Midsommardagen

Hej alla glada :)
Igår var de midsommarfirande i princip hela dagen! Vi var ett stort gäng ute i Emmas sommarstuga i skummeslöv, gjorde fina kransar, drack gott, åt gott, lekte lekar, snackade skit, badade nattbad etc!

Vi hade tur med vädret, ca 30 grader och sol med lite moln. Kom ngn regnskur på kvällen men lika glada var vi för det👍

Vi kom i säng vid fyra och då var min energi borta! Kunde knappt prata pga en jävla förkylning, ont i halsen har jag! Så jäkla tråkigt! Idag är det lika jävligt! Så kul när man är ledig en långhelg!

Nu ska jag vila i ngn timme och sen får vi se om jag får liv i mannen! Bjuder på lite härliga sommarbilder från igår!

Xoxo
Pok


Jobbar & sliter

Hallå på er!
Jag är lite dålig på att uppdatera känner jag, men försöker väl mig på en liten summering:) jag njuter av dagarna, det går så fort dock! Jag är med alla underbara människor omkring mig, jag njuter av solen när den tillåter. Jag firar de som fyller och och de som tagit studenten!

Jag jobbar på hjärtenheten på Helsingborgs lasarett! Än så länge trivs jag som fisken i vattnet!

Har precis varit ute på en joggingrunda, har inte blivit av på ett tag då tiden inte funnits, men nytt personbästa ger mig den energin och kicken som jag behöver!

Nu blir det duschen och sedan ska jag mysa runde och vänta in min man för en middagsdejt! Ikväll blir det husmanskost, köttbullar, rotmos och sallad!

Xoxo
Pok


Härliga sommar

Hej svejs!

Har precis kommit hem från en löparrunda. Det går framåt nu! Tiden blir bara bättre och bättre, älskar det! Idag blev det rekord på 5 km utomhus (det är ju lite lättare att springa på band så att säga) haha!

Har hela dagen suttit med Johanna och vårt examensarbete, redigering och det tog sin tid, alla smågrejer, herregud! Nu är det gjort och ska läsas igenom en gång till innan inskickning och sista bedömningen!

Igår var en underbar sommardag och Sveriges nationaldag. Började dagen med frukost ute i solen hos mamma. Sedan tog Joakim, Ingemar och jag bilen till outleten. Köpte ett iitala vinglas så min samling blev komplett igen, en sjuktsnygg pepparkvarn och present till Joakims farmor.

Sedan tog vi båten ut till hemmeslöv för att fira just Joakims farmor som fyllat 80 år. Vi solade i trädgården och fick gofika. Sen gick alla utom de gamle ner till stranden, åh gud så härligt det var! Tog mitt första och till och med andra dopp för i år! Det var riktigt skönt i vattnet! Över 20 grader! Vi var alla rätt överraskade! Men glada och nöjda! På kvällen blev det grillat, Ostbricka och tårta med svenska jordgubbar! Så gott!

Nu måste jag hoppa in i duschen och sedan börja på maten till mig och mannen min!

Xoxo
Pok


RSS 2.0