let you go, cuz i'm 2 cool 4 you

I'm 2 c00l 4 sch00l




sthlm:s invation till helgen och det kommer bli a hell of a utgång! it's a date baby

xoxo
pok


you can make a whole town smile

Jag är en person som har så jävla svårt att släppa saker, kan inte sluta tänka på ifall det varit annorlunda. Jag har idag fått så mycket att tänka på! Behöver en fika med Julia och Andrea, nu ska jag försöka styra upp ngt i morgon! Have some big decisions to make! Måste göra det, men känner att jag måste prata med ngn om det innan jag bestämmer mig. Eller jag har bestämt mig egentligen, men måste lägga fram det på ett bra sätt!

xoxo
pok
miss you


(går inte att ladda upp bild idag iheller, men en bra låt. http://open.spotify.com/track/5SPB2D9b25BHEh8Ys16sh6)


lill-söndag

http://www.youtube.com/watch?v=-veEBTHdqFM&feature=PlayList&p=457551370A5FB8C5&index=0&playnext=1http://www.youtube.com/watch?v=-veEBTHdqFM&feature=PlayList&p=457551370A5FB8C5&index=0&playnext=1

världens finaste vidoe+låttext! Attans att jag inte vet hur man lägger upp youtube klipp, men  ni får trycka på länken!

Idag är det i varjefall Söndag, which means en dag då jag absolut inte gör ett skit. haha skönt! Men det är i princip så hela min vecka har varit då jag varit sjuk, idag är första dagen jag känner mig helt feberfri men jag mår väldigt illa för tillfället. Går väl över när jag ska gifta mig, sts!!

David Guetta i Fredags var iallfall awesome som utlovat! Hade en untomordentlig bra kväll/natt och kom hem vid halv fem. Igår var det marknad med mamma och johan som var hemma på besök och sen hem och sova, var så fruktansvärt trött och mådde jättedåligt igår. Vid fem körde jag johan till stan och lämnade honom vid knutan sen var det hem och en hemmakväll! Första Lördagen på väldigt länge som jag bara var hemma.

xoxo
pok


update

Har knappt lämnat mitt rum idag, har inte lämnat huset i varje fall! Har en hemsk influensa, men det var värre igår. Jag vaknade vid sju tiden av att jag frös, jag hade mjukisbyxor och tjocktröja på mig och täcke. Skakade så mycket som jag frös. Försökte kalla på någon, men ingen hörde. Så jag fick pallra mig ner själv och ta piller, min förkylning ska vi inte ens prata om. Jag har nog användt mig av två rullar på dessa två dagar. Jag har tappat räkningen på hur många gånger jag har snytit mig.

Jag hoppas jag mår bättre i morgon då det är Fredag och David Guetta på schemat! Kommer verkligen bli awesome, helt galet kul kommer det bli! David Guetta, känd över hela världen och hans mixar ska vi inte tala om! Jag gillar läget. Hoppas verkligen att jag är feberfri och kan få njuta av konserten och party!

http://open.spotify.com/track/0Dq1QPu9uQGQaHdlgWt1KK
jag älskar verkligen Rihannas musik, den är så fruktansvärt party för mig och vissa låtar har stor betydelse text mässigt. Helt enkelt en sjukt bra artist! Jag älskar hennes attityd och hennes utseende, klädstil. En förebild för mig helt enkelt. Jag kollade igenom hennes gamla album på spotify och konstaderade att hennes frisyr som hon har nu är mycket snyggare än när hon hade långt hår, passar hennes ansikte mycket bättre, jag var faktiskt lite skeptiskt till hennes frisyr förut. Men inte nu längre!



saknar min baby och vill inte ens tänka tanken när andrea åker, usch! Två på vift... men fan vad glad jag är för er skull!

