varför alltid jag?

Okej, bara att ta nya tag och se detta som något bra.
Vet inte om det är något bra egentligen.
Orkar inte.
Det var inte kul
Men kanske en push för mig, och för att inse
Inte leva kvar på gammalt
Det är inte okej
Men va fan!

I want you to notice I want you to care


/ Caroline

TGR LOU

snart är jag klar med samhällen, och det flyter på så jävla bra!
Varför kunde det inte gjort det förut. varför är det så att jag skriver halva mitt vetenskapliga arbete den sista veckan, när vi har haft typ tre månader på oss?? haha orkar inte med mig själv?
Jag och felicia är helt sjukt bra simfröknar, typ alla våra barn kan simma, och de går bara i sköldpaddan alltså ska de inte kunna simma! Vi är så nöjda med dem, och de är sååååååååå söta. Åhhhhhhh Max är gulligast och kallar mig för Caloline, och han kunde simma själv i lilla bassängen hela vägen, från ena sidan till den andra... han går i en grupp för att få vattenvana och är typ 4 år. ÅHHHHHH vill att han ska vara mitt barn. Så gulligt ska mitt barn vara kan jag lova!!!

I morgon är det TGR lou, åhhhh det blir så fint. Ganne Empe Julle och jag. Så JÄVLA FINT!!!!!
de måste spela a precious kiss, annars går jag under. Det var jätte längesen jag var på koncert så det ska bli mysigt. Imorgon ska de bli Malmööö med religionen och klassen, jippi. inte kul, inte okej!! åhhhhhh
Men har ju kvällen att se fram emot. Min helg blir mega chill. Måste passa siggeluring på fredag, så det blir tacos idol mamma mia, och godis och chips.. om jag själv får välja. På Lördag ska vi sova läääänge, utan att pappa eller ewa ska väcka oss, för de är i Malmöö på Joe labero och kommer hem till lunch, så jävlaaa fint. Och jag har inte alls mycket plugg så jag ska tvinga ut pappsen på lite körning. så kul att köra med hans bil.. mkt fint mkt fin. MÅSTE boka nya körlektioner. var ett tag sen nu.. hehehe om jag ska ha det här körkortet måste jag lägga ner ett kol och och fokusera mig.. har inte lusten!!!!

pusspusspusspussssss/ catwoman?

Vi välkomnar min nya frisyr med glädje

Jag har då ingått i en ny frisyr...
Det åkte av typ tre cm, sjukt mkt :(
och det blev en raklugg, som jag är sjukt nöjd över:)
Har bara fått fina kommentarer om att jag passar i det, så vi får hoppas på att de talar sanning och inte ljuger för mig.
Jag är mitt uppe i min samhällsvetenskapliga uppsats, som ska innefatta ca 10 sidor fakta, och sedan en analys/slutsats på vad jag kommit fram till på två sidor. Sen ska det vara bakgrund, frågeställningar, metod, syfte, innehållsförteckning, källförteckning etc etc etc. Skona mig. Jag är så trött på skolan. Jag märker verkligen att jag inte fått något lov. Det tar på mig!
Jag vill åka bort över jullovet. En sista minuten till solen hade fått mig på bra humör kan jag lova. Men mitt kapital just nu och de kommande veckorna ser det ljust ut ska ni veta!

Nu måste jag återgå till min underbart roliga samhällsvetenskapliga uppsats!!!!!!

pusseli mina sköna hönor... ps idag har vi studentmössprovning, det närmar sig. TACK GODE GUD FÖR DET?

what goes around comes back around

Det är inte lätt att glömma någon som man känner mycket för eller någon som man har varit väldigt nära vän med. Det är tortyr att sedan tänka på denna personen och gå igenom allt hela tiden. Ifall man ångrar sig något man gjorde eller inte gjorde. Det händer alla, men det är så jävla jobbig process. Det är inte rättvist. Varför ska man ibland bli så jävla deppig på grund av andra människor, som inte ens vet om det. Äsch, ett litet dilemma som fick mig att fundera lite extra!


Men iallafall det är lördag och jag är så jävla trött. USCH... helgen är ju fan snart över, och vad har jag gjort. Känns som jag chillat bort hela lördagen. FAN!! behöver helger va. big time!!!


Men Torsdag Tigerlou, och det ska bli fint. Så vi hörs pysen tjafanhej!!!!!!


det är alltid om dig

Det var en helt ok helg. Men det blev ingen utgång som planerat. Det var för många som blev packade och inte kunne hantera sig själv. Av 12 tjejer var det 3 som åkte in till stan... (HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA) orkar inte det riktigt. Jag fick ju offra mig och åka hem med en full tjej... jaja det var kul så länge det varade. Se vad som händer nästa helg?

