sweetheart

mañamaña

åhhhhh, det skulle representera min stora gäsp!!
Min dag har varit väldigt bra!
Började med nationella i skolan i matte B, hoppas det gick bra, hoppade dock över ungefär tre uppgifter men vi hoppas att det inte gjorde något.
Sedan var vi lediga restena v dagen, helt underbart!!
Jag cyklade hem och sedan gick jag till Ica för att handla mat... en massa tacos mat och lite smått och gott :)
Sen mötte jag upp gana och vi gick hem till mig. Men hungern tog över och vi promenerade till kakboden för en härlig lunch i ute i det fina vädret, jag tog en kycklingsallad. Mycket god och gana hade redan ätit så för henne blev det en blåbärspaj, tror jag det var. vi satt där och hade det väldigt trevligt. Sen beslöt vi oss för att utforska lilla höganäs och vad höganäs har att erbjuda när det handlar om shopping. Vårt första stopp med Inside fashion, vi hittade inget speciellt där inne. Så vi gick vidare till en ny lite affär som ingen av oss besökt förut, och det visade sig var en jätte fin väskaffär. Det var mer än jag hade i tankarna. Så vi gick runt lite men hittade inget speciellt. Jag var ute efter ett smycke, men kunde inte hitta något alls, så jag tror jag ska beställa en klocka över nätet. Mycket enklare!! Men vi köpte vars ett par skor på axelarssons sko, såna plastskor, och jo de är snygga!!!!!!!!!!!!!!!

Nu har jag ont i mina ögon, och måste nog ta ut mina linser, sen ska jag raka benen, hehe inte bra med taggiga håriga ben... Och sen blir det historia plugg. jiha!!!

Ha det underbart i det vackra vädret, och ta verkligen vara på det! :)

pusspusspusspusspusssssss i massor på mina fina vänner



allt som skulle bli så bra nu!?

Fy fan vad jag hatar att vara 90:a!!
Allt drabbar alltid oss och har alltid gjort det. Varför kunde det inte införas när 92:orna blir 18 varför just nu när JAG FYLLER 18?
ÅHHHHHHHH, så jävla typiskt.

jaja, då var planerna på fredag förstörda... orka det liksom? orka de människorna? åhhhhhhh jag är så arg
det blir inte bättre att jag har nationella i matte i morgon, jag orkar inte sitta och räkna matte i typ fem timmar. skona mig va?!

det var en fin dag igår iallafall, min födelsedag ju :)
Jag hade inga lektioner den dagen så jag var ledig, halleluja moment!!
Hade ställt klockan på halv tio, men kunde inte sova så länge, pågrund av folk som skickade sms... hade fyra missade när jag väl tog och kollade på mobilen. Sen sms:ade telefonen hela dagen. hahaha rätt fint asså ;)
Sedan åt jag frukost och bestämde med jessica julia och johanna att vi skulle handla picknik på city gross och sedan åka till stranden. Så det gjorde vi, det var jätte mysigt, och jag fick till och med lite färg, det är däremot inget jag är emot! hehe Var på stranden till typ två, och vi hann även träffa henke, och snacka lite med honom.

Jag fick också fin fina presenter!!!
Utav pappa och compani pengar+ mobil
Mamma, Ingemar och Oskar Laptop och spakitt
Johanna, Julia och Jessica En väska och ett tubtopp linne eller vad det heter!
Så jag var mycket nöjd över mina fina presenter... i dag var även morfar och ulla här på besök och då fick jag mer pengar. Nu väntas det fler presenter på Fredag, mkt fint! Sen blir det fler presenter när mina släktingar har TID ATT KOMMA HIT??? ska alltid anpassa oss efter dem. hehe men tack iallafall liksom!

men ha det bra, nu ska jag snart sova för en god natts sömn behövs inför nationella!!! måste även hitta en linjal... bading... puzzpuzzpuzzzpuzzzzzzzzzz/Caroline Na


2 timmar och 45 min kvar!