xoxo pok


i was the only one who fell inlöv

nu har jag fått feber och tycker någon ska ta hand om mig. fan då!!
lyssnar på smörigt bra kärlekslåtar och peppar despe. nä nu vill jag bli frisk, ha någon som tar hand om mig och sen är jag lite suen på despe såklart... david guetta på fre, kommer bli awesome! cs


xoxo
pok

en rolig historia

När vi var i magaluf, så träffade vi världens snällaste italienare, de var sex stycken ungefär och bodde snett ovanför oss. De försökte få kontakt med oss de första dagarna men vi dissade dem hela tiden. Men en eftermiddag skulle vi ta en drink innan vi skulle ut och äta, men istället blev vi jättefulla och bjöd ner dessa intalienare till oss vilket slutade med att de skulle laga barilla, spagetti till oss. Vi skulle komma upp till dem vid nio tiden! Vi trodde de skämtade med oss och tog inte detta på största allvar. Gana deckade och nu var Johanna, Andrea och jag uttråkade så vi bestämde oss för att gå till affären för att köpa mer sprit och något gott att äta! Vi är jättefulla och tramsar oss som bara vi kan, vi är nog i affären minst en halvtimme och den är INTE STOR, det finns två korridorer, det är ALLT! När vi varit där ca en kvart ser vi att den ena italienska killen också är där och står och kollar pasta, han har redan i famnen servetter och plastbestick, då förstår vi att detta är på allvar och tycker han är den gulligaste vi någonsin sett. Efter många om och men är vi äntligen klara i affären och han i kassan ser lite sur ut när jag har betalat mitt och vi äntligen lämnar affären! Gick tillbaka till Gana och väckte henne, hon hade ingen aning om att vi varit borta hahaha, fast vi frågade ifall hon skulle med till affären, men hon somnade visst! Men vi satte fart på henne och vi klädde på oss och gick upp till italienarna och sen var det barilla!!! Men för att komma till saken, de skulle åka hem dagen efter och de skulle festa på tropics medans vi var snåla och inte ville lägga ut 20 euro på det! Men morgonen därpå när jag kom hem, full och glad och jävligt trött så hade de satt en badmadrass utanför våran dörr och lappen man har på väskan där det står namn adress etc på handtaget och skrivit att vi skulle adda dem på facebook. Jag tog med mig madrassen in och la den på sängen brevid, då gana sov hos andrea och johanna var på vift!! Sen däckade jag, morgonen därpå vaknade jag hur pigg som helst och var så glad över madrassen gick på en gång in till andrea och gana och såg då lappen på dörrhantaget, hade inte sett det när jag kom hem! Sen tog jag hand om lappen, la den i mitt glasögonfodral! Men problemet var att jag tappade bort den här lappen, och alla blev så sura på mig och jag skyllde på alla andra då jag tyckte att det var deras fel att de gav mig lappen!! Nu har mamma tjatat jättelänge på mig att jag skulle dammsuga mitt rum, men det har liksom inte blivit av, för Ingemar sa att jag inte behövde, så tillslut gav mamma upp och gjorde det själv! Då hittar hon mitt glasögonfodral under min fåtölj, där lappen ligger i!!!!!!!!!!! Två månader efter vi kommit hem!!!


Fan så går det inte att ladda upp bilden! åhhh

xoxo
pok


nostalgi

http://www.youtube.com/watch?v=Gbr1Z-oBu3Y&feature=related 

går som på räls

Ibland hamnar man i ett stadie i livet då man bara vill låsa in sig på sitt rum och sova i en vecka eller mer. Jag kände så för en vecka sen ungefär, då jag precis "förlorat" en vän och då jag hade två tentor på en vecka. Vad kunde mer gå fel?! Inget och det var inget mer som gick fel, förutom att jag hade behövt mer tid till tentorna?!

Nu känns det lite som jag är tillbaka till detta stadie i livet, är det för att det är Måndag och jag fryser om mina fötter? Är det för att helgens bravades visade sig ha en annan sida i verkligheten? Är det för att jag har seminarie i morgon i malmö som jag har börjat hata? Eller för att jag alltid lyckas finna fel människor att involvera i mitt liv?! Men jag fick iallafall vara lite glad ett kort tag och ha lite förhoppningar! Antagligen kommer det fler tillfällen och antagligen känner jag så här eftersom att det är höst och för att jag inte gillar malmö!!!


Andreas och min konversation på msn för tillfället! eller andreas konversation med mig... haha
Andrea säger: 

Här i kungsträdgården finns det pojkar som gör mig så glad.

Du är det sexigaste jag har sett på många många dar.

Jag tycker om dig, hoppas du tycker om mig.

