ONSDAG

Idag var jag uppe med tuppen klockan sex imorse... Men gudagåva att vara i skolan klockan åtta! Där är typ inga människor och man får bästa platsen, datorn och alla böcker man behöver! Hell yeah! Kom hem vid två tiden och stack iväg och tränade! Höll dock på att dö påvägen dit! Is på hela cykelvägen, vad hände med saltet(?) fick gå halva vägen!

Ikväll står Joakim för maten, lasangett (?) står på menyn! Och jag slappar i soffan! Hehe!

Xoxo
Pok


SÖNDAG 17/2

Hej! Helgen har passerat med bravur!

Fredagen innebar skola för att lämna i projektplanen! Kom hem relativt tidigt och stack iväg på gymmet! Hela ptorp var där! Blir galen, vad gör alla där klockan 12 mitt på dagen!? Dock försvann dem efter ett tag så när det vart sista övningarna var jag nästan ensam kvar(!)

När jag kom hem blev det städning med Joakim! Hela lägenheten blev förhoppningsvis skinande ren!
På kvällen blev det förberedelser av mat till lördagen! Avslutade med pizza och en dålig film! Somnade i soffan som vanligt! Roligt sällskap?

Lördagen vaknade jag klarvaken vid nio, pigg som en lärka började jag baka och åt frukost. Begav mig sen iväg för lite ärenden och sedan blev det gymmet igen, inte alls mycket folk denna gång. Så skönt!!

På kvällen kom alla gäster för att fira Joakim som blivit gammal! Vi var 16 pers som vi tryckte in i vårt vardagsrum! Men det gick bra! Ett långbord och några som fick sitta i soffan! God mat, god dryck, trevligt sällskap och fruktansvärt fina presenter! Bl.a. en jättefin fåtölj som Joakim och jag spanat på!

Idag söndag var jag helt slut! Kände mig mega bakis, som om jag druckit en box själv, sanningen var att jag druckit en cider och två glas vin!

Men piggnade till efter att jag fått i mig lite mat från gårdagen! Var ute på shoppingrunda med Anne idag! Vi började med trästället i Skurup, massa olika grejer! Köpte med mig lite smått! Inredning och örhänge:) sedan blev det förmedlingscentralen och där blev det lite måsten! Älskar att handla billigt!

Nu ligger Joakim och jag skaföttes i soffan och tittar på film (båda ligger med mobilen) snart tänkte jag krypa till kojs för i morgon är det plugg hela dagen!

Xoxo
Pok


God förmiddag!


Tisdag den 5 februari!

God kväll! Har haft en fartfylld dag! Gillas! Började med skola och kom hem vid fyra tiden! Käkade snabbt och bytade sedan om för en joggingrunda till Joakims föräldrar där det väntade nya vardagsrumsmöbler att montera! Vi fixade det galant! Hann nästa färdigt innan Anne kom hem! Men hon var väldigt tacks för hjälpen och vi var glada över att få mat! Vardagslyx att bli bjudna på mat en tisdag! Summa av kardemumma alla var nöjda!

Nu tänkte jag krypa till kojs för i morgon är fortsättning på projektplanen med Johanna! Bara att kämpa på med denna tråkiga kursen!


Underbara helg!

Ligger i soffan i skrivandes stund och förbereder mig mentalt för dammsugning! Har varit på gym1 och kört ett relativt hårt pass! Men måste dammsugas! Jag har haft en bra vecka som inneburit skola,äntligen klippt mig(!) plugg, träning, sleepover med Johanna, nille+phille på middag och igår blev det hockey i Tyringe!

Just nu är mannen min och kollar på fotboll med Jim! Ikväll ska vi bjuda Jim på mat! En lugn men ack så behövlig helg! På återseende!

Xoxo
Pok


RSS 2.0