Hejsvejs.
Lite uppdatering såhär när man tar en paus från fotbollen.
I morgon är det som sagt min födelsedag!!!!!!!!!!!!!!! Kan det bli bättre?
18 fucking år, det kommer vara så vackert alltså :)
Jag är väldigt pepp på det.
På Fredag blir det ferre, om jag får min vilja igenom, förhadlar med mutti, måste få henne på min sida!
Jag vill VERKLIGEN ut på Fredag, så det är bäst för henne må jag säga!

Men idag är det Marinas och Mamma födelsedag! Mamma fick en bok av mig och Johan som hon så gäärna ville ha, den heter "så dumt!" Den kan nog vara väldigt bra faktiskt, en självbiograf om en tjej som haft problem med missbruk etc. Den kan nog vara värd att läsa, bading!!!

Men nu måste jag tillbaka till fotbollen, egentligen borde jag fotografera mig själv också, eftersom jag sitter i min fina Sverige tröja som jag fick av pappa i Fredags, den är otroligt fin! hehehe. Men dock står det inget namn på ryggen, jävla reklam tröja för canon, mutar pappa. Så kan det gå jao!
Men vi ses i bättre tider och när jag är tillbaka då är jag 18 år. Det är otroligt fint ska ni veta :)

ha det lovely people, tv:n och fotbollskillarna väntar

och jag kan inte förneka att du är otroligt intressant, och spännande! Går inte en dag.....

puzzpuzz/carro snart 18 haha

I don't know what you are looking for, but it's a waste of time

Helgen var väldigt trevlig, och sådär lagom lugn. Så jag förstår inte varför jag är så trött idag.
I Fredags var det hel-kväll med pappa och sigge, vi åt kebab och kollade på tv. Det var trevligt.
På Lördagen åkte jag in till stan och träffade Andrea, jag skulle inhandla en present till mamma, och en bikini. Det blev också inhandlat plus en sjukt snygg sjal från Vila. Men min bikini överdel hade inte blivit kvitt sitt alarm, så jag måste åka in igen för att få av det. Tack H&M!
Sen fikade vi på Mezo, det blev en Cesar sallad, mycket gott. Sen tog vi oss vars en glass, och sen åkte vi hem, och jag fick sitta på en fullpackad buss. Orkar inte det.

På kvällen kollade jag på Melodifestivalen med Gana och Johanna, sen skulle Engan tvunget också komma, fråga mig inte varför. Vi drog ner en stund till stranden men det var otroligt tråkigt, så vi gick hem till mig igen och såg klart. Sen åkte johanna och gana hem till gana, och jag gick och la mig, mmm mysigt. Men dock kunde jag inte somna, vilket var lite mindre kul, sen vaknar jag klockan 06.00 av ett sms, från 3 som säger välkommen till danmark, ok...

Idag, Söndag blev jag väckt av pappa som tyckte att jag sov bort hela dagen för att jag sov till 10.00, han är inte frisk. Åt frukost men gick och lade mig sen igen. hehe
Sen åt jag lunch, och sen åkte vi till Båstad och fikade, och jag fick present. Men fy fan vad trött jag var, så jag ville bara hem hela tiden, och nu borde jag plugga. Men så klart har jag glömt att skicka arbetet till min hotmail, och det går inte att gå in på intranätet. Ruskigt dåligt!!!!

Men ha det underbart people!!!/Caroline

Det känns inte längre

Mitt högra öga värker, och nu fick jag en obehaglig känsla i min kropp, och det känns som att inget duger, och verkligen inte jag. Jag vill bara få bra saker att tänka på, jag vill inte ens tänka mer på den jävla skolan. Blir så jävla irriterad! Blir så jävla arg på allt och alla. Jag borde istället för att sitta vid datorn plugga, vilket behövs verkligen. Men jag har ingen ro och verkligen ingen ork. Mina krafter är helt slut. Tvåan kan ta och suga sig någonstans! Verkligen inte min tid.

Måste ner och prata med mamma bading... Men jag har fått min cykel tillbaka iallafall, det är alltid något. Ingemar har till och med lagat den så i morgon behöver jag inte komma för sent. Snälla kära gud gör så att det gick bra på mitt historia prov, annars vet jag inte vart jag tar vägen, då kommer jag ha en emo helg. Den kommer få mig att må så otroligt dåligt, och bara tänka alldeles för mycket. Jag har inte tid för det! Jag har annat att göra.

