Amerikanska pannkakor!

Hej där! Gårdagen blev mega mysig! Blev plugg på förmiddagen och på väg till Joakim. Sen blev det mys för hela slanten. Dock blev det ingen bio filmen vi ville se gick inte. Men vi gick och handlade massa gott och lagade god mat! Måste tipsa om pepparsås med Johnnys senap i. Gudagod! Till det blev det helstekt fläskfilé, potatismos och en fräsch sallad. Jag drack ett glas rose och Joakim tog en öl! Här kör vi efter normen! Sen kollade vi på vänner... Mmm bra

Idag hade jag beställt amerikanska pannkakor! Så vi bjöd över tre svettiga grabbar och gottade oss. Nu kollar de film och jag försöker lära mig lite om diabetes. Pluggar röven av mig känns det som! Det ända jag gör?! Kul liv?!

Igår beställde jag lite på hm! Hade fått en 50% check så ville utnyttja den! Blev en mysig velourdress och två farfars tröjor till joakim! Helnöjd!

Nu ska jag pluggeliplugga igen! Vi synes & höres!


Xoxo
Pok


20.20

Freeedag! Jag är ledig hela helgen från praktik! & nästa vecka är sista veckan! Tiden har gått så snabbt. Ikväll kör jag idol och plugg. Dock tror jag att jag somnar snart. Detta är ju dag två dag som jag har varit uppe sen halv fem. Helt okej trött och sliten med andra ord!

Helgen blir nog bra ändå med andra ord. Bara jag får sova ut. I morgon ska jag på dejt! Dinner and a movie. Ska bli mysigt att ha en lugn hel med en fin kille.

Nu är det back 2 idol! Jag hejar på Molly och Amanda! Så duktiga tjejer! (hoppas nu Amanda är kvar... Annars blir det lite pinsamt)


Xoxo
Pok


andra gången gillt

Nu försvann precis allt jag skrivit! FUCK Men hey, lets give it a second try... Dagen har bestått av en tenta som jag har inte har den blekaste om hur det har gått. Vi håller våra tummar och tår. Sen blev det en runda på stan i K-stad med Bellabus! Jag köpte en par brallisar, underkläder och ett par skor. Gladtjej! indeed. Sen blev det lunch och vid tre snåret hoppade jag på tåget mot hbg! Ikväll har jag hängt med ganne. Vi har snokat på gamla klasskamrater, tittat på hemnet och ikea. Mogna tjejer. Annat var det för några år sen...- sup och svälj trevlig helg.

Nu hade jag tänkt sova, för i morgon vankas det kvällspass på praktiken och då vill jag vara fit for fight!


Min finaste!!!!! (bästa med bilden, joakims kommentar...- jag tycker om att du har armarna runt mig för då är det precis som att du vill ha mig)

XoXo
PoK

Har det så roligt nu!

Roligaste dagen denna veckan... Dvs som de förgående dagarna... Plugg plugg & plugg. Wiho! Men nu hade jag tänkt sätta igång lite musik och skaka på rumpan så jag sen i lugn och ro kan plugga vidare! För i morgon gäller det! 10.00 sharp på hkr! Wish me luck!

Ikväll ska jag ut och äta med Bf och jimbo! 3vligt! I morgon tenta & sen luncha med bellabus! Sen en lång tågresa hem och bara hänga med family! På söndag är det praktik!

Xoxo
Pok


Call me!

Pluggar lite men är lite för upprymd och väntar på ett rätt så viktigt samtal! Återkommer!

Nu plugg och sen ska jag se på despe och gå en långpromenad i höstrusket!

Xoxo
Pok


Tuseday afternoon

Hela helgen har varit som en berg&dalbana. Ena stunden mår jag skitbra nästa mår jag jättedåligt och har blivit anfådd gör minsta lilla. Känner mig lite bättre nu & jag var på praktiken igår. Men de hörde hur förkyld jag var. Men bara bita i det sura äpplet.

