gillar läget

Jag har verkligen världens bästa kompisar!
Helt sjukt vilket bra gäng vi är, jag är så glad att alla passar ihop!
Orkar inte riktigt att det tog tre år att skapa detta gänget. Men fan vad jag bra vi är!
Järngänget är inte att leka med. Gillar oss så mycket!

Har gillat denna helgen riktigt mycket, har varit fest, mys, sushi etc, kanske lite för lite sömn också, och lite för mycket sprit, en för mycket minneslucka. Men det tar vi igen! Nästa helg är jag po det igen. Jag är inte pepp på att jobba i princip hela denna veckan! Är ledig i en dag, Onsdag.

Är lite pissed för att det var det, nu måste jag vänta igen! Bättre tajming hade inte gjort mig något.

xoxo

c




13.13

Studentens lyckliga dagar lider mot sitt slut.
Jobb när det är som finast väder, kunde jag inte tajmat lite bättre?!

Nästa vecka har jag en helvetes vecka framför mig, jag jobbar varje dag, utom en, onsdagen då ska jag verkligen ta vara på ledigheten! På Fredagen är det även fest! Det är fint.

Det är även fest nu på fre, vad det blir för fest är en annan femma. Men 20 års fest är ett alternativ. På lördagen kanske Johanna och jag ska åka iväg på skåneresa med våra sommarkort! Hoppas verkligen det är fint väder, Ystad, Österlen... you name it, överallt ska vi. Tågluffning i skåne... haha, så jävla fint egentligen! Det kommer bli en sjukt bra dag.

Jag sitter just nu och håller på med en utbildning för att få lämna ut post/paket/rek på jobbet. Fy fan vad segt det är istället. Så himla tråkigt, jag vill bara ut och lägga mig i trädgården med min körkortsbok. Eller jag vill väl inte det egentligen, men det måste göras! Lönar sig i längden.

xoxo

C

för vi har tagit studenten, fy fan vad vi är bra!!

Åhhh, studenten äntligen avklarad. Eller ska jag säga äntligen egentligen. Dessa senaste veckorna, detta sista året på kullagymnasiet har nog varit det roligaste någonsin. Alla borde längta tills att gå i trean. Jag hade gärna gått i skolan en vecka till, då det bara varit festen konstant sen costa och det gillar vi!

Fredagen började iallafall inte på topp, som sagt. På Onsdagen var det tura med ACE LINK och sen var det förfest i stan och sen swea, då jag hade fina högklackade skor men som tyvärr gjorde så jag stukade foten, obs! det var inte mitt fel, var en stor killes fel, som lyfte mig och sedan när jag skulle ner på golvet igen så trampades det fel. KUL (Y)
Blev en hel del recovery för min fot på Torsdagen för att sedan på Fredagen vakna av regn...regn och åter regn. Jag blev så förbannad och var så arg hela morgonen, för att sedan komma till champangefrukosten och då ingen av mina kompisar hade kommit och då det inte fanns tillräckligt med stolar och bord iheller. Kunde även inte hitta Johanna och det visade sig att hon inte mådde bra och skulle komma senare, vilket gjorde att jag blev rädd att hon inte skulle komma alls. Fy fan! Men efter en timme ungefär så kom hon iallafall, made my day!
Sedan tog vi klassfoton och hade blev lite salongberusade.

Sedan närmade sig klockan elva och vi gick iväg i regnet mot skolan, jag hade champange i mitt fina glas som mamma inhandlat, vilket hängde med mig hela dagen/kvällen/natten. haha
Väl vid skolan blev jag strängt tillsagd av rektorn att med champangen kom jag inte in med. kul tänkte jag och halsade resten och stegade in. Vi fick chilla runder lite i korridorerna innan det var dags för studentlunchen, vilket bestod av god mat och underhållning.

Sen var det sista samlingen med klassen och våra mentorer hade klippt ihop ett jätte roligt och nostalgisk ppp, den var jätte fin och där var jätte hemska bilder på oss (mig) haha. Sen var det utspring, på gräs som det hade regnat hela dagen på, haha. Men det var fint ändå! Träffade hela familjen och fick sjukt mkt med blommor runt mig, det var rätt tugnt men jag klarade mig. Sen fick johanna, jessica och jag springa ifatt tåget ner till stranden för att möta ännu mer släkt och vänner. Tillslut fick vi gå mot vårt flak, och det var så fruktansvärt kul!! Även om det regnade som in i på oss, var det något av det roligaste jag gjort. Flak i våra hjärtan. Vårt flak var ju även finast!!

Någon timme eller två spenderades på flaket sedan var det hemfärd mot min studentmottagning. Vilket bjöds på fin fina presenter, god mat och dricka och trevligt sällskap. Vid nio tiden gick jag hem till mig för att ha lite förfest. Blev inte så mycket av det dock, Julia, Love, Johanna, Gana, Tesse och jag gjorde det bästa av situationen för att sedan åka in mot hbg och en helvetes utgång på stinsen, swea,cardinal och tempel. Det var en sjuk kväll som slutade på stattena för mig och andrea. haha galna människor det finns. Men en dag jag sent kommer glömma!

xoxo


det är inte lätt när det är svårt

Swea var mycket fint!
Men, alltid det dära Men:et inbladnat när det handlar om mig?!
Varför ska jag alltid bli så arg och låta det gå ut över den person som jag minst vill att det ska gå ut över. Jag lyckas alltid med det som jag absolut inte skulle behöva lyckas med.

