blöööööö

idag hade vi blö skolfoto!
Jag lyckas alltid bli dålig.
Denna gången blev jag extremt dålig... eller iallafall på det fotot jag fick se och de som fotografen fotade med philips kamera... Jag är för fan helt fyrkantig i ansiktet, och ser kort ut! HAHA... I do not like it much!
Men jag har läst mina historia sidor, men glädje(eller inte)
Jag har skrivit min recention om min engelska bok. Så jag är nöjd!
Men borde läsa lite svenska, illa kvickt.

Aggresiva,bäst, målmedvetna, kaxiga det fick mig att tända till. Det fick mig att bli riktigt arg det nästan syntes på mig! Åh gud vad bra det blev. Vi vann! jiha.

Dk+stan i morgon efter skolan
Tjejmiddag med utgång på kvällen!
Jobb Lör&Sön
Pappa Lör&Sön orkar inte(?)
Plugg Lör&Sön
Sova middag Lör&Sön hoho

Pözz saknar

sjukt bra dag!

Sovmorgon 11.15
Engelska, soft som fan eftersom jag redan redovisat min bok.
Lång håla.
Psykologi, jag har överskottsenergi och skriver på gana... (nöjd)
Ingen Genusvetenskap, läraren på läkarbesök!

Gana Johanna T och jag stannar kvar i skolan, på vårat mediatek och ska komma på 15 saker som är typiskt manliga i media och likaså för kvinnor.
Johanna roade sig med en snopp sida istället!
HAHAHAHHAHHAHA, vill ni se slakna snea stånd snoppar är det bara att gå in på den sidan som jag inte vet vad den heter. Johanna njöt ska jag berätta för er!
Sedan kom Johanna K och vi gick hem till mig och åt en massa mat... ente fel.
Sen gick vi till träningen, tennis på hög nivå, I like!
Fan vad jag spelade bra idag, helt sjukt... Jag är nöjd med min dag, och med mitt spel. För jag fick ett par riktigt bra backhand och forhand, hehe.

HAHAHAHAHAHAHA dock dagens. Julia Ravanis och jag är i samma lag, kör varannan poäng, spelar mot någån som egentligen inte går i våran grupp... så servar jag, så tar hon i mot bollen så går jag bakom bas linjen och bara står där, sen kommer jag på men vad gör jag?, jag ska ju ta emot bollen :O HAHAHAHAHAHHAA
helt störd liksom! :O hohohoho


Idag har nästan alla tagit skolfoto förutom våran klass och några andra klasser då givetvis.. hehe jag kommer bli fett het ifall att jag får stå opp. Jag vill inte sitta, sitter aldrig har endast gjort det på ett klassfoto, så det är liksom inte min grej! capish? ;) hehe


Nu passar jag meine lillebror, han tyckte inte om maten mamma gjort, så han fick en klementin och nudlar av mig, jag är gollig! Nu tycker han om mig väldigt mycket.. :)


Pözzzzzzzzz människor, och nu blev det inget kanarieöarna, för styrelsen röstade naj! FUCK?

helg mys:*

Helgen har varit mycket bra!
Bättre än väntat...
Fredagen blev jätte bra, tack Johanna T för att vi fick vara hos dig. Det var hel mysigt... och verkligen lyckat!
hoppas att det blir bra på fredag också! Då ska vi fira johanna 17 år! :D jihaaa
Maten var jätte god, jag hade dock köpt lite mycket mat.. men vadådå? gör väl inget ;) haha
Tack Johanna Julia Jessica Gana Andrea Cajsa för en mysig fredag!
Sen sov Andrea hos mig, hon ritade på paint (internet fungerade inte) & jag typ sov med öppna ögon (?) enligt andrea.


lördag, andrea och jag sov typ till elva, men jag gick upp före henne, och fick sen tvinga upp henne för att äta frukost med mig! Sen chillade vi hela dagen. Var så sjukt typ döööööd :O
Vi gick en liten promenad och tog ut pengar till kvällen.
Sen kom Julia och vi gjorde oss ve för kvällen, TIngsek, på tivoli!
Tingsek är fett snygg säxi älskvärd osv. Han är min man!
Han hoppade ner i publiken, och liksom stod där framför mig, hoho jag bara hjälp?
gullig människa! (jag skakade) inte vanligt för mig!
Hade jätte mysigt med Julia på konserten. + en het man stod bakom mig hela konserten! kan man begära mer?
hahaha... :D

Idag har jag jobbat, åh Fanny var ring rostig idag, men hennes mamma tyckte jag skötte det hela jätte bra! tack tack för komplimanger! alltid lika kul. Är helt död nu, ont i huvudet en massa plugg framför mig. Orka? näääääääj!
hoho


Pözzzzzzz
saknar people!!!!


pi usch

åhhh, fredag förstörd.
orka?
nä!image31

du kan inte både få kakan och sedan äta upp den också!

