7kt

Jag har stekt hela dagen med Gana-banana på stranden! riktigt fint. Det var ju fan varmt och jag känner hur stekt jag är nu. haha

Var ett tag sen jag uppdaterade här känner jag, allt i skolan har blivit avklarat! skönt, det har varit bal+efterfest. Det har varit fika&party i hbg! Jag gillar studentveckorna! Bara en sak som fattas, jag vet inte om det kommer bli bra?! Men jag vet att jag vill... Jag gör nog tyvärr inte mitt yttersta för att se till att det blir bra. Men man måste vara två. Det räcker inte bara med att en ska anstränga sig.

I morgon ska jag jobba och på Torsdag också, men på fre blir det fest på Swea, då ska jag fakka ur. Det lovar jag mig själv. förfest hos mig, förfesterna hos mig blir alltid lyckade, så det finns faktiskt inget att förlora på det. valborg sist var ju fin!

xoxo
c

costa baby- we can do it all night

Hemma igen i T-R-Å-K-I-G-A sverige!¨
Men fy fan vilken hemresa, fick med mig hosta, halsont och feber. Det suger riktigt mycket. Känner inte att jag är så poo det så att säga för tillfället. Men till ikväll måste det dock ändras. hehe

Det har varit en av de sjukaste resorna jag varit på. Magaluf var ju också helt sinnes sjuk. Det går inte riktigt att jämföra för det har varit så olika. I magaluf var det bara engelsmän och det var högsäsong när vi var där. Mer människor. I costa hade jag ALLA mina bästa vänner med mig och vi träffade sjukt många hbg:are som vi ska på bal med och jag skäms!




xoxo

-1 och allt skulle vara bra nu va?

Alltså jag blir så jävla förbannad!
och jag vet att jag är töntig egentligen, men vafan hur kan en person påverka mig så mycket!
och varför förstår inte killar innebörden med att man bestämt något. De förstår inte att en tjej vill ha saker och ting planerat och jag är just nu så jävla arg och i morgon åker jag till costa och jag vet varken ut eller in tack vare dig.

åhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh


xoxo

-2

Nu är det nära!!
jag har två saker till avklarat innan min student! GÖTT
Svenska tal som jag tror gick bra, hoppas jag. MVG dirr? annars cuttar jag boel
NkB måste få VG måste få det i slutbetyg annars cuttar jag mange!!!


Gillar mina klasskamraters initiativtagande, en ny blogg absolutcosta.blogspot.se(com?) haha
men den verkar inte vara skapad ännu. Men det kommer... lugna puckar!

Idag hade jag bara velat vara hemma chilla, plugga kolla tv. Men så klart har jag lovat att jobba. Vill inte egentligen, har haft så sjukt mycket att göra denna veckan. Ännu är det inte klart historian ska bli klar i morgon sen är jag fri i en vecka!! I COSTA. ska leva livet och sen komma hem till vardagen vilket jag nog kommer vilja, även om resan kommer bli sjukt galet bra! Så är borta bra men hemma bäst. haha

veckans låtar:
Carolina Gynning- Guld
Waldo's people-Lose controll

riktiga guldklimpar?! haha lol

xoxo

-5 It hasn't been long enough

När jag vaknade i morse kände jag att detta inte var min dag. Så klart hade jag rätt angående det.
När jag hade kommit till mamma mådde jag så sjukt dåligt, illamående, varm och jävla hosta.
Så det var bara för mamma att sjukanmäla mig, hon tror inte man kan göra det själv. haha Men då slipper jag det iallafall ;)

Har bara sovit nu på förmiddagen och försökt äta lite, det gick faktiskt helt ok. Har tagit värktablett också, för jag ska iväg och jobba. Börjar om en timme och ska jobba till 20.20! åhh jag är inte pepp på att jobba idag, vilket kanske ändå är rätt förståeligt?!

Sen blir det plugg direkt när jag kommer hem, ifall jag orkar dvs. Annars blir det väl sängen och sen ska jag till skolan hela veckan, varje dag för sen är det costa! Måste bättre på min närvaro. Åhhh

pusspådigfridayitis
xoxo


-6 blogg-fiasko

update var lovat, och jag glömde.
Eller hade jag annat för mig?!

Fredag var väl one of a kind. Först var det som sagt förfest hos Anna Itzi, 19 år. grattis till henne!
Blev lite mat och dricka där. Sen tog jag bussen in till stan med gana och mission hos X. Gana var mest nervös, ursäkta varför de?!

Men sen blev det chill, öl, hockey, ölspelet, guitar hero, musik, snack etc etc.
Jag ska aldrig dricka öl igen, ALDRIG. jag hatar öl och det var första gången jag drack för att vara en bra vän! haha det låter lol. Jag blev relativt full och blev tvingad att vara vaken hela natten! KUL, sen blev jag tvingad att gymma klockan 7 på morgonen, bakis?! va fan är det för sätt. Men ärligt orkar jag inte att jag alltid ger mig. Måste bättra på den talangen. Sen kunde jag inte sova något och jag kom hem vid fyra, kunde inte sova då iheller. Så fort jag åt något mådde jag riktigt dåligt igen. Så öl är ett avslutande kapitel för mig!