Jo men så atte gårdagen... Den var ju hmm speciell? Började med att jag inte kunde hitta mitt passékort till praktiken, vilket man behöver för att komma ner i källaren och i omklädningsrummet. Så jag fick åka från ptorp till Höganäs på morgonen, började praktiken två. Men kunde såklart inte hitta det hemma iheller. Jaha då få fick jag bars hoppas att jag låst in det i skåpet! Jag tar bussen mot stan och mitt tåg... Då bussen går sönder, börjar skaka en massa och chauffören får stanna bussen. Går ut och tittar och det är tydligen något med en bugg!? Så vi får
Köra försiktigt till närmsta hållplats och
Snällt vänta in en ersättningsbuss. Dock inser jag att jag inte kommer hinna med mitt tåg och jag har ingen lust att sitta på knutan en timme och bli mega sen! Så jag åker tillbaka till Höganäs tar buss därifrån till Ängelholm och kommer tillslut fram till praktiken en kvart försenad! Har
Ring och meddelat detta! Sen hade jag bestämt med Joakim att han skulle komma och hämta mig när jag slutat... Får då ett samtal av honom under
Min rast. Han undrar var hans bilnyckel är! Fan slår det mig då! Den har jag hemma i en annan jacka! Ja sagt och gjort Joakim ska jobba dagen efter, läs idag och måste ha den. Jag får alltså åka buss till hbg, byta till Höganäs. Hämta nyckeln och åka tillbaka till hbg och ta tåget till ptorp! Snacka om att jag spenderade tid pendlandes!!! Hahahahaha tackar för mig!!

Xoxo
Pok


Testa inte detta hemma!

Igår fick jag den brillianta idé att jg skulle slinga håret! Sagt och gjort... (jävligt svårt och pilligt att göra det själv)

Det blev kaos i dagsljus och jag kan ju inte hålla mig inne om dagarna och tänk om någon skulle få för sig att tända en lampa! Nä mamma fick i uppdrag att köpa en brun toning som nu är i håret! Vill inte se ut som ett freak mer! Men bjuder på en bild som inte gör det hemska rättvist! Skulle aldrig lägga ut en bild på hur det egentligen såg ut!

Xoxo
Pok


Stammis?

Det har blivit ett sant nöje att ta pauser i plugga det. Men det säger ju sig själv att man måste ha lite mikropauser för att få in något i skallen. Hade inte tänkt plugga lika länge idag. Då jag egentligen pluggat mer än tillräckligt denna veckan. Men hey jag har en omtenta att tänka på! Så bara att plugga vidare! Nu kör vi hjärtat!

Xoxo
Pok


Plugg och vakna med the voice!

Har gått upp i nästan ottan på min lediga dag! Har sovit kasst då jag drömt massa konstigheter! Var inlagd på sjukhus och sen träffade jag Justin bieber!? Hmm man börjar undra! Nu ska jag fortsätta plugga och sen måste jag äta frukost:)

Xoxo
Pok


-SATURDAY NIGHT FEVER!!

Nu är sminket på plats, kläderna är valda, håret är plattat... Ikväll, inatt ska jag ut och dansa med alkohol som rusar i ådrorna. Cuz 2 nights hinna be a good night. Sen i morgon & tre veckor framåt är det praktik & plugg som gäller!

Se upp för Gana och mig ikväll för vi ska ha så jävla roligt!

Xoxo
Pok


Fjärde Oktober

Är i ptorp utan pojkvän. Åkte hit igår efter caset i ängelholm! & började få med att tvätta! Roligt? Njaae?! Men nu är det gjort & jag har en glad pojkvän! Skönt att vara lite för mig själv. Speciellt när det är så mycket med skola och praktik just nu. Hinner knappt tänka på något annat. Dessa tidiga mornarna och sena kvällar tar kål på
Mig!


Klockan 14 ska jag infinna mig i Ängelholm och praktik. Har slängt i
Mig lite yoghurt precis men ska skära upp lite melon med. Sen blir det plugg och en liten promme med slutdestination handling på schemat!

Xoxo
Pok


RSS 2.0