chicka bomb

Dans Fuega, Zumba, same shit!! Var som sagt och tränade ett Zumbapass idag, shit shit shit vad det var jobbigt!! Men känns sjukt bra nu sts. Så det blir det nästa Lördag också, synd att det bara har det en dag i veckan! Får hitta en annan dag att gymma mitt dumma dumma ben. Så blir det kanoners!

Ikväll är det i allafall all in, inget mes at all. Ausgana med Gana, Johanna och Amelie! Bara problem med vad man ska ha på sig, men blir nog sammetsklänningen ändå! Vet inte vad jag skulle ha annars, känns som jag inte har några kläder, men jag vet mycket väl att jag har det. Klockan tre ska jag infinna mig hos pappa och vara barnvakt för barn jag aldrig träffat, vad ska jag underhålla dem med egentligen?! hmm kommer väl på något...



dea und michXOXO
POK


Skjut mig

Någon som är frivillig att skjuta mina äggstockar?? Varsågod, först till kvarn som gäller!!! Fredag, ledig, men ska så klart finslipa lite på min text och förhoppningsvis läsa lite i min bok. I morgon blir det kanske träning, får se hur magen mår, ska iallafall fall vara barnvakt några timmar sen hem och fixa sig och ausgang!! Blir nog kanoners en annan har inte festat sen nyår, woop woop... Men som sagt först till kvarn, angående skjutningen Xoxo Pok

skolan ding ding dong

Har ju nu påbörjat SSK i Kristinstad, verkar helbra och jag är nöjd över mitt beslut. Kommer nog passa mig som fisken i vattnet. Har redan hunnit vara lite besvärlig och bytat grupp osv, men trivs man inte så trivs man inte. Har fått ett helskönt gäng med tjejer som jag nu går i samma grupp som! Underbart :)

Hatar dock redan att pendla, fick panik i går på tåget när vi hamnade i mörarp (?) Tur jag har en bf i p-torp då och tur att det flyttas i MAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hehehe smått och gott på den ni ;)

Nu ska jag klä på mig, slöe morgon, förmidag och bege mig till bibblan för att låna en bok till vår första uppgift!! Och i kväll beger jag mig till min bf så jag inte behöver pendla så långt i morgon!

see yhaa

ps. är numera tvkändis i en grön bring tröja fråpn handbolls vm i Lördags!!! hehehehe

xoxo
pok
(ingen bild idag)

taggad till 1000

shit, what jag har precis skickat iväg en intresseanmälan för en lägenhet!!!!! woho. kommer bli galet, yes yes yes!!!
wish me luck

ikväll ska jag mysa med min pojkvän, de ni det ska inte ni!!!
imorgon sverige-serbien vm kommer bli gryyymt!!!



saknar p-festen... den var så fin, god mat och finisar till sällskap!!!


xoxo
pok


seeegt

Hur segt är inte allt som rör skånetrafiekn och studentrabatt?!?! betalade in den jävla avgifter till kåren för att kunna få rabatt till mitt buss/tågkort... Men då kan de väl se till så man får det skickat till sig i tid!! Skolan börjar på Måndag och jag får det på Tisdag, buss/tåg resor ruinerar mig på riktigt!!!! ÅH kul att behöva lägga så mycket pengar på det. Eller inte!

Ska snart ta bussen in till stan och möta upp linnea, ska köpa present till Simon. Tur nog vet jag redan vad jag ska köra! underBART. Blir nog skitsnack över en kopp te eller ngt!!! Gillar vi, gossip kan man inte få för mkt av. Ikväll ska jag till pappa och fira Simon med tacos!

På Fredag ska jag mysa med min pojkvän, om han inte glömmer det!! Så ännu en påminnelse här till dig! På Lördag ska jag på handboll, woop woop!!! Och först trodde vi det var chile-australien vi skulle se, men nu har Ingemar kommit på att vi kan bestämma vilket match vi vill se, så det blir nog SVERIGE!!! GÖTTT, har aldrig varit på något VM sammanhang förut. Så ska bli skitkul!!

Jag har även börjat kolla massa lägenheter i kristianstad!!! Vill härifrån nu! Har inte så mkt att hämta i Höganäs, behöver något nytt och eget. Men vet inte riktigt hur mkt jag vill lägga på hyra! Mina krav är, toalett, kök, sovvalkov... annars har jag inget!! hehe Vad är rimligt att betala? Har hittat en som stämmer in med mina krav och ligger precis vid skolan och kostar ca 4200, med tv, el, värme och bredband! Får snacka med pappa ikväll vad han också tycker!!



xoxo
PoK


-8

Börjar känna mig lite krasslig! Får väl se denna veckan som en vecka att inte bli sjuk. Bara umgås med fina människor och fixa och trixa inför skolstarten.
Vaknade upp med finaste pojkvännen tidigt i morse, han skulle åka till småland och jobba där nästan hela veckan, och typiskt nog hade jag glömt nycklarna så jag var ju tvungen att gå upp med honom, och vi somnade väldigt sent igår. Såg massa pb avsnitt, såå bra! Men jag har ju inte sett allt, en annan kan ju inte hålla sig.