Måste kila nu. Men ha det bättre än mig iallafall. För jag orkar inte ha det bra at this moment.
Kan inte bara du komma och bara vara? Usch bort med tankar!  bort bort bort


ha det paga jänsen

i birst på annat skriver jag ett inlägg till för dagen, och vill bara berätta om vilka töntar det bor i lilla höganäs. Inte nog med att min cykel har blivit stulen, så var det några skitungar som kastade ägg på vårt hus i Fredags kväll. Vad har man för liv om man gör något sånt? Sen när jag ska konfrontera dem , jag måste verkligen få lov att skrika ut min ilska jag behöver verkligen det, vet ni vad de har mage att skrika tillbaka då? "jävla 0:8a................. vad är det för något? Jag förstår ingenting!
Väx upp för tusan!!!  "ha det paga jänsen"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


tjaråååimage102

like the sun goes down

Någon har stulit min cykel!!!!
Jag är ruskigt förbannad på denna människa! Det är otroligt onödigt att göra så mot mig, speciellt när jag har så mycket annat i tankar just nu, och så mycket skolarbete. Jag behöver inte mer att tänka på!!! ÅHHHH jävla idioter. Ursäkta mitt språk, men jag kan faktiskt inte ta mig någonstans utan min cykel. Jag behöver den, jag är otroligt beroende av den! Jag är en cykelmänniska, vart jag än ska.
Sen har jag hur mycket som helst kvar dessa tre veckor!!
-Samhällsprov på Tisdag (imorgon)
-Tyskaprov muntligt och skriftligt, grammatik, bok recension och muntlig recention+ ordkunskap
-Filosofi inlämning, dialog mellan tre olika filosofer
-Geografi B inlämning 3-4 sidor om regioner
-Engelska muntligt om min favorit artist
-Matte nationella B
-Svenska diskussition varje tis och tors baserat på ett kapitel från en Kina bok
-Historia diskussition baserad på Kinesisk fakta
-Slutprov i Körkortsteori

Alltså seriöst är detta lagligt äns en gång. Jag kommer bli hur stressad som helst, och när som gå i ide!! Det är inte mänskligt!!! Åhh jag kommer få magkattar, bading.

Jajaja, då är det väl bara att fortsätta på samhällen och få det provet avklarat, och sedan sätta i gång med Svenska och Engelskan som även ska vara avklarad i morgon!

Pözzzz haaaj/ Caroline med mycket på hjärnan just nu!!

image101


vit helg badirr!!

Helg, finally. Inte för att det är så jätte mycket planerat. Känner att jag måste övningsköra hela helgen, och att jag måste plugga samhälle och matte. Inte så jätte roligt, men måste få bra betyg badirr, speciellt i samhälle. Detta är ju det sista innan betyget! Sen måste jag fortsätta på min geografi inlämning, och filosofi inlämning och tyska prov både skriftligt och muntligt, ska skriva om en bok som jag läst ut för flera månader sen, bra planering., verkligen!! Döda mig långsamt. Vi fick inte tillbaka våra historiaprov i dag iheller. Jag vill veta vad jag fick nu! Har verkligen ingen aning om vad jag kommer få, vet aldrig hur han bedömmer. Han är rätt hård i sin bedömmning den där Johan!

Men efter skolan åkte Gana och jag in till stan och träffade Nela, vi gick till EH och tog en fika, det blev en god grillad macka med kyckling och hummus, mkt fint. Gick lite i stan, och i second hand butiker... Sen gick vi till Nelas nya fina lägenhet och snackade lite. Sen åkte vi hem igen. Det var trevligt. Det är så himla underbart att det är så fint väder nu också, man vill bara vara ute hela tiden, dag och kväll. Det är så skönt att inte behöva sitta hemma, utan man kan gå ut och träffa människor. Trevligt som bara den hörrni!


Det var fint!

Sverker vill du bli min fru?