Jag skulle sitta på ett tåg mot Paris och låta Stockholm va
Jag skulle få den tiden över för mig själv, som jag sagt att jag vill ha
Jag skulle unna mig att drömma hundra mil genom Europa, om en främling lika tillitsfull som du
Jag skulle pröva mina läppar mot nån annan, om du lämnade mig nu

1 december


Det spricker i mig av längtan, för varje dag som gå... Såvilljagattdetskablibra,vi.


Mamma och jag tog bilen till Ängelholm, Ortopeden... Men det finns inget de kan göra åt mitt knä. Det ända jag själv kan göra är att träna upp musklerna runt knäet, för där var jag väldigt svag ooops! Så nu blir det sjukgymnast igen in my heart for life!


puzzpuzz

orkar inte... seriöst

Idag känns det bajs... Vet inte varför, egentligen har jag väl ingen anledning, men det är bara en sån dag! Jag behöver verkligen nästa Fredag till det jag har planerat. Det behövs verkligen för att allt ska bli bra. Men antar att det är PMS på ingång!

Jag är stenförkyld, hostar & är jätte varm. Det är sjukt jobbigt. Gick upp kvart över sju idag, skulle iväg och jobba på simhallen, tävling... så jag var tvungen att ställa upp som funktionär. Sjukt segt men var hemma redan elva igen, så jag kunde spendera lite tid med fredrika innan hon åkte hem till stockholm igen :(
Men hon sa att hon kommer igen i November! LOVE


Imorgon blir det en kort dag, för sen ska vi till ortopeden i Ängelholm med mitt knä. Hoppas verkligen att de kan göra något åt mitt otroligt jobbiga knä! Hade inte gjort något...


När jag såg den bilden, så kändes det som att jag inte kände dig som att du bara är ett skal. Jag förstår inte vad det är jag tänkter på eller vad det är som händer med mig överhuvudtaget... Jag tänker för mycket, jag gör verkligen det. Det mesta är bara en massa nonsens! Men somsagt hoppas jag att Fredag kommer bli en utomordentlig kväll med massa tjejsnack osv! :)


Inte ens jag själv vet vad det är som händer med mig, är det bara en period eller är det något som kommer att hålla i sig även ett tag. För det orkar jag inte! Jag vill må bra, jag vill ha den dära glimten i ögat och ha i stort sett kul hela tiden. Jag vill att andra ska få ett bra första intryck av mig som en glad och rolig person! men jaja.. orkar inte skriva med...


pösspusspizz

Paddling med schulee

Igår kom jag hem efter paddling med skolan!
Det var ganska så najs, fast lite synd att vår kanot läckte, och jo den gjorde det!!!!
Eftersom att mina saker blev rätt så blöta, joack! Sen var det jag som hade tält med mig, men jag vet väl inte hur man sätter upp ett tält, så det tog ett jävla bra tag, tills vi till slut fick upp det, efter att jag ringt min kära bror, ioch med att jag inte fick tag på pappa!!

Sen hade vi det jätte mysigt, vi låg lite i tältet och mös, och satt vid lägerelden, gana flörtade med Mr smith, blev några små toabesök ute i skogen, jag har verkligen blivit en hejare på att kissa utomhus, helt otroligt måste jag säga! Jag paddlade med Julia den fina, och vi var sjutk bra på det. Fast jag sög dock i början på att styra. Men den gick det bättre. Var dock några dumma pojkar som åkte snål sjyss på oss, då blev jag arg och gav tillbaka och då blev de arga. HAHA men vårt mål var att komma före dem, och det lyckades vi med. Jeff och Pascal åkte även i vattnet, tur att det inte var jag och Julia... Abbe åt två råa korvar och spydde sen hela natten, på morgonen kom våran rektor och hämtade honom, så gulligt! hoho


Dag två var det jätte fint väder, Julia och jag paddlade bara i linne... vi var även i täten! woho, och gana höll hand med MR smith, men jag hade tillåtelse att slå Gana av honom... Jobbig tjej det!
Men nu är jag så sjukt trött, även om jag sov väldigt länge när jag väl kom hem.

Ikväll kommer Fredrika to moi, det ska bli riktigt najs! <3

pictuer
vårt camp Amelie Emelie Gana Ida Tess



pausar tha gang!


Markus Johanna och Jag


Carran(jag) und tha coola gang!!!
 

gå och fö border för nu orkar jag inte mer!

Allvarlig talat, vad är det för människor som låter sina barn sitta framför datorn eller tv:n hela dagen. Människor som är så otroligt jobbiga så att jag fan håller på att brista och vill bara skrika på människan! Denna människan finns och är hemma hos mig just nu. Jag håller på att bli galen, det är den jobbigaste personen jag någonsin mött och någonsin kommer möta!

