Hör och häpna, nu var det min tur...

Idag är vi alla sjukisar, eller iallafall jag. Slut i hela kroppen, ont i nacken ont i halsen och en feber som kommer och går. Fint:) men inte klagar vi för det, det är ändå x antal timmars plugg som står på agendan idag, har läst och övat på os nasale, os temporale, maxilla, mandibula osv. Näst del blir överkroppen, sen måste jag läsa lite om dagens föreläsning lite igen, eftersom att jag missar den. Något som är bra är att vi satte hemtentan!!!! Fint, vi bockar av en tenta i taget, nästa är den 12 april då vi just har rörelseapparaten, de ovannämnda orden alltså. Bara att plugga och lära sig!! Nu ska jag återgå till plugget. Och ni behöver verkligen inte läsa detta onödiga tråkiga inlägget. Haha kanske skulle varnat högst upp;) men jag känner mig duktig så därför skrivs det här!!! Xoxo Pok

Monday morning

Min helg var enastående, underbar!
I Fredags var jag i skolan tills halv ett, vi fick sluta väldigt mkt tidigare! fint
Åkte till Joakim, inom hans parents och sen lite att stå i, sen fixa oss och iväg till ikea en snabbis, sen till hbg och åt på harrys, mm gott!! Och efter det bio, I'm number four. Fin fredag!

Lördag, upp, kollade bb joakim åkte på match. Tog tåget till hbg och buss till höganäs, chillade, läste vr handlade osv. Började fixa mig, johanna kom. Vi käkade, sen körde vi in till stan, hittade efter många om och men parkering på tågaborg, inte det lättaste. Upp till Krille och Gana, förfest och en mogwai och Cardan, vet knappt vad jag gjorde på cardan. haha opps! Hängde med alla möjliga människor, drack lite drinkar dansade och sen skulle vi tydligen hem. Var hemma halv sex och vaknade halv två på söndagen. haha opps! Låg mestadels i Joakims säng igår!

Idag, känner jag mig fortfarande lite sådär inte helt okej!! Har åkt till höganäs, pluggat en del, mer ska det bli. Cyklat med oskar till hans bas, med honom på pakethållaren, dööd! fixat med lönelapp, betalt räkning och lånat om böcker. Känner mig alles klar och väldigt duktig. Nu är det en dusch som väntar sen packning och efter det beger jag mig till Joakim igen! Fin kille det där!

XoXo
PoK


KAOS

Denna dagen blir bara värre och värre, BAKIS!!! Spenderat typ hela dagen i Joakims säng och mår sämre för varje timme som går. Skona mig från bakfylla!! XoXo PoK

cause 2 night i'm...




Så här ser jag ut innan jag ger mig iväg, bara ögonen och rougen som ska spacklas till, sen är det party!
Förstår ni att det är första gången jag fotar mig själv i en cam och att jag fick ta x antal innan denna faktiskt blev okej! haha hard work work!!

XoXo
PoK

just gonna stand there and watch you cry

Ajabaja, som alfons åbergs pappa sa...
Idag körde jag bil, och för första gången i mitt liv råkade jag även ut för en incident. haha
Skulle parkera, och råkade köra in i "staketet" framför. Så extra lampan gick sönder. wooopppsi, tur man har en pappa som är reservdelschef och kan hjälpa mig fixa ny. Ibland har man tur. Lite mindre synd om min bf:s bil...!!!

Nu är min mage inte som den ska och bb var lite sådär för mycket, men ändå så jag måste titta... haha!

Har även hunnit med seminarium 9-11 och sen en snabbis i stan, k-town.. En tröja inhandlades!
Sen pluggat på alla de underbara latinska orden.mmm fint...!!
Och sen bil incidenten,men gjort go mat, fast inte bra för min mage :(

I morgon är det skola till halv tre, sen ska jag till ikea med bf och sen på kvällen är det dinner and a movie... mysigt! japp:)

Nu ska jag låtsas vara intresserad av cod som joakim spelar, då blir han nog glad, då han har haft önskemål om att jag ska titta när han spelar. haha kul kille!

XoXo
PoK

Sunshine

Solen skiner, fint!
Jag sitter i köket, med datorn och pluggböcker. Svarat på alla frågor, blir att öva in allt nu inför seminarium i morgon. Hoppas det klarnar bättre denna gången än förra, men känns som det är lättare nu, en del -AHA upplevelser har också visat sig!