Och du kanske vill sova över hos mig

Lilla hjärtat, jag tänder så på dig, jag vill så gärna ha sex med dig.

Lilla hjärtat, jag tänder så på dig, jag vill så gärna ha sex med dig.

Känner mig så osäker när jag är i ditt sällskap.

Vad säger man till en person som dig, som på alla sätt är bra?

Jag tycker om dig, hoppas du tycker om mig.

Och kanske du vill sova över hos mig?

Lilla hjärtat, jag tänder så på dig, jag vill så gärna ha sex med dig.

Lilla hjärtat, jag tänder så på dig, jag vill så gärna ha sex med dig.

 

"Visst vet jag att man inte ska gå till sängen på första kvällen.

Jag menar, i dagens läge, med sjukdomar och alltihopa.

Asså det kändes så himla rätt, prova det.

Och kärlek, det smittar väl inte, men det har det faktiskt gjort.

Jag älskar dig. Jag gillar din stil och du är så fin."

Du är det sexigaste jag har sett och jag börjar tro att du vill sova över hos mig

Lilla hjärtat, jag tänder så på dig, jag vill så gärna ha sex med dig.

Lilla hjärtat, jag tänder så på dig, jag vill så gärna ha sex med dig.

Lilla hjärtat, jag tänder så på dig, jag vill så gärna ha sex med dig.

Lilla hjärtat, jag tänder så på dig, jag vill så gärna ha sex med dig.

Lilla hjärtat.. aow.. aow..

"Jag förstår att du vill ha sex med mig, men vi kan väl lära känna varann först?

xoxo


"knulla mig gul och blå"

Lördagen blev allt annat än dålig! Den började med att jag tog bussen till Andrea vid halv fem tiden, när jag kom fram hämtade hon mig och vi åkte och handlade mat på citygross. När vi kom hem började vi laga mat, sen körde vi Rogge och Anette till middagen de skulle på. Sen käkade vi + Magnus, pimplade vin, drinkar bacardi och öl för mange! haha hade trevliga konversationer, orkar inte att andrea tycker det är sååå roligt att skämma ut mig. åh! Fast så pinsamt var det inte, så hon lyckades inte helt. hehe! Sen kom Linnea och vi bara snackade massa skit, men det var väldigt trevligt.

Sen började klockan närma sig halv nio, ungefär och vi började fixa oss osv. Lite smått salongberusade och lite smått tramsiga, men det gick som på räls, vi blev SÅ fina! ;) (självgod tjej)

Vid halv tolv tog vi bussen in till stan, började smått på stinsen as usual, men fan vad dyrt det är där. Kan inte bulls flytta till knutan istället, långt att gå till bulls! Vi gick till pascha, stod ju faktiskt på listan och det skulle komma en strippa! hoho Linnea och jag var po de. Men firrade stämpel och drog sen till bakom firrade stämpel där och hängde där resten av kvällen. Mycket folk och folk man kände! Alltid kul:)
Blev bjudna på skumpa, shots drinkar av random människor, tackar och tar i mot. Slet oss fria från dem sen och hängde med andra, träffade en costa snubbe, haha random! Men de var najs. Vid tre tog vi bussen tillbaka till andrea och vi sov där as usual! En mycket trevlig utgång i våra bästa år.

känner att allt blev en till viss del osammanhängande här. men skid i de!

Det var en crazy party night och en crazy dagen efter, haha jag var så konstig och sa såå konstiga saker "inte okej"


Nu ska jag snart träffa min kära vän Gana, kärt återseende! men måste äta något först och firra lite små grejs! Sen blir det nog plugg ända fram till kvällen, sen är det jävligt sorgligt att för första gången på fem veckor är det inte svenska hollywoodfruar :( blir ledsen, kommer sakna anna, maria och agnes-nicole... på återseende holywood!!



partybild från bakom!! handen mellan benen är endast där för protection, eller ngt haha!


xoxo


gonna tell why i feel so fine

Jag har verkligen haft den konstigaste och mest osammanhängande dröm i natt någonsin. Fattar ingenting! Men den var ändå rätt kul. Precis som en utgång då man blir för full och får veta dagen efter vad man gjorde, en vanlig utgång i carolines liv egentligen. Nää! sk baa ;)

