vad tilltalar dig egentligen?

Klockan är tio över elva en fredag kväll. Jag är babysitter. Sigge sitter och kollar på tv, har ingen aning om vad han kollar på. Gana var här innan och kollade film med oss, seven pounds, var inte så aktivt tittande från min sida.

Jag har tänkt på en sak, när jag fastnar för en blogg innehåller den oftast kläder och snygga/kända bilder. Texten är inte så väsentlig. Jag gillar att få tips på kläder som man sedan kan matcha och skapa sin egen stil, så att jag känner att jag klär mig efter min egen stil.
Jag har ju faktiskt varit med i ett reportage om mina kläder för min journalistiklärare tyckte att jag klädde mig snyggt. haha det var snällt sagt, och jag blev väldigt förvånad. Jag tror inte min klädstil är särskilt speciell för andra, ibland kanske. Men jag gillar att klä mig casual, vardag. På fest gillar jag att klä upp mig däremot, klänningar, kjolar och högklackat, och sminkad. Till vardags använder jag inte smink, jag gillar det inte. Ska sanningen fram så tycker jag det är jätte jobbigt att tvätta bort det. haha

Men vad är det som är bra i min blogg, jag skriver aldrig om det som jag vill läsa. Jag skulle vilja lägga in dagens outfite på min blogg, men jag känner mig löjlig ifall jag ska fotografera mig själv i spegeln eller be någon annan fotografera mig. Det käns bättre att använda mig av fest bilder som inte tagits på min begäran, utan är spontana roliga bilder. Men det blir jobbigt för utomstående som inte vet vad jag är med för människor då. Så +-=0. Men vad tycker ni?

Jessica white den coole och jag strosade runt i stan efter viktiga måsten.. Det var lite jobbigt, vi flåsade in ut en affär och in i nästa. Men vi kom in i en affär, som vi ALDRIG hittar något i, men plötsligt denna vackra vårdagen! (då solen sken till klockan fem) hittade vi en massa fina kläder, och jag hittade en fransväska som jag blev försälskad i och ska köpa. Men dock tänkte vi på alla andra utgifter som vi har inom en snar framtid och kom på att vi måste tänka ekonomiskt. Men smart som jag var kom jag på att jag inte alls behöver vänta tills den 17 mars för att betala in till spanien resan, det kan jag ju lika gärna göra nu, så vet jag hur mycket pengar jag kan shoppa för istället. haha så gott folk den snygga väskan är snart min!!! Alla andra kommer vara så avundsjuka för det är den finaste väskan som skådat min ögon hinna (Y) Jag ser mig framför den i en blommig somrig klänning, bruna ben, bruna gladiatorsandaler/gladiatorhögklackat min svarta skinnjacka, mitt band i håret och det är fest!! Jag vill ha vår och sommar nu. 

Lördag och det väntas stora bravader, det kommer bli jätte kul att fira andrea!! Jag kommer nog lägga upp bilder, om jag orkar. Gör jag inte det får ni tjata, annars hittar ni med 110%:s säkerhet på facebook. Där jag hänger nuförtiden, och en tid tillbaka! 

ska faktsikt gå och lägga mig nu, för jag börjar bli trött och det kommer en dag i morgon också! 
men ha en jätte bra fredag, hemmamys som utekväll med underbara vänner! (Y) för imorgon ska jag ha den bästa utgången på länge med mina favorittjejer samlade!

xoxo

Caroline 

are you afraid to be in loved?

vilken lång dag det blev tillslut. Idag var det projektmässa i folkparken för alla treor på kulla. Snacka om jobbig dag, vi skulle samlas halv nio på morgonen och jag kom hem kvart över åtta nu på kvällen. Jag har i princip stått upp hela dagen och mina ben is killing me bokstavlig talat!! Men nu är projektarbetet över, men det var inte så jätte jobbigt som jag föreställt mig... Men vi var rätt duktiga på att planera... hehehe Nu slutar vi tidigt på fredagar!! lovely

I morgon, fredag slutar vi tidigt, ingen mentorstid så det blir stan, och på kvällen barnvakt med pizza!! fint som sören. På Lördag är det Andreas 18 års middag som ska bli jätte kul!! Sen blir det utgång, och vi får se vart det leder mig. Spännande. Jag ska inte jobba på söndag iheller, hehe så jag ska verkligen festa till det!! underbart.
Och det blir bakom eller trappa upp, vi får se vart ödet för oss! Spännande som bara den..