Nu är det söndag och jag har såå mycket roligt plugg. Eller egentligen är det väl inte så mycket, det är bara tanken på att det är Spaninen in 6 som gör att jag bara vill ha avklarat proven och inlämningarna. Så skönt det kommer bli. Spanien är så sjukt nära nu, mindre än 6 dagar. Jag orkar dock inte vad min pappa och hans fru bad mig göra nere i spanien.. :O De tycker att jag ska kolla på naturen eftersom att det bör vara blommit och fint där, eftersom att det är "försommaren" där. Konstiga människor, men nu har man lovat dem det. HAHA


Nu väntar nkb, och svenska tal! (Y)


xoxo


-8

Det var en kort dag i skolan, riktigt fint!
Sen fjantade jag mig med julia, älskar att göra det, skrattar alltid så att jag gråter. Julia bebbe då! :O
Slutade ju tidigt så har bara varit hemma och typ inte gjort ngt, ska snart till pappa och sen börja fixa mig inför kvällen. Först blir det Anna Itzi och 19 års förfest sen blir det stan med Gana och chill hos X... hehehehehe
Men det blir nog bra. Jag har lovat gana att dricka öl med henne ikväll. JAG HATAR ÖL! hur ska detta gå??!:O haha
Vilken snäll kompis jag är egentligen:)

fick precis veta att mamma har gömt min studentskylt någonstans
haha jag vill se den!!!!

update i morgon

xoxo


-9

den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.

Fredag i morgon och jag har lyckats bestämma tre saker jag ska göra?!
Hur bar jag mig åt?!
Måste lösa detta på bästa smidiga sätt, jag vet ju vad jag vill. Jag tror också att mina kompisar förstår mig.
Annars är det lite illa, tycker jag.

Jag har klippt mig idag, det blev rätt bra, men det känns så kort. Jag vet att det inte är kort och att ingen annan kommer märka att jag har klippt mig, men det känns ändå kort. Jag ska ju ha långt fint hår!!! finns inget annat på kartan så att säga.



xoxo


-10

Det är ju inte pågrund av min rädsla att göra bort mig som jag vill avsluta något som jag inte ens gett mig in på. Det ska ju vara kul, inte bara det där tråkiga då allt faller på plats på en gång. Lite drama ingår väl för att det ska vara äkta?!
Men ibland hade det varit skönare ifall allt bara gick på räls. Allt gick som det skulle, menas problemas, försök till att vara spårkkunnig, lyckas jag?!

Oskar bebbe fyller 10 år idag!! GRATTIS GRATTIS BEBBE.. Nu spelar de keybord och guitar hero för hela slanten hos Nyman, Ejlertsson & Persson. Jag måste säga att jag var bättre på guitar hero än jag trodde. Är väldigt stolt över mig själv. Jag ska nu ansluta mig till plugg och när denna uppgiften är klar kommer jag känna lite lättnad och lite hopp!

Jag orkar inte riktigt att jag har körlektion halv åtta i morgon bitti, sen kort dag i skolan och klockan tre ska jag klippa mig och kommer med idér till min balfrisyr. jag orkar inte ha massa att tänka på! Jag vill bara glida, som du uttryckte det. Men glida det gör jag inte alls. Nä fi fan! Men man önskar ju att man hade möjligheten till det.





Ett försök till en fin bild på johanna och mig. känner att johanna lyckades lite mer än vad jag gjorde. hahaha
Men det var mysigt på gröningen en fin fredag. Men kallt var det, och kaffe och jag går inte ihop :(

xoxoxoxo


-11

jag vill ha dig nu som jag hade dig förut


vi kalas lite i förtid för oskar, bebbe idag! Morfar är här och det är tårta och läsk. hehe
Oskar var måttligt nöjd över 500 kr i 10 års present och gladare kommer han få när han får resten i morgon kan jag lova. Han var så glad att han gav morfar en kram, Oskar ger aldrig ngn en kram! jag måste tvinga honom att krama mig. Han kramade mig när jag kom hem från Kina frivilligt och då hade jag varit borta i tre veckor. Men annars kramar jag honom utan hans vilja.

Jag skulle egentligen ha jobbat idag, men erik ringde och sa att jag inte behövde, dubbelbokat, jag tackar och bugar då jag behöver plugga... men dock är jag lite rastlös för tillfäller... Det är så sjukt jobbigt att vara rastlös, hatar det!!

Men ikväll är det despe <3<3<3<3<3 som väntar. can't wait. Love it alot!!!

xoxo


-12

I morse ville jag inte alls gå upp, i morse ville jag bara ligga kvar i min sköna säng och sova bort dagen istället för att ha keramik och psykologi!

