Tisdaag

Tisdag, halv tio. Har passerats en helg, en väldigt trevlig sådan.
Fre, släktmiddag @ pappa, för johan som fyllt 23! Lördag likaså men @ mamma fast på dagen. På kvällen tog jag bussen till Johanna, delade en flaska vin lite öl och sen in till stan och mötte upp Andrea och Linnea. Vi satte oss på docken, bartömning, jappjapp! Några, redbull vodka, lite shotts lite sex on the beach, sen iväg på fest och hade för jävla roligt med mina brudar!

Hemgång med halv tre bussen och ett skrapsår rikare på ryggen. YES! lyckad chillkväll som blev galet. haha älskart...
På Söndagen var planen IKEA med Johanna, gick inte. rörde mig inte mycket den dagen, pendlade mellan soffan, sängen och toan. OPPS blir luuuugnt med spriten innan GBG!! På kvällen kom Johanna och Gana på lite ostbricka, vin till det var ingen hit. haha undra varför. Sen åkte jag till en sovandes jbooii, och jag kunde inte somna och det var skola dagen efter. GREAT! haha


Har nu haft en underbart värk i magen två dagar i rad, just love it. Tar inte alls på krafterna!
Men har simmat ikväll med Johanna! Känner träningsvärken smyga sig fram i armarna!! hehe

Nuu ska jag drassa från datorn, läsa lite om skulderbrev och sen bingen för skola i morgon!!

seee yhaaa... xoxo
pok


Måndag

Såg en bra film i går, med svettiga grabbar. Patrioten?! tror den hette så. Sååå bra!!!! De flersta har nog redan sett den, jag är lite sen. Tittar inte så mkt film egentligen, förutom när jag är med min bf. Såg New york I love you förra veckan! Den var mysig. Se den med!!

En väldigt regnig måndag idag med andra ord. Lite Lund med lite föreläsning med mina väninnor Hanna och Amanda. Sedan hem och jag har hittat en ny busshållsplats att åka från. Underbart. Slipper stressa som en kossa och hinner numera med snabbtåget. LOVELY!
Hade sälle med Ewa på bussen, lite pendelsällskap. Åkte hem och åt lite, cyklade sen till pappa och efter ett tag körde vi till hif. Lite kvalletid med Pappa och Simon. Underbara HIF visar vilka som bestämmer och vinner. NICE! och tattar MFF förlorade. GÖTT gillar läget (Y)

Fryser som en gnu om fötterna och tänkte bädda ner mig för imorgon, kommer det en ny dag, som ska spenderas i Lund! Blir nog brabrabra:)

xoxo
pok

Holahola

Det bara blåser och blåser. Blir så trött på detta jävla svenne höstvädret... Peppar solsemester, jappjapp om det någonsin kommer bli av är en annan femma. Men litet hopp får man ju ha. Jahaja lördag, klockan är tio över tolv. Jag hade tänkt boka tid till färgning av ögonbryn och förtidsrösta. Så har man det gjort. Vet precis hur kag ska rösta, så himla nöjd:) blivit lite ändring från vad jag hade först tänkt. Men känner mig säker nu iallafall. Ikväll ska jag köra pappa och Ewa på kräftskiva, sen är det helkväll med Johanna. Måste även plugga, känner inte någon ork till det egentligen. Men måste verkligen!! Ska drassa nu xoxo pok Istället för att du Slutar förstöra och mind your own buisness. Blir så trött på ditt ältande och förstörande. Ge upp, något du skulle gjort för x antal månader sen

-15 september Johan och Lillans födelsedag!!

Min Onsdag!!!!!!!!

La Roux – Bulletproof - Tiborg Remix så jävla bra låt att börja med!!!!! Tänker bara på London och AF affären. jappjapp fint

Vaknade tidigt då bf skulle snooza 1000000000000 gånger. Lackar varje gång. Tillslut drog han, sov vidare.


Drömde att jag haft fest hos pappa, massa stekare, extrema stekare som var gäster. Skitbra fest förövrigt. Men tillslut skulle alla hem, deras föräldrar kom och hämtade dem. Mitt i röran är Johan, dagen till äran födelsegris också där. Då tittar jag upp mot väggen i vardagsrummet där tv:n brukar hänga... ser konstigt ut. Tittar mot fönstret, där det nu hänger ett skynke och bakom ligger det en 15 tums tv, men den stora är borta!! Får panik, kastar mig ut och springer ut på sidan av huset, ser fyra småkillar i 12-13 års åldern springa med tv:n. Ryter åt dem att släppa den, och det gör dem. Springer vidare sen. Jag tar tv:n och går in med den. Sen vaknar jag och är genomblöt! gott med svett.

Kom hem vid ett, tror jag! nää strax innan eller vette fan när. Sen blev det picknik med Johanna och Ella, fast jag hade precis ätit. Men ändå! haha Mysigt, regnade lite men va fan vi klagade inte. Sen him, äta lite och sen gick jag till pappa och tittade på dåliga HIF, åhh jobbiga tattare. Blir så lack, hif bara gav upp. lackar



Jag som är så gla för öl, mina vänninor, speciellt Andrea vet om detta. Hade inte det linnet varit mycket snyggare på mig?!?!?!?!?


xoxo
pok

lovely sunday!

Underbar Söndag, endast lite bakis som bestått av huvudvärk som försvann efter max en timma. Skönt!
Målat förrådet på baksidan, rensat undan onödiga saker från mitt rum, mer ska bort!! Tagit ner alla vykort och bilder från min ena vägg. Ser väldigt tomt och opersonligt ut nu, så måste printa ut några fina bilder eller hitta på något där!

Igår var det en trevlig middag i LA hos Linnea, Andrea var ju hemma från Götet, så Johanna och jag pallade oss dit. Vi lagade mat tillsammans, gjorde oss snygga och hade en väldigt trevlig förfest. Sen blev det stan och hemgång vid halvtre.

Ska snart bada lite men först ladda klart lite bilder på face! Imorgon och på Tis skola, sen fri hela veckan. Så skönt!
Ska dejta min boyfriend, Linnea och lite plugg också, det som står på schemat än så länge!!

see yha

xoxo

vet att ni vill ha en bild också!

blev en oklar bild, brist på fantasi!!!!!

to much of everything

Tjatjafanhej!!

1 vecka och 1 dag sen för att vara exakta. Jag har bestämt mig för att jag bara ska skriva roliga, glada saker. Har fått lite complain om att det är mkt neggi, sjuki osv. Så nu är det slut på det!!

Dagarna ser ut som så, att antingen går jag upp jättetidigt för två timmars föreläsning i Lund, eller så går jag upp alldeles lagom, runt nio för två timmars föreläsning i Lund. Sen hängs det med vänninor och boyfriend. Ungefär så det går till och mellan detta blir det lite plugg också, men inget neggi!
Har fått några nya vänninor i Lund också, snälla tjejer. Har en tendens att alltid hooka upp med 91:or... haha Men jag gillar er skarpt!!!!!!! all kärlek till er hehe.

Nä om två min (enligt min dator) börjar idol, vilket jag missade igår då jag kollade fotboll med x antal svettiga grabbar. Efter det ska jag fixa inför i morgon då en annan ska upp innan soluppgången! sk:ade bara... men nästan!!!!!!! hihihi, så underbart att ta vara på dagen vänninor. pussi på er!!!



xoxo
pok



London calling

RSS 2.0