I need a vacation!

Trött,trött och mest hängig. Känner mig inte helt 100 och fy bubblan vad det tar på mitt humör. Ont i kroppen, nacken, halsen och blivit förkyld igen. Har inte tid med detta! Ska vara frisk, pigg, glad och träna! Tji fick jag.

Jag längtar tills september och min pch mammas semester! Vill åka till värmen nu, bara va, sola, bada pch göra ingenting. Herregud vad härligt det ska bli!

Vi jobbar på i huset så gott det går. Vårt sovrum är du färdig, målat om väggar och tak, nya lister, panel och nytt golv :) Vi är riktigt nöjda. Bara småliret kvar! 

Vårt nästa projekt är gästrummet, där ska de också målas vitt, en gästsäng och inredas. Ska göra det så fint! 

Min finaste Andrea har varit på en snbbvisit hos mig också för typ en vecka sen, riktgt mysigt hade vi:) nu har hon tyvärr åkt tillbaka till Göteborg för sista terminen på juristlinjen! Så sjukt grym! Heja dig!

Avslutar detta inlägg med lite bilder från veckorna som varit:) 






Det blev visst mest inredning! Haha kommer nog bli så framöver, inredning och åter inredning 👍👍👆

Xoxo
Pok

Update

Åh vilken jobbhelg det har varit! Är helt slut i kropp & knopp, ska på det i morgon igen, men sen är jag tack och lov ledig på Tisdag då även Joakim är ledig så planen är en heldag tillsammans:) 

Veckorna som varit har varit intensiva med massa skoj, jobb & måsten. 
Spenderade fina dagar på stranden, tropical beach med Johanna, då vi badade minst 5 gånger. Sedan spenderades en efm efter jobb på klitterhus som avslutades med pizza innan hemfärd. Vi har varit ett gott gäng på V75 i Malmö på Jägersro, jätteroligt! Hade en underbar kväll med jättefint väder:) 
Vi har packat, städat & flyttat. Sedan har vi packat upp, målat, lagt golv och städat, Haft våra föräldrar på besök, grillkvällar och igår var det både grill & kräft-kväll. Härligt! 

Vi älskar vårt hus, trivs som fisken i vattnet, kommer aldrig vilja flytta till lgh igen! 

Återkommer med bilder när vårt sovrum är färdigrenoverat :) 

Påväg mot Jägersro 
V75 på Jägersro 


Nytända med mitt underbart lyxiga kök i bakgrunden, älskar det. 


Fick en skänker av pappa i trä som jag målade om, vilket jävla slit! Men bra blev det:) 



Xoxo
Pok

RSS 2.0