Kollade nyss på hocket, sverige- tjeckien, och tack gode gud för att Sverige vann på övertid(L)
Det är så sjukt jävla spännande, och jag sitter och knäpper händerna och ber till gud, och det funkade dirr! Love it :)
Jobbade både igår och idag, nöjd! Fina pengar. Ska plugga engelska alldeles strax, måste skrivit klar en text om min favorit artist/grupp tills på fredag med 1000 ord. + att vi har nationella i morgon, då får vi se hur det hela går med engelska betyger. jiha!

nu har jag haft en väldigt lång paus här, och skrivit på engelskan och msn:at lite. hehe sorry dudes!
Men jaja orkar inte uppdatera mer. men i morgon ska jag övningsköra på körskolan med tom the cowboy!! jiha!!! (L)

puzzzpuzzzz/CAROLINE


16

Fredag och det var 18 års middag/förfest hos Anna Itzi!!! Hur trevligt som helst, verkligen jätte kul! TACK!
Sedan bar det av till hbg och tivoli, och efter en massa om och med mellan mig och andrea så kom vi äntligen in. Ska i fortsättningen stå utanför steak house och skrika på andrea. FUNKAR!! det blev en lyckad kväll, jätte roligt inne på tivoli, även om det var väldigt lite folk i början, och även om en jävla tjej kom fram och skällde ut mig för att jag dansar med hennes kille. Orkar inte sånt serri!

Lördag, andrea gana och jag vaknade halv elva, vi sov 5 ½ timme. mycket fint! Vi gick upp åt bullar från kakboden, mycket fint. Sen gick vi ut en runda till stranden och solade och badade. En riktig sommardag barirr i mitt hjärta! Älskar det. Första doppet för i år! Hur underbart som helst... Sedan stack gana hem och andrea och jag solade på min altan, sen tog vi en power nap, och sen var jag tvungen att se på eva och adam med sigge. Det var fint. Sen blev det grillat, jätte fint! Sen följde jag andrea till bussen och hon åkte hem.
Jag kom hem kollade på film och sen lite hockey! Sen somnade jag badirr, var så sjukt trött!

Söndag, jobbade mellan halv elva till två ungefär. Sen hem och äta och sen till stranden med gana, vi träffade julia och marie där och låg med dem. Fast det var rätt kallt idag, blåste så mkt och jag är bränd på ryggen! men det blir fint sen ju! hoho

kyzz&Kjamm


Onsdag, en dag närmre historiaprovet

Behövde inte vara på de två sista lektionerna idag. Halleluja moment!
JohannaT och jag cyklade hem till mig och la ut en filt i trädgården och pluggade historia. och tog oss vars en piggelin glass. jummi... Vi fick dock inte så jätte mycket gjort. Men några fler instuderingsfrågor blev besvarade. Vi kollade på människor som gick förbi stället, och människor som övningskörde. Men förhoppningsvis har vi blivit lite brunare. Måste ta och bättra på brännan en dag innan Fredag, antagligen i morgon!
I helgen ska jag till pappa
och jag ska på 18 -års middag + förfest och sen blir det utgång, tivoli.
sen har jag bestämt att johannat och jag ska bada och sola på stranden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OBS!!!!
sen ska jag jobba och plugga, men jag börjar inte jobba förrens halv elva. Det är så otroligt jävla underbart så jag vet inte vart jag ska ta vägen! Sen kanske det blir en tennismatch som vi får klämma in en dag också! Det hade varit vädigt trevligt må jag säga! hoho

oskar jag och ingemar sitter vid köksbordet och oskar och jag räknar matte... När oskar plötsligt utbrister
-Pappa asså det gör inget att jag sa till Carro att hon ska få en bärbar dator av dig när hon fyller år va?

hahaha, den killens kommentarer gör att man älskar honom big time! (L) hehe

image100
puzz gangsta carran. ellor?

För i morgon är det din dag!

Hej hopp gummipenissnopp
Idag var det en relativt chill dag i skolan, fick veta filosofiprovet och jag är mkt nöjd!
Dagen gick väldigt snabbt, och det var väldigt skönt i och med att det var Måndag.
Jag har relativt mycket plugg denna veckan, så en hel del tid kommer spenderas framför historia+matteboken, plus andra diverse läxor och så! Men det ska förhoppningsvid gå bra ifall jag verkligen börjar plugga i tid. Då löser det sig alltid!