Lördagen var desto mer chill, vaknade upp med mitt fyllo chillade satan i gatan hon mådde lite dåligt och vi chillade ännu mer satan i gatan. Uppdaterade mig lite med om vad som skett igår, osv. Sen blev det lite promenad med musik i öronen, lite läsning av min jätte dåliga bok "blindheten" och sedan blev det hemma kväll med pappsen och compani som ville se bilder från Kina etc. Men det var väl trevligt, men jag är trött på att prata om Kina! skona mig snälla ngn!!!!??

Söndag var upp i ottan... åhhhh klockan åtta... orkar inte det. vaknade  till någon jätte dålig låt som jag har som väckarsignal för att jag ska gå upp.. hah rätt bra tips egentligen. smarta jag!
Tävling i simhallen, och jag fick cykla i värsta motvinden dit ever. Sjukt jävla fucking irriterande jobbigt. Började gråta. Tävlingen avklarades rätt snabbt och hem till kära pappsen, gav honom present och vi käkade äppelkaka kollade hif-gbg på tv. hif vann! fint som fan.. :)
Nu är det plugg för hela slanten. men lite msn också! jag är rätt nöjd, men måste skriva lite mer på rellen och sen skriva klart journalistik! men det blir fint! och det blir en fin vecka framför mig, med massa plugg förhoppningsvis en klipptid, förhoppningsvis ett sjukhusbesök och förhoppningsvis en massa gossipgirl och kvalitetstid med mina brudar! <3 Det är inte fel!



// Caroline

Tjafanhej!!

18 dagar i ett främmande land där man hela tiden måste vara trevlig och aldrig kan få ha en dålig dag. Det tar på krafterna. Nu är det Onsdagkväll och jag är fortfarande jetlagd, sen jag kom hem i lördags natt. Jag har somnat innan nio varje kväll utom igår då jag istället somnade framför tv:n och desperata hemmafruar! som för övrigt har blivit väldigt konstig... Jag har vaknat halv sju i Måndags och Tisdags morse när jag egentligen ska gå upp klockan halv åtta, och idag vaknade jag klockan sju när jag inte ska gå upp förrens nio... vad är det för fel?

Idag slutade jag fyra, det var rätt chill skoldag ändå. Hade rättskunskapsprov, det var helt cp... muntligt prov i grupp och fick ha anteckningar till frågorna med. haha cp.. men fint som fan! hoppas på ett fint betyg där ja! Sen åkte jag hem på min fina cykel som jag saknat så mycket, och lyssnade på fin musik i min fake I-pod från Kinaland. (nöjd jag är)
Jag satte mig dirr framför datorn och kollade två avsnitt av gossip girl, åhhh det är så bra. Mitt bästa köp i Kinaland, säsong ett för 60 RNB cirkus 65 SKR... då är man nöjd som bara den!!!!!

Klockan sex skulle jag jobba i simhallen med mina fina simbarn, och de är så snälla och duktiga ska ni veta. De hade ju saknat mig såå mycket, och när jag kom in så ropade alla på mig, och Max sa Caloline. haha såå gullig, och alla skulle visa att de kunde simma. Nöjd jag är att jag lärt dem simma. Det är inte alla som kan det inte!

När jag kom hem strax innan åtta så åt jag massa svensk mat, mmm goott. Sen kollade jag på bonde söker fru/man med mamma och Inge, det var jätte roligt när bögens, kommer inte ihåg hans namn män kom. haha mamma och inge tyckte det var så roligt för de var så fjolliga. Så jag bara har ni något emot bögar eller, de bara nää... jag bara hade ni kunnat vara där med fem bögar, inge bara nää... det hade jag aldrig klarat. hahahaha

Inge och jag mobbade även mamma för hur hon pratar när vi är hos morfar och ulla, mmm jaaa... så kan de va... ja det kan de... så skulle jag sms:a det till vår telefon men det funkade inte.. så gjorde inge det istället men han sms:ade håll tyst... jaja

Nu blev det ett rätt tråkigt och dagsinlägg. Men kände att det inte varit ett sådant på väldigt länge, och jag har inte skrivit på tre veckor, och ändå har jag trogna läsare :O

pussssssssssssssssssssssssss


Jag älskar sverige!!!

Borta bra men hemma bäst. Speciellt när vi varit borta i 18 dagar och har varit med om så jävla mycket. Resan är obeskrivlig och har jag varken ork eller tid att skriva vad som hände, efter att jag kom hem tolv i natt och inte sovit på 24 timmar. men en reseblogg har ju lärarna fixat, lite krydd är det. men rätt kul att läsa... http://kullasreseblogg.wordpress.com/ den har haft över 7000 läsare när vi varit borta!!



//// Caroline


RSS 2.0