Bröllopsinspiration

Känner mig trött och lite sliten efter denna helgen som bestått av jobb.
Hemma själv och har googlat, instagrammat en massa bröllops inspiration. Äntligen har vi börjat planera på allvar och Joakim har börjat ge förslag, ÄNTLIGEN(!) har väntat på att han skulle vilja vara engagerad... Haha! Känner att jag har hyfsad koll på saker och ting, vi är lyckligt lockade som har så många människor omkring oss som kan hjälpa oss med diverse, för det är så mycket att hålla reda på. Men känner mig relativt lugn nu när jag har min checklista. Just nu känner jag mest att jag behöver bolla lite med andra människor än mig själv! Så måste försöka få till en dejt med mamma när hon kommit hem från gran canaria. Sen får jag bolla lite idéer med mina tärnor och toastmadame. Även om det känns som att det är tusen saker som snurrar i hjärnan just nu så ser jag fram emot detta så mycket! Jag menar jag ska ju gifta mig!! 

Imorgon är jag ledig i dagar en. Skönt. Ska bara mysa hemma, träna och laga god mat till oss på kvällen. Sen blir det jobb ons-fre och sedan väntas en ledig helg, som ska spenderas hemma med Joakim. Ska bli mysigt och känns som att vi behöver lite egentid. På söndag har vi varit ett par i 6 år! Var tar tiden vägen egentligen? 


Xoxo
Pok


Torsdag

Trött tjej, har nattpass, 3/4. Men lugnt (pepparpeppar).
Vi kom hem i lördags eftermiddag från Italien, sauze. Vi har haft det så himla bra. Superfint väder med strålande solsken varje dag. Jättebra skidåkning, god mat, dryck. Toppen boende då vi bestämde oss för att bo på hotell i år, det ingick frukost och en massa rätter på kvällen. Vi hade bubbel och bastu att avnjuta kvällstid efter skidåkningen. 
En av dagarna åkte vi till Frankrike, superbra skidåkning och jättefint väder där med. Byn var mysig, kullersten och pubar i nästan varje vrå. 










På lördagkväll var vi bortbjudna till natte och Freddie, fick äntligen se deras lägenhet och få träffa Frans, jättemysigt och gose-katt! Vi fick paela, så himla gott!! Vid tolv tiden gick jag hem, helt förstörd, så förkyld, riktigt mans förkylning. Söndagen låg jag pall hela dagen, måndagen likaså. Men på kvällen var det dags att masa sig till jobb för nattpass 1/4. 


Nu längtar jag väl mest till nästa resa som blivit bokad i dagarna, Lissabon över kristihimmelfärds med familjen och Joakim. Ska bli supermysigt. Få lite värme och sol på kroppen. Härligt!

Xoxo
Pok

RSS 2.0