näst sista April

Hade en jätterolig kväll igår med härliga korridorare och Johanna. Vi käkade sushi och föfestade för att sedan dansa hela natten på Grand. Jag är så jävla stolt över mig själv att jag inte måste köra på att bli så jävla full för att ha rolig. Bara kör liksom, va dig själv. Det kommer DU långt på! Jag drack knappt tre cider och idag mår jag som en prinsessa!

Har precis packat lite och väntar in tiden bestämde mig för att åka till Höganäs, jag vill verkligen inte festa i morgon igen orkar inte det. Känner hellre för att åka till Höganäs, måste passa på när vädret äntligen har visat sin rätta sida. Vill inte sitta i K-stad i min lägenhet då! Så det blir promenader med mamma längst havet, sitta i trädgården och njuta av solen. Plugga lite också såklart! Grill i morgonkväll, häng hos pappa och en tripp till väla! Ja det känns bara så gött att åka hem faktiskt:)



XoXo
PoK


Fattigmansmat!

Joakim var måttligt nöjd över sin måltid med ingredienser från Statoil så han var tvungen att skicka en bild!

Någon som är sugen??


Tisdag :)

Hey! Började dagen strax innan åtta med älskling och när kaffet var nerrunnit körde han mig till hans föräldrar, de är i Turkiet så jag tog ut Sigge på en runda. Skulle bli en promenad men Sigge bara sprang iväg så jag hängde på! Ibland blev det dock tvärstopp när han skulle kissa eller titta på barnen som orienterade! Världens duktigaste hund som inte skällde på en enda hund vi passerade, fast de andra hundarna went nuts och två hundar var okopplade!



När vi kom tillbaka satte vi oss i solen ett tag och sen gick jag tillbaka till Joakim:)

Har försökt plugga idag! Har inte gått sådär jättebra, ska skriva ett paper och söker efter vetenskapliga artiklar, men tror att jag iallafall hittat en nu!

Ikväll har jag lagat taco gratäng efter ett lchf recept blev jättegott och nu e jag MÄTT! Igår gjorde jag pasta med chiliräkor och det har kört runt i både min och Joakims mage hela dagen, dock lite värre för Joakim då det bara runnit tre gånger innan klockan ett! Haha opps!

Nu e det topmodell och snart kommer grabbarna så blir det cl... Woho?! Not!


Weekend

Hej där!:)
Fredagen artade sig ändå rätt bra efter min dåliga start. Det slutade regna och under tiden det regnade så hann jag tvätta, diska och lite diverse! Sen tog jag en runda på stan, köpte present och köpte även ny bikini! Äntligen, på tiden!

Sen åkte jag till ptorp, men dörrarna på tåget fungerade inte så jag och ca tio andra hann inte gå av så vi fick åka till Klippan och vänta där i 25 min på nästa tåg. Segt!

På kvällen åkte vi till Johan och Madde! Jättemysigt kväll med grillat och mys med sötaste Milly! Världens gulligaste två åring!

På lördagen var det 25 års fest! Emma skulle firas och det var skönt och trevligt folk! Det vad god mat och god dricka, precis som det ska va! Jag känner ju inte Emma så jättebra, har inte känt henne så länge men ändå hamnade jag bredvid henne vid bordet, som var format som ett u. Sen var det flera stycken som frågade om jag och Emma var barndomskompisar eftersom att jag satt där jag satt... Haha det var lite roligt att så många faktiskt trodde det! En liten parentes;)

Igår gjorde inte jocke och jag många knyck! Ångest när jag skulle sova var såå rastlös då! Haha men fick bestämma kvällsfilm och åt ben and Jerry! Mmm gott

Idag har jag varit i skolan! Och fick veta att förra kursen är avklarat! Så skönt så det finns inte!! Efter skolan drog jag och tränade! Så skönt efter en slappe helg!
Nu ska jag kolla klart bb, sen dusch och sen laga mat!

Xoxo
Pok


This very moment!

Jag är inte på humör för att gå ut.... Undra varför? Bara titta ut genom fönstret, det regnar och det är fredag! Seriöst den största partypoopern enligt mig! Jag hade ju planer på pw eller gym och nu är jag inte ett dugg sugen på att ge mig ut! Jag måste ner på stan och köpa present till Emma men hur gärna vill jag det egentligen? Jag var taggad på grillkväll i ptorp hos familjen Hultberg= inte ett dug in the mood för det! Nu vill jag ha fint väder i svearike nu vill jag att våren skall få komma och att man ska kunna gå runt utan vinter/höst jacka! Och om en månad sitter jag på planet till Barcelona! Enough said!

Pic på en trött tjej!

Xoxo
Pok


dagens sanning

Idag vill jag inte alls bo i K-stad. Det är absolut inget fel på K-stad som stad eller något fel på stället jag bor på. Men jag vill inte vara här idag. Kluven tjej, jovisst. Jag hade som mål att bo här minst i ett år, snart har ett halvår gått och idag känner jag mig mätt. Jag känner mig klar med detta. Jag känner att jag inte orkar ha människor precis utanför min dörr som vet precis vilka som kommer innanför min dörr, när jag går när jag kommer hem osv. Jag vill inte att folk ska kommentera hur jag lagar mat, att jag förbereder allt att jag är noggrann och att jag gör massa matlådor. Jag kommenterar ingen annans sätt att laga mat.

Åhh vet inte riktigt vart allt detta kom ifrån, Men jag kände exakt likadant i början av förra veckan. Måste verkligen fundera på detta och komma fram till något!

Man vet exakt vilka som bråkar, man vet exakt vem som har haft besök, man vet exakt vem som varit otrogen alla vet vem som satte igång brandlarmet alla vet allt. Det är jag trött på.

Jag är en person som behöver vara ifred, en person som inte alltid vill vara under uppsikt utan vill kunna göra saker, lämna mitt hem utan att någon vet om det. Jag vill inte höra andras konversationer, jag vill inte höra andras bråk mitt i natten. Jag vill ha det tyst omkring mig. Gud vad jag låter som en 65 årig tant at the moment! Så visar det sig att jag bara är 21 snart 22. Ojojoj!

Nu har jag tradat klart och undrar varför intenet inte fungerar på min mobil, dvs jag kan inte skicka sms eller ngt... hmm

XoXo
PoK

00.00

Skolan tar kål på mig! Har varit så fruktansvärt intensivt denna veckan så jag har varit alldeles stressad och har inte alls kunnat slappna av! Va klar med plugg igår kl 23.00 kändes ju sådär!

Idag var jag i skolan från 9-17 helt underbart!! Men nu är det bara finjustering och sen är papert klart! Halleluja!!

Ikväll hade tara Mary kay party mycket mysigt och härligt att få vara alldeles sådär fnittrig och tjejig! Så klart bjöd tara på ostbricka också! Så gott!

Johanna joinade också och sover hos mig inatt! Vi har precis haft bb maraton men nu e det dags att sova:)

Jag saknar min fina Bf lite extra mycket idag... Vet inte riktigt varför känner bara att jag har så mycket kärlek som jag vill ge bort! Haha konstig känsla! Men en bra!

Har invigt mitt nya fina ljus som luktar blåbär! Mmm

Xoxo
Pok


Påskat mig

Loving life!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/299755/images/2012/pic_197634936.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/299755/images/2012/pic_197634945.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/299755/images/2012/pic_197635050.jpg" class="image">


Efterlyst

Var e han?


RSS 2.0