Fyra tjejer i en bil

Gårdagen började hos pappa, var lite babysitter åt Sigge så han känner sig trygg på morgonen... Han har sådana problem med att sove länge när han är hemma själv. Så jag blev lite av ett stöd kan man väl säga dådå... Hoho. Igår kväll hämtade jag först tesse på jobbet och sen Gana och amelie också. Sen crusade vi i till mc och en väldigt grasiös måltid. Jag lyxade till det med chicken wrap, pommes, chedda cheese och vanligt vatten. Lite gossip och sen drog vi vidare mot Johannas syster och avskedsfest för Johanna. OBS!!! Vi kom bara sex min sent, det är inte världens lättaste att hitta en parkering i stan och att fickparkera i uppförsbacke med två tjejer som skriker hela tiden är inte det lättaste iheller. Gana skrek stopp hela tiden innan backvarnaren hade börjat pipa ens en gång och tesse skrek att jag skulle vrida ratten åt motsatt håll än vad Gana a. ja de var crazy, en jävla massa skratt och lite hjälp senare var det en perfekt fittparkering som jag kallar det nu förtiden. Haha. Hos Johanna var det jätterevligt:) en massa gossip, tårta och ostbricka senare mådde vi great, det var jag och några andra som inte skulle ut så vi drog vid halv tolv, lämnade av alla och jag var hemma strax innan tolv. Johanna gullet började gråta när vi skulle gå, då kändes det jävligt dåligt att inte följa med ut. Men penicellin och utgång är inte den bästa combon. Men jag hoppas att Johanna kommer ha ett jävligt bra år i USA och inte glömmer bort oss här hemma, så ses vi när du kommr hem igen!!!! Nu måste jag snart ut och pw:a och köpa nytt foundation, min är helt slut nu, finns inte en droppe kvar, galet. Funkar ju inte sts. See yhaa Xoxo pok

mobilförstöraren

Alltså, sett mig paja J,s mobil i natt. opps
Låg jätte obekvämt så råkade jag stöta till stolen som mobilen låg på så den trillade ner rätt ner i vattenbringaren. HAHAHAHAHAHAHA ändå rätt kul! krävs nog rätt mkt för att det ska hända. Men var så INTE med vilje sts. hehe eller?

Barar typ tre dagar kvar på medicin nu, skönt som bara den! :)
och har ätit pizza idag, åhh ska så inte äta det på jääääääättee länge nu!! Cola ska jag inte dricka iheller för den delen. Blir så en mega lång pw i morgon eller kanske gym?! hmm ska nog snacka lite med johanna och se vad vi ska göra. hoho

Helgen blir fin som snus, fredag avsked för johannas som lämnar oss för staterna och aupair. Lördag, Johan kommer hem och massa kusiner så det blir middag sen blir det antagligen utgång med Johannat osse. På Söndag blir det massa bra bakismys? let's hope so.


xoxo
pok

bad girl

hej hopp gummisnopp!

Måndag och morgonen blev inte som bestämt, hahahahaaaaa J:s bil var helt igensnöad hahahahahaaaa, så kul! Sett honom kämpa med en kofot för att skotta bort snön. De var kul, men tog sin lilla tid. Men jag fick mig ett gott skratt så jag var rätt nöjd (Y)

Jag har ont i halsen, åh! vet varför och ska sluta med det snarast.
Johanna kommer inom kort blir en pw med hinne, ikväll är de ptorp igen. galet.
bootycall är så '09 osse så sluta opp med det!!!

b-b-bbye

xoxo
pok


underbara infektion

Jag bara älskar infektioner och penicillin, de är så bra så!
Man blir ju inte alls avundsjuk på Julia och kompani som drog ut idag. nej nej nej... Försöker intala mig att de inte hade varit roligt att ge sig ut i vädret, sjukt konstigt väder iallafall.
Men har fått medicin nu så hoppas det blir bättre, dock spydde jag efter jag tagit den igår så ja vi får väl se vad jag gör i morgon. Spännande! Men ont har jag fortfarande. Hoppas verkligen medicinen börjar verka snart, för de är jävligt jobbigt att ha ont konstant.

