förtella!!!!!

(ska just påbörja ett blogginlägg, men dirr hör man mamma "Caroline du får snart gå och lägga dig")

klockan är 23.06 och det är sommar, jag bör få göra precis vad jag vill utan att hon ska komma och tro att hon är ngn, åhhhhhhh blir irri på mamma!!!!!!! Har inte så mkt att förella er, gamla vanliga, bada sola und so weiter! fint ska det vara så att säga!

Måste vara ärlig och poängtera att jag är väldigt glad över de trogna få läsarna jag ha, det är inte alla som har det turen, men såna läsare som är så villiga att kolla in min blogg varje dag fast att jag inte skriver någonting alls. Så tack så hemskt mycket! Idag var vi i Lerhamn och stekte. Marina blev jätte arg på mig, så jag flyttade min handduk och sen trodde hon att jag hade gått, det var lite mer roligt. Marina visade också sina nippels hela tiden, snuskigtjej_91
vi hällde vatten på grabbarna som var under bryggan, då skulle de ge igenom och kastade upp en jätte stor krabba, stackars krabbelinin, den kunde inte komma ner i vattnet, och fastnade nästan mellan brädorna! fy på er!! Sen spelade marre en jätte dålig låt, med the knife (jag hatar dem)... då säger den ena grabben att det var en bra låt, nä usch och fy... dålig musiksmak! hejdå!

gandhi bör komma hem nu, nu saknar jag hinne. Har inte träffat henne ordentligt sen dagen efter midsommar, och det är längesen nu japp!!! Så gandhi ta första flyget hem. Tyckte ändå hon hade en gullig pappa, han ville veta hur det gått för hif när det spelade mot dif. han föreslog att de skulle sms mig. Men det ville inte gana! fidda............

nu sprutar snart mamma rök ur sina näsborrar "jag kan inte sova"
åhhhhhhh tänk om jag varit cs nörd liksom! du ska tacka gudarna mamma!!!!!!!!


nu måste jag krypa till kojs ny dag väntar, nya äventyr, mm fint!

pusspussssssssssss/C

Sommaren visar sig från en ny sida

Sommaren är verkligen här, och det är underbart!
Jag kom hem från Kroatien i Onsdags natt, och sen den dagen har det varit hur fint väder som helst.
Dagen spenderar man på stranden med familj och vänner, och sedan på kvällen åker man in till stan eller är med kompisar UTOMHUS! Det är hur underbart som helst!
Dessa två dagar har jag varit på helsingborgsfestivalen.
I Torsdags spelade som sagt Tingsek och Mange Smidth, bilder kommer så fort kameran är laddad. Det var jätte roligt!
Var där med Andrea och JohannaT, men träffade även Jessica och Cajsa.
Konserterna var jätte bra, även om människor som vanligt tränger sig förbi och bara är irriterade så blev det jätte bra.
(Sara och Bävern) internt.
Vi åkte hem rätt tidigt för det gick inte så många bussar, men det kändes ändå rätt lagom att åka hem då!

JohannaT och jag cyklade till krapperup och fick gratis fika, sen cyklade vi till Lerhamn och badade och solade där, sen cyklade vi till Nyhamn badade och sen till Magareteberg och badade och sen till slut till kvick! hahaha. Vi kände oss super duktiga! vi var dock attackerad av nyckelpigor hela tiden, men jag tror det var så för jag räddade en i vattnet, det var iallafall vårt resonemang! :) haha
Det var helt underbart att bara cykla i bikini från badstränderna! Även om vissa nyckelpigor ville in i min armåla.. :S fråga mig inte varför!! Men fin dag var det.

På Fredage kväll (igår) förade JohannaT och JohannaK hemma hos mig, innan vi drog in till stan. Då träffade vi Andrea Linnea och Julia. jätte trevligt. Linnea och Julia ville att jag skulle köpa cider till dem, och jag behövde inte ens visa leg, nöjdtjaj_90!!!!! Sedan gick vi mest runder och det var inte alls lika roligt som Torsdagen, enligt mig iallafall!! hehe

Ikväll får vi se vad som händer, men något måste iallafall hända!!!!

pusspuss/CCCAROLINEeEE



borta bra med hemma bäst

hemma, och det är skönt.
Kroatien hade sin charm och var helt underbart!
Har i princip bara latat mig igenom tio dagar på stranden med massa bad sol och snorkling.
Sånt där fantastiskt turkost vatten som man finner på vykort.
Dock har jag inte blivit mega brun, men den är ändå relativt jämn över hela kroppen, och jag brände mig inte en ända gång! Så det hurrar vi för.

Kroatien hade jag lätt kunnat tänka mig fler gånger med vänner. Men nu väntar Magaluf, det är inte långt dit, och jag har så himla höga förväntningar, kanske för höga? Men det kommer iallafall bli höjdpunkten denna sommaren!
Nu väntar det helsingborgsfestivalen i tre dagar, eller så blir det tipi festivalen en dag, får se hur det blir med det. Ikväll är det Tingsek och Mange schmit, kan det bli bättre??

// Caroline

Unna mig något nytt

tanken ovan har slagit mig, så jag bokade en resa med två kompisar till Mallorca, Magaluf/Palma Nova, Waikiki!!!
(okej, det var inte hela sanningen, vi har haft det i åtanke jätte länge, men nu bokade vi äntligen, och jag är överlycklig för detta!!!!! Min vän och jag pratade i telefon, och var i extas, vi pratade i en timme, och det var mycket fint)

Hela dagen i princip har jag varit på stranden, det har varit ljuvligt. Imorgon blir det detsamma!!! Men först har jag en hel del ärenden att utreda, pallar inte vara babysitter (jo det gör jag) men har hela tiden massa uppgifter, känner mig som värsta mamman.. Tömma diskmaskinen, plocka undan efter Simon, säga till honom vad han ska göra. Laga mat, etc. Så på kvällen har jag all rätt till att ta lite mig-själv-tid.
Seriöst låter det inte som en mamma som håller på att gå in i väggen. Jag hade nog inte klarat barn, men jag vet att jag vill ha barn! Jag ska ha barn. och en FIN MAN!

nu ska jag se sista avsnittet för dagen på tv.3 av Sex and the city.

See yha suckers!!! (älskar er)
vill ha fredag idag, och Torsdag (nästa vecka) Kroatien tills den 24/7!!!!!!!!!!!!!

pusspuss/C


RSS 2.0