Godmorgon!

Har precis ätit upp min frukost och plockat upp lite från gårdagens bravader. Ute är det molnigt, första gången på ca två veckor? Eller är jag helt ute o cyklar nu?

Dagarna som varit har spenderats lite var stans, i lördags var det som sagt kusinträff, jättemysigt och superbra väder fick vi. Vi grillade, badade och åkte motorbåt, så härligt!

Söndagen spenderades vid sjön då Johan kom på visit med wienerbröd innan han skulle vidare till Kalmar! Gott!

I måndags spenderades ännu en dag i solen och vid sjön, jag och pensionärerna! Haha
På kvällen var det match för Joakim, Perstorp och Simon, hittarp! Lite sådär nervöst för min del men allt gick bra. Simon vann men gjorde inga egna mål vilket var Joakims mål med matchen! Haha

I tisdags var allt bara blö! Ont i magen och det blev inte många knop gjorda!

I går onsdag var en bättre dag, strålande sol och några timmar vid sjön, dock fortfarande lite ont i magen!

Har iallafall denna veckan än så länge joggat mina 5 km 2 gånger. Så är igång nu! Underbart väder att jogga i på kvällarna nu när det börjar bli lite svalare:)

Idag blir det en tur till väla! Ska vara diska undan och fixa mig sen blir det shopping!

Xoxo
Pok


Ledighet i ☀

Hey!
Jag sitter atm vid vår franska balkong, äter frukost och försöker sola benen. Skönt! Vilket underbart väder vi fått igen! Jag kan inte mer än vara nöjd! Jag har varit ledig i dryga veckan nu, så skönt! Har varit med min familj i Höganäs, varit på en tripp i Göteborg hos andrea! Kom hem i onsdags kväll. Har sedan umgåtts med vänner i kstad och idag bär det av mot kstad igen o kusinträff (mammas kusiner). Jag har varit där förut senast när jag var kring 11,12 år! Det ända jag kommer ihåg är att de bor på en stor gård med en egen sjö och badbrygga! Så det blir badkläder med! Och dagens planer är att grilla, umgås, sola och bada. Ska bli härligt!

Som sagt, jag har ca en veckas ledighet till, vädret verka som att det ska hålla i sig. Ingen annan är typ ledig och jag har inget busskort :( buhu! Haha men jag har gjort lite planer för kommande vecka. Det ska bli rutiner på träningen, denna vecka har börjar i rätt riktning med en pw o två löparrundor! Sedan har jag två målar-projekt som jag tänkt genomföra! Bilder kommer givetvis! Det ska i vilket fall som helst bli vitt!

Nu ska jag njuta ett tag till av solen innan det blir dusch och jag blir upphämtad av mamma och compani!

Ha en underbar dag i ☀ det ska iallafall jag ha!

Xoxo
Pok


Guten Morgen

Idag är det jobb igen efter två välbehövligt lediga dagar! Har solat, badat, städat, handlat fina saker och suttit inne när det regnat och tittat på tv! Bara precis tagit det lugnt och inte farit o flugit som jag annars gör! Skönt att bara vara hemma :)

Jobbar i helgen o måndag! Sedan sr jag bara ons o tors kvar denna sommar! Vart tog tiden vägen? Den gick så jäkla snabbt hänger inte med i svängarna!

Men innan skolan börjar ska jag vara ledig i dryga två veckor! Det aka bli så skönt! Måste komma igång med träningen, har legat på latsidan i sommar! Det har ju varit så varmt! Och jag springer ju på jobb i vanlig ordning!

Ska slappa lite i sängen innan det blir frukost!

Xoxo
Pok


RSS 2.0