Nu längtar jag så mycket till våren verkligen kommer, tills skolan is over för denna terminen så man kan andas ut. Tills Prag över midsommar och jobba hela sommaren och weekend i höst.

Måste faktiskt ta en promme någon timme känner jag, sen åter till plugg!!



Suen på en drink, aaajaa jag väntar tills på Lördag, gana 20 år party!

XoXo
PoK

caaaaatchiing

Om jag fattat det hela med bank id inlogg på skatteverkets hemsida, så prisa skatteåterbärgningen!!!!

tack och hej

Fredag

23.23 är klockan
Jag har varit  i k-stad och tagit tbc vaccination. Sen pluggade jag med Bella, vid tio tog vi tåget hon till Hlm och jag till hbg och sen bussen till höganäs, hem dvs. Känns som jag har hur många hem som helst för tillfället. Ett här hemma, ett hos pappa, ett hos Joakim och nästan ett i K-stad. Men måste faktiskt bestäma mig för ett. Har idag, bestämt mig för en sak! Berättar jag inte här dock. Men så är det och jag tänker ge det en chans och det kan nog bli bra.

Jag har varit duktig tjej idag som sagt, först pluggade jag och bella i en och en halv timme, intensivt. På Tåget pluggade jag från hlm-hbg. Sen när jag kom hem åt jag och datade mig, tog faktiskt en pn också. Mer än rätt! Sen har jag jobbat 16-22! cash is king, som dem säger.

Nu har jag för ett tag sen kollat klart på bb, och idag var det bara för mycket! GUD snoppar hit och orgie dit. Nä roligare när gurkan trillar ner från soffan sovandes då. Fråga själv min bf vad han tyckte om mitt garv när han försökte sova. hehe opps!

Imorgon blir det träning(!), efter det luncha med johannas som är hemkommer från USA och Emmy hemma på visit från sthlm och gana&amelie väsby girlsen! Efter det ska jag nog bara tvätta lite, städa mitt rum umgås med min mammi och dem... Sen sova tidigt och på Söndag jobb 7-16 sen packa om jag inte redan gjort det, dusch och till Joakim och förhoppningsvis bio, om vi hittar en film vi vill se. Så blir ändå bra helg! Intensiv vecka allt som allt, men fått mycket gjort!

Måste tänka på min skönhetssömn nu, och vad långt detta inlägget blev, men det har ju ingen dött av!

XoXo
PoK

Trött tjaj- 90

Sååå trött... Kommer snart somna framför desperat, helt ärligt kommer jag inte ihåg vad som hände nu innan pausen. Min man är och spelar fotboll eller så tittar han på fotboll, vet inte riktigt hur långt han kommit. Jag har haft en riktig egen-kväll. Städat undan lite, betalt mobilräkning, lagat mat, badat, pluggat och fixat matlåda. Ligger helt död i sängen nu, tittar på den nya plasma tv:n Fin är den, men farligt att ha den i sovrummet. Ska iallafall sova när desperat Är slut. Nu åter desperat och snart sova!!!! Skola i morgon med mina fina klasskamrater, ska promenera till skolan i morgonbitti med Bella. Och idag fick jag till stationen med Johanna. Alldeles lagom lång promenad. Xoxo Pok

The one without a iphone

Ja! Det är ute, officiellt. Alla i JG har fallit för iphone hysterin förutom jag som kör på min sledna Sony Eriksson sen två år tillbaka. Men antar att jag också kommer hamna där tillslut. Me man måste ju tänka lite taktiskt, iphone fem släpps ju nog till sommare har jag hört en fågel viska om. Så varför inte vänta tills dess då telefonen nog är billigare, som student gäller det att vara ekonomisk, och det finns faktiskt andra saker jag vill lägga pengar på kust nu, så varför ha så bråttom??? Nä jag klarar mig fin fint :) Min fina bf har ju köpt en tv till Mig att titta på hos honom, så han kan spela cod utan att få dåligt samvete, så nu har jag en 42 " lcd tv i hans sovrum... Mmm fint, haha fint förhållande. Känns lite som big and Carrie!!! Den sista filmen:) Nu är jag hos Joakim, han är på fotboll, var har jag ingen aning om. Men ligger fortfarande i sängen, varför stressa?? Ska ta tåget till k staden strax efter två och förbereda lite saker med Bella, sen fixa oss och the tentapary is on!!! Fint ska de bli. Sen ville Joakim att vi skulle röja och slänga grejer i morgon. Undrar om jag kommer klara det. Update kommer:) XoXo Pok

B to the I to the T to the H !