Peppar framför datorn i pyjamas inför 2 night. Resten av huset är i halmstad så jag bara chillar och har huset för mig själv, vilket är sjukt galet underbart! Jag peppade nyss inför ikväll, party! firrade lickor. Så jävla gött med gratis, jag är rätt bra på det ändå ;) Ska bara firra läsk sen är min partykväll räddad!! (Y)

Nu ska jag laga mig lite mat, har massa att välja mellan (Y)

xoxo

 se yha in dha fog at behind


Kun For Mig

Klockan har slagit 00.36 jag är nästan klar med min tenta men skriver klart i morgon, ska ju trots allt in senast fyra! så har tid på mig, men jag har deadline med mig själv att jag ska försöka senast åka in elva. Så stället klockan på åtta så jag iallafall kommer upp nio, hehe snoozar lite!

Jag är inte så trött konstigt nog, då jag varit i  Malmö hela dagen, åkte halv nio i morse och kom hem halv åtta nu ikväll. Men arg blev jag på skånetrafiken som aldrig kan hålla tågtiderna! Jag kommer drömma hemska mardrömmar om Medina-Kun For Mig, sen tio har jag lyssnat på den på repeat. haha fråga mig inte varför, kände bara att jag ville ha musik på utan att det blev tyst och spotify fungerar ju inte :( Blir så himla ledsen!

Men det är synd att du inte vet att jag vill ha dig!

Fredag nu ju! Inget party för första gången på tre veckor. Måste ta hand om mig, men på Lördag ska jag fira två tentor avklarade på en vecka. Det kallar jag ambitiöst! Förresten fick en ny vän idag (mer än stalker) som jag inte vill ha något att göra med. Jag börjar få såå dåliga vibbar av mah, fan varför ska dessa människor börja prata med mig, fattar de inte att jag inte vill. Jag är verkligen inte en otrevlig person, jag är alltid snäll och får alltid höra av andra att jag är det. Jag har till och med fått höra av andra att de har diskuterat att jag är snäll och att ingen snackar skit om mig, bullshit säger jag nu! haha men då kanske de stämde. Iallafall i deras kretser. men jaja.. Nu har jag alltså fått skaffa mig en tuffare sida, åhhh svettigt det lät. Men så är det! Måste bli otrevlig. haha vad konstig sak att vilja uppnå. Konstigtjej
nu ska jag sova. opp och skriva klart tentan i morgon liksom!

puzzpuzz

xoxoC

in my crib at the moment!



behöver jag säga mer?
är det ngn som går in för det här med fotboll och att sverige ska gå vidare är det nog min lillebror (Y)

xoxo

drop-dead-gorgeous

Despe avsnittet precis avklarat and I love it, jag ska så bli en hemmafru... när jag inte pallar jobba längre och ha så underbara vänner som verkligen gör galna saker! Så rolig vardagen hade varit.
Klockan är ställd på halv nio, en powerwalk är det första jag ska göra i morgon! Känner att latheten varit min starka sida på senaste tid, förutom party med dans då. Har faktiskt haft lite träningsvärk i benen. Längesen jag klagade för mina vänner, you-know-what-i-mean! Dags nu tycker jag! ;)

Om ungefär fem veckor åker pappa, simon och ewa till Kap Verde (önskar jag kunde följa med, jag är inte alls avundsjuk, sola bada njuta, nej nej nej!) which means jag har ett fucking hus på fyra sovrum,kök och vardagsrum för mig själv! Kommer blir crazy, ni får gärna komma på besök och sova över, för är det ngt jag hatar med det huset är det att sova själv, speciellt när det blåser och det hörs så jävla mycket. Sen är jag inte glad för katter och skorpan går mig på nerverna... Så henne kan ni få ta hand om! She's al yours. Det blir också så kallt när man är ensam i stora hus. Jag vet inte riktigt hur man fixar med brasan och de... Usch! De vågar jag aldrig.
Men kommer bli skönt att bo själv. Jag har faktiskt inte gjort det så länge, eller nästan hos Lillan, Marina och jag! Fi fan det var så mysigt. Hennes hus, hur fan kunde hon sälja det. Åhhh Älskade det huset, precis vid havet!

