BrummmM

matte B nää
eller va?


fi fan, talk to me. please

sommar jag längtar så himla mkt

kroatien&grekland det är fint!

pussssss

jabadabadoooo

klart jag också vill
bara höra dem orden
 

bara tre enkla ord

Fi fan vad man präglas av små saker hela tiden, som samlas och blir till en stor klump i magen, som göra att man bara vill vara ensam bara vara för sig själv, och inte behöva tänka på någon annan. Bara på sig själv. I morgon ska jag ha en alone dag, jag behöver det skarpt!

adjö!/C


glass i stora lass

Jag måste förlänga mitt kort på friskis, annars kommer mitt knä gå åt helvete efter ett halvår hos sjukgymnast!
Just nu äter jag en god glass, piggelin tror jag det var. jummi!
Idag behövde vi inte ha engelska och svenska, varför? jo vi var på mässa, det var fint...lite godis här och där men det var också väldigt långtråkigt. Sen var det även en genomgång inför vårt projektarbete som vi ska ha i trean, dock vet jag i princip redan vad jag ska göra, mämligen om resan till Kina som hela min klass ska ha som projektarbete dvs... Väldigt skönt!

det var prpbebly the hela i think. Helgens bravader berättar vi om i nästa vecka. inte för att det är något som händer, ska nämligen sitta barnvakt och sen på middag och jobba och plugga. och sova också! skönt, sova är trevligt indeed.

pusspuss/Cimage90

Oh my gosh

Onsdag, matteprov. Blev inget prov läraren sköt upp det tills på Fredag, så då hoppas vi på bättre stunder. Just nu sitter jag hemma, gick hem tidigare från skolan, pga sjuka lärare och hemuppgifter. Så det var verkligen skönt!
Måste börja på Geografi arbetet, men jag vet ungefär vad jag ska skriva redan, så det är skönt. Sen fortsätter vi på Tyskan och i kväll blir det lite matte inför Fredag! Jag hade även planer på att jogga idag, men vädret är inte det bästa. tyvärr...jag var verkligen pepp på det. Men fan nu kom jag på att jag glömt mp3 i skolan. Usch jag kan inte springa utan musik, eller så får jag ta mobilen...


pusspuss/C


21.24 Måndag

Nu är klockan 21.24 och jag skulle räkna matte i en timme, hur gick det? Jo jag räknade matte i ungefär 20 min, sen gav jag upp. Det gick inte alls. Seriöst jag vet inte vad jag ska göra, matte B in my as. Det går verkligen inte som det borde göra. Det blir inte bättre att vi har matte prov på Onsdag, och att vi inte har en lektion innan provet. Åh, jag måste klara Matte B. JAG SKA KLARA MATTE B. men hur? huu.. hjälp, typ?!!!

I Lördags var det en fin kväll, eller tills det gick utför för mig. Men Julias och Andreas födelsefest innehöll både gott&ont. Det var fint! :) haha TACK!!


                             

just for a while, you make me smile

mhm
Jag känner mig rätt anonym här i "bloggvärlden"
Men samtidigt känner jag att min blogg är till för mig, mina vänner...
Dock främst för mig själv, att skriva av mig när jag går på många tankar så är det fruktansvärt skönt.
Ibland har jag inte tillgång till att prata av mig, då använder jag mig av andra metodet, som blogg.
När jag var mindre skrev jag faktiskt dagbok, haha ibland kan jag sitta och läsa de alla, fy sjutton så roligt det är. Som man skriver, och vem man var kär i osv. iallafall fruktansvärt kul!

Men på senare tid har jag inte haft så mycket att skriva om, orsaker kan vara att jag var sjuk och att jag var i Berlin, jag har inte riktigt redogjort allt som hände i Berlin, vet egentligen inte om det hände så mycket för min del, som på något sätt påverkar mig idag. (haha) Eller kanske? På lägre stadier, en annan nivå. Som i grund och botten betyder väldigt mycket. Kan det vara en orsak till varför jag inte känner mig nere, och tycker synd om mig själv. Det är väldigt skönt att denna känslan är som bortblåst. Men det är lite underligt att jag inte kan sätta fingret på vad anledningen är. Jag vill vara lycklig, men samtidigt vill jag veta vad jag är lycklig över. Fast ibland ska man kanske skita i det, och bara leva, vad vet jag?

