Merry X-mas

Helgerna som gått har jag varit ledig och de har jag verkligen tagit vara på! Första lediga helgen spenderades fredagen i skummeslöv och julbord med Joakims fina föräldrar. På lördagen fortsatte renoveringen men mamma och Ingemar kom förbi med fikapaus, sedan åkte jag med dem till Höganäs. Hängde ett tag hos pappa först och körde dem till döshult för julbord. Sedan gick jag mot mamma och åt god middag på kvällen. På söndagen åkte jag mot väla och mötte upp Joakim, vi handlade alla julklappar och en massa bra-att-ha på Ikea och rusta. (Observera att det var första gången vi var på Ikea sedan vi flyttat). 

Förra helgen som gick åkte Johanna och jag upp till Göteborg och Andrea, fredagen innehöll tappas och tre trötta tjejer. På lördagen sov vi ut åt en lång frukost, gick och handlade för att sedan börja med julbaket, Rocky roads, snickerskaka/toppar och daim. Mot kvällen gick vi till Liseberg och mös runder och när vi kom hem blev det mer god mat och goda drinkar, en hel del dansande pch sedan somnade vi gott. Söndagen bestod av go frukost och sedan avfärd hem. 

Nu i helgen har jag umgåtts med Joakim hela helgen, när hände det senast? Välbehövligt! 
Vi började fredagen med thai pch godis efter ett träningspass och massa avsnitt Las Vegas. På lördagen blev det frallfrukost och julgodisbak och julskinkan stod i ugnen. Ett träningspass på gymmet och på kvällen åkte vi till ebbarp för julmust med god vänner. Underbart gott julbord, julklappsspelet och underbart sällskap. Var i säng kl 5. Så söndagen hände det inte mycket. Var mest en död fisk!

Idag har jag varit och jobbat, Joakim åkte ut till sina föräldrar i Båstad redan igår för att fixa det sista med renoveringen och för att fira jul där. Jag åker till Höganäs i morgon tillsammans med Johan som kommer med tåget. Sedan jobbar jag hela veckan men ska ändå se till att njuta av julen och min fina familj. Joakim kommer till Höganäs på lördag och Helena kommer på fredag så vi alla är samlade hos mamma. Jag jobbar fram tom söndag sedan har jag fem dagars ledighet tillsammans med Joakim! ❤️❤️ Underbart. 
Då ska det hinnas med städning, tvättning, träning, julshopping, nyårsfirande och slappande. Sen ser jag fram emot ytterligare ett fina år med min fina Joakim och ett år i vårt fina hus. Ytterligare ett år på mitt jobb som hela tiden ger mig nya utmaningar och en fast anställning! Ja helt enkelt en massa positiva saker. 






Våran typ första selfie någonsin och Joakim håller om mig som om jag vore gravid och han ser knappt ut som sig själv... Haha vi ger det ett nytt försök på nyår:) 

Ebbarpsmys hos Ida och cheander. 



Xoxo
Pok

RSS 2.0