Iallafall, min och Johannas present till Julia idag blev bara massa fail, skulle skriva ut en bild på datorn, men då visade det sig att den stationära datorn var på lagning, vilket jag inte visste och där är ju skrivaren inkopplad och Johannas skrivare hade slut på färg, haha vad är oddsen? Så Johanna gjorde ett fint linne med ett tryck på oss på istället. Sen får Julia en helkväll med Johanna och mig. Hon fyller ju 20 år idag!!! Grattis till henne...

Nu är det hockey på tv, sverige leder förtillfället med 3-2 men vitryssland är rätt så po de nu känns de som. Börjar bli lite nervös. Kommer ihåg senast det var vinter os, då var vi och åt på ngt ställe för morfar fyllde 75 de var kul. Trodde dock i julas att han fyllde 70 när vi pratade om det. Han är fan en jävligt ung 78 åring, som för övrigt fyller år på mån eller tis. Mamma hade inte riktigt koll. hoho bra mami!

Husmor bara segar på sms nu, tråkig kille! Men måste så hämta mina örhänge en dag! Så de inte försvinner sts!! Galet viktigt.

nu blev de mål. hehe 4-2 till swe hehe nöjd!!



Bilden julle skulle fått!! åhhhh varför gick de inte :(:(:(

xoxo
pok

I'm still in

Jag lackar på mig själv och min konstiga otur. Hela tiden är det ngt som sätter sig som ett hinder för mig. Hela tiden är det något nytt som dyker upp. Varför kan inte jag bara få må bra ett tag. Först var det knäet, sen feber, halsont sen vinterkräksjukan och nu detta. Jag har så himla ont, och ingen svara i telefon när man ringer och jag får ingen hjälp iheller, känns det som. Jag vill bara bli frisk och inte behöva ha ont. Är det för mycket begärt?

Jag vill peppa inför morgondagen, julia 20, middag+utgång. Jag vill absolut inte sitta hemma och ha ont. Otur+Caroline=sant! man tackar och bugar för den...


xoxo
pok

i like to make myself belive

JAaa, vi kan väl säga som så att jag har mått bättre??
sett mig ha sleepover med husmor och vakna klockan fyra på natten och må så fruktansvärt illaa?
blev några underbara vänder till toan! lackar och fattar ingenting. de var inte kul sts!
Jag är helt slut i hela kroppen och vill bara sova. Ska nog äta lite sen ska jag sova.
Tack och lov har jag fått behålla det jag har ätit idag, så jag tackar och bugar!


xoxo
pok

fritidsgård

namnet ovan förklarar just nu väldigt mkt hur mitt hem är!
En jävla fritidsgård, kan man tro. Men om sanningen ska fram är det bara min lillebror som har tre kompisar här. Men det låter som en jävla skolklass. Jag lackar i min lilla-bakis situation. Är faktiskt inte så farligt egentligen. Men lite lugn och ro är faktiskt skönt ibland!!

Ja gårdagen var ju inte direkt planerad, men som sagt gratis är gott. Snälla snubbar! Hade väldigt kul och vi hamnade lite här och var i några sek jag trillade lite och sen blev det en buss hem som stod stilla i viken jättelänge. Bussen gick från stan halv tre, jag var hemma fyra! inte okej. Brukar vanligt vis ta ungefär 30 min att åka hem. Men ikke igår!