Nu ska jag pysa!! ha det bra grabzz and boyz, zee yha in zpring


xoxo

don't think to much

Fredagen spenderade jag med Johannax2 och det var en väldigt rolig fredag med de snygga brudarna!!
Vi började hemma hos mig och shottade bailyes, vodka, pimplade rött/mouserande vin, och cider. Testade min fina julklapp "jag har aldrig" men vi var inte tillräckligt fulla, blev lite nostalgiska istället. Det var mys! Sedan tog vi bussen mot stan och sen stämplade vi in på tivoli, och sen drog vi till bulls. Blev cider och teuqila och sen tivoli igen vid tolv.
Då var det dans dans för hela slanten, till strax efter två, då vi gick mot bussen!! Det var en sjukt rolig kväll med er tjejer. Som vi ska göra om! Dansa är underskattat. hehe

På Lördagen åkte jag till växjö och jag körde mer än halva vägen, sjukt najs! Men lite tråkigt att köra motorväg hela tiden. Sen chillade vi satan i växjö hos johan och sandra, gick promenade och jag fick Johan att köpa chinos!! Jag är så nöjd. De var sååå fina! Nöjd jag är!

Johannax2 och jag blev bjudna på fest av några randome dudes på tivoli, men vi kunde ju itne komma. haha vi hade sagt att vi skulle komma och han killen sms:ade johanna hela tiden på lördagen, och skrev att han köpt dricka och så till oss, kändes lite dumt! oppssiii. Men det kommer fler fester, right?

Nu skrivs det på rapporten, har kommit en bit men är INTE klar! Ska snart till morfar, som fyller år, blir fin fika, och jag ska köra dit! Fint som fan!!!

Måste drassa nu för rapporten väntar, och jag älskar den så mkt!

jag saknar inte dig!

xoxo

you got that something...

Vilken härlig dag det blev tillslut!
Men gud så trött jag är och klockan är snart åtta. Det kan ju bero på att jag gick upp sju i morse, för att åka till vallåsen.
Men det gick sjukt bra att åka skidor, har ju inte åkt på tre år, och jag erkänner i börjarn var jag lite mesig, haha men sen blev det bättre! Pallar dock inte att min 11 åriga lillebror tävlade med mig hela tiden. Åhhh jobbig kille. haha

När jag kom hem så åkte jag direkt till julia för kakkalas. Det blev mys med hennes mamma pappa mormor, emelie och johanna. Vi åt våfflor med glas och sylt! mycket fint. Sen blev det tjejsnack med choklad på julles rum! Det blev allt från festplaner till att inte göra ngt alls, och till att åka pulka nu! Mysigt... Men jag vill egentligen sova, gud så trött jag är!

I morgon har jag också grejer på gång... haha jag ska träna och jag ska gå upp klockan 10.00!!! senast halv elva!! äta en jätte bra frukost, och sen träning på en gång! Sedan ska jag göra ett besök med mamma och inhandla en sak, och sen ska jag nog se twilight med tjejerna :) På kvällen blir det utgång, men det blir en lugn utgång för mig. Det är delvis för att johannak fyllt 18 och lite för att Julia fyller år idag ju. Men somsagt blir det lugnt för på lördag ska jag nästan upp i ottan! Nää, men jag ska till växjö och vi ska åka tio på morgonen, och jag kanske ska köra dit också, hoppas snön försvinner så pappa vågar låta mig köra!!!!!!!!!!!!!!!!!! ÅHHHHHHHH fick inte köra idag, för det var halt och så. fuckit

Men ska kila snart, ha det fint!!!

fan....saknarjagdig?

xoxo

"killar utan chinos är som killar utan snopp"

Sportlov då till vår ära. Underbart, lite tråkigt att man måste kombinera lov med skola dock. Blir inte avslappat till 100% men det är väl så skolan vill att det ska vara. Körkortsteori är ju lite mitt eget fel också, eller eget val rättare sagt. Men måste göra det för att komma någon vart!

I morgon fyller jullebullehullet 19 år, och jag ska till vallåsen och åka skidor med pappsen och siggeluring. Sen ska jag till körskolan och sen blir det kak-kalas för jullebullehullet! busy dag, inget chill what-so-ever! :(

I går var jag först med julle, och vi bara chillade och duschade och åt. haha sen tog jag bussen till la och andrea, och vi hängde med fridah, det var jäättte trevligt iallafall! :) I morse gick vi upp 20 i 12, haha inte direkt på morgonen kanske. Åt goood frukost i sängen, najs! Sen blev det promme och sen körteori, andrea var snäppet bättre än mig, men jag var ändå sjukt nöjd över hur mycket jag kommer ihåg!!!
Sen tog jag tåget till hbg och sen buss till höganäs, sorligt nog hade min mobil dött så jag hade ingen musik, men johannak var på bussen så kunde snacka med hiinne istället :)

Nu skriver jag på min jävla rapport om projektarbetet, den är inte rolig!!!!!!!!!!:( men måste skrivas ju... tyvärr!!!

