In progress!

Äntligen börjar det gå på rätt håll efter ngr sega löparrundor!

Idag blev det personligt rekord och jag kommer sova gott inatt 😊

Idag har jag gjort ngt som jag varit väldigt nervös för men försökt att hålla det för mig själv för att jag inte orkat prata om det och inte vill ha en massa medlidande. Jag gjorde ett cellprov i somras och de fann cellförändringar, dock är detta väldigt vanligt och brukar inte vara ngt som behöver vara ngt att va orolig över. Men hallå, klart man känner en oro ändå, speciellt när jag vet att mamma fått göra ett ingrepp pga detta. Men som sagt undersökning två idag och resultatet var att det såg nästintill normalt ut, så ännu ett prov togs. Och då är min fråga vad är nästintill normalt liksom?! Är det ngt att oroa sig över eller inte? Klart jag oroar mig! Jag har inte tid med detta! Jag hoppas hoppas att det kommer gå bra iallafall men vara positiv hela tiden det kan jag inte vara, jag gör mitt bästa för att hålla humöret uppe och ibland glömmer jag till och med bort det. Men är man lite nere så är det tyvärr lätt att tankarna trillar iväg.

Nu ska jag iallafall inte gräva ner mig i detta idag, utan det blir en annan dag!

Xoxo
Pok


Sista terminen!!

Hej på er! Som rubriken talar har jag precis (igår) påbörjat min sista (förhoppningsvis) termin som ssk-student! Hur sjuk är inte det? Hur snabbt har inte tiden gått? Det finns så mycket känslor inom mig just nu! Längtar, rädsla, nyfiken, spänd, nervös and on and on we go!

Tänk er, jag 23 år gammal leg sjuksköterska, lön varje månad, ett jobb att gå till varje dag, träffa alla underbara människor och verkligen känna sig behövd och uppskattad! Vilken känsla!

Åh nu är det tillräckligt med känslor för idag! Kvällen bjuder på en löprunda och sedan ska det lagas mat till mig och mannen som har bytt karriär, från fotbollsproffs till golfproffs! Hoppas att det bjuder på många fina resor och kanske ett strandhus i Spanien pch sen kan Simon aka min lillebror aka fotbollsproffs om ngr år ge oss ett strandhus någon annanstans i Medelhavet! Ja möjligheterna är oändlig!

Ska drassa nu innan min energi försvinner!

Men först tänkte jag bara skriva hur coolt det är när jag tänker på vart alla i jg är i sina liv idag! Gana färdig ssk och jobb på hia i hbg! Grym tjej! Andrea går på sin sjunde termin i Gbg på juristlinjen och äntligen (!) fått första handskontrakt på en lgh med sin sambo! Och sist men inte minst Johanna som är färdig mäklare och precis börjat jobba som det! Blott 22 år gamla!

Xoxo
Pok


RSS 2.0