Nu är det bedtime och förhoppingsvid en fin dröm om en fin människa! hehe


xoxo


i dont care if i dont see you again








Am I supposed to put my life on hold
Because you don't know how to act
And you don't know where your life is going
Am I supposed to be torn apart, broken hearted, in a corner crying?
Pardon me if I don't show it





you look kind of cute when your mad

första tentamentan avklarad! hoppas verkligen på att jag klarat den! känder helt ok. hoppas jag!
bara hålla tummarna, det stod i varje fall i mitt horoskop att min dåliga trend skulle ändra och det hoppas jag verkligen på. För min helg har varit allt annat än positiv.
Men svenska hollywood fruar börjar om en min! Så jag måste drassa!
Tänkte bara meddela att jag lever.

xoxo

I'm so over it

http://open.spotify.com/track/71YZib4W1DKmD30ka1WbIK åh costalåt! har inte hört den på jättelänge och fick verkligen en costa känsla, wanna go back! with the crew och maga då också så klart!
Kan ha en veckas uppehåll mellan resorna, gonna get crazy!!


http://open.spotify.com/track/5j0OkRN4KRzVeSfY63buDe nöjd att jag hittade denna låten, riktigt bra låt att förfesta till! Fråga bara Linnea, hon fastnade bading för den (om ni ska köpa jeans på jc, center syd säg till butikschefen att ni vill ha ett par jeans bading/badirr!) h3h3h3 my new homie

http://open.spotify.com/track/23t01i0SypXuahE0aNtuGh Denna låten förklara mitt humör jävligt bra och ger mig en jävligt bra push till att bara skita i allt som varit och se framåt istället! För jag orkar inte gräva ner mig och tycka synd om mig själv. Va fan har tid till det när jag är gammal och ensam tråkig tant! Tar vi då!

nu är det månda och jag har tenta, känner mig inte helt klar pluggmässigt men eftersom den börjar ett har jag tid i morgon att gå igenom det igen!


xoxo

love you i do, tack för bullen i morse, de var gullig dea! <3



börja om från början igen

Åh, vilken bra utgång det blev igår. För en gångs skull så drog alla ut och till samma ställe dessutom. Längesen jag hade så kul på tivvan, senast var valborg. Så jag är nöjd. Mår lite mindre bra idag, men efter allt vin jag drack igår borde jag må ännu värre. Så jag är rätt nöjd. Men har sovit fruktansvärt dåligt i natt! Varit fruktansvärt täppt i näsan, varit fruktansvärt varm och haft allt för mycket att tänka på. Men nu är jag hemma i min säng och har en paus från plugget, så mycket att läsa sophocles andra gången, fattar mer nu ju! Great (Y)

I kväll är vi po de igen, men blir en rätt chill utgång, kanske fotboll först, eller ute?! har verkligen ingen aning. Men det är de som är så bra, har man inga förväntningar blir det oftast fruktansvärt bra! Så det hoppas jag på... :)

(hon var rätt ful dessutom)





xoxo


I hate the way I feel

usch, vilken dag.
vaknar sex min innan min buss går, har lyckats stänga av alarmet i sömnen! Hur många lyckas med det egentligen!? Får klä på mig springandes, borsta tänderna etc och får med mig en banan och clementin för att hinna med bussen precis. Sedan fucking seminarie och jag hamnar med två as smarta killar, kände mig dum och den ena tyckte jag inte om. Men sen var han snäll och kom med tips om vad jag ska skriva om på tentan. Snäll kille, tror han heter nils. Men han är nog rätt gammal. hoho

Sen kom Ganisen lagom till lunch, så vi gick till eh (tack alma för att du visade att det finns fler eh, än på centralen) åt räkmacka och caffe latte vanill, snackade skit som vanligt. Sen blev det en kort shoppingrunda, gana fyndade snygga jeans på whyred! Hon var nöjd. Sen träffade vi Ch en snabbis som tydligen jobbade i Malmö. woho, trodde han skulle vara fulare i sina arbetskläder.

