hej alla mina små kycklingar

Nu är det Freitag! Det känns som slutet på detta lov :(
ich will nicht (ser du mina goda tyska-kunskaper helena?, Ich bin sehr gut)
Jag ska på bian i kväll, men det är hard work work to välja vilken film det blir. Men det löser sig, det gör det alltid "timbuktu"
Hela detta lovet har jag i princip varit sjuk, and it sucks big time! Jag fattar inte vart det kommer ifrån.
Igår var jag på väla med Gana banana aka Gorusanobitch...
Jag ville se, och sen gick jag in i tre människor, undra vad de lagt i min fanta??????????????????????
Jag blev djupt besviken må jag säga!
I Påsk klädde Marina opp sajj på alla middagar, till och med på lunchen. Hon kände sajj fin!
I stan och på väla var det ingen människa som ville köpa knickers fast jag sa att det var hur inne som helst. Ännu en gång djupt besviken.
Nu blev detta inlägg otroligt konstigt, och jag orkar inte bry mig. För bloggandet is going down. eller ngt! Nä jag vet inte riktigt vart det är på väg... höhö jag är iallafall himmaaaaa och spinner som en katt. va?
   åhhhhh dudududu är för fin!

badirr ta mig i kragen!

jag ber om ursäkt för att det har blivit otroligt dålig uppdatering på senare tid. Jag vet inte riktigt varför, men jag antar att det tagit slut på motivationen att skriva. Men det blir väl så, ibland har man hur mycket som helst som man tänker på dag ut och dag in, och andra dagar finns det ingenting annat än skolan och andra bekymmer. Men som sagt nu är Påsken här med stora steg. En lång helg med god mat med familj och vänner. Det är inget jag tackar nej till. Det är en otroligt skön helg, då man kan koppla av från all stress i skolan/jobbet idrotten etc. Jag ska bara njuta av att va!

Jag har förstått varför jag är så uppsväld jag är, varför jag har en extra mage, det känns skönt. och om två dagar eller så är det borta. jippijaja till mig då ellor! Idag har min kära store bror kommit hem, det är fint vi har det bra ihop. Vi bär ju trots allt på samma blod. Jag gjorde en super bra kyklingsallad som var utomordentligt god. Den ska jag hjälpa er med om ni ber om det. Sedan har jag studerat filosofi, och är nästan klar med min filosofi artikel, en väldigt rolig sådan ämnet är "låt barnen i Afrika svälta" känn ironin i det hela, tack! Inget seriöst!

Nu kommer snart resten av the family hem från bowling, med Oskar klass, det var första gången han var och bowlade ever, spännande och veta hur det gick. haha låter nog extremt tråkigt när jag skriver detta, men han är min älskade lillebror som jag avgudar som in i norden, och jag är hans beskyddare mot allt ont! hehehe... och han hatar det, han hatar kärlek och pussar... det skrev han i min vänner bok. hehe... fint!

Men det ska hinnas med mycket detta lovet, det må jag säga! Det hoppas vi på. Nu måste jag badirr sätta igång med planering i min kalender. Sen vill jag hitta en man med. kanske skulle sätta ut en kontaktanons i tidningen? hahaha... ok så desperate är jag inte! hoho eller? näääääääääääääääääääääää but you are a bit strange MR...


puzzpuzzpuzzpuzzzzzzzzzzzzzzz/Cimage92


pulsåder

image91

i just don't know

Fiesta

I Fredags var allt på topp, vi var alla pepp till 100% och vi hade förträffande roligt tills klockan slog 00.00... Då brakade helvetes lös. Jag förstår inte hur människor kan vara så respekt lösa, speciellt mot Emelie och Gana som ordnade fest för att fira deras födelsedag. Jag förstår inte hur dessa människor kan vara så egoistiska och inte ens tänka en tanke på att de förstörde deras fest. Jag blir så arg på dessa människor. Vad är meningen med att slåss vad är meningen med att förstöra fönsterrutor. Varför är det ingen som kan stå för det dem gör? Varför finns det folk som lever på att förstöra för andra? Varför finns det folk som inte vet hur de ska bete sig på ett bra sett? Människorna där, som förstörde deras fest har fan inget vett i huvudet! Jag tycker ni iallafall ska tänka över det ni gjort, det minsta ni kan göra är att stå för det ni gjorde och be om förlåtelse.
Jag vill iallafall bara tacka Gana och Emelie för en otroligt rolig fest till det gick utför. Det var det bästa tänkbara sättet att anordna en fest på.

thank you peps...

puzzpuzz/C

risp risk rip rink ringa ring...

hej hopp snopp lingon sylt

Fråga Olle mannen skulle komma till vår skola idag, men istället blev han sjuk. stackare, och stackars oss för att vi fick sluta tidigare :)
Temadag med tema sex... gud vad jag har lärt mig mycket idag. wiho!
Vi hade först föreläsning om genus och sen besökte vi någon anders från ungdomsmottagning, och sen blev det film broke back mountin. fint!

Nu har jag krängt massa räkmackor. gudarna ska veta hur mycket jag tycker om räkor. Det är helt ofattbart, och helt omöjligt för mig att förklara hur mkt jag tycker om det. Jag längtar tills på Fredag, då är det fest! Då ska det festas ojaaa.... och jag längtar inte tills i morgon, då har vi tyska prov och samhällsinlämning, och nästa vecka väntar geografi läxa och filosofi inlämning, skona mig please!!! Men sen är det ljuva fina påsklov, med marina och fredrika i några fina dagar, och sen med friends. en massa ägg ska det också bli. gottiiiit! :)

nu ska jag gå, och ge tyskan en chans! pusspusspusspusspusssssssssssssssssssss/C

umpa bumpa

I don't think I know you,
don't think I ever will.
Am I in love with you,
Well I don't know still.
It may sound strange but I'm warning you
I may not be that nice.

