27 oktober 2014

Hejsvejs, skrev ett inlägg för ngr veckor sen men det försvann. Vet inte riktigt vad som hände. Idag har jag varit ledig, verkligen superledig, men jag har varit förkyld sedan i fredags och är nu på bättringsvägen, så det har varit lite utav en rehabdag. Har lagat storkok, sjukt god mat. En sats med min älskade curry räkgryta och en sats med cevapcicibiffar, sötpotatis&morötter i ugnen med tzatziki och böner. Yummi in me tummy! 

Fr.o.m. I morgon tänkte jag ge mig på en lite utmaning för att komma igång med träning igen på allvar efter att det var för mkt sjukdomar och mycket jobb. Tänkte börja med en plankutmaning som är lite i lugnaste laget där målet är ca 3 min. Vilket känns som jag kan klara av då jag i nuläget klarar ca 2,15 min. Sedan tänkte jag försöka mig på dagliga promenader och speciellt de dagar jag INTE är på gymmet :) Får se hur detta går, kanske kan få lite motivation tillbaka. 

Har varit duktig och betalt alla räkningar, förr över till sparkonto/matkontot/räkningakonto. Är helt perfekt att ha dessa delade kontona! Så behöver det inte bli massa tjafs om räkningar o dylikt! 

Joakim har somnat i soffan, han är ALLTID trött ny förtiden. Morgon/dag/kväll. Sen är han pigg på nätterna. Konstig kille. Men nu tänkte jag titta på cancergalan. Kommer säkert vara blödig som vanligt! 




Xoxo
Pok

10 oktober 2014

Äntligen fredag! Vilket betyder ledig helg. Planerna är följande ikväll har jag haft sällskap av Selma, Joakim och Sune kommer senare ikväll/natt och vi ska passa dem tom onsdag :) i morgon står det träning, promenad och goda vänner på besök på kvällen. Vi tänkte inviga hösten på riktigt med fondue! Mm gott! 
På söndag ska jag till hbg och möta upp mamma och morfar, en sväng till väla och sen fika hos morfar och Ulla. På eftermiddagen/kvällen är tanken en långpromenad med Sune, Selma och Emelie. 

Veckorna har rusat iväg den senaste tiden. Jag har både jobbat och varit ledig, haft frustrerande dagar på jobb och alldeles underbara dagar då jag känner att jag kommit så rätt! 

Jag har hunnit ha en spontan väladejt med Linda, då det blev en del shopping, middag och fika. Väldigt mysigt! 

Förra helgen var hela min familj på besök ink Johan och Helena. Vi hade en jättetrevlig Fredag med kanske årets sista grillat. På Lördagen åkte vi mot Höganäs för besök till outleterna och sedan lite shopping och lunch på saluhallen. På kvällen blev det svullorkväll med pizza, godis och film. 
På söndagen åkte Johan och Helena till Kalmar igen, Joakim hade sista matchen för i år (äntligen) och jag körde ett träningspass. På kvällen kom Chrille och pärsarna för höstgryta ala joakimstyle, det blev succé!

Nu i veckan har jag i princip bara jobbat, hunnit med ett ynka träningspass, men jäklar vad jag körde slut på mig själv, så jäkla skönt! Har nytt personbästa på 5 km, 23.56. Kul att det börjar hända lite på den fronten när det varit så segt med förbättring i träningen på senare. Knäet känns också väldigt bra. Känns som jag har lagom med träningsruriner som passar mig och mitt knä. 

Nu är jag så trött ( har varit uppe sedan halv sex i morse) så det är bedtime, annars orkar man ju inte upp på morgonpromenader med Sune och Selma i morgon. Ingen sovmorgon där inte. #livetsomtillfällighundägare 





Xoxo
Pok

RSS 2.0