Sen stötte jag på den JÄVLA stalkern igen ni vet han "I have been watching you for a week now", jag ville bara bli av med honom och han verkade inte fatta det, så när han frågade ifall vi träffats förut sa jag nej, och han frågade ifall jag hette Caroline, men då sa jag att det var min syster och att jag hette Anna. Va fan jag pallar inte honom, jag fick jätteont i magen, började skaka och kände mig väldigt obekväm av hela situationen. Till slut så fattade han väl att jag inte direkt ville prata med honom, så han gick. Jag kände mig så hemsk men samtidigt lättnad. Alltså jag är sämst på att vara elak mot andra och verkligen tänka på mig själv. Men den känslan jag får utan honom är inte en känsla man ska behöva ha när man umgås med människor. Jag vet inte varför jag får den, men jag hade kunnat spy och börja gråta när-som kändes det som! Jag ville bara ta nästa tåg hem och lägga mig i min säng och tycka jättemycket synd om mig själv!

Som om inte det är nog, så har jag fått massa utslag på min kropp, det ser ut som små myggbett och satan i gatan vad det kliar, nu har jag fått i högra ansiktet också! Det bara kliar och kliar, fattar ingenting så i morgon blir det uppstigning i ottan för att ringa vårdscentralen och firra tid, för detta vill jag fan inte ha kvar! Det suger som fan!

Något roligt har faktiskt hänt idag, eller roligt och roligt är det väl inte egentligen, men när jag loggade in på msn som offline, which i always does, hehe så hade jag fått meddelande av mig själv?! Hur fan går det till? Det stod typ win for free, och en hemsida de ville att man skulle gå in på. Så hade jag fått ett meddelande av Andrea också, då hon frågade ifall jag hade fått virus, jag bara what, så jag har kanske fått virus på min dator. Vilket inte är okej! Men håller för tillfället på att söka igenom hela datorn med mitt virusskydd. Hoppas fan att det inte hittar något! Eller tar bort det eller vad programmet nu gör.

Nu måste jag sova! Vårdscentralen i morgonbitti för att bli av med klieriet!

xoxo (lite långt inlägg kanske.... opps)

notin you can compare to

Tentaplugg...tentaplugg.......tentaplugg....barnvakt.......tentaplugg........tentaplugg...sova....tentaplugg....
så ser mi vardag ut för tillfället. Det är ingen rolig vardag. Jag blir så trött och raslös. Ja rent av det suger och så fruktanvärt skönt det kommer vara när det är över. can't wait.

Men en sak som fått mig att se fram lite i varje fall är david guetta i oktober! den 23 tror jag det var. Kommer bli awesome och det kostar bara 200 kr. Lovely!

På Fredag är det 19års middag för Amelie! Ska bli kul att träffa alla tjejer igen. Alla samlade. Nästan alla tror jag i varje fall, iallafall i de gänget! Kanske utgång om jag är sugen annars blir det nog bara hem eller chill at någons place! På Lördag vankas det kanske utgång med Andrea, jag får se om jag hinner, har tentaplugg upp över öronen för tillfället, en på Måndag och en på Fre! Som jag nämnde förut, ifall ni missade det?!

Nu back to be barnvakt och plugg och sen måste det firras lite mat!

xoxo



without you baby

Jag har varit duktig idag, köpt nytt busskort och varit i skolan, det var för ovanlighetens skulle en intressant föreläsning. Jag fick ju även veta i går att vi har tenta på måndag! Hjälp, jag visste att det var snart, men fan vad tiden springer iväg. Det är redan Oktober, en sak har jag kommit på. Det är att jag inte ska plugga efter jul! Nej fy fan, jag ska uppleva saker jobba, resa lära känna nya människor! Bort härifrån. Så långt det går, sen kan jag komma tillbaka och njuta av att bo i höganäs tills jag verkligen kommit på vad jag vill plugga, dock tror jag redan jag vet det, men vart jag ska plugga dvs.