Slutade egentligen fyra idag, men fick sluta tidigare från Tyskan, ibland älskar jag min tyskalärare! Vi slutar alltid tidigare :) Sen kom jag hem och Oskar hade fått sin födelsedagspresent en dag tidigare, eftersom det var en cykel och den är rätt svår att gömma, han var väldigt nöjd och visade när han cyklade... Så gullig han är! Avgudar den ungen alltså, men han blir rätt arg på mig. Sorry dude! Vi räknade lite matte tillsammans han med sin andra klass matte och jag med min matte B, matten är faktiskt inte lika jobbig nu som förut, men en uppgift tar fortfarande sjukt lång tid må jag säga! :( Men hoppas att jag klarar matten till nationella!

Nu hade jag tänkta att lägga upp en fin bild på oskar, men det går inte för cp bloggen är cp helt enkelt!
Men iallafall Grattis på 9 års dagen i morgon Oskar, hoppas det blir en fin dag!!!

Skånetrafiken i ganas ÄS!

Idag var det fint med Malmö ska ni veta. Det blev en del shopping... :)
En fin fin klänning/linne från odd molly, och en vit klänning till skolavslutningen från Åhlens city och två snygga T-shirts till Oskar som fyller år på Tisdag. Så jag är indeed mycket nöjd!!
Väldigt trevligt med johannaS och GanaG ;)

Ikväll blir det chill hos mig, men först ska Johanna och jag laga mat, ingen annan vill äta med oss :( blir lissen i ögat! :'( Men det löser sajj!!

Måste dra bading... bråttom bråttom, eller va? nä egentligen inte! hoho


PuzzPuzz/CANimage98

haii coola kompisar *FnizZ*

En dag hade min kompis tråkigt, och trodde att jag hade lagt upp en massa fula bilder på hennes bdb (bilddagbok) då tänkte hon att hon skulle ge igen... så hon la upp en bild på mig från 2005, och skrev så här:


"HeY, dAgB0kEn 

JsG äR eN vEelDigT SnEl TJeJ på 17 jorDsNURr. JaG TykER oM aT SkRivA BReV ocK aTT lÄsA bÖcKeR. pÅ fRitIdEN LeKeR JaG MeD mIN hAmsTer, oCk iFaLl jAg SkA fEsTa TiLL dET oRdEnTliGt bLaNDaR jAg LiTe SaFT MeD LitE Av PaPAS alKOhol *HeMLIt* OcH drICkEr dEt i miTt Rum. jAg bLiR Så yR.. Och glAd... *FnIzz*
pUss O kRam, sEs På sTaN

Ps dAgOBOkEN- idAg KoLlAdE hAN pÅ miG I MatsAlEN. JaG Är NOg jETTE kär I hOnom. ds."

Ibland har mina kompisar inget liv!

orkar ente människor

men tack för en väldigt trevlig kväll Jessica, Johanna, Julia och Gana.

sommar är fy fan fint!

image97


valborg (igår) första maj (idag)

Igår var det valborg, efter att vi hade haft en jävla filosofiprov! usch!
Andrea kom till mig och vi stack till pappa och sen kom johannaT och vi förade lite och spelade kort etc.
Det var mycket trevligt och vi beteede oss vädigt underligt... haha ORKAR-INTE!!
Men sen skulle vi ta bussen till Lerberget och Max aka Masse... Och jag vill tacka för en mycket trevlig kväll,speciellt till max som hade fiesta. Hoppas det inte var för mkt att städa idag.

Andrea och jag är ju goda medmänniskor och hjälper alltid de som är i nöd. Så gulligt asså! Sen fick vi gå från bussen hem i regnet. Det sög dock lite mer! Jag orkar inte skriva kvällen i detaljer, för just nu mår jag illa och idag har jag inte ätit bra mat så att sajja! Men ikväll blir det mys med Jessica, Johanna och kanske Julia och Molly, så det blir fint! Movie time at my hous!

PuzzpUzz/CN


RSS 2.0