Långledig! 👍✌

Hej! Känner hur det spritter i kroppen! Har en underbar helg framför mig som är fylld med roligheter.

Imorgon är jag ledig och ska möta upp Gana i stan för lite shopping och lunchande i solen! Mysfaktorn är hög:)
På kvällen ska Joakim och jag på Lollos student. God mat och god dricka!

På lördag styr skutan mot Johanna och Tomelilla, hon ska ha förfesten och sen blir det utgång på ngt som heter sommarnatta. Har inte så bra koll på det men det ska bli kul med lite party, det var ett tag sen. På söndag blir det bakis all day long :)

Hittade en jättefin bild på en soffa med massa gosiga filtar och kuddar i, inspiration på hög nivå!

Och jag har börjat dricka te med citron, lime och färsk ingefära, faktiskt jättegott :)

Nu ska jag alldeles strax ge mig ut i det fina vädret för en pw.

Xoxo
Pok


My birthday!

Idag är det den 27 maj, dvs 23 år sen jag kom till världen! Börjar känna mig gammal. Nästa år fyller jag 24 och då är det bara ett år till 25... Men det känns för jävla bra:)

Jag har firats av familj, släkt och vänner och blivit riktigt bortskämd med fina presenter! Har de finaste och bästa omkring mig:) Är så glad för det.

Har haft en bra dag, började med skola med Johanna, vi har nu officiellt skrivit klart c-uppsatsen och finslipat den. I morgon skall den endast läsas igenom och sedan skickar vi in den. (Woho)

Jag kom hem vid tre tiden och har varit så trött sen jag kom hem... Har myst med Joakim och ätit thai hämtmat, så himla gott:)

Har fått världens bästa present av Joakim idag, resterande av thailandsresan ska han betala, dvs jag behöver inte betala en spänn för en thailandsresa i vinter! Hur galet är inte det?! Joakim förtjänar att bli bortskämd av mig just nu!

Nu ska jag kolla klart nyheterna!

Xoxo
Pok


2013 so far

Hej! Ett litet deppigt inlägg från mig. Mormor somnade in i söndagskväll, lika bra för hennes skull då hon inte var vid medvetande de sista dagarna och gick på väldigt mycket morfin.

Det är bra konstigt att hon inte finns mer, hon har ju alltid funnits. Även om vi vetat att hon varit sjuk så är det ändå konstigt när det lider mot slutet. Vi har ju vetat sen i december att det handlade om cancer och vi har vetat dess konsekvenser sen ca två månader tillbaka. Maj månad som brukar vara en månad då det är så mkt roligheter har nu blivit en mörk månad, iallafall 2013. Längtar tills begravningen, ska bli skönt att få ett slut och kunna gå vidare, det behövs nu!

Gårdagen spenderades i Höganäs med mamma och mina brödrar. Jätteskönt att få spendera dagen med dem och speciellt med mamma! Fina lilla mamma!

Har äntligen tagit med mitt kakfat från mamma som jag fått av mormor för flera år sen! Skruvade ihop det när jag kom hem och från och med nu ska jag alltid tänka på mormor när jag ser det! Känns bra!

Ta hand om varandra, du har bara en familj och jag lovar att det finns ingen bättre än just din, så ta vara på den!

Xoxo
Pok


Fuck cancer

Finns inte så mycket mer att tillägga!


Att känna sig som en 100 åring!

Hej! Min fredag är seg, riktigt seg! Att inte få njuta av detta väder som var planerat gör mig riktigt bitter!

Jag har förmodligen åkt på ryggskott, bara sådär huxflux, fattar inte mycket. Har mest ont hela tiden! Har fixat tid hos kiropraktiker men inte fått tid förrän 14.30, dvs rätt segt att gå här hemma.

Jag hoppas iallafall att ryggen blir knäckt rätt så att jag kan gå därifrån som en ny människa! Tänker trotsa mitt onda och iallafall vara sommarklädd idag! Långklänning får det bli!

Detta kunde inte kommit mer lägligt, i morgon ska Joakim och jag ha middag med hans och mina föräldrar för att fira mig i förskott. Vem ska nu städa, vem ska nu handla, vem ska nu laga mat osv?! + att detta är första långhelgen som jag inte har ngt plugg alls så ska detta hända?! Karma vart tog du vägen?


Bjuder på en bild när jag var glad och svettig 24 h innan det hände!


Morgonstund

Godmorgon! Gröten är uppäten och plugget är igång denna sköna torsdagsmorgon!
Livet känns så där löjligt gött idag, känns som det är mycket som händer nu framöver och då blir hela jag glad:)

Har spenderat måndagen, tisdagen och onsdagen i skolan med Johanna och skrivit på c-uppsatsen. Vi har nu börjat på resultatdiskussionen vilket känns gött! Handledning på måndag och sen är det bara att spurta med metoddiskussionen och sedan göra alla dess finslipningar! Det blir nog bra inför slutseminariet den 4 juni! 👍👌👊

Idag som sagt är det kalas-dags! Mamma och compani hämtar upp mig och så kör vi till min mobror och sambo. Vi ska fira Oskar, mamma och mig! Haha de har en väldigt stor hund så de tyckte det var lättare att vara hemma hos dem:) inget mig emot.

Ikväll blir det antagligen grill hos Pelle, sen cyklar jag hem och fortsätter pluggar! Sånt e livet när man är student, bara för att det är en röd dag betyder det INGENTING!

Nu är det back 2 study!

Ha en fin torsdag!

Xoxo
Pok


Birthday coming up!

Idag mår jag så mycket bättre än igår! Gårdagen vill jag helst bara glömma!

Jag har ju varit sjuk i två dagar nu vilket resulterat i letande efter födelsedagspresenter vilka jag tänkte lägga upp fina bilder på nedan:)


Xoxo
Pok


Tycker mest synd om mig själv!

Jag mår jättejättedåligt! Min kära pojkvän har smittat mig med en försenad vinterkräksjuka! Fy fan! Önskar inte min värsta fiende detta!
Jag vill bara sova och vakna upp och må bra!

Nu måste jag återgå till min blåbärssoppa! Jippi!


RSS 2.0