Jag var full och glad iallafall och sen åkte jag hem med Johanna och Andrea, Andrea och jag kommer hem till stinsen och måste städa halv fem på natten! wtf. inte lugnt. Sen dirr i sängen, för att vakna upp vid 12 och fortfarande vara full för att senare vid 14.00 få ångest för saker som gjorts dagen innan...

Jag orkar inte att jag är så arg hela tiden idag, jag är verkligen cp arg och vet faktiskt inte vart det kommer ifrån. Jag vill ju inte vara arg, haha. Vem fan vill det?! Eller ibland vill man ju, få ut allt... på något sätt. Men jag har väl inget att vara arg för?! Det är det som är jobbigt, det bara ligger där och gör mig irriterad på allt. Man kanske ska stanna hemma ikväll?!
Nej, åh. Jag ger upp........



xoxo

pms 24/7

Skilda föräldrar kunde tänkt ett steg längre innan de skilde sig.
Jag är så irriterad just nu och känner mig handlingsförlamad.
Jag har så jävla mycket att tänka på, saker som måste göras.
Men känner att jag inte får någon hjälp/stöd alls.
Allt ska göras själv.

Sen ska jag jobba och egentligen vill jag inte jobba för vi ska ha klassfest, men varför just idag, när jag skulle jobba?!
Jag är så jävla förbannad nu och jag är inte alls pepp på i morgon och jag orkar ingenting just nu. Jag vill bara lägga mig i min säng och sova bort hela denna helvetes dagen!

xoxo


awesome day

Har varit en jätte fin dag!
Vädret har varit soligt men sjukt blåsigt. Men vi gjorde det bästa av situationen. Vi drog in till stan vid tio tiden och påbörjade vår shoppingrunda som inte innehöll så många fynd. Men skid i de!
Sedan hade vi en jätte mysig lunch på haket som innehöll falafel och coscos, mmm (Y)!
Sedan traskade vi mot norra hamnen satte oss i lä och chillade. Riktigt fint!

Vid två gick vi tillbaka till stan, Johanna och Gana tisslade och tasslade angående min present. Kul, jag fick hänga på H&M och gina och sedan på en bänk själv innan de kom. Johanna kom och höll mig sällskap och vi träffade felicia!
Efter det blev det inte mer shopping och vi köpte glass istället och satte oss på kärnan och glassade i solen. Riktigt fint, måste behålla färgen så därför har jag gått barbent hela dagen, hehe.

Nu börjar tess och jag bli po det på msn, cardinal ikväll! VAFAN kan Johanna och Gana svara på mitt sms. Vill ha svar nu, innan jag blir opepp. Detta kan bli kul, detta är något spontant. Klockan är halv åtta och vi bestämmer oss nu! Ändå rätt chill.

Nu spamm sms:ar jag Gana och Johanna, följande, det andra sms:et : "Tesse och jag är po det och kråäver ett svar snarast. Det är nu vi ska fakka ur, mysiga hemmakvällar kan vi ta när vi kilar stadigt och har passerat 30! Kom igen, vi ska ta studenten!"

jag är po de!!!


Jag gillar att mamma har köpt en bag in box till min förfest på fre! hehehe, ingen dålli mamma, hon kan sin grej ;)
nu ska jag drassa, för är det fest eller?! jag är po det ivarjefall. det ska itne bli lugnt. alla ska övertygas!

xoxo

Stekig dag, ja tack!

Man måste ju ta vara på det fina vädret, redan ikväll ska det tydligen försvinna. Känner paniken komma ikapp. Usch! Jag vill mer än något annat att det fina vädret ska hålla i sig. Johanna, Gana och jag har ju bestämt att vi ska krypa hem på fredag. (HAHA)

Det var vattenkrig på skolan idag, treorna som de små oskyldiga ettorna och tvåorna. Sjukt kul! Pallar dock inte att lärarna lackar, och skällde ut folk. Va fan vi ska ta studenten! Lev med det va!?
Fick veta engelska betyget, självklart var det ett solklart MVG. caaatchiiing! Fler betyg fick det inte vetas idag. Sedan drog vi till stranden och glassade, Gana, Johanna och jag. Sen kom Amelie också. Vi hade glassade vidare. Johanna och jag lurade gana som vanligt och gjorde dagen! Jag gillar oss skarpt alltså.

Har även hunnit klippa luggen idag så den ska växa fint med resten av håret, det blir nog bra det. Behövde inte betala något iheller och på fredag har jag tänkt att bli bjuden hela kvällen lång! Det är så de ska va. Men Klippan kommer inte, så jag får ragga på osaka kanske?! Men det ska inte bli lugnt på Fredag, fan vad jag tjatar istället! HAHA

OBS! Ikväll är det DESPE glöm ej!

Balbild, jag var sjuk och klen och hade jacka ungefär hela kvällen! opps
 

xoxo
C


mabye i just wanna stay

måndag, och idag sög morgonen och förmiddagen!
gick upp sju, usch. Det är typ de värsta jag vet, haha. Julle, Engan och jag skulle ha Kinaföreläsning på Lbg skolan. De hade inga frågor och var helt ointresserade av vad vi hade att prata om. Boooring! Men jag fick mitt MVG i svenska C iallafall. Så jag är rätt nöjd över det i varje fall.

Jag ska jobba om en timme och borde ta en powernap. Men jag måste äta först. Annars kommer jag hungra ihjäl sen.
Kul att alla treor ska grillar på stranden ikväll utom jag, som ska jobba. Det suger rätt mycket!
Men nu måste jag drassa och denna veckan ska jag peppa satan i gatan till Fredag, då är det inte lugnt!


FAN VAD SNYGGA VI ÄR! costa är fan fint att tänka på när man ska iväg och jobba


xoxo


RSS 2.0