Ikväll är det hollywoodfruar, missa inte det för bövelen! Jag tror jag ska ta mig en promme med musik då Oskar och jag har haft kvalitetstid, det var mysigt. Vi har bakat men vi köpte sån färdig mix, chokladkakamix. Kommer aldrig glömma när jag ringde honom när jag var i Kina, då hade jag varit borta från honom i två veckor och jag började gråta när jag hörde hans röst. Helt galet! Jag är inte den som kan gråta hur lätt som helst, men när jag hörde hans röst så brast det. Då förstod jag hur mycket jag saknade honom, han är typ viktigast för mig! Det bara är så.




xoxo


motivationen

Plugget gick inte alls som det skulle, blev avbruten när jag såg att Johanna loggade in på msn som jag har inte hört ifrån på flera dagar. Så vi pratade lite och jag saknar den tjejen! Hon har varit borta tre veckor?! För lång tid! 3 månader och 1 vecka kvar. Kommer bli galen! Det är ju inte samma sak att prata på msn och mejla varandra som att faktiskt träffa varandra var och varannan dag.

Jag önskar att Andrea bodde närmre mig, så det fanns större möjlighet att träffa oftare, se idol tillsammans, hollywoodfruar, ja you name it! Sånt man vill göra med sina bästa kompisar. Jag ska så bo med kompisar i framtiden, gud vad kul. Det har jag bestämt mig för idag! Nästa milstolpe? Kanske bara först ska se till att lågkonjukturen vänder så att man kan flytta till varför inte london och hitta jobb där med ens bästa kompisar. Det hade jag gillat så fruktansvärt mycket! Jag kan så se mig själv i London! Men en starbucks kaffe, lite sådär busy woman.

Usch och fy för mina tankar som jag haft i helgen. Men det DU inte vet mår DU inte dåligt av. Jag tänker på dig och hoppas allt blir bra i varje fall. Jag hoppas att vi ses snart! puss på dig


xoxo


håll upp händerna för stureplan?

Det var helt oskyldigt från min sida. Jag hoppas verkligen inte att du blev sur eller besviken på mig, för det var vekligen inte min mening. Jag kanske inte hade behövt berätta det? Men det hade kommit fram på ett eller annat sätt. Jag ångrar mig i varje fall och det är inget jag tänker på, förutom att det kan ha sårat dig.

Igår var det Lördag och jag var bakis och sov läänge! Förtjänade jag eftersom att jag kom hem halv fem. På kvällen var vi hos Nillepille som fyllt 20år! Jag var chaufför så det blev cola för mig. NAJS, pappa är ju hel chill med att låna ut bilen till mig, det bästa med det är att det alltid är bensin i bilen. haha gillar jag!

Snart plugg! Ska bara ta en promme till mamma och hämta böckerna!

xoxo


Where do I belong if I don't belong with you?

En vanlig utgång i Caroline Nymans liv:

Jag cyklar mot bussen ringer gana, kommer på mig själv att jag glömt blannevannet (läsk), bra start. Men löser det så Linnea kunde köpa det när hon skulle till Andrea. Sedan är bussen fullsmockad, och vi kör på en ÄLG! Jag tror jag ska dö och får jätte ont i magen! Efter 20 mins fösening är vi framme i LA och andrea, vi går till Andrea och när vi är framme har varken Gana eller jag spriten, vi har glömt den på bussen!? (Y) Löser det med att vi får köpa sprit av Linnea och Andrea, så säger jag, men vi har ju våra tre öl i varje fall. Andrea och Linnea har då glömt bort ölen så några öl blev det inte iheller. Men det blir en as najs förfest i varje fall, mycket snack och skratt som det ska var! Sedan tar vi en snabbis inom tyche och shottar lite och spanar in Lanskronaiterna.. haha men var inte så mycket folk ute ännu. Drar mot bussen till hbg och alla tyckte vi var jobbiga bara för vi var po de, va fan då ska de åka buss med höganäsare!!!! De är grejer det sts.
Vi kommer till hbg och drar till cardinal stället oss i kö, cp seg och lång kö. Blir knuffade och upptryckta mot stängsel. Men kommer tillslut in, andrea har drog dock hem. Men vi drar in and shake och har sjukt kul!! BRA MUSIK. Mot småtimmarna börjar några killar ta på oss på olämpliga ställen tillslut får gana nog säger ifrån och den jävla idioiten häller ut sin drink i hennes ansikte och gana bitchslapar honom och han kastar sitt glas efter henne och gana hinner precis ducka! Vi lackar och säger till vakterna och killen blir utslängd! En helt vanlig utgång i våra liv! (Y)

xoxo

RSS 2.0