Ska hoppa in i duschen, sen kommer Johanna och sen kommer också gana. MYS,TE och GOSSIP! I like it...
Idag fyller Johanna K 19 år, GRATTIS på hinne och min husmor fyller också år, Grattis på honom :)

nu ska jag drassa! måste städa lite på mitt rum innan girlsen kommer. hehe kläder överallt. opps!

pok
xoxo

fredag, girls night out (med mmm) 2 night

Ska vi ut och dricka lite vin, eller ska vi stanna hemma? gratis är alltid gott... hehe
känns som vin blivit en självklarhet på fredagar, är det även så idag?
Att mysa är ju också ett alternativ, men har gjort det hela veckan. (nöjd)
Så lite girls kvalitet 2night i varjefall! Vi får se vart vi hamnar.

fick precis sms av Johanna: "sett mig chatta med telenors kundservice nu hehe"
ändå chill sms ;)

I morgon är det storslagen utgång på söndag är det mys på högnivå med min alldeles egna husmor. Har dock ingen aning vad jag har att förvänta mig, det får vi se. Men med tanke på vad det är för dag kanske jag ändå har ngt att förvänta mig. hehe, sniket!
ska drassa nu, kanske ska byta kläder, ingen hit att gå ut i mjukisbyxor hehe...

xoxo
pok

husmor+p-torp

Torsdaaaaag kväll och jag är nog trött men ändå inte. Har i princip sovit hela dagen, ja sjuk är så jävla roligt. Fast om man har rätt sällskap kan det vara mycket fint. Men orkar inte att jag vaknade i natt och frös, jag hade mjukisbyxor, t-shirt och duntäcke! vad-hände?
hade möjlighet att jobba i dag också, typiskt när jag mår som jag gör. Men på Måndag blir det nog istället sa de iallafall.

Men antar att det blir lite party i helgen, och mys! Om jag orkar, fast det gör jag nog. Men lite orolig angående söndag... hmmmm, vi får väl se vad som händer. Jag är så inte bra på sånt! lackar.......kommer bli lite fail.

btw sett mig köpa tågbiljett med jojokort. haha jag fattade ju inget, var helt på fel maskin. Sen var touch maskinen dålli och ville inte som jag ville. Sen fattade jag inte vart biljetten kom ut iheller. hahaha så jävla mkt FAIL! men nu vet jag hur man gör iallafall. haha




xoxo
pok


massa måsten

Lördagen blev jättebra!
Vi började föra lite hos Ida vid sex tiden, det var Tesse, Emelie, Johannas, Anna, Amelie, Freddie, Kattis och Ida så klart. Massa skit snack och jag fick veta att det gick rykten om att jag skadat knäet på fyllan, haha what. Vilket inte stämmer.

Sen blev vi skjutsade in till stan, Amelie och freddie körde en nykter kväll,dock ändrades det för amelie när vi övertalade henne att bara ha kul. hehe nöjda!
Turade och drack massa redbull, najs! Sen en sväng inom tappas för lite shot och sedan till tivoli! En riktigt rolig kväll, då bland annat emelie och jag dansade med våra jackor och jag hookade upp med Linnea och sen ska vi inte gå in på vad som hände. haha
Söndagen var en jävligt bra bakis dag. hehe fick pizza och kollade en massa film.

Imorse blev jag körd hem och sen hookade jag upp med johanna, gossip och jag tror jag fortfarande är bakis, wierd!! Vi tog en power walk, då jag passade på att gå inom apoteket och sen beställa klipptid och firra grejer på personaldirekt. Så mycker jag har fått gjort. Gillar läget (Y)

Ska snart iväg och simma med Johanna och Julle, ska lära dem teknik. Kommer inte bli lugnt!

xoxo
pok

...

