Hollywoodfruar och fotboll

Dagen har gått snabbt och mycket har hunnits med! Först praktik och idag var det väglednigssamtal då man går igenom en massa punkter som skall uppfyllas och som kanske inte har uppfyllts men som man då får info om att man behöver tänka på ngt specifikt till slutbedömningen som är om typ en månad! Men det gick så bra och alla var redan uppfyllda! Så lite finlir tills nästa gång så känns ett vg inte så långt borta! Känns skönt att få lite bevis på att man inte är helt ute och cyklar:) 

När jag kom hem somnade jag i soffan och sov nästan i två timmar! Haha ojdå! Därför jag fortfarande e vaken, i vanliga fall hade jag nästan sovit nu! Haha

Har spenderat kvällen med hollywoddfruar, plugg inför seminariet i morgon och lite fotboll mellan varven. 

Ska se klart matchen sen e det läggdags! 
Mannen har åkt till Gbg för jobb och kommer hem på fredag och då åker jag till Höganäs för att passa pappas hus o skorpan! Så vi ses på söndag. 

Sådan här bild från man från Joakim, inte alls avundsjuk när jag åt min fattigmansmat i form av ärtsoppa dagen till ära! Inte alls bitter!

Köpte lite nya träningskläder i söndags på väla, jacka,byxor och funktionströja för under 500-lappen! Sjukt nöjd! 



Och en selfie ala Britt ekland style på mig själv såhär till kvällskvisten! 😉


Nu e det nattinatti! 
Xoxo
Pok

Efterlängtad fredag

Åh jag har längtat efter denna fredag. Är ju lite krasslig så denna helg kunde inte komma mer lägligt:)

Idag har jag varit i kstad en snabbis för etikhandledning som det så fint heter. Sen blev det handling och körde sen hem. Hemma var Joakim och Jim, fredagsfikat dagen till ära! 

Vid två, tre tiden körde Joakim och jag ut för att plocka svamp på vårt ställe:) har varit där tre år i rad nu på hösten, hittade en massa trattisar som nu ligger på torkning. 

Ikväll ska älskling bjuda på höstgrönsaker med massa godsaker i! Mums! Och såklart är det fotboll som bjuds på ikväll. 

Imorgon ska jag försöka på mig lite plugg så det är gjort för nästa veckas seminarium och väglednigssamtal. 

Fick sms förut om att jag ska få två veckors kostnadsfritt buss/tågkort! Så nöjd!! Hehe älskar när det är gratis! 






Xoxo
Pok



Läggdags


Ligger i sängen för att sova, försöker komma på något roligt att skriva. Men det blir inte bra, utan bara jättetråkigt! Jag är sämst på att återberätta roliga saker, det blir aldrig så bra som det var när det hände! Glömmer bort alla de saftiga detaljerna o blandar ihop dem så berättelsen oftast blir helt osammanhängande och rörig! 

Känner mig lite ynklig idag, har haft ont i ryggen upp mot nacken, vilket oftast tyder på en sak, influensan! Vill inte! Så när jag kom hem från praktiken har jag endast kurerat mig och det är vad jag ska göra i helgen med! Först en praktiken i morgon med och en kort dag i skolan på fre och sen blir det rehab! Förhoppningsvis ska det bli en liten tur till skogen för att se om vi hittar lite svamp, vår e nästan slut nu :( och kanske en tur till väla. 

Så helgen blir lugn och sansad, skönt! Inte en massa farande, partande och lugnt med ansträngningar. 

Nu är det iallafall dags och sova! Annars kommer jag aldrig upp i morgonbitti morgontrött som jag är! Är varken morgonmänniska eller kvällsmänniskor, mest trött! 

Håret fick åka av förra veckan, det är såå kort nu! Men det växer ut igen och det är såå mycket fräschare nu! 


Natti
Xoxo
Pok


Underbara oktober

Hej! Jag vet inte riktigt om detta fungerar då ett inlägg jag skrev i förra veckan inte verkar publicerats! Men what the heck! Here we go again!

Jag är på min näst sista praktik nu! I ptorp precis bredvid där jag bor! Det e så skönt att slippa pendla! Börjar få ångest över att snart söka jobb! Var när hur? Läskigt! 

Har precis varit ute på min livs bästa löparrunda! Sjukt! Hade så mycket energi så jag hade kunnat springa ngr km till! Tror att mitt nya upplägg har börjat löna sig! Tränat Max 3 gånger i v, för att jag verkligen ska vara utvilad när jag ska träna. Så ska ha vilat minst en dag innan jag kör igång igen. Sen kör jag slingan med alla backar iallafall en gång av dessa tre för att få lite muskler i mina klena vader. Det blir bättre och bättre för varje gång. 

Imorgon är jag ledig! Då ska jag klippa min sledna man! Fy alltså vet inte riktigt senast jag hade så här risigt hår! Det är hemskt! Sedan blir det nog en pw om vädret tillåts, städfix och matlådefix! Mannen min är borta hela veckan för jobb(fint med traktamente) och kommer hem på fredag eftermiddag och då e jag på praktik. 


Xoxo
Pok


RSS 2.0