Men duktig som jag är och orolig över för hög frånvaro som jag är så tog jag mig upp ändå! mös lite med oskar och sen är jag vips på bättre humör! Min bebbe, han fyller 10 år på Onsdag, helt sjukt! men han kommer alltid vara min bebbe som jag tjaffsar med. Han är sötast i världen ju! MIN BEBBE så att säga

Har hunnit träna idag med Gana och Johannat, det var najs men där är bara massa biffar, känns lite läskigt. Tror vi ska välja en annan tidpunkt och dag nästa gång, som typ fredagar... då är där typ inga! he he
Har även inhandlat present till oskar med mamsen, så här ska de spelat guitar hero. SUGER DOCK PÅ DET! nöjder mig med wii sport och tennis.


Blir förhoppningsvis film med girlsen i kväll och plugg. Men har redan gjort klart samhällen och börjat på engelskan, så lite duktig känner jag mig. Har historian kvar. Kommer dock inte hinna plugga något i morgon då jag ska jobba, vi får väl se hur det går. dåligt planerat av mig, i know. Men ibland går det inte som man tänkt sig helt enkelt!

Nu ska jag drassa och jag hoppas faktiskt på något denna gången.

xoxo


- två veckor!!

Jag är jävligt rolig egentligen, kollade igenom min bdb haha vad roliga grejer jag utsätter mina kompisar för. Fina bilder jag gör, jag lägger ner mycket tid på att skratta åt/med mina kompisar!! Så de ska vara.

Jag kunde inte somna i natt, fy fan vad jag lackade!!! Istället ligger jag till halv sex i morse och mass-sms:ar. haha det var kul, sen fick jag tyvärr dissa för jag var tvungen att sova. Kul sen att man vaknar med feber, men det hindrar inte mig. Jag gick med mamma och köpte studentklänning! Åhhh den är så fin och söt. Gillar den! Orkar dock inte att jag varit på väla, stan och malmö och sen hittar jag den i höganäs?!?! Vad är oddsen, hur är utbudet?!

Jag saknar tånni, tånni är en riktigt fin vän som jag lärde känna när jag var i Magaluf. Han var även med oss i Kina! Snart ska han också med oss till costa (spanien) det kommer bli galet, bara två veckor kvar nu! Tånni är alltid den som är ledaren i vårt gäng, han som ser till att alla vet var man har sin plats. Den "coola", den "tysta", den "söta" etc. Tånni är king! Ingen är som tånni, han är as bra dj, han har till och med varit på sensation white! Breakdansade med alla i en ring runt sig! Det är inte dåligt! Tånni is the one and only. Alla borde känna Tånni, jag är glad att jag har honom i mitt liv!


xoxo


Valborgsfirande

Valborg började med skola of course, men det var en kort dag, därefter cyklade johanna och jag till vår kära körskola och gjorde lite teori. Sen cyklade jag hem och solade, rip min solglasögon! Oskar lånade dem, sen la han dem på marken så trampade ingemar på dem :(:(:(:( nu ärjag jätte ledsen. Vet inte vart mina andra solglasögon är!:O

Jag jobbade från fyra till sex, sen fick jag snabba mig hem för det var förfest @ stinsen. Riktigt fin förfest! Dock kom Ingemar hem helt plötsligt och ida hade inte knäppt byxorna, haha sen kommer oskar hem och får en större chock då det är 12 tjejer i trädgården, sen kommer mamma hem och säger att vi kacklar som höns. haha men vafan vi hade kul!!
Sen tog vi bussen in till stan, mötte upp julle bulle bäst och det var fint. Vi tågade mot tivoli och en oändligt lång kö, men Johanna och jnag trängde oss lite, tur att ingen såg det! phuu. Då kommer helt plötsligt andrea förbi och har redan kommit in! Åhhhh orättvist bebbe då. Men vi kom in rätt snabbt sen ändå! Vi shakade rumpa hela natten lång! Träffade även JohannaK, Katttis, Jessica, Lillen (he he)... hahahaha Jag visade lillen för Johnny (?) wtf. strange! riktigt jävla konstigt egentligen. Fick med mig två random nummer hem. HAHA
Kom hem halv fem! (Y) great. Men ett sjukt fint valborgsfirande, som till stor del delades med Johannat, Gana, Lynn, JohannaK, Julia mfl!!!!!!! riktigt fint. Sönd att dea drassade hem tidigt! :(:(:(

Dagen efter idag, har inte varit bakis! catchiiing, har solat hela dagen med mamsen och emmy, gana och lynn har kommit för att hämta resp lämna saker. Mamma är lite orolig över vems alla plastlådor, öl , väskor etc är! haha
Men snart kommer Johanna hit och sen Gana och Lynn också sen blir det handla mat till picknic och sen blir det gröningen! mysysmys!!

Nu ska jag drassa ha det gött!!

xoxo

RSS 2.0