Har avslutat fredagen med mys och snack över några glas vin med E. Känns det vuxet eller vuxet??? Rätt nöjd ändå;) känner att det lätt är x antal vuxenpoäng till mig. I morgon vankas Melodifestivalen och jag känner att det inte riktigt är min grej:o förresten sett mig åka skidor i Österrike??? Kan hända, fast vet inte om jag hellre vill vara hemme, kalla mig dum? Men jag hade gärna gjort ngt annat kanske, äsch jag vet inte och det är inget som är bestämt. Kan fan bestämma dagen innan om jag så vill. Om j säger nej dvs. .. Hohoho spännande. Nu är det sovtime, kommer en dag i morgon också så vi får passa på liksom. God natt xoxo pok

Friday i'm in love

Började dagen D med en brunch med Johannat och Gana! Gossipade och pratade om allt möjligt. Lyckades göra en galet god smoothie helt själv. Känner att jag börjar bli bra på det nu alltså!
Sedan gick jag nästan hela vägen med Johanna hem, känns sjukt galet mkt bättre i knäet. Jag går ju normalt nu! Jaay, gillar läget. Men fick lite ont. Men de går över. Min dator dör om 15 min och då ska jag börja packa för jag ska drassa iväg till pappa. Blir hemmakväll där, middag och let's dance, jag hatar det programet! Åh
Får se ifall jag klarar mig undan det.

I morgon ska Ida och Ronny ha avskedsutgång, klockan 20.00 @ scandlines. Har dock inte bestämt mig ifall jag ska med ut. Egentligen känns det lite taskigt, men jag är väl sugen egentligen, men vill inte bränna pengar! haha Sen vill jag inte bli drunk och göra ngt konstigt så knäet råkar ut för något. Får väl se hur det blir i morgon. Hur jag känner då dvs.

xoxo
pok


i cant make you mine

Idag har jag rensat hela underklädesgarderoben, så stolt över mig själv. Jävla massa skit det fanns där! Som inte var mitt skit. Oskars gamla leksaker, typ 5 lakan, fattar inte varför jag har massa lakan i min garderob och till även ett tält. haha Galet! Fanns även ett par mormors trosor, som jag nog aldrig sett innan. HAHA Så inte mina!
Blev iallafall fyra påsar med skit! Nu är det mer än ordning och reda i den garderoben, fint som snus! (snusar inte, hehe)

Har varit och simmat med Johanna, knäet går verkligen upp och ner, ena dagen är jag riktigt nere och depp för att det inte alls verkar bli bättre, nästa dag är det mycket bättre. Men hade jättesvårt att simma bröstsim. Fick simma osymetriskt, ikke bra! Men blev lite ryggsim istället. Sen hängde vi i hot tub, med ett par som inte vågade prata när vi satt där :(

Tänker väldigt mycket på J också, att han ska vakna, tänkte på E som måste ha ett helvete. Det är många som tänker på dig, du kommer klara detta. Det värsta är att alla är så hjälplösa! Det är bara att finnas där för varandra och tänka på dig och din familj som har det väldigt jobbigt just nu. Du klarar det! Det måste du.

xoxo
pok


sleepover som kallas duga

Det var inte en lugn Måndagskväll med boklubben!!
Den innehöll gossip, gin&tonic, shots,ostbricka, pulkaåkning och allmänna galenskaper, men jag gillar det!
Johanna och jag hade en såkallad sleepover den blev alldeles perfekt. Kom i säng halv fyra i natt. Sen vaknade vi halv åtta, hade tänkt se vakna med the voice, men icke sa nicke. Somnade om, vaknar av att jag får sms... tror klockan blivit jättemycket men den var bara åtta. Men ingen kunde somna om. Så vi fick väldigt mkt sömn i natt!

Vid tio gick vi upp och åt en jättemysig frulle och gossipade vidare hade musik på högsta och basen igång, blev lite försök till dans men jag lyckades inte så bra med mitt ben! Attans, sen drog vi till gymmet, dock gick inte det så bra för mig iheller, lite tidigt... Måste ringa sjukgymnasten, great! älskar livet. NOT

Just nu sitter jag med johannas mjukisbyxor, hehe tjocktröja och filt. Jag är nog lite bakis, hehe... opps! Men mamma har köpt sushi till mig, tack! Sen ska jag nog kolla lite gossip girl... älska johanna och att hon har visat mig denna underbar sida!

xoxo
pok


RSS 2.0