Men så missade jag mitt tåg i morse med typ tio sek, så irriterande!! Orkar dock inte att jag hade sprungit ner för alla trappor och kommit ut då jag kommer på att jag inte ser så bra, bara att springa upp igen och hämta glasögonen, så jag ser något!! haha, så därav anledningen till att jag missade, men löste sig!! Fick hänga i lägenheten tills nästa tåg gick!


här har vi mina underbara glasögon, så jag ser något!!!
bara jag som längtar efter vår,prag, sommar och värmen??


xoxo
pok

over and out

så sammanfattar jag min juridik kurs. Done,done and .Done.

Gick upp klockan 05.20 idag, en lördag, varför? Jo för att klockan åtta skulle jag infinna mig i Lund, Victoriastadion för tenta! Tentan blev gjord iallafall och hemfärden gick smidigt och lätt. Man är väl en klippa i pendeltrafiken, börjar bli iallafall:)

Kvällen har spenderats med fina vänner, Tess, Johanna och Gana! Var väldigt trevligt då jag senast träffade en tjejkompis på nyår,  busy girl. eller ska snarare säga busy girlS! Åt lite thaimat i stan och förflyttade oss till ett fik sen och snackade skit. Tess ska flytta till Oslo!!!! Önskar henne all lycka!!

Snart ska jag åka till gbg, har jag bestämt. hänga lite med andrea, fått två sms av henne i dag, det första löd... full... det andra löd... fullare... undrar om det kommer ett tredje??

Nu har jag en vecka innan jag börjar skolan, känns sjukt bra! Ska försöka få jobba några timmar och se vilka böcker som finns att låna på bibblan till min kurs. Städa,tvätta och bara va allmänt bra!!!

xoxo
pok

signar out

fantasilöstjej_90

Läste gamla blogginlägg häromdagen, sjukt kul! Jag skrev mycket roligare då. Nu handlar allt bara om vad jag jag gjort, ska göra... min vardag. Måste ju vara lite ironi lite skämt och lite roligheter också. Annars är det ju inte riktigt jag. Jag tror att jag oftast är en person som har ett leende på läpparna, de var iallafall vad min kines sa, eller skrev på en teckning till ett brev hon skrev till mig! Hon skrev att det finaste jag hade var ett leende på läpparna hela tiden. Så gullig kinestjej_93 eller något!


Men nu till något helt annat, plugget... hmm går inte så bra, men måste börjat gå igenom förra tentan innan jag somnar, måste måste måste! Sen hade jag inte bangat att vara någonstans varmt nu iheller! Attans bananer då...

bildbomb?

watch and enjoy

tandådalen/hundfjället 2011











(anledningen till att jag aldrig laddar upp bilder... tar över 100 år!!!)


XOXO
PoK


pluggis är det sista jag är

Varför är det så att när det kommer till att plugga så är allt annat som städning, tvättning osv så mycket roligare?
Så fort jag öppnar en bok blir jag alldeles sömnig. Åh jävla omtenta!

Nu har jag iallafall fått tillbaka min mobil. Känns sjukt bra! I-landsproblem eller vad?
Har gjort en del måsten idag iallafall, men skiter på skånetrafiken. åhh jävla ändrandes hit och ändrandes dit med buss/tågkort. Hade de tänkt berätta om detta?! Iddisar!

Nu taggar jag plugg och tv. Inget mer för idag, eller kanske en pw. hmmm will see

ps, har fortfarande träningsvärk i min mage efter att jag var och åkte skidor, undrar hur jag åker egentligen?

XoXo

PoK

rädd naken och exposed

känner mig rädd naken och exposed när jag inte har min mobil, great. Har glömt den i Joakims bil.
Det jobbiga är att jag inte vet när jag ska träffa honom nästa gång, så jag är mobillös minst hela helgen.
Meen har kommit hem från sälen idag, och jag är heelt slut, kan bero på att den jävla röda veckan kommit, fast jag skulle hoppa den. VARFÖR kan inte jag hoppa den!?  Vad är det för fel på min kropp!

Jag har iallafall åkt svarta backar, vilket jag aldrig gjort förr. Så på så sätt får jag stå ut med ont i magen. KUL
party i morgon.. hmm don't know. hur festar man utan mobil?

xoxo
pok


RSS 2.0