Skola, Skola, Skola, basiluskis hit basliluskis dit, mikrorganismer osv osv
Hemtentan nästan klar, i morgon sätter vi den Bella! finito done klart!

Irriterad på allt nu, min bf svarar inte när jag ringer honom, min föreläsningslärare suger rööv då man inte får komma ynka 5-10 min för sent, då låser hon dörren, Kristianstad högskola är en pendlarskola, inför akademiska kvarten eller dra!!!!! ÅH Tågen kan man väl ändå inte styra över. Älska Hata! Åkt tåg alldeles för länge idag, ska snart sätta mig på ett sunkit ett igen. Åhh gud kan jag få flytta snart! Kan det bli vår?
Kan jag få fiesta!? Kan alla bli friska? Kan jag få träna?? Shoppa??

hehe

XoXo
PoK


On the floor!

Känner hur pepp jag börjar bli när jag har party musik on!
På Lördag är det all in, och innan det är det PLUGGPLUGGPLUGG!! Ska fan förtjäna en jäävla utgång med K-Stadarna! Hoppas det går bra! hoho

Har tränat lite, och ätit lide gröt. Gratulerat Ganne på 20 års dagen, nu får alla mina godingar gå på systemet, Andrea fyllde ju systemet för en vecka sen. Fint! Inge mer köpa ut (?)  Nää, sånt gör ju inte jag! För alla mina godingar är 20 år fyllda!

Ska försöka plugga lite idag, måste förstå mig på den här cellen, och seminariet igår gav ju lite, men satan vad hon är snabb i sina genomgångar hinner knappt med, och det är inte bara jag som tyckte det!!! Så chilla gunilla, synd hon inte heter Gunilla på riktigt.

Nu ska det städas lite och sen blir det pluggis, kanske ute i solen. HOPPAS! pälsar på mig, så blir det nog bra!!


XoXo
PoK


7kt

Kollar på bb nu innan jag ska krypa till kojs, är något cp med ljudet... Så alla röster låter som när man är med i efterlyst exempe,l och vill vara anonym, så de sätter på en sån mörk röst på ens egen. HAHA så alla i bb pratar 7kt läskigt! Förstår inte hur man ska ändra det... damn!!

XoXo
PoK

Segt!

Varför har jag ingen ork, ingen lust att göra saker jag borde göra?!
Det är fan deppigt att bo i ett hus HELT själv, men en super jobbig katt som förföljer en hela tiden. Sista dagen i morgon! Sen saknar jag min pojkvän såklart, som jag inte ska träffa förrens på Söndag, och det var faktiskt längesedan vi inte sågs på så lång tid! It sucks!
Ikväll ska jag iallafall pallra mig till mamma och äta god middag där! Ska vara duktig "gäst" och ta med cheescake! Den tar ju aldrig slut! Dock åt jag två bitar igår, gissa om jag mådde illa efter det. svar: JA! Ska nog inte äta cheesecake på ett tag nej.

Har iallafall blivit träning idag, och ska fräscha till mig lite nu och sen bege mig till bibblan och kolla efter lite böcker till kursen och sen ska jag nog cykla till mamma! Eller mamma först och lämna cheesecake får det nog bli!

Ha en underbar Fredag och helg. Jag ska göra mitt bästa, då det vankas jobb på lördag!

XoXo
PoK

långledig!

Haft skola Mån, Tis och Ons. Slutade tidigt igår, lunchade med Bella i K-stad sen pluggade vi @ hennes place! gotte, duktiga tjejer. :) Tog sen tåget hem, inom mamma käkade tacosallad och sen till pappas place! Hängde med skorpan, tittade på halv åtta hos mig och bb. Sen sovdags!

Ledig, Tors (idag dvs, tränat, skriva ut lönelapp, plugg och bara va!)
Fre (träna, massa måsten&plugg)
Lördag( jobb 7-10 (11-12 zumba) & jobb 15.30-20.30)
Söndag (mageretetorp, fira morfar 80 år, med sjukt mycket god mat (1 år!))

Nu: ta på mig joggingskor, traska till pd och fixa med lönelapp! Sen plugg!

XoXo
PoK


RSS 2.0