jobbjobbjobb........

Jobbar hela tiden känns det som!
Är äntligen ledig nästa helg, har inte varit ledig sen Båstad helgen ju!
Hitte på att man skulle vara ledig varannan helg! Men men, pengar och ob så ska väl inte klaga.
Har jobbat idag 7-13 och har nästan precis kommit hem, 2 night blir det ausgang med johanna och sedan möta upp folk ni stan! Det blir NOG bra! Frågan är bara vart vi ska. får vi väl la se!
Nu är jag så mätt så jag måste gå härifrån!
xoxo
pok

&sol

Nu har min bf äntligen kommit hem!

Jag jobbar rumpan av mig, näää... inte riktigt. Men trött blir jag av att gå upp sex på morgonen!
Ska städa lite på mitt rum sen handla och sen bege mig till joakim, ikväll är det jag som är kock! får väl la se hur det går, men gör väl ngt på kyckling! Brukar bli bra.

I lördags besökte vi Båstad och det var fina fisken, perfekt fylla och Johanna och jag fick nya kompisar! Sedan är det ju inte helt fel med taxi från Båstad till hbg för 200 riksdaler allt som allt. Så vi var väl helt okej nöjda sts!

Nu ska jag drassa!!!

xoxo
pok
(har tappat bloggintresset?)


sällskapssjuk?!

vad jag inte har haft tid till att sitta på datorn denna veckan. Har inte velat iheller! Har varit så underbart väder, som jag tyvärr varit tvungen att kombinera med jobb. suck! Men har minnsan fått vara på stranden och badat alla dagar utom igår. Har fått mig en liten lite lårkaka, men det funkar. Man får ju göra det bästa av situationen. Är just nu väldigt trött! Har varit uppe sen halv sju och somnar närsom. Men måste bada/duscha först.

Saknar min bf otroligt mycket nu! hur tänkte han när han boka resa till grekland utan mig?!:O dum kille!!!!

Måste verklige drassa från datorn, tänkte mig bara en update, och ska snart få tummen ur röven för lite bilder på facebook! (Y) see yhaaa

xoxo
pok


gla för det lilla

Är i lägenheten och känner att denna veckan har gått i ett! Har farit runder, till la, perstorp, la igen, ven, perstorp igen till mamma till lägenheten och jonstorp. Så jag pallade tyvärr inte drassa till stan idag med mina sthlm;are! Vi får helt enkelt firra det en annan dag.

Skulle ju börjat jobba idag också, men som sagt jävla klabb, så blev inget med det idag. Blir i morgon istället. Men det var inte mitt fel iallafall. Men synd att missa en jobbdag! pengar är pengar sts.

Var som sagt på ven igår med JG, Andrea, Gana och Johanna. Var supermysigt precis som förra året. Perfekt väder, cyklande, bada och sola och bara allmänt trevligt. Började regna när vi gick på båten hem, så det gjorde absolut ingenting. När jag kommit hem åt jag och sedan for jag till perstorp för tennis, dubbel. Joakim och jag mot Freddie och natte. Vi vann! Fast jag är sämst på servar.haha FAN vad jag suger på det. Måste träna på det! Var sämst, lätt på servar! Åhhh hoho

Men i morgon blir det lerhamn med hela tjocka släkten?! MYSIGT!! Sen klockan 16-22 är det jobb som gället! Blir nog bra!!

ska nog sova lite nu, känner mig sjukt seg efter att ha borrat och haft mig idag. fråga mig inte!!

xoxo
pok

one more time

Jag har varit på straaaaanden mange dagar!
Jag har varit på dop, bröllop, 20 års fest på en enda dag! skillat

Idag blir det chill, sen lite måsten och sedan fika med tjejerna på krapperup! Kanske ett bad i lerhamn lite solning!? (Y)

2night drassar jag till min boyfriend, sen får vi väl se vad som sker, lite tennis kanske. Kolla på Farsan! JAPP ett måste. Båstad i morgon?! hmmmmmm let's find out.

På Torsdag, party?
Torsdag sthlm kommer
Fredag, jag påbörjar mitt sommarschema!!!!!1 Grrrreaaaaat
Söndag min boyfriend åker till rhodos. KUL!
gotta go

xoxo
pok

RSS 2.0