Hjälp

Kan någon vänlig skäl berätta hur man Mobilbloggar med bilder. Onödigt att behöva lägga in bilder På datorn först och skriva inlägg där sen. Mycket snabbare och lättare om jag bara visste hur man gör. Är jag lite efter nu? Hmm hade varit kul att kunna dokumentera vad man gör och gå tillbaka och se, ja givetvis som en dagbok :) Xoxo Pok

hard working woman!

Har jobbar 7-16 idag, men är fortfarande uppe i varv. Skönt på ett sett så jag inte somnar nu... Men känns som jag måste göra saker hela tiden... haha Måste lugna ner mig.

När jag kom hem har jag handlat åt mamma och satt igång en masking tvätt som snart ska hängas upp. Kan inte komma ur jobbrutinerna... Opps har betalt räkning också, såna roliga saker. Imorgon jobbar jag till tre, sen ska jag åka till joakim! längesen jag var hos honom!

Sen är jag ledig två dagar och då blir det förhoppningsvis lite stranden, tennis och mys! Det förtjänar jag för sen har jag ett helvetes schema framför mig.
fre 14-22
lör-7-16
sön7-16
mån7-15
tis ledig
ons7-12 & 16-20
tors 14-22
fre7-15
lör, sön göteborg!! Så jag har ju iallafall lite att se fram emot.

XoXo
PoK


vet att ni saknat mig, moi

hejhopp!!

Nu har jag jobbat väldigt mycket, räknade 14 dagar och två av dem var jag ledig. woho! Nu har jag iallafall varit ledig i helgen också, så skönt! Dock blev det ingen vila här inte. På Fredagen var jag hos mormor med mamsen och hjälpte henne med diverse. På kvällen hade jag mys med Julia och Johanna, lite snick snack osv. På Lördagen vaknade jag relativt sent, halv elva och packade och stressade iväg till Båstad!! Så nu har jag gjort Båstad två gånger denna sommaren, och förhoppningsvis sista denna sommaren. Har blivit pepes båda dagarna och jag har haft kul!!! Dock alldeles för mycket folk igår, lördag! Men robin vann idag iallafall!! :)

Nu kollar jag resor och har hittat en stark favorit, får se vad joakim tycker... har bombat honom med meddelande på facebook nu!! haha opps


nöjd tjej på pepes med goood jordgubbs drink!! mmM

XoXo
PoK

Jag är bitter

Nu är jag bara lite bitter. För solen kämpar jag är ledig i helgen och ikväll ska jag mysa med fina flickor och i Morgon blir det party i Båstad. Fint som snus:) Xoxo Pok

Irriterad tjej

Varför är det så svårt att förstå mig men inte alla andra??? Ikväll blir det att fira Emmy och sen tidigt hemvävd då det vankas delad tur på jobb i morgon, 7-11 och 16-22!! Ses på jobb då

solen skiner alltid i Höganäs

Dagen har bestått av Jobb 7-15 efter det blev det beachen med Ganne, den coole! Sedan slöt jag upp med mami och promenerade hem åt gotte och sen promenerade jag hem till pappa. Johanna kom en snabbis då det var dötid på jobbet.

Bildbomb från min nya bebizzzz iphonen, mobbenalle, kalla de vad ni vill.












(för varmt för att vända bilden, vänd ditt huvud din late fan)


















Jobb i morgon 7-13 sen tar jag mitt pick och pack och drar till Båstad med älskling!!!

XoXo
PoK


ledighet

Vilken kanon helg det blev istället!

I Fredags började jag dagen kvart över sex och var på jobb sju i vanlig ordning. Jobbade till halv två, då det utbröt lite kaos på slutet och jag fick hjälpa en kollega och sen göra mitt eget. Sånt som händer. När jag kom hem var jag helt färdig och sov i två timmar. Sen cyklade jag till mamma gjorde ve mig osv och tog buss och tåg mot malmö och träffade saknade amanda och hanna! Vi gick och åt på något ställe och sen satte vi oss på Friday och tog några drinkar. Så himla kul att träffa dem igen (läste jöken ihop, i höstas)

I går, Lördag vaknade jag med en jobbig huvudvärk, fick order om att ta en pilla, då det inte hjälpt att sova bort den. Och den försvann. Joakim kom, vi drack drinkar och sen tog vi bussen mot Jonstorp och 08:orna för grill och jordgubbar och lite vin. Senare mot kvällen gick vi ner till öltältet på marknaden och bara mös på. Jättemysigt var det!

Idag Söndag vaknade vi med tio, jag mådde illa i vanlig ordning. HAHA, men kom fram till att det nog var för jag var hungrig. Jag sprang över gatan och köpte mjök, kokade ägg och joakim stekte ägg och hade en riktigt brakfrukost. MmM, en åkte vi till outleten, både sport och lager 157, joakim shoppade loss och jag fick till och med en tröja, fin kille :)

Sen körde han hem då en tvättid och tennis väntade honom och jag tvingade med oskar till stranden och stekte till strax innan fyra, då cyklade vi till tivolit och oskar åkte några vändor i karusellerna, sen delade vi på en sockervadd. haha kladddigt!!

Nu är jag hos pappa, ligger i pappa och ewas säng med fläkten igång, enda stället man inte blir varm i. riktigt klibbigt ute! Snart ska jag stänga ner och sova för det vankas jobb i morgon, 7-13 och sen är det jobb hela veckan förutom på Torsdag. Men på Onsdag slutar jag tidigt och på Fredag börjar jag sent, så Joakim och jag ska bege oss till Båstad och bara mysa i hans farmor och farfars hus!! mMm, miniweekend!!

XoXo
PoK

RSS 2.0