Nej nu ska jag fortsätta skriva på rapporten för det är såå roligt.. pusspusspusssssss


xoxo


babyyybabybabyjam,es



åhhhhh babyyybooooo!!!!
var bara tvungen (hehehehe)

I like it rough

Vilken fin utgång det blev i fredags!
Fredag hela veckan hade varit fint!!!!

det var egentligen en rätt konstig kväll, då jag hängde med alla möjliga men knappt med någon hela tiden, dock nästan Tesse hela tiden, det var najs!!! Tesse är najs att parta med.
Men det började hos Jessica i Nyhamn och hennes underbara hus!!!!
Jätte trevligt med nytt folk och lite att lära sig så att säga. haha
Tivoli var mycket trevligt, dock blev det ett konstigt avslut med random dude, haha en hel öl över min rygg (Y)! great, sen var det bara att ta sitt pick och pack att dra, TUR att jag träffade Emelie och Kent, annars hade jag fått åka hem själv. haha (brukar alltid bestämt att åka hem med ngn annars, så i vanliga fall är det ordning&reda på mig)

I går var det alla hjärtans dag, överskattad dag för singlar, JA?!
men det blev en väldigt mysig fika med JessicaW på kakboden, mycket prat och mycke te, det gillar vi!
Idag har jag jobbat, men nu är jag jobbfri en hel vecka! (Y) Sen gick jag en promme med JohannaT och sen var det gg!! fint som fan!

I morgon ska jag till körskolan, teori, jippi!!!! träna ska jag också göra, sen kanske sleepover med J?? ska nog messa hinne...

Nu måst ejag drassa, och jag älskar Lady gagas album, speciellt lovegame!!!!! åhhhhh galet... haha

pusseli på er gyllisar

xoxo

& jag vill också

bara vara spontan
inte den där tråkiga, som jobbar på ica skeppet i nyhamn
ta risker
lägga allt bakom mig
börja om på nytt
vem är jag?

men först måste jag gå ut skolan
måste jag veta vad jag vill bli 18 år gammal?
måste jag tillfredställa mina föräldrars önskningar?
är det deras liv eller mitt?

jag vill bara lägga mig i min säng, lyssna på alla de bra låtarna jag lagt in på mobilen och njuta, njuta av att jag har lov, och att i morgon kommer bli en ny spännande dag, med en massa ärenden, måsten och festande!

och sen ska jag tänka lite på dig, och fantisera, för det gör man fast man är 18 år.
hur skulle världen annars sätt ut?
det sägs att det är bra med fantasi, och kreativitet.
även om det inte är vi, får jag lov att tänka att det skulle varit så.
jag är inte besatt, jag bara önskar & det har inte gått många dagar, men jag saknar en vardaglig dos av dig


xoxo

i wanna see the world

så nöjd jag är idag!
minst sagt en väldigt bra dag!

sportlovet började härmed idag, eftersom att vi har kompledigt i morgon för öppethus på skolan.
Körlektionen gick hur bra som helst, och körläraren sa en dubbel lektion och går det bra då bokar vi halka. (Y)
Projektarbetet är i princip klart, och det kan inte bli mycket bättre nu!
"kompis det går bra nu"

Jag är sugen på att simma, eller gå ut en runda... hmm får väl se ifall mamma hade velat följa med till simhallen så jag slipper cykla, det är ju så kallt ute. och kan vara trevligt att simma med någon!!
håller tummarna...

xoxo

Gossipcarro

spotify <3<3<3<3

spotify är fint, och nu lyssnar jag på fina mando diao låtar, och åker tillbaka när vi var på konsert på the tivoli. Det är en av de bästa konserterna jag varit på. Alla var där! och fy fan vad kul det var!!!!

puss på spotify

blir det sexparty på fre, är rätt pepp på det nu! :O

xoxo
gossipcarro

Tisdagar borde tas bort på riktigt

sjukt väldigt onödig dag!
vaknade med värsta huvudvärken någonsin, och som gick ner i nacken.
Kom till skolan men ingenting fungerade, kul.
kom hem, väntar på att få grejer skickade till mig så jag kan börja arbeta, men inget skickas till mig. Börjar känna mig riktigt dålig, varm ont i hela kroppen, går coh lägger mig kan inte somna vill somna. ligger i sängen till 15.15 och slumrar nog lite då och då. Sen går jag till datorn igen i hopp om att grejerna är skickade till mig... men icke! så kan fortfarande inte göra det som var meningen att jag skulle göra idag. KUL jag orkar inte!
nu har min lillebror jobbig kompis med sig hem, och jag vill bara ha lugn och ro för jag är inte på topp idag!

xoxo
gossipcarro

don't you know love is stronger than jesus, don't you know love can kill anyone

Vilken fin dag det blev i slutändan!