ANTON GÅ OCH DÖ! seriöst.

Kan du göra slut med din flickvän, nu för jag gillar dig... tror jag! Jag vet ente om jag gillar dig, men jaja... har ente tänkt så mycket på dig på senare tid. Så kanske du försvinner ut mig!? Hoppas iallafall att det blir en förändring snarast, för det skulle jag må mycket bra utav!


I morgon åker min kära skola, Sp2 Hr2 Op2 och sen var det ente mer tror jag till typ Halland, då ska det paddlas i två dagar. Jag har jävlar med mycket packning, och jag är typ sjuk! :O hoho... hur ska detta gå?!
Hoppas på det bästa, mabye you will be there? (: hoho, avslöjar mig själv! näääe hur skulle det se ut? :P

Mamma köpte ett par stövlar till mig idag, gummistövlar, med blommor på. Ingemar tror att jag kommer få skoskav, och mamma är jätte jobbig och påpekar hela tiden vad jag ska packa och hur jag ska packa, kvinna gör det själv sa jag då! Men det ville hon ENTE.. hahaha...


årets ord ENTE!

HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA, igår hittade min mamma en smirnoff Ice i min garderob!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Fick kommer med en bortförklaring och sedan lägga den i mitt andra spritförråd! hahahaha
verkar vara värsta alkisen här ju. Men allvar det var inte min flaska, den håller jag i säkert förvar någon annan stans!



pözz på er!! (:

Pardey

Jag hade ett uppdrag att slutföra igår... måste säga att jag nu i efterhand är väldigt stolt över mig själv. hahaha
Fick ju precis veta att jag lyckats!!
Ja igår var det pardey åp twilght, det var jag och alla 91:or i Nordvästra skåne... eller det kändes så iallafall. Men var ju inte riktigt så, nä!
Men jag hade riktigt kul, och vi dansade jävlar i det med alot of guys, så det var bara fun!
Tog bussen hem, halv tre, mötte då Johanna S ensam med två guys, fick sedan veta att Tess befann sig på knutan med Jean, så drog vi med dem till bussen!
Idag har man även fått höra att Johanna K och hennes jonstorpare söp sig fulla på sin förfest och satt sedan utanför twilight och spydde, HAHAHAHAHAHAHAHAHA... fjortis as hell!
Var typ bara Gana och jag som hade en lyckad kväll. Och även Jessica som kom in på tempel, FUSK!


nu blir det lite sverige-danmark! sverige go go go :)

pösspöss

Torsdag

Vanlig tråkig skoldag idag, alla var så sjukt sega. De ville till och med att jag skulle komma till caffeterian för att muntra upp dem, jag som trodde att de hade något att säga till mig. Men nej nej så var det inte! Så när jag väl kom så somnade typ henke gana gick på toa och Janna sa inget, och Johanna och jag sa inget iheller, alla var typ döda! hoho...

Men idag har jag köpt mina kära busskort, och gjort mitt kära besök på hud kliniken. Men utan resultat! blöö jag vill bara ta bort den jävla konstiga grejen, men nej det fanns tre olika diagnoser som hon trodde det var, och hon ville inte frysa bort den ifall att det nu inte var det hon trodde, för då kunde det bara bli värre, och hon ville ju inte förstöra en flickas söta ansikte. haha hon sa det! I like it. Men jag förstod typ inte vad hon sa, nicht swenne! hoho

Men hon skulle skicka remiss till lasarettet, så nu måste jag vänta ytterligare 2 veckor. Plus att detta lilla besöket på hud kliniken eller vad det nu hette kostade min mamma 600 kr, det är sjukt. De ruinerar mamma på pengar!


Idag fick jag även veta att vi ska åka till Kanarieöarna med tennisen! WIHOOO, jag kan inte vänta... det ska bli så jävla underbart! bada sola fiesta och spela tennis i en eller två veckor! Bara betala flygbiljetten och sedan bo i mysiga stuger!! ÅHhh jag vill åka nu... längtar otroligt mkt :)


Seeyha puss


Kulla at daytime!

Idag har varit en bra dag. Fast tyvärr började dagen med:
Ingen sovmorgon
En lång tråkig Historialektion
Det var nog det hela dock!
Sen hade vi Matte, alltså herregud jag kommer fan få IG i matte B... Eller typ hela klassen kommer få det.
Vi är typ på 1029, fattar ingenting... saken blir inte bättre när våran lärare är pappaledig och vi har en vikare, en tjej som gick ut på kulla förra året, och jag förstår verkligen ingenting när hon förklarar för oss. Oss (Johanna, Julia, Jessica och jag.) Vi sammarbetar fyra stycken! Det är Najs.

