Kaos!

Gisses, det är inte förrens nu när renoveringen drar igång som jag börjar få ångest! Vilket kaos det kommer bli! Ser allt i mitt huvud just nu och får lite småpanik! Klarar inte riktigt detta! Ser en jäkla massa jobb och tjaffs, Joakim och mig imellan! Haha

Jag flyr lägenheten nu ett tag och slipper kaoset iallafall! Imorgon kväll flyger jag till Sthlm och då ska det shoppas och fira dessi som fyllt 30 bast! Ska bli en härlig helg!

På måndag börjar på ny praktik då min bb praktik tar slut i morgon, sorgligt men sant! Då ska jag börja på vårdcentral i Höganäs i sex veckor! Något som är en rejäl lättnad dock är att jag bara hört gott om min handledare! Känns skönt:)

Jag måste försöka jobba lite nu också när jag väl är i Höganäs! Mycket som ska hinnas med på kort tid känns det som!

Joakim den dumma ska vara i Gbg i de tre näst kommande veckor och jobba där! Kul! Tycker inte riktigt att han tänkt igenom detta till 100%! Men vad har jag att säga till om det liksom?! Haha
Det är bara att gilla läget!

Nu är jag påväg till bb och en c-tur, så slutar vid nio ikväll! Och ikväll hoppas vi på en förlossning!!!!!

Xoxo
Pok


Morgonstund har guld i mund

Åh helt slut! Varit ute i slingan och inte vilken slinga som helst utan den med flest backar i hela Sverige! Skona min träningsvärk jag kommer ha i vader och rumpa i morgon!

Från det ena till det andra, har haft en mysig helg med höstmys med min andra hälft! Städning av garage, tippen besök! Restaurangbesök, bio, dubbeldejt och fikamys! Nu började jag måndagen på bästa sätt, två muffins till frukost och sen en joggingrunda! Inget mer socker denna veckan! Måste skärpa mig!

Xoxo
Pok


Höstmys

Hey ho! Praktiken på bb pinnar på! I morgon har jag sista dagen för denna veckan och då ska jag vara på ngt som heter mam dvs amningsmottagning... Blir nog spännande, men de verkar inte ha så mycket att göra där... Men vi får se vad som händer! Handledaren i morgon är sjukt skön iallafall, så vi ska nog kunna underhålla oss!

Efter praktiken ska jag åka till Joakim finis som jag inte träffat sen i tisdags morse! Ska bli så himla mysigt :)

Igår var jag ledig och då passade jag på att träffa Gana som jag inte träffat på år och dar, så det var jättekul! Vissa människor är liksom inte ansträngande att träffa ifall man ute setts på länge och det är sååå fruktansvärt skönt med dessa vännerna! Vi hängde på Waynes och snackade om allt mellan himmel och jord!

Ikväll stod jag haft för matlagningen, ville prova att laga blomkålsmos och gott var det! Billigt med! Så nu är jag mätt och nöjd! Blir en helkväll framför tv:n!

Har äntligen bokat biljetter till sthlm nästa helg! Fest och shopping står på agendan! Ska bli skönt att komma iväg:)

Nu är det te-dags!
Ha det kaga

Xoxo
Pok


Måndag den 17 september

Hej, long time no seen! Har haft två jättebra veckor! Kräftskiva numero fyra! Joakim och jag var på bauhaus och shoppade loss inför badrum och köksrenoverig. Ska börja renoveras nu i veckan! Kommer bli så fint när det är klart!

I skolan har det varit intensivt och många föreläsningar men det har varit givande och roligt! Men som sagt att alltid vara alert på föreläsningar, det funkar bara inte! Det har varit häng i korridoren och nu bor Emelie i mitt rum när jag har praktik! Började idag på bb i Helsingborg, supermysigt och sjukt bra handledare!

Min helg har varit i hög klass! På fredagen efter skolan mötte jag upp marina och vi åkte tillsammans till hbg där fortsatte marina mot jonstorp och jag mellanlanda hos Johanna och niko! Det bjöds på fika i form av choklad, kokos muffins! Sååå gott!! Sen kom pappa och hämtade mig, pappa och Ewa skulle på middag i hittarp så jag körde dem dit och körde sen till mamma där Sthlm:arena och Johan var över på middag! Jättetrevligt kväll, god mat och mysigt sällskap:)

På lördagen fyllde Johan 25 år! Jag var lite seg och chillar mest hela dagen för att orka med kvällen då Johan fixat fest! Det var en otroligt lyckad fest med god mat, dryck och trevligt sällskap!

Vid tolv halv ett började folk dra sig hemåt men marina, Joakim, Nicklas och jag åkte till stan och gjorde helsing och Harrys! Sen blev det hemfärd vid halv fyra. Igår mådde vi som man förtjänade! Slutade kvällen med Beck och pizza!

Ska strax bli skjussad till Ica, handla mat till ikväll och sen blir det en joggingrunda i det fina vädret!

Xoxo
Pok


Back in school

Hej, nu har skolan startat i rivstart, har case i morgon och alla föreläsningar vi haft hittills har varit sjukt intressanta! Allt har givetvis handlat om barn, så mitt område! Barnsjuksköterska kanske e något för mig!!

Veckan har varit bra! Det har varit skola varje dag utom idag, har hängt med Bella i tisdags, blev indoor och sen lagade vi mat ihop och kollade på svenska Hollywood fruar!

I onsdags efter skolan åkte jag till
Joakim och vi åkte hem till hans föräldrar åt god mat som vanligt och hade en mysig kväll!

Idag var jag i ptorp i morse/förmiddags pluggade lite och fixade några böcker på bibblan! Sen tog jag buss och tåg till kstad! Försökte då plugga lite men det gick inte så bra, så Amelie jag och grabbarna bestämde oss för att beställa thaimat! De var bakis så ingen pallade ändå laga mat så passade mig utmärkt:)
Avslutade hänget med Sverige-Kina matchen!

Är nu nyduschad och ska sova då det är skola i morgon!

Xoxo
Pok


1 september

Hej! Idag är det september, crazy! Marina är på besök, vi har spatserat runt på staden i diverse butiker, marina shoppade lite smågrejee och en supercool mocka/skinnjacka! Vi köpte lunch och satte oss i tivoliparken tillsammans med musikkåren, ridande poliser och halva Kristianstads befolkning! Vi satt vid vattnet och njöt av solen, tog fina bilder på par som inte märkte något;) hehe. Vi gick en mysig promenad längst med vattnet och spanade in snygga/fula/konstiga/roliga människor! Härlig lördag! Nu sussar marina i min soffa då hon vart lite halvbakis idag! Det gått hett till på internatet i önnestad, mycket drama som gör en trött! Haha det e inte lätt alltid:)

Ikväll blir det fajitasmys, vinmys, godismys, snackemys och väldigt mycket mys två kusiner i mellan!

Ha det gött!
Xoxo
Pok


RSS 2.0