image84



PRrrrr

serri asså det var lite strange.
Sportlov, det skulle bli lite plugg. Men icke sa nicke, hoppas innerligt på att det kommer... Eftersom jag har ett filosofiprov som väntar på mig. Men just nu väntar jag på min lärare som ska mejla till mig, angående när jag ska göra provet. Men tydligen har han tagit semester och har inte tid att mejla tillbaka. Jag orkar inte! (sällan jag skriver/säger den meningen)

Men idag blir det nog ändå en fin dag, i morgon också och på Lördag med. Men Söndag, då kommer all ångest. skolan...skolan...skolan. Usch det kryper i kroppen när jag tänker på alla sega lektioner som man näst intill somnar på. Det eviga sömnmedlet som lärarna för över till en, det eviga som aldrig tar slut. Det känns som att jag kommer plugga hela mitt liv. Direkt efter studenten blir det antagligen högskola, Lund lockar mest just nu. Men egentligen vill jag inte plugga direkt, men sen har man en pappa som gärna vill vara med och säga sitt. Palla? Han klarar inte av att jag växer upp, serri han ser mig som sin lilla flicka (docka). Han kommer aldrig släppa taget om mig. HAHA... överdriver lite kanske, men han är sjukt orolig hela tiden.

Snart ska jag på bio, alvin och gänget med min kära lillebror. det blir najs, jag får en biobiljett på köpet, någon som vill gå på bio inom snar framtid? Jag är öppen för förslag!

pusspuss/C

baby baby why can't we just stay togheter?


baby baby why can't we just stay togheter?
berre berre berre låten ojha!
Det sjöngs dag som natt, natt som dag.
Idag gick jag upp innan åtta för jag har jobbat.
Jag är alltså otroligt trött just nu, men det får jag väl leva med, fast jag vill inte leva med det!
Mitt huvud dunkar rätt mycket nu också!

Men iallafall anledningen till varför jag skriver ett inlägg är att jag tänkte lägga upp några fina bilder från Berlin!

njut.......... annars finns dem på bilddagboken också... Caroliini

                                                      
                            

                       

Berre var fint, om vi räknar bort de otroligt jobbiga lärarna, som bara ville oss ont. Nu ser jag fram imot Lördag, jag är pep! Lov är fint.

jag undrar om du har kunnat ge och kunnat ta. kunnat öppna dig som jag

hemma från berlin. Det var fint
frisk som en örtkärna (nästan)
sportlov :) fest som gäller!
friskis som gäller
kompisar som gäller
plugg som gäller

men det ska bli en fin vecka!

puss :* /C

"pallar inte"

hej hopp snopp gummisnodd.
igår hade jag en förträffande rolig kväll/natt
Egentligen var jag sjuk och skulle vara hemma, men Gana och Emelie fick mig på andra tankar, tackar för det.
Det blev en jätte rolig kväll i ringstorp? Hos Adrians, som hade 20 års fest.
Så det tackar vi så hjärtligt för.

                   


slutsats: jag pallar inte

PRrr (sjuk)

Jag har ont i halsen

jag har ont i huvudet

jag har ont i öronen

jag är varm

jag är kall

jag har ont i hela kroppen

jag har äcklig hår


sjuk är inte min grejj, det suger riktigt mycket... Jag orkar inte, speciellt inte när jag har planer på fredag, och när jag ska till Berlin på Söndag morgon (klockan fyra på morgonen, närmare bestämt)

I natt vill jag sova, jag vill inte ha konstiga drömmar, det är inte najs så att säga.

Jag kollar på antikrundan, fråga mig inte varför, men ibland är det roligt. hahahaha (jag skäms över mig själv)



ska fortsätta knarka halstabletter och ibumentin ibu metin ibu metin ibu metin etc.

youre hot!


pusspuss/C


PRrrrr

image70

Egentligen har jag ingen mening met detta
Men egentligen var det något annat jag var ute efter
jag undrar


om ungefär en timme ska jag tillbaka till simhallen för lite work
och lite snygg kille sight seeing. Vi är fyra tjejer på honom. en gång i månaden blir det.
he's hot

RSS 2.0