Maybe baby I'm a heartbreaker
heart breaker
heart of ice

But I'm burnin'
burnin'
'cos you set my soul on fire.
Girl, I dont know what I'll do.

'Cos I'm burnin'
I'm burnin'
I'm burnin' with desire.
Yes I'm burnin' and it's all because of you.

We can't be together.
I'm not that kind of a guy.
I'll be gone and lost forever,
and you won't know why.

Don't get me wrong, I'm only warning you,
you'd be on your own.
Maybe baby I'm a heartbreaker
heart breaker
heart of stone.

But I'm burnin'
burnin'
'cos you set my soul on fire.
Girl, I dont know what I'll do.

'Cos I'm burnin'
I'm burnin'
I'm burnin' with desire.
I'm burnin' and it's all because of you.
Because of you.

Yes I'm burnin'
burnin'
'cos you set my soul on fire.
Girl, I dont know what I'll do.

'Cos I'm burnin'
I'm burnin'
I'm burnin' with desire.
Yes I'm burnin' and it's all because of you.
Because of you.


http://www.youtube.com/watch?v=AkQ3kZDJi8s

sen går vi in på denna länken och lever i 90-talet igen


gisses som ni väntat på detta inlägg.. hoho I know you have! tell me who you are :)
Fredag var fint, emelie 18 år och tempel... tack!

puzzpuzz/C

fine tag

en fin dag idag, men det väntar plugg nu i lass.
jag har haft körkortsteori, det blev i princip inget gjort, det gick inte att göra något och vi var sämst på att sammarbeta! Istället idiot förklarade vi varandra. fast det var rätt kul ändå. Jag har även hunnit träna idag, tennis och det gick mkt bra för julia och mig i dubbeln, vi vann hela tiden. eller ett game blev lika, eftersom vi bara körde till fyra, men resterande vann vi med 3-1 och 4-0, och sen det allra sista och avgörande vann vi med 3-1... Jiha, vi kände oss enormt duktiga efter vårat engagemang!

Nu svara aldrig Andrea på msn, och hon har skrivit till mig att hon ska ge Carl mitt mobilnummer. Vem är Carl? Andreaaaaaa kan du bara svara på msn idag elllor? or else you are going down! nääää. Du är en snel hest.
Imorgon kommer Gana hem, jiha! fast dock kommer hon vara så brun så brun så det kommer aldrig försvinna så brun hon är. Värre än en peparkaka, värre än ett par svarta bildäck. okej dåligt jämfört där. men ändå! Det är trevligt att hon kommer hem, men tiden har gått så otroligt snabbt!
Idag löste det sig med sommarjobb också! jag är happy girl, ska sommar jobba tre veckor i simhallen, mån-fre (tror jag) mellan 9-12 ev 13. ohhhh det blir så bra så jag vet inte vart jag ska ta vägen! Ich bin happy that I have a job! ;) hehehehe

ps. jag är kär i K d.s
puzzpuzzpuzzpuzzpuzzpuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz /C


aNdRa AvENyN + memories

Jag klarar inte andra avenyn, det är sjukt jobbigt. Jag vill ha det programet varje dag hela veckan. Det är fan det bästa som någonsin gjort i svt!! Jag gråter som en gris till varenda avsnitt... Det är så fint hela tiden, det är så bra och jag vill bara fortsätta titta på det hela tiden. Jag kommer sakna det som in i bomben när det inte visas på tv mer. De får inte lov att sluta spela in avsnitt. De måste fortsätta med det hela tiden. OHHH jag vet verkligen inte hur jag ska uttrycka min "kärlek" till programet. Men serri de som inte har kollat på programet eller de som bara sett några få, ni måste verkligen ge det en chans. Det är så sjukt bra! Det händer verkligen grejer hela tiden som får fast en, eller iallafall mig. Fint med andra avenyn i allafall!

I Lördags kväll fick jag ett sms från Marina och Fredrika om att de var på väg hem från Åre. De skrev bland annat om skeleton, max (juden, hjälp mig hette han så överhuvudtaget) och om vår alldeles egna Adam vad han nu heter i efternamn. Att han hade utvecklats till en fin ung man. HAHAHAHAHA.... jag orkar inte, det är så sjukt kul. Vi har så himla fina minnen från när jag var med er i Åre, och jag låg och tänkte på det igår när jag precis fått sms:et att det är typ exakt två år sen vi var där. Så tänkte jag på vart vår resa skulle vara nästa gång, då tänkte jag på att vi vill åka till thailand med våra familjet tillsammans, vilket jag verkligen hade tyckt var sjukt kul. Sen började jag tänka på vår senaste resa familjer emellan. Tommarps vandrarhem nästa kanske? Fast jag hade nog föredragit Thailand om jag ska vara ärlig. Men Tommarps vandrar hem var sjukt roligt det med. HAHAHA minnen är alltid bra, och det är inget man glömmer i första hand.

För någon timme sen var jag ute och sprang, det var najs... men fy fan vad jag var slut när jag kom hem- mådde sjukt illa och ville bara sova, eller vara borta ett tag tills jag mådde bättre. Nu känns det sjukt skönt att jag sprang! träningsvärk i morgon i benen? ;) hoho
Nu blev det relativit långt inlägg, men what the heck? haha sklnt att skriva av sig lite då och då!

puzzpuzz/C


RSS 2.0