Vaknade klockan nio, steg upp och gjorde mig en cappucino (mm) och en macka, och jag hann till och med läsa hela tidningen, mycket givande,  en lugn och fin morgon, utan stress!!
Klockan tio befann jag mig på skolan, och projektarbete med min fina grupp bestående av julia jessica och johannat. Vi jobbade på som satan i gatan, till ungefär kvart i ett. Sen åkte julia och jag hem till mig, sedan tog vi bussen in till stan och johanna och jessica hoppade på i Lbg, tha hoods!
Sen chillade vi i stan, och det var bara julia som skulle shoppa, men slutade med att alla gjorde det... haha

Jag inhandlade lila strumpebyxor, svarta leggins med dragkedja längst ner, en halsduk som man trär över huvudet, och ett band till håret!! snygg jag blir nu (självgod?)

När jag kom hem var maten klar, sen skulle jag arbeta med projektarbetet men devtalk fungerade inte, ändå rätt befriande. Sen träffade jag julia och johanna på simhallen och vi simmade i en timme ungefär. :)
Jag var sjukt bra, hade tagit med oskars simglasögon, och sen simmade jag i snabba filen. Men blev as trött efter bara en längd frisim först, men sen kom jag in i det, måste erkänna att jag saknar simningen!! det är ju så skönt och avkopplande. :) Sen duschade vi jätte länge och peelade oss, och sen bastade vi. Men jag är dock inte så mycket för bastandet, får panik efter ett tag. Så då gick vi in i rummet innan bastun och hade girls talk! (Y)

Var hemma typ tio. haha fint! nu ska jag snart sova och sen blir det läsning av gossip girl. Hade förresten gossipgirl maraton hela helgen med Andrea, såg hela säsong ett, och sen igår var det säsongsstart av gossipgirl säsong 2, fast dock har de redan visat halva. Men jag är besatt, och Nate och jag ska gifta oss inom snar framtid!!<3<3<33

nu måste jag drassa!! men lovar att det blir mer av mig.. hehehe så lätt kommer ni inte undan!!

tänkte avsluta detta med en charmig bild.. hehehe ?

xoxo gossipcarro

let's play a lovegame



Snygga 90-tals tjejer (Y)


veckan framför mig är projektvecka, och ledig på fre+utgång (Y)
veckan därpå är det sportlov, träning, mys, utgång det blir bra (Y)
denna veckan, söndag idag dock. (N) har samhällsinlämning som ska in, och jag kan inte komma på mer att skriva. Jävla reflektion. Den dödar mig långsamt. Snart ska alla andra iväg, de ska på paltmiddag (vad det nu är?)
Jag ska fortsätta skriva på min samhälle och äta nötter och choklad? är det verkligen bra att göra det? hmm
Jo men jag ska träna i morgon!

Allt skulle bli lättare om du visat lite känslor. bara lite! något litet.

xoxo

gossipcarro

inte ditt

you just have to learn to live alone



bump in the road

Det var en fin dröm
tack för att du finns


Jag är nöjd, mannen här är väldigt nöjd. glad för han är nöjd.

måste drassa vidare, have some buissnes to take care of, så att säga. men jag vill inte ha svenska prov i morgon, usch retorik, kul!! jag vill ha helg och ha GG kväll med Andrea i La, och sen vill jag övningsköra, för jag är grym på det!! Sen vill jag gå på bio med johanna (vi ska det) och sen ska jag jobba, heheeee. earn som money är aldrig fel! :)

xoxo

Carrogirl


donedonedone

sluta prata om den människan. Jag vet att jag inte vill det, så sluta!
Det är bara jobbigt, påminn mig inte, jag skulle göra vad som helst för att ändra det som hänt. Men lite sent för det nu, så prata inte om det.




jag håller koll på dig med mina 1.80 cm

inte lugnt

Det är inte lugnt, att jag och två av mina kompisar, som har helt olika smaker när det gäller det andra könet håller med varandra när det gäller dig!!! Att du var så snygg kom jag sannerligen inte ihåg, tänk vad lite alkohol kan göra med en. Men trevlig var du, tror jag?
Du sa ikke röka cigg, när jag hade det som nyårslöfte, och så tog du den. Det var nog en bra kille det där!!

Men sen var det tack och adjö för denna gången.

Det var inte lugnt att jag ser dig, och att mina kompisar skämmer ut mig? inte lugnt!!!!!!!
payback time soon, very soon!

jag har koll på dig!!....



det var inte lugnt i Österrike i somras, INTE LUNGT!!


over and out

xoxo

RSS 2.0