Dagens händelse... Jag kommer till skolan går i teknik korridoren, och Johanna S kommer imot mig, hon bara hon dära tysken som hade en kort kjol har börjat i våra klass... jag bara whaat?? inte ännu flera tyskar...
Hon bara ja, Emelia Tess och jag var i klassrummet, så knackade det på dörren, så kom det in en tjej och sa : Hej jag ska börja här... Emelie bara jaha välkommen in? typ :P hoho
Men var hon borta (?) Men sen kom hon igen, och det visade sig att hon bara hade bott i Tyskland i åtta år och var ju svenne egentligen... hoho nöjda ja!

Men hon måste tro att jag är dum i huvudet, för efter gympan i duschen.. konsversation mellan mig gana och madelene (den nya tysken)
Jag: åhh varför blir jag alltid så röd i huvudet när jag sprungit, jag hatar det!!
Gana: nawwee, stackars lilla Carran (eller något i den stilen antar jag) (A)
Nya Tysken: har du Simmat eller?
Jag: Näeee, jag har sprungit...
Nya Tysken: Ja men man blir det!

Sen går hon till bastun, Gana och jag bara nää blir man det herregud.. det visste vi inte! Så nu do I not like her so very much. Men det kanske ändras. You never know!

Och herregud det har även hänt ett annat fenomen... Igår pratade jag i telefon med someone... Som jag inte har pratat med på år och dar, okej jag överdrev kanske liten smula där? Men iallafall... så frågar jag sen ägaren till telefonen om personen sagt något om mig... Jag tror då att denna personen hatar mig, Men så hade denna personen sagt att det var nervöst att prata med mig. Jag bara WHAAT? jag har trott att denna person har hatat mig hela tiden när jag har tagit avsevärt mycket avstånd från this person! Men shite... det kom verkligen som något nytt... Men jajaaaaaaaaaa jag hatar ju inte henne, och saknar henne i ibland, saknar hennes bra sidor... Men när jag tänker så kommer bara alla de negativa fram, som gjorde att jag bröt med henne. Åhhh vet inte riktigt vad jag ska göra.. jobbigt läge om man säge så!

Efter skolan cyklade Julia Johanna Jessica och jag hem till Julia, vi bakade kladdkaka och planerade en tjejmiddag i framtiden! Åhhhh mys mys måste ske! indeed. När det är FF at my house då blir det av at hell! hoho...
Jag har haft ont i huvudet sen jag sprang de förbannade varven i slingan, och den går aldrig över fast jag fick en pilla hos Julia. Mamma har lagat äcklig mat, enligt mig dådå.. Soppa med korv! ÅHHHHHHHHH jag är så fucking trött på jävla äckel korv. Jag vill ENTE!!!

Idag fick jag äta godis för första gången på en månad! wiho, det var najs... Asså shite vad jag skriver.. Har hänt ganska så mycket idag på något konstigt sätt. Jag har dock tagit fel block idag, så jag kan inte göra Tyska läxan, verkligen bra första intryck på smilie! blöööö... Men jaja jag kan ju läsa min engelska bok, vilken ALLA ska läsa i sitt långa jävla fucking liv! alice något, ska ta reda på vad den heter...

Åhhhh läste även i tidningen i morse, om en tjej som dog i en bilolycka förra året, ungefär nästan exakt ett år sen nu, och så för någon vecka sen så dog hennes bror också i en bilolycka. Så fruktansvärt hemskt det måste vara för hennes familj... Att behöva gå igenom något sånt två gånger på minde tid än ett år! Jag lider verkligen med dem, det var bara svårt för mig när min farfar gick bort. Okej det är svårt när en anhöring går bort, men jag kan tänka att det måste vara riktigt svårt att förlora sitt eget barn, sitt eget kött och blod liksom! Och jag började tänka på honom idag igen! Åhhh du är saknad... Hoppas du har det bra iallafall!

seeya, CarraN

Du leker med någon annans känslor...

                                                                 Sthlm med sp klasserna



why
do
you
hang
out
with
her,
if
you
just
talk
shit
all
the
time?


Jag har verkligen försökt hålla allt inom mig som jag anser om (...), för att jag inte vill göra dig ledsen, eftersom att det är jag som inte tycker om (...). Men idag var det du som pratade skit om (...)
Jag förstår inte... varför umgås du med(...) om du inte gillar (...)
Jag blir förvirrad as hell... Men det är ditt beslut!
Men jag är alltid där för dig!
Jag älskar dig!
Glöm aldig det!
ALDRIG!







På Fredag förfest hos Tess, sen Twilight! Ska bli kul :)

"She's gone"

                                                                                                         ...Then I took you straight to bed    



                                                                                                                             


Cause our lips,
Can touch.
And our cheeks,
Can brush.
Our lips can touch,
Here.


RSS 2.0