B-day 27 maj 2014

24 år gammal (ung) idag! Tiden går och åren går. Känns bra att bli äldre, mer erfarenhet rikare. Dagen har spenderats hemma i lugnets vrå! Haha solen har varit framme, dock har det varit kallt i vinden. Tog mig upp strax efter nio och städade undan lite, gjorde frukost som åts vid franskan. Läste lite ur min mormor hälsar och säger hej, fixade mig och cyklade i sjuk motvind till gymmet. Tränade ca 1 h. Det var tungt idag. Inte så konstigt med tanke på vad som skedde i lördags! 

Kom hem och satt ute på gården i solen innan det blev lunch. Sedan fortsatte jag att fixa och trixa hemma, läste lite mer och hoppade in i duschen, fixade mig och cyklade hem till svärisarna. De bjöds på grillat och rabarberpaj. Mums :) Fick ett jättefint linne, men funderar på att byta det till en strlk mindre. 

Helgen som gick var jag ledig. På fredagen kom pappa, Ewa och Simon för att fira mig i förskott. Joakim och jag bjöd på grillat, jordgubbar, öl och vin. Fick fina presenter, en klocka, som var lite för stor så den måste förminskas innan den kommer användas flitigt. Ett linne från Massimo dutti som de köpte när de var i Milano och ett färgglatt träningslinne av Simon. Perfekta presenter. 

På lördagen sov vi ut, sen åkte Joakim på match och jag tog det lugnt. Kl18.00 befann vi oss i åraslöv för att fira Anna-Lisa som fyllt 25 tidigare i veckan. Alla var så stiliga. Det bjöds på god trerätters, vin, champagne, operasångare etc. Jag fick lite för mkt av det goda så somnade innan midnatt. Behöver inte gå in mer på detaljer här. Men mådde inte bra! Haha usch. 
Åkte hem vid halv två tiden och söndagen mådde jag minst lika dåligt! Men fick göra mig lite fräsch mot kvällskvisten för grillning. 

Är även ledig i helgen så den ska spenderas med familjen och jag ska firas ytterligare en gång. Hoppas på soligt väder! 









Xoxo
Pok



MAJ 2014

Dagarna är fyllda med jobb och när det inte är jobb är det nästan planering ut i fingerspetsarna. Men givetvis hör det hemma att ta det lugnt med:) 

Har varit både det ena och andra på senare, jobb som sagt, träning, trötthet, pigghet, påsk, Höganäs, pojkvän, vänner, familj, afterwork...Budgivning på hus, som vi tyvärr förlorade etc etc. 

Vi suktar just nu efter hus, vi är trötta på att bo i lgh och speciellt nu på våren och sommaren. Den franska hjälper inte så mycket. Men det finns för och nackdelar med allt. Nu hinner jag spara pengar i lugn och ro och kommer ha till både insats,buffert och till nöjen. Vi bor så otroligt billigt så vi sparar mycket pengar varje månad båda två. Vilken lyx det är! 

Idag är det fredag och min lediga dag denna vecka. Den har spenderats ute på byn med lite ärende, har äntligen bokat klipptid till nästa vecka. På tiden! HAHA! Har handlat alla mammas presenter. Det nalkas födelsedagar i maj, Oskars är avklarad, sjukt den lille skiten är nu 15 år! Han som alltid skulle vara min lilla bebbe och gosa nu vill han knappt se mig! Åhh dessa tonåringar. 
Sedan är det mamma, marina och svärmor som fyller år den 26 maj. Och sist men absolut inte minst är det min tur dagen efter ;) 

Nästa helg är det också firande, Anna-Lisa fyller 25 i nästa vecka så det är 25 års fest ute i åraslöv med finklädsel, trerätters och massa drinkar. Hoppas på att vi får sol hela dagen! Så maj månad är som vanligt en kalasfylld månad som alltid går så snabbt. Men det gör inte så mycket för månaden efter är det äntligen sommar ju! 

Lite blandade bilder från de senaste veckorna. 












Nu skall jag byta om och bege mig mot gymmet för ett härligt fredagspass. Ha en underbar fredag! 

Xoxo
Pok

RSS 2.0