecka är det fullt upp också! Ingen lugn stund. Men har blivit en fena på att ta blodprover! Två gånger idag och jag lyckades båda gångerna! Så nöjd och glad jag blev.

En patient sa att jag skulle bli en mycket bra ssk! Det gjorde mig så glad. Man blir glad för det lilla sts.




Testing!!!

Plugge/slappedag With a giant zip!!
Ikväll ska jag äntligen få träffa min
Älskling! På tiden!


Xoxo


hejjjeee blogggizen

trött chey, varit vaken sen 04.30 i morse! Men haft sjukt kul på praktiken idag!! wohooo äntligen har jag hittat rätt och schemat är förhoppningsvis färdig pusslat med!!!


Nöjdchey_90


imorgon är jag "ledig" vilket betyder att jag ska gå upp vid nio snåret, plugga, pw och sen åka in till stan och fika, fönstershoppa, eller shoppa lite med denna damen ovan. Det kliar i mina fingrar!!

XoXo

family

Jag har bara en sak att säga, ta vara på familjen, du har bara en och kommer inte få fler! Alla familjer har brister, men som även är en slags charm. Ta vara på dina nära och kära, så att DU mår bra!

Har haft en mysig höstdag, varit på fussball på uggland, simme spelade och de vann med trenoll! Simon gjorde en Torres, kan någon berätta vad torres har gjort... (mm het är han ivarje fall)
Sen åkte vi till skogen och skulle leta efter trattisar, men jag hittade inte till det gamla stället. Attans. Får ta nya tag nästa gång. Men fick med lite svamp av anne, som jag gav hälften till mami och hälften till papi. Så idag har jag och mami lagat trattissoppa, och gud vad god den var. mmm det ska jag laga till min man med! mmm

Nu ikväll blev det god mat med mami och compani, sen fick jag sms av pappa att tunnan var uppvärmd så jag hoppade upp på cykeln och badade lite, mysigt! Sen fick jag hämta simme och hans kompis i viken för de missade bussen! busigt!!

Nu ska jag krypa ner under täcket, sova gottgottigottgott! Och kanske bli väckt av fyllesamta av min kära bf, då det inte är allt för sällsynt när han är på äventyr!

Godnatt på er

XoXo



oldie but goldie <3 ( 2 år gammal bild, så jävla snygga då & ännu snyggare nu, det går framåt!)

ni sju

regn!

cuttade några cm! inte för att någon märkt det... men ändå! för ynka 140 kr, i was in heaven!



nöjd efter att jag stuckit mig själv! dock inga farligheter... eller?



tog ett dopp i tunnan en fredagkväll!

på lördagen styrde min vännina johanna och jag mot dahlbergs, tempel &cardan




en underbar kväll som slutade på mc-donalds där...



johanna tog fram sina briljanta fotokunskaper och jag blev modell för en dag!



& dessa två veckor avslutades med 25 års fest för Bella i Lördags, sist men inte minst(?) hmm



enjoy ni sju


XoXo
PoK


Party-day

Lördag! & som de senaste tre Lördagarna har party stått på schemat... Så VARFÖR i allsin dar ändra på det??
Ikväll blir det att fira fina Bella 25 år! Gammal i gemet? Men still ung i sinnet? (Kasst försök till något bra)

Så skolan(praktiken) rullar på! Jag trivs och snart blir det mer och mer utmaningar, vilket jag gillar!
Plugget däremot är väl mindre roligt!

Har haft en mysig Lördag morgon/förmiddag. Beställde pannkakor till frukost, mmm. Joakim ställde och lagade, blev superbra! Har varit lite skogsmullar, då vi var och plockade svamp igår, shit så mycket vi hittade! galet, vi fick ge mer än hälften till Joakims föräldrar för vi fick inte plats. Och då hade de också plockat minst lika mycket som vi! Det blir trattkantareller varje dag i ett år nu!

Nu ska jag alldeles strax hoppa in i duschen, eller badet blir det! Sen ska jag handla lite små saker, sen göra mig damn hot & ladda för att åka till k-stad och party! Ikväll blir det inte lugnt Johanna! taggaa








Är det konstigt om jag hade velat hoppa på första bästa planet tillbaka hit eller?
Det finns bara en positiv sak med hösten&vintern! Alla snygga kläder, jackor, skor och väskor! that's it


XoXo
PoK

Monday all night and all day

Måndag hela dagen lång. Har varit uppe sen sex i morse, och tidigare dagar blir det nu när praktiken kommer igång. Som tur är har vi inte praktik 5 dagar i veckan. Något positivt!

Dagarna som passerat har innehållit långa dagar i skolan, fullsmockat med föreläsningar. Idolmys, pw:s, mölla fest, mys med mat&vin i k-stad & fina tjejer, Ullared, Party med Johanna osv osv. Det har varit två bra veckor!

Nu är det dags för praktik, och avdelningen känns jävla bra, sjukt trevliga och nu är jag taggad! mindre taggad för tidiga mornar, pga den kassa förbindningarna mellan höganäs och ä-holm. Men får ta bilen lite då och då!

Om man längtar tillbaka till värmen??
Ehhh ja!




XoXo
PoK


RSS 2.0